24504
  • KM
    Esetleg a Nero is megteszi...
  • Kandurex
    mos'mi? Akkor improved az még további durvítást jelent grafilag?
  • Kandurex
    or alkesz120% ;)
  • KM
    Ez az ISO file a DVD struktúra leképezése a vinyóra. Ezt kell bemountolni pl. Daemon Tools-al, így lesz egy virtuális DVD-d, amiről már nyugodtan elkezdheted a telepítési procedúrát.
  • KM
    Video Optipons -> Render Mode
  • Shep
    daemon tools
  • Adi
    Na hi emberek!
    Na leszedtem a dvd-s versiot.
    És kitömörrítetem. De ez egy .iso lett..
    És ha belelépek winraral megnyomom az exe-t az egy 20 percig tömöríti aztán nem törtnénik semmi... vmi gondolat?winiso?
  • LSC
    Valaki próbálta hogy a D3D és az OpenGL között minőség és teljesítényben mi a különbség?
  • LSC
    ezeket hol tudod állítani?
  • LSC
    na bazz mintha a XIII-t látnám.
  • Skyline
    Ez a cartoon nemgyengén XIII szagu,de jópofa:))
  • Skyline

Basszus....Thx hogy szóltál az ultrahigh opció miatt:)
    Kezdhetem előlről a játékot mer így lemaradtam egy rakat nice tájról...:)))

Viszont így akkor ahogy elnéztem a dx9 és dx8 között a játékban a témaopció szolgáltatja a különbséget,ennyi..
  • LSC
    semilyen kodec pack-ot nem szabad használni mert keményed bekavarhatnak a winfosnak vagy egyes játékoknak. Felrakod a legújabb divx és xvid-et és nincs gond.
  • Seth
    A Cartoon tök jópofa
  • [NST]Cifu
    Ja, közben próbálgattam azt a téma dolgot, ezek az eredmények (itt a víz mégcsak "VERY HIGH", ezért nincs fa-tükörkép a vízen):

Improved
    Paradise
    Cartoon
    Cold
  • Skyline
    Megyek meghesszelem sztem nállam nemlehet:)
  • [NST]Cifu
    Megvan, a water qualitynél ULTRA HIGH-ra kellett rakni...

Itt a bizonyíték - fák tükörképe a vízen...
  • Kandurex
    Mos' járok a 9. -ik pályán, egyre jobb a játék, komoly nagyon! Asszittem itt csak a graf lesz király, de nem! Tulajdonképpen nem is a sztori viszi a játékot, hanem azaz 1000 féle taktika ahogy végig lehet tolni a játékot. Vagy a fizika adta lehetőségek gecó módon való kihasználása...whehehe...mos' éppen valami tó közepén lévő bázison ügykezelek, bent olyan graf van (árnyékok, kidolgozás, bumpmapping hegyek), hogy júj!
    Nem kell copyzgatni... beírod a kívánt parancs első 2-3 betűjét, aztán nyomsz egy TAB -ot... berakja elé a \ -t!
  • KM
    Idegesíthetlek?

Na, a fák hiányolt tükröződése, ja, és tuti, hogy így is látod a távcsőben a tájat!
  • Skyline
    Hja azért van az hogy egy 8500-as ati ami gyorsabbnak kéne hogy legyen egy gef3ti200-nál szabályosan lassította a gépem:)
  • Skyline
    :)
  • LSC
    nagyon nem vágod ezt a témát. mx440 jobban megy LOL. Egy 633 is jobban meg radeon 9800-al mint egy mx440-el.
  • antijedi
    ehh, lassu vagyok... :p
  • antijedi
    sehogy, ctrl+c a /es szöveget amit be akarsz irni consolba azt a gameben meg ctrl+v :) legalábbis én csak igy tudtam megoldani :)
  • Skyline
    Én bemásolom ctrl+v-vel:D
  • [NST]Cifu
    Napi kérdésünk:
    Hogy a rákba csinálsz "\" (backslash-t) magyar billentyűzeten FarCry alatt? Mivel az ALT+Q-ra kegyetlenül nem... :)
  • Skyline
    A multiplayeres cheatereket fognám és egy kiló pick szalámival a nyakukban belógatnám őket egy etióp csoportosulásba baze....
  • LSC
    csak pár xml-t kell átírogatni és kész is a csalás de hálisten erre építettek bele védelmet ami legalább egy hétig tisztántartja a játékot.
  • Skyline
    Akkó nemértem...
    Próbálta már valaki azt a témaopciót vagy miarákot amiben van DEFAULT, PARADISE meg ilyenek? Az mit takar?:)
    Lehet úgykell fákat csiholni a vízre vagy miarák?:)
  • [NST]Cifu
    Még a max.-nál is maxabbon, mivel az Anisot 16x-osra állítottam (ugye az engine alapból max. 4x-est enged)...
  • Skyline
    kb sehol....minimális...:)
  • Skyline
    Nemértem...Mindened maxon van???
    Mérnem láccódnak nállad a fák a vizen?:)
  • [NST]Cifu
    Szerinted volt időm ilyesmire, gyorsan beállítottam az Optionst aztán nyomtam tíz percet, most meg rohanok aludni, mert fél hatkor kelni kell...
    Mikor a billentyűzetett lőttem be, tünt fel, hogy van saját screenshot készítője, de ha már úgy futott a FRAPS, akkor azt használtam :)
    Most legalább tudom, hogy van belső FPS kijelzője is
  • Shep
    A mólón mi a bánatot kellene látnom, hogy ennyire melegeti itt mindenki? Hol van a különbség a DX9 és DX8 között?
  • Skyline
    Ehhehe..
    Akkor az autodetectről csak annyit hogy az 1.5-re húzott cerkámat a gef4ti-al is mediumra rakta:))
    Ennyit az autodetectről..
    Annyi kb a különbség a dx9 és dx8-as kártyák grafikája között a játékban hogy a dx9-esen több dolog tükröződik a vizen (pl fák) meg van valami opció amit még nempróbáztam dx8-as kártyával meg nemmüxik..Állítani lehet a témát vagy mit..
  • cSuwwi
    miért nem a beépített FPS számlálót használjátok? kicsit pontosabb képet ad.

konzolba (0): \r_displayinfo 1

:)
  • [NST]Cifu
    Na, én is kipróbáltam, és az egyik szemem sír, a másik nevet - örülök, hogy a demóverzió betegségeit kinőtte, 4.3-as Cataclyst-el ATi alatt kb. 10 perc játék alatt nem láttam egyetlen grafikai bugot sem, viszont elég félelmetes, hogy egy Radeon 9800XT-n az FPS akár 25-ig is leeshet közepes Anti-Aliasingra rakva, hiába, ez már olyan játék, amely képes megfektetni a csúcs gépet is (a vicc az, hogy az Auto-Detect csak Medium-ra állított mindent...).

Csináltam gyorsan 3 képet, de nincs szivem kisebb méretbe berakni (meg már amúgy is tele a topic velük), de akit érdekel megnézheti, hogy néz ki nálam:
    Kép1.
    Kép2.
    Kép3. - a jól ismert móló...
  • KM
    Mindent a maxra, és nem fog fájni a fejed!
  • Shep
    Mire vannak neked a dolgok állítva, hogy a fa is tükröződik a vízben? mert a deomban volt a vizes mod de itt mivel müxik ez?