24504
  • SoDI---
    na lejárt az smswebem.
    most már tudok játszani online :)

hogy is kell? :-)))))
  • Skyline
    Tulképp eddig csak egyetlen negatívumot tok megemlíteni..
    A helikopter pilótáját megcsinálhatták volna úgy hogy látnilehessen és kilehessen lőni a francba sniperrel:)

Viszont az bevállós taktika hogyha elég közel ereszkedik dobjatok gránátot az utasfülkéjébe aztán spuri alóla:)
  • Skyline
    Kicsit nyomultam a lentebb említett serveren nagykirályos:)
    Nem lagoltam ment frankeszen
    Valami állat jól megszivatott jó magasan fennvolt hegyen elkezdtem lőni rá egyszercsak annyit láttam hogy egy terepjáró zuhan felém nemtuttam elrohanni:)
  • KM
    beautiful...
  • Eisenhower
    netkódja milyen? remélem azt nem cseszték el^>^
  • FactorG
    Na köszi elindult. Nfo file-ban volt a megoldás.
  • zaki
    kira, thx :)
  • Skyline
    Jajaja énis kint őrültködtem direkt csónakmotorüldözésre buzdítottam a népet,meg a hammerral őrültködtem mit lehet vele átugratni mit nem.

Hja nemtom volt-e aki észrevette de igen sok dolog van ami megkönnyíti a gyilokot!
    Mindig nézzetek körül nincs-e valami amit esetleg el lehet lőni( híd tartólánca, konténer lógicsál láncon stb).. pozitív hatásai vannak:)
    Hummerral külön móka iszonyat felgyorsítva végigtépni egy táboron kiérve visszapördülni padlógáz végiglőni és amikor nagyontropa a kocsi belezúzni a legnagyobb tömeg felé és kiugrani a kosiból egy két elvétett golyó és közöttük robban fel:)
  • Sheltem
    Plz mondjatok szervert ami megy most és nem full.
  • Rudee
    Másold be a 3.cd DLL könyvtárából a két .dll-t a farcry/bin32 könyvtárba.
  • Teperinke
    Van még utána elég pálya... én sem értem végig, pedig azon a részen még tegnbap jártam.
    Egyébként szerintem a legjobbak azok a pályák, amelyiken az egész sziget bejárható. A benti részek annyira nem jönnek be. Túl lineárisak.
  • Skyline
    Az a lámpaeffekt sem rossz monnyuk annál már láttam jobat is de okés.
    Az éjjellátó szemüveg meg egyenesenóriási segítség de nemhasználtam mert úgy nempara a szörnyecskés rész:)
  • ubi
    THIS GAME IS BEATIFUL!
  • ubi
  • KM
    Hát, ez így is szép...
  • Skyline

Neh:)
  • Serpa
    testközelből "ízlelheted" meg.
  • zaki
    én majd holnap szedem a 3 cd-s változatot. vasárnap, legkésőbb hétfőn meg már mehet a game :)
  • Serpa
    te melyiket szeded ?
  • zaki
    toljatok már be pár képet az esti pályákról, pls :)
  • Skyline
    Hm most valami estti pálya utánis részen voltam behatoltam vmi baxottnagy ojjektumba.
    Végigtolta már valaki? Ha igen innen mennyi még a vége? Nemakarom hogy végelegyeeeen:)

Hörgő geccek nemszeretik a vizet ahogy elnéztem..A pálya elején vártam sötétben a parton jött egy motorcsónak kilőttem sniperrel a lövészt meg a sofőrt beúsztam a hajóért. Kimentem a part elé kifutottam a szörnyek rámkattantak visszarohantam a csónakhoz elkezdtem tolatni vele...A genyók nemakartak belemenni a vízbe 2-t a parton leszedtem 1 megindult a vízbeelmerült ugrott egy qrvanagyot a csónakmellécsobbant és meghalt
    :))
  • zaki
    jaja, erre gondoltam :)
  • Lacc
    Ha ilyen .dll hiba van (nekem is ez volt), akkor a 3. cd-n az egyetlen könyvtárból mindkét .dll-t be kell másolni a játék valamelyik könyvtárába, dem ár nem tudom melyikbe :)) Az .nfo-ban le volt írva rendesen, nézd meg.
  • Serpa
    ezt probáld:
    Az exe-t a bin32 mappából kell indítani.
  • FactorG
    OK rákeresek köszi.
  • Serpa
    itt írta vki, amit én a #4274 -ben.
  • KM
    Ha jól emlékszem, akkor simán be kell másolni a cdről a vinyóra...
  • zaki
    most nem tudom hol pontosan, de ma is leírták, hogy nem tudom melyik könyvtárból kell elindítani a játékot. olvass vissza, le van írva valahol, mert olvastam....
  • FactorG
    Na nemá! Ennyire nem lehet láma. A C-re akkor se fér fel. Ez gázos azért.
  • zaki
    az kb 2-2,5 napot jelent :)
  • KM
    Hát ja, valamit valamiért!
  • Serpa
    vkinek azért nem működött, mert nem oda rakta, ahova a játék ajánlotta.

amikor oda rakta, ahova ajánlotta, akkor működött.
  • zaki
    nem gáz
  • FactorG
    Hát a C-mre nem fér el ezért másik partícióra tettem. De amit keres az a 3.cd-n van. Nem értem miért nem látja.
  • Serpa
    hát ez qva jó azzé.
    emberek gerjesztik a feszültséget, VICCES.

igaz, majd kiderül idővel ...
  • ghost cb
    Képzeljétek, pontosan 1000 hozzászólás óta nem néztem ezt a topicot!!!
  • Serpa
    oda telepítetted ahova ajánlotta ?
  • FactorG
    hoppá, elnézést a nagy kép miatt
  • zaki
    nem tudom. majd megtudjuk, ha valaki, akinek a 3 cd-s változat van meg, és uninstallálja a játékot... de gondolom ez nem mostanában lesz :)
  • FactorG
    DVD ripes változatot felinstalláltam és ez jön elő hibaüzinek:

Mi lehet a gond? Daemon toolsal hiába mountolom bármelyik cd-t.