24504
-
#4345 Esetleg a Nero is megteszi... -
#4344 mos'mi? Akkor improved az még további durvítást jelent grafilag? -
#4343 or alkesz120% ;) -
#4342 Ez az ISO file a DVD struktúra leképezése a vinyóra. Ezt kell bemountolni pl. Daemon Tools-al, így lesz egy virtuális DVD-d, amiről már nyugodtan elkezdheted a telepítési procedúrát. -
#4341 Video Optipons -> Render Mode -
#4340 daemon tools -
#4339 Na hi emberek!
Na leszedtem a dvd-s versiot.
És kitömörrítetem. De ez egy .iso lett..
És ha belelépek winraral megnyomom az exe-t az egy 20 percig tömöríti aztán nem törtnénik semmi... vmi gondolat?winiso? -
#4338 Valaki próbálta hogy a D3D és az OpenGL között minőség és teljesítényben mi a különbség? -
#4337 ezeket hol tudod állítani? -
#4336 na bazz mintha a XIII-t látnám. -
Skyline #4335 Ez a cartoon nemgyengén XIII szagu,de jópofa:)) -
Skyline #4334
Basszus....Thx hogy szóltál az ultrahigh opció miatt:)
Kezdhetem előlről a játékot mer így lemaradtam egy rakat nice tájról...:)))
Viszont így akkor ahogy elnéztem a dx9 és dx8 között a játékban a témaopció szolgáltatja a különbséget,ennyi.. -
#4333 semilyen kodec pack-ot nem szabad használni mert keményed bekavarhatnak a winfosnak vagy egyes játékoknak. Felrakod a legújabb divx és xvid-et és nincs gond. -
#4332 A Cartoon tök jópofa -
#4331 Ja, közben próbálgattam azt a téma dolgot, ezek az eredmények (itt a víz mégcsak "VERY HIGH", ezért nincs fa-tükörkép a vízen):
Improved
Paradise
Cartoon
Cold -
Skyline #4330 Megyek meghesszelem sztem nállam nemlehet:) -
#4329 Megvan, a water qualitynél ULTRA HIGH-ra kellett rakni...
Itt a bizonyíték - fák tükörképe a vízen... -
#4328 Mos' járok a 9. -ik pályán, egyre jobb a játék, komoly nagyon! Asszittem itt csak a graf lesz király, de nem! Tulajdonképpen nem is a sztori viszi a játékot, hanem azaz 1000 féle taktika ahogy végig lehet tolni a játékot. Vagy a fizika adta lehetőségek gecó módon való kihasználása...whehehe...mos' éppen valami tó közepén lévő bázison ügykezelek, bent olyan graf van (árnyékok, kidolgozás, bumpmapping hegyek), hogy júj! -
#4327 Nem kell copyzgatni... beírod a kívánt parancs első 2-3 betűjét, aztán nyomsz egy TAB -ot... berakja elé a \ -t! -
#4326 Idegesíthetlek?
Na, a fák hiányolt tükröződése, ja, és tuti, hogy így is látod a távcsőben a tájat! -
Skyline #4325 Hja azért van az hogy egy 8500-as ati ami gyorsabbnak kéne hogy legyen egy gef3ti200-nál szabályosan lassította a gépem:)
-
Skyline #4324 :)
-
#4323 nagyon nem vágod ezt a témát. mx440 jobban megy LOL. Egy 633 is jobban meg radeon 9800-al mint egy mx440-el. -
antijedi #4322 ehh, lassu vagyok... :p -
antijedi #4321 sehogy, ctrl+c a /es szöveget amit be akarsz irni consolba azt a gameben meg ctrl+v :) legalábbis én csak igy tudtam megoldani :) -
Skyline #4320 Én bemásolom ctrl+v-vel:D -
#4319 Napi kérdésünk:
Hogy a rákba csinálsz "\" (backslash-t) magyar billentyűzeten FarCry alatt? Mivel az ALT+Q-ra kegyetlenül nem... :) -
Skyline #4318 A multiplayeres cheatereket fognám és egy kiló pick szalámival a nyakukban belógatnám őket egy etióp csoportosulásba baze.... -
#4317 csak pár xml-t kell átírogatni és kész is a csalás de hálisten erre építettek bele védelmet ami legalább egy hétig tisztántartja a játékot. -
Skyline #4316 Akkó nemértem...
Próbálta már valaki azt a témaopciót vagy miarákot amiben van DEFAULT, PARADISE meg ilyenek? Az mit takar?:)
Lehet úgykell fákat csiholni a vízre vagy miarák?:) -
#4315 Még a max.-nál is maxabbon, mivel az Anisot 16x-osra állítottam (ugye az engine alapból max. 4x-est enged)... -
Skyline #4314 kb sehol....minimális...:) -
Skyline #4313 Nemértem...Mindened maxon van???
Mérnem láccódnak nállad a fák a vizen?:)
-
#4312 Szerinted volt időm ilyesmire, gyorsan beállítottam az Optionst aztán nyomtam tíz percet, most meg rohanok aludni, mert fél hatkor kelni kell...
Mikor a billentyűzetett lőttem be, tünt fel, hogy van saját screenshot készítője, de ha már úgy futott a FRAPS, akkor azt használtam :)
Most legalább tudom, hogy van belső FPS kijelzője is -
#4311 A mólón mi a bánatot kellene látnom, hogy ennyire melegeti itt mindenki? Hol van a különbség a DX9 és DX8 között? -
Skyline #4310 Ehhehe..
Akkor az autodetectről csak annyit hogy az 1.5-re húzott cerkámat a gef4ti-al is mediumra rakta:))
Ennyit az autodetectről..
Annyi kb a különbség a dx9 és dx8-as kártyák grafikája között a játékban hogy a dx9-esen több dolog tükröződik a vizen (pl fák) meg van valami opció amit még nempróbáztam dx8-as kártyával meg nemmüxik..Állítani lehet a témát vagy mit..
-
#4309 miért nem a beépített FPS számlálót használjátok? kicsit pontosabb képet ad.
konzolba (0): \r_displayinfo 1
:) -
#4308 Na, én is kipróbáltam, és az egyik szemem sír, a másik nevet - örülök, hogy a demóverzió betegségeit kinőtte, 4.3-as Cataclyst-el ATi alatt kb. 10 perc játék alatt nem láttam egyetlen grafikai bugot sem, viszont elég félelmetes, hogy egy Radeon 9800XT-n az FPS akár 25-ig is leeshet közepes Anti-Aliasingra rakva, hiába, ez már olyan játék, amely képes megfektetni a csúcs gépet is (a vicc az, hogy az Auto-Detect csak Medium-ra állított mindent...).
Csináltam gyorsan 3 képet, de nincs szivem kisebb méretbe berakni (meg már amúgy is tele a topic velük), de akit érdekel megnézheti, hogy néz ki nálam:
Kép1.
Kép2.
Kép3. - a jól ismert móló... -
#4307 Mindent a maxra, és nem fog fájni a fejed! -
#4306 Mire vannak neked a dolgok állítva, hogy a fa is tükröződik a vízben? mert a deomban volt a vizes mod de itt mivel müxik ez?