24504
  • FactorG
    hi
  • Serpa
    igaz lehet ?
  • zaki
    elcseszték az uninstallját?
    nekem a syberia-nal van ez, nem lehet levakarni a gépről
  • rezsofiz
    DVD-s verziot szedtem le hdc-rol,és sehol sincs gs.ini nevu fajl,de az accountot keri:|
    akkor most hogy van ez?
  • Serpa
    PcDome -on találtam ez az írást, CD vs. DVD:

1: "Nah éppen az install utáni átkonvertálódással van gondom - nálad simán megy tovább az UHA-s tömörítés után, vagy mi? Ott akad el, amikor bejön az mp3unpack. Nálad simán továbment???"
    2:"Viszont számítsál rá, hogy a hangok nem lesznek a legjobbak a játék alatt, mivel ide oda konvertálja, és az minőségromlással jár."

most akkor ez mi ???

+ ott van ez is: " A Cd-s verzió Uninstallját is elcseszték."
  • Takigabi
    amugy nem tudjátok miért van az hogy az elején el van csuszva a hang az első animban amikor a mobilon bezsél a faszi.Nem szereti a K-Lite codec packet ?
  • Takigabi
    ja Ati kon jól fut nekem is megy akadás nélkül minden fullon van ---9600Xt vel
  • bfg900
    Pl a FRAPS nevű progival.
  • Borg
    Én már befejeztem mára, majd holnap.
  • Borg
    Nem szabad accountot csinálni. Ha már babráltál vele, töröld a gs.ini filet.

Ezután nézz ki magadnak egy szerver IP-t (asszem itt már irta valaki az oldal linkjét, ahova fel vannak sorolva), majd a játékban a főmenüben hivd le a consolet, és "\connect IP:PORT" ennyi...
  • antijedi
    f12 a képmentés
  • LoCk
    Istencsaszar a game és meglepő módon nagyon jól megy a gépemen!!

Hala a magassagosnak, aki a sajat hasonlatossagara megteremtette az ATI Radeon 9800XT-t.(Amit persze kölcson kapta a cégtől...)

A PIII 1GHz-s procimon, meglepően jól megy..

Valaki tudja, hogy hogyan kell kiiratni az FPS-t, valamint mit kell átirnom, hogy tudjak képeket menteni a gamébol?

Köszike!
  • Lacc
    Hogy kell multizni? Amikor net gameket akarok nézni, accountot kell kreálnom, aztán meg kéri a cd-keyt ami ugye...

Próbáltam koznoltból is a connet paranccsal de nem igazán reagált. Szóval hogy kell?
  • KM
    Onnan jöttem...
  • Zetorg
    Neked most megy?
  • Shep
    De van egy köteg olyan effekt amit a kártyád nem is ismer szóval ...
  • Coco
    van olyan akinek a dvd rip van meg és multiban nyomja?
  • Coco
    213.114.62.48:49001 :D
  • Zetorg
    mi az ip?
  • Borg
    213.114.62.48:49001

Én itt voltam

Voltak 20-24en kb.
  • Borg
    Iszonyat mekkorát multiztam valami külföldi szerveren.
    100-as pingem volt (teljesen LAGMENTES!), és két csapat küzdött egymás ellen. Egy védő, akik valamilyen ojjektumot védtek, és egy támadó. Volt olyan pálya, ahol több elfoglalható pont is volt, és egyre visszább lehetett szorítani a védőket.
    Nagyon állat. Minden armort kipróbáltam, tök jók.
    A legjobb az volt, mikor egy folyóban úsztam a víz alatt az ellenséghez, azt hittem majd hátukba kerülök, erre nem szembe jött a víz alatt egy másik?:))) Jókis búvár-knife party lett belőle:) De vesztettem:)

Szerintem a multiplayer mapok is állati jók lettek, és mondom 100-as pinggel minden highesten 1024-ben semmi akadás, vagy ugrálás, stb... Csak jobb lenne magyarokkal játszani, kéne hun szerver már:)

Egy dolgot nem értek viszont, hogy mi alapján dől el, hogy ki mikor respawnol? Mert nekem volt hogy 5 percig sem engedett, de volt 10mp-en belül...? Talán a fragektől, vagy a gyűjtött pontoktól függ?
  • Zetorg
    Van működő server?
  • Nexushun
    Ja! Nagyon kemények. Egyébként majd beszarok a sötétben mikor csak a morgásukat halllom :))
  • bfg900
    Tehát senkinek nem akad ki a játék rögtön az elején, mikor megtaláljátok a "rádiót" ?
  • neozed
    Jah, ezek a dögök nem sz*roznak, két csapás oszt dead :-)
  • Lacc
    Hú gyerekek ezek a mutáns dögök ezek aztán aljasak :D Nem tudtok valami taktikát mondani ellenük, mert ha egy kissebb térben jön 2, akkor meg kell izzadni nagyon. Suhintanak egyet lemegy az armor. Suhintanak megint, meghalok :)) És 10 métereket ugranak...
    Nem lennének olyan nagy cuccok, ha lenne normális save rendszer, nem ez a checkpointos :(
  • KM
    Jó hogy említed!!! Azt is meg kellene már nézni!
  • cSuwwi
    Megérte 18 órán keresztül tölteni. Tényleg jól eltalált gamma. Nem is láttam még benne nagyobb hibát. (Bár ilyen unhandled expec* akármi hibát már nekem is dobott, de egy restart segített). Remélem az ut2k4 is legalább ilyen jó lesz, nem szeretnék megint 18-20 órát elsz*rni az életemből a felesleges letöltésre...
  • Coco
    ez engem is érdekelne
  • cSuwwi
    Úgy néz ki mint a felső kép. Normális színe van mindennek. Néztem mediumon is, ott a víz nem fodrozódott a parton. High-on már igen. Eszméletlen jól néz ki high-on, és afelett. Ja, és 1024x768-on néztem, de 800x600-ban már stabilan 35-40 fps körül mozog. :)
  • zaki
    de gondolom nem úgy néz ki, mint az 1. képen a #3905-es üziben :)
  • cSuwwi
    Athlon XP 2500+ (Barton), 512 DDR 333MHz Ram, Noname MX440 64MB DDR - Ezen minden highon, illetve 2 dolog highesten, és nem meg 25 fps alá akkor sem, ha többen vagyunk egyszerre egy helyszínen... Jónak számít?

Alapból az autodetect mindenre low-t adott, de kíváncsi voltam. Én is röhögtem rajta :) Csak egy gagyi sz*r videókártyán milyen jól megy :))
  • LoCk
    Köszönöm szépen!

Ez volt a megoldás!
  • grebber
    http://iaro.srv.hu/kep/mit kell.JPG

Ezt nézzétek meg ha bejön!!!
    Ezen a folyoson mit kell csinálni mert mellettem bal oldalt van egy ajtó de ott valami gáz megöl??
  • KM
    Egy kérdés: tudott-e valaki a rippelt verzióval multizni, vagy a szerver kivágta, mondván, hogy egy csíterrel van dolga?
  • neozed
    Azért, mert lejárt az elekard codec-je.
    Ha regisztrál, akkor eltűnik.
  • Borg
    Vaz egész eddig jáccottam singleben:) Nos akkor ennyi elég is volt, jöhet a multi:)
    Egyébként minden highesten simán megy,1024-ben.

Van most szerver, ahova érdemes csatlakozni?
  • klastrom
    Én beletettem elindítottam, elindítja a játékot de nem látom a szervercímeket mint demónál.
  • LoCk

Hi all!

Igaz nem ide vág a téma, de itt jó sokan vagytok és kis ugyesek vagytok, ezért fordulok ezzel a problémával is ide.

Az egyik barátom, most írt, hogy ha mpeg-et néz a képernyőn egy kis négyzet szaladgál.

Ua. a codec-et használja, mint én (ace_mega_codec_pack_5.91_player_edition)+Elecard Mpeg codec).

Neki WINXP-je(SP1) van nekem WIN2k-m.

Nállam ez a probléma nem jelentkezik.

Mi okozhatja ezt nálla?

Ha valaki tudja, kérem sürgősen segítsen( nagyon jó barátomról van szó :))!

Köszönettel!

LoCk
  • KM
    Most jövök innen:
    130.240.194.56