24504
  • DePreSsZYo
    jaja én azt szoktam
  • CéZé
    biztos ismered : indist el az sfv fájlt és leteszteli a rar-okat, a hibásakat kiirja. Nekem is volt bent 4 :(
  • Ikarus
    Igen ezek ahhoz azért nagy falatok, hogy crc-vel csak úgy vígan újra töltse az ember. Ha még csak 1 van, az nem gáz adsl-nél kb 16 perc. Ebből négy már mingyárt +1 óra letöltés. Nem irigylem.
  • [HUN]PAStheLoD
    azt énis ... már énis jártam crc-sen de szerencsére nem 50 megásoknál ;>
  • Borg
    Basszameg, lejött. De egy csomó CRCs lett belőle:( Eddig 4 file, de ki tudja még hány utána 16-17-20-27...
    szájbarugnám szivesen, amelyiknél szarul volt fenn dc-n..
  • BlackWolf
    lol
  • Ikarus
    Mingyárt megyek hazaaaaa!!!!!!!!
    Olyat játszok wazzeg, hogy kiesik a szemem!!!
  • DONGUBA
    Csak siman eleg ha kilovod az embert
  • Haversrác
    Szevasztok, a boat nevü pálya végén jön egy helikopter !! beleengedtem 11 rakétát (ami el is találta), minden fegyverem kiürült, a helikopter nem akar lezuhanni, és az emberünk nem akar kiesni az ágyu mögül.
    Ha valami trükkel kell esetleg leszedni a helikoptert, akkor irjátok le légyszives hogyan. Ha egyszerüen csak ki kell lőni a faszit, akkor nem tudom mi van, mert már vagy 10-szer fölnyögött, de megdögleni nem akar.
  • DONGUBA
    Mi a szarral csalnak nincs is hozza se cheat se trainer.
  • SoDI---
    eeez valami döbbenetesen jól nééééz ki!

nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt... nem leszek hülye, nem veszek jelzűáloghitelt a lakásra egy videókártya miatt...
  • bazza
    HELP HELP HELP 1000* HELP!!!!!!!!!!

Most hogy két gépünk van, elhívtam egyik haveromat gamelni LAN-ba. Még sose játszottam LANt és sose csináltam szervert!
    Nemtom mi a baj, de a gamebe csinálok egy gamet de a másik gépen nincs semmi hiába csinálok bármit is....Lehet, hogy nem jól van megcsinálva a hálózat, de adatokat tudok cserélni a másik géppel és ő is az enyémmel, és chatprogival is tudunk beszélni...Mohaa val se tudtam így gamelni LAN-ba! Van valami megoldás? Leírná vki részletesen?
  • Geeryy
    ha jol szamolom 512es adsl 15.02óra meg lehuzza
    jól számolom?
  • Teperinke
    Valaki barbiekommandónak nevezte a játékot a demó alapján...ehhehe a full erre elég jól rácáfolt...éjszaka fosatós rendesen. Nagyondurva harcok vannak a katonák és a "lények" között.
  • Rudee
    Qrva jó ez a fárkráj, megyek is folytatom tovább
  • LoCk

Ez jo volt!
  • toMpEr
    mar a betahoz is volt orokelet, tolteny, stb. csit
  • ubi
    sorry, azt hittem a bf vietnam-ba írok...
  • ubi
    ku**a any**at, miért kell csalni, minek van akkor a PB?
  • [NST]Cifu
    FRAPS
    Az 1.9-ig ingyenesen használható, afölött pedig van crack :)
  • ReTeK
    na fene, ma játszottam az 1ik szerveren, mikor kiírta valami Jack nevű fickónak: Jack to be a cheater, jack disconected mikor jött volna vissza nem engedte be, aztán volt 1 másik prick azt is kivágta. A büdös köcs*ök máris csalnak
  • KM
    Legyen japán, na!
  • LoCk
    A Beta medium-ban nagyon jol ment a gepen single-ben..
  • LoCk
    Azert kivancsi vagyok, hogyan fog menni..:)
    Ha egy picit szaggat, mar velegedett vagyok.

Az FPS-t hogyan kell kiiratni a gamegban?
  • Kandurex
    nem kiábrándítani akarlak, ez tény sajna, van ám gépigénye ennek a szarnak rendesen, de cserébe a legszebb grafikát kapod ami a piacon most megtalálhatsz
  • tibor16
    Jaja, gondolom azér tudok egy ATI 8500 mellett játszani, mer a proci elég jó
  • LoCk
    :(.. pedig remenykedtem
  • LoCk
    Lessz>jav>lesz
  • Kandurex
    hiába a jó kártya, szaggatni fog nagyon, ehhez proci is kell
  • LoCk
    Hetvegere sikerult a cegtol elkernem egy ATi Radeon9800XT
    256MB-os fincsi kis kartyat. Remelem feleleszti egy kicsit a PIII 1 GHz-s gepemet..:)

Ha mas nem de a VGA, jo lesz 2 napra a gepemben.

Lessz egy jo hetvegem.Hetfon meg azt mondom a fonokomnek, hogy leutottek az utcan es elvittek a kartyat..:)
  • BlackWolf
    hmmm en most vagyok a szornyeknel jo kis kurvak 2utes es K.O hat eleg durva amikor 5en jonnek es kell belejuk 1tar egyenkent
  • zaki
    jappán?
  • KM
    Bár, jappán szerveren játszottam az előbb, és egész tűrhető volt...
  • Lifeforce
    Igen.
    És nagyon megérte.
  • KM
    Na, nem rossz a multija sem! Csak kellene egy magyar szerver...
  • lwb
    mióta leszedted csak ezzel nyomultál? :)
  • balcooo
    Abba mi lenne a pláne egy fps-nél? "Magyar vagyok, nem turista" poloban rohangaljanak az ellenek? :D
  • Bat
    Na, megtaláltam a megoldást: Nem szabad más könyvtárat megadni neki telepítéskor :)
  • KM
    GOTO 4081
  • Nexushun
    Van már hungs far cry?