24504
-
#4185 Tényleg tetszetős -
ACE #4184 Skacok, a Catalyst 4.3 driverbe ajánlatos valamit állítgatni, vagy úgy jó ahogy felraktam? -
Skyline #4183 Van ott egy kisház a dombon ott kel lenni a kulcsnak benn -
#4182 Képeslapok a szigetekről:
-
#4181 Lámabogár -
#4180 Mé? Nem? -
Ben C #4179 "Látszik, hogy a csaj számítógéppel van csinálva"
LoL -
#4178 Ez de gagyi!! :D:D:D
Látszik, hogy a csaj számítógéppel van csinálva ;)
[nem mintha a többi nem azzal lenne ] -
Ben C #4177 még 40 file, de a demo nagyon baszakszik... -
#4176 SPOILER (asszem)
Be kéne jutnom egy barlangba, ahol elvileg a csajt őrzik (de legalábbis valami labor ott van, közvetlen azután vagyok, hogy a doki aki segített lerakott egy szigeten a csónakjával). A barlangba bejutottam, de sehol sem találom azt a kulcskártyát ami ott bent nyitja a rácsos kaput. Megöltem már az összes mobot, a házat is átkutattam, sehol egy kártya. HELP -
#4175 ebből a képből sztem nem 1 grafikai csoda... -
Skyline #4174 A gépigényről annyit hogy egy 1.5-re húzott tuacerkán gef4ti-al minden veryhighon antiali nélkül faszán fut csak a kevés memó miatt néha baxottnagyot swappol...
Hja amúgy megnéztem dx9-es kártyával is semmi olyan egetrengető különbség nincs ami miatt megérné rohanni a boltba venni dx9-es kártyát...
Lock nem a legjobb ötlet akkora radeont rakni egy 2 ghz alatti gépbe...Az eredménye áltaklában siralmas,egy gef4mx440 jobbat hajkurászik aban. -
#4173 Nem tudtam connectolni vmiért :-( -
Lifeforce #4172 Hali.
Valamit elrontottál.
Az összes rakétát bele kell engedni, és még lőni kell rá egy csomót.
-
#4171 Hát próbáljuk! -
#4170 Basszameg, lejött. De egy csomó CRCs lett belőle:(
Nekem anno ilyen problémán egy hálókártya-csere (ADSL) segített. -
#4169 Különben ahogy nézem, a már sokat emlegetett móló kinézetén jól látszik a DX8, és a DX9 közötti különbség.
(Minden "high" beállításon a Particle Count és az árnyék minőség kivételével, ami Medium).
Ez valahol félúto van látványban a DX9-et ATI és a DX7-es Geforce4 Mx440 között. -
Gombocka #4168 217.65.114.104:49001 , mostmár dedicated, ki kéne próbálni, hogy igy lagzik e. -
mike369 #4167 Ez tényleg vicces! Low-n szaggatott mint az állat, most meg letöltés mellett Very High-on MAJDNEM tökéletes volt! Ki érti ezt??? Köszi a segítséget!
U.I.: szóval a 3CD-s változat ugyanaz, csak francia szöveg nélkül? -
antijedi #4166 hun server még midnig nincs? :) -
#4165 No gyerekek itt az idő elmegyek jó haza a melóhelyről, azt szétküldöm a gammát.
YUUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! -
mike369 #4164 OK! Próba indul! -
#4163 nekem csak 49k -val jön :)
(bocs nem gúnyolódás volt) -
#4162 Amikor mediumon megpróbáltam mit tud, beszaggatott jónéhány helyen, ahol nem is kellett volna neki, amikor magasabbra toltam a dolgokat, akkor meg ment símán. Lehet én vagyok a láma, de próbáld ki, mi baj lehet belőle. -
Csatti #4161 Nem normális, nekem nagyjából hasonló gépem van (proci gyengébb) és high-ban tökéletesen fut, bár a textúráktat leszedtem mediumra mert így nem kerepelteti annyit a vinyót. -
CéZé #4160 nekem minden magyararázat nélkül kiirta hogy 46 fájl hibás,tehát nem tudtam hogy melyik crc-s.Na ez ám a jó móka.Már ujra akartam szedni az egészet amikor rákattintottam véleletlenül az sfv-re és elkezdte tesztelni :) -
Borg #4159 Jah... ha jönne teljes 67k-val... -
mike369 #4158 Üdv! Lécci helpjetek nekem egy kicsit!!!
Gépem nagy vonalakban: 2400+ AMD, 512 DDR, ATI Radeon 9600 XT
Minden megy gond nélkül (BF Vietnam,...), ez a Paks-izzasztó játék meg még Low beállításokkal is szaggat, mint az állat!
Normális ez? Ötlet?
Előre is kössssssz! -
#4157 Plusz 1 óra. -
#4156 Nekem is mediumot dobott be egyből, ehhez képest szinte mindent (ha jól emlékszem) full maxra toltam és gyönyörűen megy. -
Borg #4155 eh tanultam valami ujat:) Eddig nem tudtam minek oda az az sfv file.
Na szal leellenőriztem így (TC), és "szerencsére" csak az a 4 rossz, amit már töltök le újból... -
#4154 Gyerekek!!!
Végre kit tudtam én is próbálni...
Ez nem normális, nekem is kidobja a Medium-ot! a confignál...
3200+ Barton,9700pro,1024DDR400(DC), Nvidia APU ;)win2k sp4 eng-re...
föltoltam ami létezik mindent maxra, és jött a vizuális orgazmus,áááá ez üt, végre egy játék ami megmozgatja igazán a Dx9et... nincs riccenés, gyorsan tölt és qrva gyönyörűűűű!!!
-
#4153 Köszi.
Bounce-nál tutin volt fent. Egyébként ftp-re esküszöm én is. -
CéZé #4152 mit? a játékot? DC-ről... -
#4151 En ftp-rol szedtem es nekem is jo. -
#4150 Haló! Kérdeztelek, hogy honnan szedted le? -
CéZé #4149 a rarok mellet van .sfv -
Borg #4148 Erről van szó. És szerintem nem a letöltés hibás, mert ezer más dolgot is töltögettem le, és még szinte soha nem volt CRC gondom.
Valakinél szarul van fent. Bele sem néz a fileokba a rar... -
DePreSsZYo #4147 de az csak akkor hasznos ha már lent van :) -
#4146 Honnan szedted le?