24504
  • RelakSfromhome
    Tényleg tetszetős
  • ACE
    Skacok, a Catalyst 4.3 driverbe ajánlatos valamit állítgatni, vagy úgy jó ahogy felraktam?
  • Skyline
    Van ott egy kisház a dombon ott kel lenni a kulcsnak benn
  • KM
    Képeslapok a szigetekről:

• DONGUBA
    Lámabogár
  • RelakSfromhome
    Mé? Nem?
  • Ben C
    "Látszik, hogy a csaj számítógéppel van csinálva"

LoL
  • RelakSfromhome
    Ez de gagyi!! :D:D:D

Látszik, hogy a csaj számítógéppel van csinálva ;)

[nem mintha a többi nem azzal lenne ]
  • Ben C
    még 40 file, de a demo nagyon baszakszik...
  • Lacc
    SPOILER (asszem)

Be kéne jutnom egy barlangba, ahol elvileg a csajt őrzik (de legalábbis valami labor ott van, közvetlen azután vagyok, hogy a doki aki segített lerakott egy szigeten a csónakjával). A barlangba bejutottam, de sehol sem találom azt a kulcskártyát ami ott bent nyitja a rácsos kaput. Megöltem már az összes mobot, a házat is átkutattam, sehol egy kártya. HELP
  • ricsi1
    ebből a képből sztem nem 1 grafikai csoda...
  • Skyline
    A gépigényről annyit hogy egy 1.5-re húzott tuacerkán gef4ti-al minden veryhighon antiali nélkül faszán fut csak a kevés memó miatt néha baxottnagyot swappol...

Hja amúgy megnéztem dx9-es kártyával is semmi olyan egetrengető különbség nincs ami miatt megérné rohanni a boltba venni dx9-es kártyát...

Lock nem a legjobb ötlet akkora radeont rakni egy 2 ghz alatti gépbe...Az eredménye áltaklában siralmas,egy gef4mx440 jobbat hajkurászik aban.
  • neozed
    Nem tudtam connectolni vmiért :-(
  • Lifeforce
    Hali.
    Valamit elrontottál.
    Az összes rakétát bele kell engedni, és még lőni kell rá egy csomót.
  • KM
    Hát próbáljuk!
  • SoDI---
    Basszameg, lejött. De egy csomó CRCs lett belőle:(

Nekem anno ilyen problémán egy hálókártya-csere (ADSL) segített.
  • SoDI---
    Különben ahogy nézem, a már sokat emlegetett móló kinézetén jól látszik a DX8, és a DX9 közötti különbség.

(Minden "high" beállításon a Particle Count és az árnyék minőség kivételével, ami Medium).

Ez valahol félúto van látványban a DX9-et ATI és a DX7-es Geforce4 Mx440 között.
  • Gombocka
    217.65.114.104:49001 , mostmár dedicated, ki kéne próbálni, hogy igy lagzik e.
  • mike369
    Ez tényleg vicces! Low-n szaggatott mint az állat, most meg letöltés mellett Very High-on MAJDNEM tökéletes volt! Ki érti ezt??? Köszi a segítséget!
    U.I.: szóval a 3CD-s változat ugyanaz, csak francia szöveg nélkül?
  • antijedi
    hun server még midnig nincs? :)
  • Ikarus
    No gyerekek itt az idő elmegyek jó haza a melóhelyről, azt szétküldöm a gammát.
    YUUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!
  • mike369
    OK! Próba indul!
  • Ikarus
    nekem csak 49k -val jön :)
    (bocs nem gúnyolódás volt)
  • Ikarus
    Amikor mediumon megpróbáltam mit tud, beszaggatott jónéhány helyen, ahol nem is kellett volna neki, amikor magasabbra toltam a dolgokat, akkor meg ment símán. Lehet én vagyok a láma, de próbáld ki, mi baj lehet belőle.
  • Csatti
    Nem normális, nekem nagyjából hasonló gépem van (proci gyengébb) és high-ban tökéletesen fut, bár a textúráktat leszedtem mediumra mert így nem kerepelteti annyit a vinyót.
  • CéZé
    nekem minden magyararázat nélkül kiirta hogy 46 fájl hibás,tehát nem tudtam hogy melyik crc-s.Na ez ám a jó móka.Már ujra akartam szedni az egészet amikor rákattintottam véleletlenül az sfv-re és elkezdte tesztelni :)
  • Borg
    Jah... ha jönne teljes 67k-val...
  • mike369
    Üdv! Lécci helpjetek nekem egy kicsit!!!
    Gépem nagy vonalakban: 2400+ AMD, 512 DDR, ATI Radeon 9600 XT
    Minden megy gond nélkül (BF Vietnam,...), ez a Paks-izzasztó játék meg még Low beállításokkal is szaggat, mint az állat!
    Normális ez? Ötlet?
    Előre is kössssssz!
  • Ikarus
    Plusz 1 óra.
  • Ikarus
    Nekem is mediumot dobott be egyből, ehhez képest szinte mindent (ha jól emlékszem) full maxra toltam és gyönyörűen megy.
  • Borg
    eh tanultam valami ujat:) Eddig nem tudtam minek oda az az sfv file.
    Na szal leellenőriztem így (TC), és "szerencsére" csak az a 4 rossz, amit már töltök le újból...
  • Lammer
    Gyerekek!!!
    Végre kit tudtam én is próbálni...
    Ez nem normális, nekem is kidobja a Medium-ot! a confignál...
    3200+ Barton,9700pro,1024DDR400(DC), Nvidia APU ;)win2k sp4 eng-re...
    föltoltam ami létezik mindent maxra, és jött a vizuális orgazmus,áááá ez üt, végre egy játék ami megmozgatja igazán a Dx9et... nincs riccenés, gyorsan tölt és qrva gyönyörűűűű!!!
  • Ikarus
    Köszi.
    Bounce-nál tutin volt fent. Egyébként ftp-re esküszöm én is.
  • CéZé
    mit? a játékot? DC-ről...
  • DONGUBA
    En ftp-rol szedtem es nekem is jo.
  • Ikarus
    Haló! Kérdeztelek, hogy honnan szedted le?
  • CéZé
    a rarok mellet van .sfv
  • Borg
    Erről van szó. És szerintem nem a letöltés hibás, mert ezer más dolgot is töltögettem le, és még szinte soha nem volt CRC gondom.
    Valakinél szarul van fent. Bele sem néz a fileokba a rar...
  • DePreSsZYo
    de az csak akkor hasznos ha már lent van :)
  • Ikarus
    Honnan szedted le?