24504
-
DePreSsZYo #4145 jaja én azt szoktam -
CéZé #4144 biztos ismered : indist el az sfv fájlt és leteszteli a rar-okat, a hibásakat kiirja. Nekem is volt bent 4 :( -
#4143 Igen ezek ahhoz azért nagy falatok, hogy crc-vel csak úgy vígan újra töltse az ember. Ha még csak 1 van, az nem gáz adsl-nél kb 16 perc. Ebből négy már mingyárt +1 óra letöltés. Nem irigylem. -
#4142 azt énis ... már énis jártam crc-sen de szerencsére nem 50 megásoknál ;> -
Borg #4141 Basszameg, lejött. De egy csomó CRCs lett belőle:( Eddig 4 file, de ki tudja még hány utána 16-17-20-27...
szájbarugnám szivesen, amelyiknél szarul volt fenn dc-n.. -
BlackWolf #4140 lol -
#4139 Mingyárt megyek hazaaaaa!!!!!!!!
Olyat játszok wazzeg, hogy kiesik a szemem!!! -
#4138 Csak siman eleg ha kilovod az embert -
Haversrác #4137 Szevasztok, a boat nevü pálya végén jön egy helikopter !! beleengedtem 11 rakétát (ami el is találta), minden fegyverem kiürült, a helikopter nem akar lezuhanni, és az emberünk nem akar kiesni az ágyu mögül.
Ha valami trükkel kell esetleg leszedni a helikoptert, akkor irjátok le légyszives hogyan. Ha egyszerüen csak ki kell lőni a faszit, akkor nem tudom mi van, mert már vagy 10-szer fölnyögött, de megdögleni nem akar. -
#4136 Mi a szarral csalnak nincs is hozza se cheat se trainer. -
#4135 eeez valami döbbenetesen jól nééééz ki!
nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... -
#4134 HELP HELP HELP 1000* HELP!!!!!!!!!!
Most hogy két gépünk van, elhívtam egyik haveromat gamelni LAN-ba. Még sose játszottam LANt és sose csináltam szervert!
Nemtom mi a baj, de a gamebe csinálok egy gamet de a másik gépen nincs semmi hiába csinálok bármit is....Lehet, hogy nem jól van megcsinálva a hálózat, de adatokat tudok cserélni a másik géppel és ő is az enyémmel, és chatprogival is tudunk beszélni...Mohaa val se tudtam így gamelni LAN-ba! Van valami megoldás? Leírná vki részletesen? -
#4133 ha jol szamolom 512es adsl 15.02óra meg lehuzza
jól számolom? -
#4132 Valaki barbiekommandónak nevezte a játékot a demó alapján...ehhehe a full erre elég jól rácáfolt...éjszaka fosatós rendesen. Nagyondurva harcok vannak a katonák és a "lények" között.
-
Rudee #4131 Qrva jó ez a fárkráj, megyek is folytatom tovább -
Ez jo volt! -
#4129 mar a betahoz is volt orokelet, tolteny, stb. csit -
#4128 sorry, azt hittem a bf vietnam-ba írok... -
#4127 ku**a any**at, miért kell csalni, minek van akkor a PB? -
#4126 FRAPS
Az 1.9-ig ingyenesen használható, afölött pedig van crack :) -
#4125 na fene, ma játszottam az 1ik szerveren, mikor kiírta valami Jack nevű fickónak: Jack to be a cheater, jack disconected mikor jött volna vissza nem engedte be, aztán volt 1 másik prick azt is kivágta. A büdös köcs*ök máris csalnak -
#4124 Legyen japán, na! -
#4123 A Beta medium-ban nagyon jol ment a gepen single-ben.. -
#4122 Azert kivancsi vagyok, hogyan fog menni..:)
Ha egy picit szaggat, mar velegedett vagyok.
Az FPS-t hogyan kell kiiratni a gamegban? -
#4121 nem kiábrándítani akarlak, ez tény sajna, van ám gépigénye ennek a szarnak rendesen, de cserébe a legszebb grafikát kapod ami a piacon most megtalálhatsz -
#4120 Jaja, gondolom azér tudok egy ATI 8500 mellett játszani, mer a proci elég jó -
#4119 :(.. pedig remenykedtem -
#4118 Lessz>jav>lesz -
#4117 hiába a jó kártya, szaggatni fog nagyon, ehhez proci is kell -
#4116 Hetvegere sikerult a cegtol elkernem egy ATi Radeon9800XT
256MB-os fincsi kis kartyat. Remelem feleleszti egy kicsit a PIII 1 GHz-s gepemet..:)
Ha mas nem de a VGA, jo lesz 2 napra a gepemben.
Lessz egy jo hetvegem.Hetfon meg azt mondom a fonokomnek, hogy leutottek az utcan es elvittek a kartyat..:) -
BlackWolf #4115 hmmm en most vagyok a szornyeknel jo kis kurvak 2utes es K.O hat eleg durva amikor 5en jonnek es kell belejuk 1tar egyenkent -
#4114 jappán? -
#4113 Bár, jappán szerveren játszottam az előbb, és egész tűrhető volt... -
Lifeforce #4112 Igen.
És nagyon megérte. -
#4111 Na, nem rossz a multija sem! Csak kellene egy magyar szerver... -
#4110 mióta leszedted csak ezzel nyomultál? :) -
#4109 Abba mi lenne a pláne egy fps-nél? "Magyar vagyok, nem turista" poloban rohangaljanak az ellenek? :D -
Bat #4108 Na, megtaláltam a megoldást: Nem szabad más könyvtárat megadni neki telepítéskor :)
-
#4107 GOTO 4081 -
Nexushun #4106 Van már hungs far cry?