24504
-
Coco #4225 addoltalak icqn gyere kicsit fel pls -
Takigabi #4224 Quakenet -
Skyline #4223 A szobanév még oksa de melyik rohadt ircszerveren???:) -
Skyline #4222 Én csak azt tapasztaltam hogy a 384 mega ram nemakar eléglenni mert például ajtónyitésoknál swappol egy igennagyot hátmég amikor zárt térből nyílt térre megyek:)
Amúgy királyos de ilyen hangelmenősdi még nemvolt. -
Coco #4221 akkor vkinek van ötlete hogyan? -
Takigabi #4220 aki csinál szervert az nyomuljon #farcry.hu ra -
#4219 Tapasztalt valki olyat, hogy idöként elmegy a hang, ill. csak a lövéshangok??
Nforce-os audio.. -
#4218 Sziasztok!
HELP ME! +csináltam az account-ot és bejelentkezésnél kéri a CDkey-t :DD... segítsetek!!! -
Skyline #4217 ŐŐŐŐ valaki tud valami működő serverip-t ami még gyors is?:)
Mer ez-->217.65.114.104:49001
szarik működni..:) -
Coco #4216 najó :)
Elinditom FarCryMp.exe (ami nem a bin32ben van).
Elindul :)
Multiplayer látja azta pár servert,akármelyikre megyek kidob...
Megpróbáltam ezzel a console-os változattal semmi nem történt... -
#4215 Módosítok! Most 5 percenként lép ki a játékból! -
weine #4214 mindegy, töröld a fenébe:))
Nem ám, tedd at masik konyvtarba (erdemes ilyen gammaknak backupolni az alapfileokat a sok berheles miatt)
a .tmp valami ideiglenes file lehet... -
#4213 Nem baj! Csak akkor van, ha regisztráltad magad az UBI-nál. -
Coco #4212 csak gs.tmp-t találtam... -
Coco #4211 köszi -
#4210 Alapban a 0. -
Coco #4209 és a consolet hogy is hozom be? -
Coco #4208 aham köszi -
#4207 Pl.: \connect 130.240.194.56 -
weine #4206 értelemszerűen az IP az egy szám... -
weine #4205 gs.ini-t kell kitörölni!aztán beírod a console-ba:\connect IP:49001
-
Coco #4204 hányaz=hányas -
weine #4203 lehet a pálya határán voltál, azokat a heliket nem lehet lelőni, amik azért emelkednek fel, mert kiértél a pályáról... -
Coco #4202 hányaz üziben van leirva a multi megoldál? thx :) -
DePreSsZYo #4201 Ja én az egyik küldinél azt hittem a hsjóval kell elmenni vhova és hogy azt a helit kell kicselezni bujtam viz alámeg minden de lelőttek :D
És ezzel szorakoztam 1 órát utána feltünk a balra vezető út :) -
weine #4200 na azért ez nem igy van, hiszen nem egyszer közölte a diszpécser, hogy bemértek és forduljak gyorsan vissza. Nem tettem, és egy percen belül jött is a heli és nem volt apelláta, esélyem sem volt. Lehet, nincs határ, de vannak határőrök:))
A vízbe télleg bele lehet ugrani, paraglider helyett arra mentem:) és szinte jól esett az árnyékos öböl hűs vize a harctól felhevült testemnek:)) -
#4199 ja, a napszakok azok váltakoznak, ugye? -
#4198 király lehetett, volt nagy csobbanás gondolom :) -
DePreSsZYo #4197 Ja amikor van a sárkányrepűlős rész én véletlenül legurultam a hegyedoldaról zuhatnam vagy 60m-t a vizbe és semmi bajom nem volt :) -
#4196 Az ég egy nagy textura amin mozognak a felhők. -
#4195 az ég egy nagy textura, vagy mozognak a felhők ? -
#4194 semmi gond :) -
#4193 lol, bele lehet ugrálni a vízbe a hegyről? :) -
Skyline #4192 Bocsi egvolt csak véletlenül a nagyokat pakoltam fel... -
Skyline #4191 Hja amúgy azoknak akik gondolkodnak a leszedésen: a grafika,zene,MI mellett az egyik legpozitívumabb tulajdonság hogy szinte nincs megkötve az ember keze hogy most csakerremenj és gyilkolj le mindenkit.
Pélldául vannak olyan részek hogy mész egy ösvényen a hegyoldalon jó magasan lekéne jutnod a partra az út tömve ellenfélellel. Régebbi játékokban hasonló szitu volt,ha leugrottunk a vízbe hősünk meghalt...Itt nyugodtan mehet a csukafejes:)
Vagy baromi nagy help ha egy őrjáratozó csónakból kilőjük az embereket és a csónakkal kerüljük meg a szigetet..stbstb..:)
-
#4190 könyörgöm kicsinyítsétek le a képeket, thx -
Lifeforce #4189 Hullákat átkutattad?
Náluk is lehet kódkártya -
#4188 Ha valaki radeon 8500al jáccik, árulja már el, hogy mely verziójú driverrel mutat hajlandóságot a játék a működsére. Eddig nekem vagy el se indult, vagy a víz feketén villogott és a legelején, mikor azt a tlefont, vagy palmtopot, vagy akármit megtalálom, kb 10 másodpercig tart kirakni 1 frame-et a gépnek. -
Skyline #4187
Nah ezek gef4ti-s képek szal nem dx 9...Ehez képest nincs egetverő különbség a dx9eseknél.. -
#4186 hát azért kicsit durva, hogy néha még 768 Mb-tal is erősen SWAP-pol a játék. Egymaga foglal el futás közben majdnem 500 Mb-ot...
A többit meg felemészti a Windows, meg a többi cucc...
Kell az az 1 Gb nagyon.