24504
-
Sufa #6188 Connection timeout!
Miért?Fent van nálad a patch?
Állandó magyar szervert a népnek!!! -
Sufa #6187 Valaki csináljon már egy állandó magyar szervert.Vagy ha nem is állandó, de esténként menjen, és ha lehet legyen 16-fős (de min. 12)!
Ezt akkor szétkürtöljük, és tele lesz az mindig, lehet nyomni az assaultot, FFA-t és TDM-t is!
A legjobb lenne 2 szerver, 1kien csak ASSAULT, a másikon meg FFA vagy TDM!
Akik csinálták a szervert a BETA-hoz, azok nem tudnak a teljeshez is csinálni vmit?
PLS, történjen már valami magyar szerver téren! -
#6186 Kód :11 -
#6185 Akinek van kedve jöhet nyomni!!!
62.201.104.210 -
#6184 tud valaki mondani egy müködö server ip cimet???????megköszöném. -
#6183 Nincs valami normális magyar server?
-
#6182 Hát nyílván abban játszom :D -
Haversrác #6181 Köszi,csak azért nem vettem észre mert még nem verte ki a szemem! :)
-
#6180 Ott fent van kék, vastag betükkel felirva, hogy "multi-howto", Dikki direkt azért csinálta, mert naponta többször is felmerül a kérdés (ha visszalapozol csak egy oldalt, máris találnál ilyet).
Ráklikkelsz -> olvasol -> megcsinálod -> játszol -
Haversrác #6179 Sziasztok, szeretnék játszani interneten, de a kutyám megette a cd kulcsot :) nem-e tudna valaki adni egyet, vagy esetleg hogyan kell kihagyni az ubi-com-on a regisztrációt, hogy interneten tudjak játszani? ugyanis amikor az all seeing eye-on keresztül elinditok egy szervert, elindul a játék, belép a menübe, de regisztráltatni akar, és kéri a cd kulcsot! Itt a fórumon olvastam, hogy indul egy-két magyar szerver. Azokat hogy kell elérni? -
#6178 HAli!
Nem tudom volt e már valaki így vele, de nem akarok 20 oldalt átnyálazni, az a gondom hogy kb a 6. pálya után nem ment a progi? /a dvds verzió van meg/ ....nincs valakinek 5lete? -
#6177 #6167 !
elismertem! ;)
gyertek IRCn #FCHU ra ! :) ott konnyebb lenne multit osszehozni ...
-
#6176 Elég régóta használok ATi kártyákat (és volt dolgom épp elég nV kártyával is), de olyan még nem volt, hogy drivertelepítésnél bármi problémám lett volna... Szvsz itt change user effekt áll fent :)) -
#6175 Akkor te játsz nyugodtan PS1.1 módban, és higyj amit csak akarsz... -
#6174 Aki nem csiter, sosem fogja ezt megerteni.. nemertem az miert tolti el elegedettseggel a csitert h lazan leol, s neked semmi eselyed. Pszichologus legyek ha ertem :) -
Borg #6173 Na indítom, gyertek. -
Borg #6172 Lesz assault is, ha min 4-en, de inkabb 6-an megleszunk! -
#6171 kar h csak TDM :( en ditmeccsel kijatszottam magam anno a q1ben :)
ha felment az XP azert megyek ;) -
Skyline #6170 Jövök:)
-
Skyline #6169 Azért a serverek jórészének a fcmp.exe-ven találtak között igencsak soknak erős cheatszaga van:(((
80-as pinggel lagmentesen kétszer fejbelőttem egy csókát aki épp lopakodott telibetaláltam és semi...
Fullpajzzsal rohangálok jön egy kardos egyet vág meghalok....
faszi mögé beugrottam csónakba ütögettem mint állat a bicskával az a hülye meg forgolódott a hajóval hogy honnan lőnek a végén meg kiugrott kiúszott a partra és szarrálőtt..ahhoz képest hogy úgy 1 percig telibeütöttem jólbírta...:)
Nemtom mire jó cheatelve multizni,lehet hogy a lámák jól szórakoznak hogy végre fraget szerezhetnek a probléma csak az hogy ezel az egész multi és az egész játék hangulatát porbatiporják:( -
Borg #6168 HUN Server One indul (5 percen belül)
pass: fchu
TDM, 6 player
Lehetőleg gyertek már minél többen! -
#6167 Altalaban a juzer a lama. Ezesetben is igy volt, win9x drivert probaltam raeroszakolni :D
Ettol fuggetlenul altalanos dolog, h ismeretlen eszkozre nem megy fel a catalyst, csak ha elotte felismerteted standard VGA nak, s utana catalyst... ez viszont nem egyeni szoc problema ;) -
Borg #6166 Bármilyen VGA kártyát előbb fel kell így ismerjen az XP, nem csak az ATI-t. Ha meg a catalystot nem tudod felisntallálni, az egyéni szocproblémád.
Pont ez a baj, hogy ilyen morzsákat elhintenek egyesek úgy, mintha általános gond lenne. -
#6165 -
#6164 ujabb ora szopas jon, az xp sp1 cdrol felrakott driverre sem megy fel a catalyst... ne vegyetek ATIt :D -
#6163 HAli!
Nem tudom volt e már valaki így vele, de nem akarok 20 oldalt átnyálazni, az a gondom hogy kb a 6. pálya után nem ment a progi? /a dvds verzió van meg/ ....nincs valakinek 5lete? -
#6162 tolem szokatlan modon most szidnam az ATIt: nem kepesek olyan drivert irni (hogy a jo k anyjukat) ami nem igenyli h a video driver fel legyen ismertetve alapbol standard VGA devicenek :(
itt szopok 1 oraja egy friss XPvel. -
Borg #6161 AHol konkrétan az NV3X renderpath is ugyanazt jelenti mint itt -> FP16. Tehát butítás. (ezt hívják nvidiáék optimalizációnak, a sebesség érdekében) -
#6160 Kéne egy új VGA is! -
#6159 Igen, az eleg igenyes. Erdemes kiprobalni azt is, hogy egy kicsit melyebb vizbe loni raketaval. Ahogy a vzibe er a raketa, lelassul, es meredeken el kezd sulyedni! Eloszor fent csobban, utana leerve lent robban, es melysegtol fuggoen no a fold/viz oszlop merete:) -
#6158 sztem mindenki folyamatosan csal ... ;))
OFF
amugy a gepedet elnezve egyvalamit nem erteK k jo van mindenbol, es mellette egy 5600XT ??? -
#6157 a padlo csillogas a csempes resznel k jo volt, de eroltetve sztem is tobbet ront mint javit :( -
#6156 :DDD
enis akkor egy szamomra erdekesseget:
ha a vizbe losz viz csapodik fel, ha a foldbe fold. ha a sekely vizbe losz, viz es fold is csapodik fel... eddig ilyenre meg nem ugyeltek. fantasztikusan aprolekos! -
Skyline #6155 A padlót is megmagyarázzuk:)
Ezen az éghajlaton biztos nagy a páratartalom ezé fénylik a padló mer mindig lerakódik rá:) -
#6154 Valaki, aki nem csalt még a Far Cry-ban át tudná nekem küldeni az "eredeti" DevMode.lua fájlt e-mailben?
Nagyon megköszönném!
Előre is THX! -
#6153 A fenét be van vonva celofánnal :), amúgy ez a fénylő dolog nekem nem tetszik a padló is olyan mintha műanyag lenne ami azért lássuk be elég érdekes, nade mindegy. -
Skyline #6152 Arty várjá lehet hogy azokat a vizes rozsdás csöveket naponta azé ledrótkorongozzák;D -
Skyline #6151 Pontosan ennyiben és ennyit megér szerinted hogy azonnal rohanjon bárkiis boltba dx9-es kártyát venni? Nem...Majd ha látok vmi olyat ami miatt már megérné rohanok.. -
#6150 ...csak egy kis érdekesség:
a játékban a faliórák mindig a pontos időt mutatják...
-sztem a windóz órájához van igazítva- :) -
#6149 Viszont lesz külön renderpatch minden kártyához, más pontosságok..