Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
toMpEr
hmm 4. class?
hmm

toMpEr
hat szerintem ez minden csak nem elethu 😊

fm
nekem:=én

fm
az engine hasonlóságait nem a színek alapján kellene eldönteni. ha a stalker nem a zord zónában játszódna,hanem a paradicsomban,akkor annak is olyan színei lennének,függetlenül attól,hogy mi hajtja. a far cry is totál élethû,eddig a legjobban kivitelezett tenger/óceán part és a sziget dzsungele..nekem várom mind3at(hl2,fc,stalker)

toMpEr
nemertem,hogy miert kene versenynek lennie kozottuk, viegigjatszom mindet aztan kesz. Aztan utanna lehet eldontom majd,hogy melyik volt a legjobb, de ott biztos,hogynem a grafika fog donteni.

Közkincsé tehetnéd a szükséges cuccokat, és igérem megnézik sokan😊

"vessetek a mókusok közé" :)

grebber
De azt mondják hogy ott bizonyos texturák eltünnek ebbe a 636 MB-os fájlban minden ok!

Next PC upgrade: 2022

toMpEr
bemasolod a beta filejait az sp demoba es ugyanazt kapod.

HUmanBandi
Próbáld ki a polybumb teknológiával amit má nemtudom honna kaptam le. Nagyon leviszi az FPs-t! ,de megéri a látványért!

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

grebber
A www.suprnova.org -on ez áll :

2004 január 26 11:06 Far Cry SP-MP Demo 636 Mb

Nem hiszem. Ez az FX5800-on is úgy néz ki ahogy leírtad. Végül is életszerû abból a szempontból, hogy amikor felszökik a levegõbe a tûzcsóva, akkor remeg körülötte a levegõ a forróságtól. De amúgy azon valóban van még javítanivaló, bár nekem így is tetszett.
Blasta
Ja, egyedül a robbanásokkal nem voltam kibékülve. Nagyon puritán a robbanás.
Lehet, hogy a GF4 miatt nem voltak olyan szépek mint kellene?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igen, azért a Far Cry motorja kicsit mintha messzebb állna a valóságtól mint a Stalkeré vagy a HL2-é.
Túl színes a Far Cry. A STALKER realisztikusabb már ami a szineket jelenti. Ami persze szintén nem azt jelenti, hogy rosszabb/jobb lenne bármelyik konkurens engine-nél, egyszerûen más.
De a fegyverek, a hangok, a víz, maga az egész grafika nagyon meggyõzõ.
Gratula érte mindenképpen!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

KM
Várjuk a folytatást!

Látom szépen meglódúlt az üzenetek száma! Csak így tovább!

Hétvégén kipróbátuk a demót egyik barátom gépén és az eredmény nagyon kellemes, több mint kellemes lett, íme:

2500 Barton
1GB RAM
GeForceFX5800

Ezen a konfigon 1600*1200-ban, minden Very High-on (csak a filter quality medium -mivel az mindenhol mediumon marad) és így tökéletesen futott a játék. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ráadásúl a srácnak nem is a legújabb nvidia drivere vant fent. Viszont állítólag eddig neki sem volt jó a futás, miután átmentem, jó lett és õ is csodálkozott rajta. A megoldás nem bennem rejlik😊 De ez a futás elvárható egy ilyen géptõl.

Közben Very High-on találkoztam gyönyörû szitakötõkkel is. A játék továbbra is fantasztikus, bár nekem ezek továbbra sincsenek benne:

Hordók
Cápa
Terepjáró
Gázpalackok
Billegõ lámpa

De már nem zavar. A lényegen ez mit sem változtat. Azóta én is áttettem Very High-ba és nagyon szépen fut, de a felbontást levettem 800*600-ba, hogy mégtöbb fps legyen. Amúgy 1024*768-ban is jó. Az én gépem konfigját már leírtam régebben, meg azt is hogy fut, ezt csak gondoltam mégegyszer megemlítem.

Aztán volt szerencsém látni a STALKER pre-alfát. LSC írta, hogy jóval szebb, mint a FAR CRY. Nos nekem errõl az a véleményem, hogy egy pálya (amikor a nap már kezd nyugovóra térni) amikor az épületek közt lehet sétállni és vagonok állnak a sínen, az valóban szebb, mint a FAR CRY, de talán inkább életszerûbb és nagyon jók a tónusok, plussz a textúrák igen részletesek. Viszont a többi pálya ehhez képest (pláne ahol esik az esõ) igen rút kiskacsa. Persze ez semmit nem jelent, hiszen ez egy 2002 április környéki pre-alfa, mindezt csak azért írtam, mert LSC nagyon hangsúlyozta, hogy ez a pre-alfa, sokkal szebb. Ez pedig közel sem igaz. Mindettõl függetlenül a végleges STALKER egészen biztosan gyönyörû lesz, ezt már a mostanában megjelenõ screenshotokon látni is lehet, de szerintem inkább a HL2-vel lehetne összevetni a megvalósításban, mint a FAR CRY-al. Valahogy közelebb áll a két engine, mint ez és a STALKER. A lényegen persze semmi nem változtat. FAR CRY itt van is tarol, a többiek pedig akkor fognak beleszólni a versenybe, ha már kézelfogható és hivatalosan is elfogadott játszható verzió lesz közkézen. Tulajdonképpen ennyit szerettem volna mondani.
toMpEr
nem attol fugg,hogy mennyi csiter van,hogy xml vagy lua-e, hanem a netkodtol.

Alexease
Ha ilyen XML marad az egesz, raadasul normal PAK file-okban, akkor nagyon jo cheater termofold lesz😞((((( Remelem megoldjak valahogy, mert a sok kocsog miatt sokszor joll jatszhato jatekok mennek tonkre😞(
LSC
üthetne ha lecserélnék a netkódját (100 ping felett szar).

hykao
LOL
fm
na kipróbáltam igazán...ez a game sztem egy igazi színfolt a mai játékok terén!! az igaz,hogy van egy kis ss beütése,de csak a színvilág miatt, az ellenfelek itt nagyon jó szitukba tudnak keverni. jó érzés lõni a különbözõ fegyverekkel,jól van megcsinálva az ellen elhalálozása,ahogy elesik stb. a grafikára nem lehet panasz cseppet sem,sõt! és a gépigény sem olyan vészes...végre vmi jó kis game,ami még multiban is üthet.

1.9ghz,512ddr,8500le(64mb) konfiggal milyen beállítások mellett kéne folyamatosan futnia sztetek?

Serpa

LSC
szóval nemsoká.

Serpa
az majd csak a full elõtt jön ki pár héttel.

LSC
na megjelentek a büdös geci csalók itt is. A köcsög paraszt 3* gyorsabban futott ,és soha nem tárazott, meg gondolom god módban nyomta

Hopp félreolvastam sry. 😊
Jól látom az eredeti oldalon, hogy kijött a rendes MP demo?
Serpa
miért világít ennyire a homok ?

ssc-suni-hu
Jaja mondom is az asszonynak itt mogottem, hogy „Figyi csak man milyen jo vagyok” :-) aztan veszem eszre a felenek oriaspingje van a masikfele meg most allt be a vegere :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

toMpEr
sajna 2-300-as pingel tenyleg 0 eselyuk van 😞

LSC
"10x tobbet olok mint halok" <--- LOL

ssc-suni-hu
Hat nemlehet sajnos normalisan multizni, mert 8 jatekos kozul minimum a felenek 100 folotti a pingje. Aztan johogy 10x tobbet olok mint halok. De igy sajnos ez nem jo.
Szoval ures a magyar szerver, vagyis teli van kulfoldiekkel.
Gyerunk gyerunk ...

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Ja es ha a kutba ugornak ugorjunk mi is utanna?
Engem sose erdekelt masok velemenye, mert egyeniseg vagyok, mint itt mindannyian („En nem ... Ja igen O nem” :-).

Van hibaja a jateknak igen es? Akkor is jobban tetszik mint mas jatek mostanaban. De nem megyek azoknak a jatekoknak a Forumjaira es mondom, de szar, meg ezt meg azt azert csinaljak, hogy eltereljek a figyelmet ...
Neked is van hibad ... bejottel ide beszolni

zaki
jó, majd körbe nézek

grebber
Ha kiváncsi vagy ki mondja nézz körül a jobb gamek topic-ában!

zaki
ki mondja azt, hogy szar a game? az általános iskolás haverjaid? maradj már inkább csendben pls...

grebber
Én azért "nem szeretem" ezeket a überistencsászár gameket mert mindig az az oldal áll jobban akit (amit) úgy utálok mint a .....! PL (HL2)
Azt mondják hogy szar ez a game.
A nagy ló...szt jó ez!!!!!
Csak ezért kellene javitani rajta hogy ne huzzák le anyira!

toMpEr
kar,hogy a targoncaval nem lehet emelni, ugy egyszerubb lenne felvinni a capat a hegyre 😊

zaki
akkor ne töltsd le õket, játssz a "hibákkal teli" demoval

toMpEr
tuti, foleg,hogy a rajongok gyartjak oket 😊

grebber
Ezekkel a modokkal az a céljuk hogy eltereljék a figyelmünket a hibákról!

toMpEr
ssc-suni-hu
Hat ja ahhoz tenyleg ido kell es nagyon sok
vagy egy Photoshop
Es meg rimel is :-)

toMpEr
amugy nem en csinaltam a kepet, de lehet majd egyszer megcsinalom unalmamban 😊

toMpEr
nincs bekapcsolva az arnyek

ssc-suni-hu
Hol az arnyek? :-)
Az meg lenmaradt felakasztva a kampon?

toMpEr
nem retus 😊

ssc-suni-hu
Ilyen retusra en is gondoltam :-)

Dragoner
looooooooál
LSC
Az LOLka