24504
-
#4305 na lejárt az smswebem.
most már tudok játszani online :)
hogy is kell? :-))))) -
Skyline #4304 Tulképp eddig csak egyetlen negatívumot tok megemlíteni..
A helikopter pilótáját megcsinálhatták volna úgy hogy látnilehessen és kilehessen lőni a francba sniperrel:)
Viszont az bevállós taktika hogyha elég közel ereszkedik dobjatok gránátot az utasfülkéjébe aztán spuri alóla:) -
Skyline #4303 Kicsit nyomultam a lentebb említett serveren nagykirályos:)
Nem lagoltam ment frankeszen
Valami állat jól megszivatott jó magasan fennvolt hegyen elkezdtem lőni rá egyszercsak annyit láttam hogy egy terepjáró zuhan felém nemtuttam elrohanni:)
-
#4302 beautiful... -
#4301 netkódja milyen? remélem azt nem cseszték el^>^ -
#4300 Na köszi elindult. Nfo file-ban volt a megoldás. -
#4299 kira, thx :) -
Skyline #4298 Jajaja énis kint őrültködtem direkt csónakmotorüldözésre buzdítottam a népet,meg a hammerral őrültködtem mit lehet vele átugratni mit nem.
Hja nemtom volt-e aki észrevette de igen sok dolog van ami megkönnyíti a gyilokot!
Mindig nézzetek körül nincs-e valami amit esetleg el lehet lőni( híd tartólánca, konténer lógicsál láncon stb).. pozitív hatásai vannak:)
Hummerral külön móka iszonyat felgyorsítva végigtépni egy táboron kiérve visszapördülni padlógáz végiglőni és amikor nagyontropa a kocsi belezúzni a legnagyobb tömeg felé és kiugrani a kosiból egy két elvétett golyó és közöttük robban fel:) -
#4297 Plz mondjatok szervert ami megy most és nem full. -
Rudee #4296 Másold be a 3.cd DLL könyvtárából a két .dll-t a farcry/bin32 könyvtárba. -
#4295 Van még utána elég pálya... én sem értem végig, pedig azon a részen még tegnbap jártam.
Egyébként szerintem a legjobbak azok a pályák, amelyiken az egész sziget bejárható. A benti részek annyira nem jönnek be. Túl lineárisak. -
Skyline #4294 Az a lámpaeffekt sem rossz monnyuk annál már láttam jobat is de okés.
Az éjjellátó szemüveg meg egyenesenóriási segítség de nemhasználtam mert úgy nempara a szörnyecskés rész:)
-
#4293 THIS GAME IS BEATIFUL! -
#4292 -
#4291 Hát, ez így is szép... -
Skyline #4290
Neh:)
-
#4289 testközelből "ízlelheted" meg.
-
#4288 én majd holnap szedem a 3 cd-s változatot. vasárnap, legkésőbb hétfőn meg már mehet a game :) -
#4287 te melyiket szeded ?
-
#4286 toljatok már be pár képet az esti pályákról, pls :) -
Skyline #4285 Hm most valami estti pálya utánis részen voltam behatoltam vmi baxottnagy ojjektumba.
Végigtolta már valaki? Ha igen innen mennyi még a vége? Nemakarom hogy végelegyeeeen:)
Hörgő geccek nemszeretik a vizet ahogy elnéztem..A pálya elején vártam sötétben a parton jött egy motorcsónak kilőttem sniperrel a lövészt meg a sofőrt beúsztam a hajóért. Kimentem a part elé kifutottam a szörnyek rámkattantak visszarohantam a csónakhoz elkezdtem tolatni vele...A genyók nemakartak belemenni a vízbe 2-t a parton leszedtem 1 megindult a vízbeelmerült ugrott egy qrvanagyot a csónakmellécsobbant és meghalt
:)) -
#4284 jaja, erre gondoltam :) -
#4283 Ha ilyen .dll hiba van (nekem is ez volt), akkor a 3. cd-n az egyetlen könyvtárból mindkét .dll-t be kell másolni a játék valamelyik könyvtárába, dem ár nem tudom melyikbe :)) Az .nfo-ban le volt írva rendesen, nézd meg. -
#4282 ezt probáld:
Az exe-t a bin32 mappából kell indítani. -
#4281 OK rákeresek köszi. -
#4280 itt írta vki, amit én a #4274 -ben. -
#4279 Ha jól emlékszem, akkor simán be kell másolni a cdről a vinyóra... -
#4278 most nem tudom hol pontosan, de ma is leírták, hogy nem tudom melyik könyvtárból kell elindítani a játékot. olvass vissza, le van írva valahol, mert olvastam.... -
#4277 Na nemá! Ennyire nem lehet láma. A C-re akkor se fér fel. Ez gázos azért. -
#4276 az kb 2-2,5 napot jelent :) -
#4275 Hát ja, valamit valamiért! -
#4274 vkinek azért nem működött, mert nem oda rakta, ahova a játék ajánlotta.
amikor oda rakta, ahova ajánlotta, akkor működött.
-
#4273 nem gáz -
#4272 Hát a C-mre nem fér el ezért másik partícióra tettem. De amit keres az a 3.cd-n van. Nem értem miért nem látja. -
#4271 hát ez qva jó azzé.
emberek gerjesztik a feszültséget, VICCES.
igaz, majd kiderül idővel ...
-
#4270 Képzeljétek, pontosan 1000 hozzászólás óta nem néztem ezt a topicot!!! -
#4269 oda telepítetted ahova ajánlotta ? -
#4268 hoppá, elnézést a nagy kép miatt -
#4267 nem tudom. majd megtudjuk, ha valaki, akinek a 3 cd-s változat van meg, és uninstallálja a játékot... de gondolom ez nem mostanában lesz :) -
#4266 DVD ripes változatot felinstalláltam és ez jön elő hibaüzinek:
Mi lehet a gond? Daemon toolsal hiába mountolom bármelyik cd-t.