Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Splinter Cell
Prince of Persia
XIII
(Többek közt)
Ezek elég garanciát jelentenek szerintem. Ha neked nem, akkor az már a te bajod.

kérem szépen a játékot UKRÁNOK írták, hasonlóan, mint a STALKER!!!
nem kéne elszállni az ubi soft-tól!Milyen szép reggelre ébred a magyar! Far Cry gold, március 15.-én jön egy harmadik "Boat" névre hallgató Demo és a program DVD-n jelenik meg. A UBI Soft meg eleve garancia egy kiváló játékhoz, mert az eddig kiadott játékai mostanság egytõl egyig az élmezõnybe tartoznak. Na de nem is írnék ide, ha tegnap nem próbáltam volna ki a demo2-t.
Kéremszépen eljött a büntetés korszaka!
A kinti víz amely már bizonyított és jelenleg a legszebb amit játékban láthattunk, az már integetve menetel és tudatja: A VÍZ BENT VAN A BARLANGBAN! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bazz az a víz az mindent üt!
Az AI is kezd alakulni, nem mintha eddig annyira rossz lett volna. Ezek a katonák a világ végéig is követnének, persze ha elbújok akkor a növényzet azért ad némi esélyt a túlélésre. Ez a demó több, mint nehéz. Annyi ellenfél van, mint az orosz nemzet és jól forgatják a fegyvereket. Az erõsítés érkezése megint ÜT! Helikopteren, motorcsónakon ahogy már megszokhattuk. Na azért a poén kedvéért leszedtem a jómadarat az égrõl a dombtetõre telepített gránátvetõvel (talán az?) , hát tisztelt hölgyeim és uraim, a benne lévõ emberkék olyan szépen estek ki belõle, hogy öröm volt nézni a fizikát és közben imába tenni szent kezeimet. Persze a helikopter meg pördült egyet és szépen lángolcsóva-füstcsóva effektet hagyva maga után még idõben elhúzott.
SZÖRNY! Nagyon ász a kicsike, kár hogy személyesen nem tudtam vele kontaktusba kerülni, a kidolgozása viszont ennek is büntet. A külsö terek megint nagyon szépek, és ez a demo sokkal jobban is fut, a belsõ terek pedig: ÁÁÁÁÁÁÁ! Bazz a Bump Mapping azért nemkicsit durván néz ki... A fény árnyékhatások és az egész úgy ahogy van: Full para-tömör gyönyör kettõspáros. Én nem tudok mást mondani csak azt, hogy ez a program TOTÁLIS BÜNTETÉS és az év egyik legnagyobb ágyúja.
A fizika ismét jól szerepelt. A hordókat pl. kapásból Sándorra löktem aki feltörekedni próbált a domboldalon. Vesztére😊 Na meg a robbanástól szanaszét repülõ dobozok, hordok és persze ha van, akkor a közelben lévõ enemyk röppályája is megér egy misét. Több, mint durva.
Ha valaki nagy felfedezõ kedvében van, akkor induljon el a part mentén, a barlang irányába és nemsokára várja szeretettel egy motorcsónak, amibe ismét belepottyanhatunk és a parton lévõ soldiereknek oszahtjuk az áldást. Amúgy ha nem ülünk bele ez a csónak lesz ami jön ha valaki erõsítést kér rádión. Már ha nem lõjük ki a rádiót. Nem semmi vazze!
Naplementés táj több mint ütõs. A sziklák, a vízben ringatózó növények osztják a grafikát rendesen. Ez a program kiváló búvárszimulátor is lenne, felesleges elutazni emiatt bárhova is😊
Többféleképpen is meglehet csinálni ezt a pályát is. Mármint irány, taktika, tárgyak és tereptárgyak kihasználása céljából. Dögös az egész.
Bent tényleg megakad párszor, de ezt csak az elsõ lámpásrészen tapasztaltam, amúgy szépen futott. A zseblámpás fickók meg: ismét ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Isteni a per-pixel, ahogy a nagy könyvbe meg van írva.
Persze az AI nem csak lát, hall is. Nem is akárhogyan. Nagyon résen kell lenni, hogy ne halljanak meg. Szinte csak kúszva mászva lehet közlekedni, különösen a belsõ terekben.
Végszóként: Ez a motor tetrabrutális. Mindazokáltal, hogy van egy istentelenül jól kinézõ szigetvilág a maga faunájával, plusszban kapunk még hozzá szenzációs vizet és ehhez még kidolgozott vízalatti világot!!!! Már ez is önmagában igen impresszív. Most jön a durvább: Képesek voltak a Crytek-es srácok ezt megfejelni egy DoomIII szintû belsõ motorral, plussz remek fizikával, újszerû AI-val és nagyon úgy néz ki jó kis parás, ütõs hangulatú gémpléjjel és sztorival is: Szóval igazi BÜNTIBEN LESZÜNK MÁRCIUS VÉGÉN. Én már félre is raktam a pénzt, amint megjelenik a program már a boltba teleportálok és veszem.
Ubisoft & Crytek le a kalappal elõttetek. Most bûnhõdni fogunk szemeinkkel.
röviden:egy átlagos FPS lesz belõle.
Szóval a kérdésem az, hogy az alábbi konfiguráción mit változtassak ahoz, hogy minden klappoljon??:
Intel P4 3.2GHz-800MHz FSB
2x512 MB DDR 400MHz
Geforce FX 5900 256MB-os VGA
SERIAL ATA-s vinyó
Azért még reménykedem,hogy ez csak a BETA-s verzió miatt van.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Akkor is mondtam, németek készítik a játékot, nem csúszhat. Nem csalódtam bennük

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Szvsz a DVD hiánya téged nem fog zavarni - max. majd Alcohol 120%-al megmountolod a DVD-s ISO-t, és hajrá... 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Remélem igy lesz!!!!!!!
Next PC upgrade: 2022
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Innen szedhetõ le a demó magyarítása!
<2004-03-09 @ 19:15 - Berkenye>2004-03-09 @ 19:15 - Berkenye>
Az iménti örömhírt hadd spékeljem meg egy kis csemegével! Matheus testvér szólt, hogy megtalálta a Far Cry demójának honosítását egy bizonyos oldalon. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de remélem, tényleg az, aminek írják és valóban mûködik. A véleményeket kommentbe várjuk.
Info : Gamestar!!
By Gamestar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nálam ez eddig a top game egész életemben sigle player bejön ,de nálam a multi viszi a primet!
korábban nem volt ilyen gond...
Amúgy 4.2-vel tökéletesen megy nekem is.
Ja és hardon már érezhetõ egy kis ellenállás de ez sem nagy!!
Kicsit nevetséges, mert minden más simán megy ezen a sz..on kívül.
Az "elsõ" demóval semmi gond nem volt, ez meg....😞(

patch a megoldás?
tudna valaki egy linket mondani rá, mert mindenütt csak a teljes második demot találtam, a patchet pedig nem. 😞(
elõre is köszi
Sokkal nagyobb, és bejárhatóbb map, mint a research. Nekem pl sikerült egy alternativ utat találom fel a hegyre úgy, hogy az oda vezetõ út ellenségeit teljesen kikerültem, majd fentrõl lövöldöztem le, miután megszereztem az ágyúromnál álló sniper fegyverét 😊)
Jah, és lõttem sirályt is 😄
Mert én azt csináltam, hogy leszedten a régit és feltettem az újjat. De nem rakta fel a "fort" pályát.
Ez után kipróbáltam, hogy a régire ráinstalláltam az újjat, de igy már el se indul a game 😞((
ötlet?
Feltettem az új változatot és azt tapasztalom, hogy ha felteszek mindent maximumra(very high) és újraindítok, hogy aktualizája a beállításokat, akkor a Texture Filter-t leveszi mediumra és még valamit customra.
Meg tudja valaki mondani hogy ez miért van?
választ elõre is köszi.