24504
-
Lifeforce #4105 34óra ha pontosan szeretnéd tudni.
Persze sokkal több volt mert az utolsó pályának 5x kellett nekifutnom mire rájöttem mi a francot szúrtam el.
Persze ez mind az uccsó pálya végén derült ki.
Ezért segítettem egy kicsit.
Persze lenne mit mondanom, de nem mondom.
Ugyanis az utolsó pályán sem útirány sem fegyvered...
Ha nem fogjátok 10x újrakezdeni akkor egyszersem
De nem is mondok semmit -
#4104 Oksa:( -
#4103 Nem is raktam fel, csak gondoltam uszítok egy kicsit a franciák ellen. :) -
#4102 va rajta csak a francia videók nincsenek. -
#4101 milyen videó nincs rajta ? -
#4100 Istenem!!!!
Azt nem kötelező felinstallálni! Kül. a rippelten nincs videó. És azok nagyon állatok lettek!! -
#4099 3 nap? isdn vagy mi a franc? -
#4098 akkor passz. 3 nap alatt leér a DVD-s:) -
Bat #4097 :))
Igen, az NFO-ba csak annyi volt, hogy a DLL-ket pakoljuk a bin32-be a 3-as cdről, ami meg is történt. Mostmár nem a dll-ek miatt sír... -
#4096 Én is a DVD-t szedtem, gondoltam de király, + fél napom ráment, azt most van 1Gb (qrva) francia nyelvlecke pluszba a gépemen.
marhára megérte -
#4095 menni kell a rip nek is jól tudsz angolul? Ha nem add ide az nfo-t. [email protected] -
Bat #4094 Onnan is indítottam, meg nem onnan is, de ugyanúgy kiírja.
De a hibaüzenet jogos mer ott tényleg nincs olyan fájl. Akkor az exe hülye?
Akokr EXE-t adjatok plz :)
-
#4093 ezaz!! mindenki uninstallaja a francba és csak szombat delutan kezdjen hozza a gemléshez amikor tán má' nekem is lesz idöm :D -
#4092 basszus ennyi az egész rippelés....beszarok, ha ezt vágom, todki tölti le a dvd rippet :) -
#4091 Languages -ban nekem sincs fonts. Az exe-t a bin32 mappából kell indítani. -
Bat #4090 3CD-s Myth verzió leszedése után:
Indítva a gamet:
"CRITICAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml. You're probably running the executable from the wrong working folder."
A languages/fonts-ba tényleg nincs ilyen fájl. 5let?
Vagy vki nem rakja fel ftp-re azt a könyvtárat?
plz
köszi
-
#4089 Különben se jáccá, ha én se tudok, milyen modor?! ez :) -
#4088 :) Este én is, de most még ez a rohadt melóhely!!! Remélem a multi müxik majd. -
#4087 http://fc.belpark.net/
itt találsz ínfót hogyan kell. -
#4086 576 SUX elmennek a picsbe eddig akárhány gamét kerestem náluk amit meg akartam venni mindíg áh pont most fogyott el vagy a héten lessz szöveg jött mellesleg rabló gecik meg hülyék is. -
#4085 azé ne mondj el mindent:( -
#4084 Játszok bazee:) -
#4083 de nem volt akkor 35-50 óra a gémplay mi? Ahogy ígérték. -
#4082 Látnám egyszer, amikor a Magyar szinkron 1Gb.
qrva franciák -
Lifeforce #4081 Lentebb írtam, hogy mostaniben nem tudok...:(
-
wizso #4080 köszi. -
#4079 Csak a felesleg hianyzik: leirasok, doksik, DirectX, francia szinkron (1 giga!) stb. Minden benne van, ami kell a jatekhoz rendesen. -
#4078 beraktam letölteni. -
wizso #4077 a rippelt vezió mennyivel kevesebb az eredetinél? a játékélmény nem sokkal rosszabb? -
#4076 HeHe, alig várom hogy megjelenjen! -
#4075 Far Cry Demo kavarás
PC - 2004-03-19 11:58:00
A Far Cry-hoz beígért harmadik singleplayer demonstráció elhalasztása után igen zavarossá vált a helyzet az egzotikus FPS menetrendjét illetően, ugyanis számos külföldi online lap tudni vélte, hogy a csúsztatott bemutató a játék boltokba kerülésével párhuzamosan érkezik, röviddel a multiplayer ízelítő előtt. Nos, a félreértések elkerülése végett a Far Cry fórumában az Ubi Soft community manager-e szólalt fel, s tisztázta a helyzetet. Eszerint a harmadik, "boat" kódnéven futó demonstráció publikálását véglegesen lefújták, azaz nem fog megjelenni, a multiplayer demo felbukkanása pedig a Far Cry debütálását követő napokban várható.
Info: 576 Online
-
#4074 Esteleg egy szervert nem tudnál indítani, ha szépen megkérnénk? -
#4073 kösz de ezt nem láttam:) -
#4072 4 napig, de az oldalon leír mindent, onnan megtudhatod a részleteket. Jó töltögetés. -
#4071 :)) -
#4070 ha küldök egy sms-t azzal meddig garázdálkodhatok?:) -
#4069 Adni jó!!!! :) -
#4068 volt benne élő cápa? -
#4067 thx -
#4066 Pontosabban itt fent van:katt ide