Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Amúgy nekem semmi gond nincs a 4.2-es catalysttel.
Na, textúravillódzás már nincs, de problémák sosem hagynak, most van "vízvillódzás" a víz villogva váltgatja a színét ha "mozgatom az egeret" egyszer kék, aztán zûd, barna, fehér, már volt fekete is...
Bármi 5let???
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
V9ykn8_TZL0
Amúgy ez a Filter Quality, nem az Anisofilter lehet? Mert ha az, akkor csak menj a driver-be és ott állítsd 8X, 16X-ra és akkor már olyan lesz, mint a fullba. Ha nem az akkor sorry. 2 hét múlva viszont már úgy tudod futtatni. Ja addig azért lesz egy 3.ik demo is😊)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha megfigyelitek általában egy progi ha már univerzális motort írnak hozzá (értsd: földön, vízen, levegõben, vezethetõ jármûvek, nagy külsõ terek, növényzettel, kiváló belsõ terek és a többi) mindig valahol valami hátrányt szenved. Vagy a belsõ terek nem olyanok, vagy a növényzet kissé elnagyolt, vagy a fizika nem olyan.... Szóval mindig valami úgymond nem olyan lesz, de ezt nem vesszük zokon, mert a motor univerzálissága ezért kárpótol. A Far Cry-ban viszont annak ellenére, hogy itt levegõben, vízen, vízben, kívül, belül, erdõmélyén, akárhol vagyunk, gyalogosan, jármûvel egyéb módón, minden be van lõve, miközben király fizika, grafika, hangok, zene, ballisztika és a többi van. Ráadásúl mindez úgy, hogy egyik sem megy a másik rovására. Szóval ez számomra nagy teljesítmény.
Mert az ok, hogy ott a D3 és csodásan fog kinézni, de abban hol vannak: Jármûvek, víz, erdõ, vízalatti táj, külsõ terek, levegõben mozgás, és egyéb... Egyedül a Stalker olyan amiben ez már valahogy megvan, de ott sem lehet vízben úszni, repülni (bár ezt talán igen) ... Tehát ha így nézzük nagyot alkottak a Crytekes fiúk. Mert azért mindent egyben ÍGY (ilyen durva látvánnyal) elkészíteni az nem semmi.
Nem hiába, azért 5 év az 5év. Ezalatt készült el a Far Cry. És ha kijön a full és elkezdünk vele nyomulni, olyan állkoppanások lesznek, hogy csak na. Bump Mapping, Víz ez a kettõ már most olyan, hogy ezt semmi nem fogja meg egy jó darabig. Még a másik három nagy név se. Talán a vizet a HL2-
Next PC upgrade: 2022
1.8Xp,512Mb,FX5700
Nekem ez a progi a Wolfira emlékeztet egy kicsit. Ott is übersoldatokat képeztek ki és gyártottak egy örült tudós segítségével és micsoda parás hangulata volt! Szép grafika, fantasztikus zene és jó AI és hang mellett. Mindenbõl annyit nyújtott amennyit kellett. Csak ugye az Q3TeamArenatovábbfejl. motor volt, itt pedig zsír új, minden High effektet bevetõ Büntetõ motor zakatol😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
KURVASZÉP!!!Én már csak ebbe gyönyörködöm mert hardon is végigtoltam a pályákat meglepetésre nem nagyon nehéz ott sem!
Egyszóval jobban várom ezt a gamet mint a messiást!
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amúgy én is próbáltam több taktikát:
Motorcsónakért elmenni, majd visszajövet ITT AZ IDÕ, és VISSZAJÖVÖK felkiáltással mindenkit elküldeni a másvilágra aki a parton kóborol.
Elúszni egy távolabbi kis szigetre, kézbe venni a Snipert és osztani az áldást.
Felmenni a hegylábhoz, és az erdõben kommandírozva egyenként kenni szét a száját a soldiereknek a bozótvágóval.
Felmenni a hegylábhoz ismét és rávetni magatokat az istenbrutál gránátvetõre, majd mikor helikopter is befigyel, azt is jól seggbelõni és gyönyörködni a repülni tanuló emberkéken.
Sandokant megyszégyenítõen partmentén úszva, majd partra kiérve Mellény felkap, fegyver kibiztosít és MÉSZ OSZ HENT.
Simán elindulni az ösvényen és aki szembejön jól tökönlõni, majd menekülök, elõjõvök taktikával mészárszékhent.
Vagy kinek mi tetszik, szóval lehetõség az van bõven😊
Bent valóban rosszabbúl fut, de viszont cserébe brutálul néz ki😊
A lámpát többször is seggbe lõttem és látvány=padló effekt megvolt😊
A zseblámpás mukik a vizes rész után vannak, szûk folyosókon mászkálnak és világítanak, mint Jani bácsi a szerencsétlen éjszakai portás, akit a macska idegronccsá tett, annyiszor megijesztette. Tehát ha õk meghallanak valami zörejt, akkor elkezdik kereseni a forrását, de mivel HÓT sötét van, ezért zseblámpáznak. Majd figyuzd meg, ott van az!
Ja, még egy, mekkora poén már a benzines hordókat legurítani a dombról...csak lapítja az ellent...LOOOL!
Stalker: Fõisten
Far Cry: Istennõ
DoomIII: Isten legkedvesebb kitaszított angyala
Half-L2: Isteni hatalommal felruházott hõs
Thief-3: Halandó lélek, félisteni keggyel
SC - PT: Emberi külsõt öltött al Isten
Painkiller: Hatalmat birtokló gõgõs nagyúr, a vezír
MOHA---PA : Nemesi származású fõbirtokos
Viszonytásképpen:
Unreal2: Jobb sorsra érdemes szolga lélek
XIII---: Parlamenti Képviselõ
Viszont ha már EA! Van egy programjuk amelyik iszonyat üt! Én már másfél hónapja játszom vele, de egyenlõre nem jutottam a végére. Ez a Tiger Woods 2004. Iszonyat jó program. És van benne vagy 150-200 óra játékidõ.
És valóban: Mindegyik lehetne az év játéka!
A Far Cry meg nagyon remélem, hogy az is lesz! 2004 év játéka. Esélye egyenlõre nagyon megvan rá. De hogy a legjobb 5-ben benne lesz az már most 100%. Ugyebár van itt valami Stalker névre hallgató próbálkozás is. Nem tudom ismeri e valaki?😊
Tulajdonképpen nulla munkával, erõfeszítéssel meg tudják teremteni a virágzó gazdagságukat, és csak a fölös erõforrásokat fordítják új játékokra.
Más kiadó sajnos nagy mértékben nem tud ilyen jól bejáratott neveket felmutatni, vagyis mindegyik csak egyet-kettõt; meg is látszik.
) este, bár azt a pár napot már ki lehet bírni a megjelenésig.\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ubisoftról mindenki ismeri a véleményem, legjobb kiadó.
És nem csak kiadó, Far Cry témában is egyetértek Árnyvadásszal 😊
ubi a kiadó RENGETEG dolgot meghatároz, mert embereket küld ki a fejlesztõkhöz, akik belepofáznak a játékba. És az Ubisoft csak olyan játékokat ad ki, mint a
Splinter Cell + SC: Pandorra Tomorrow,
XIII.
Beyond Good&Evil,
Prince of Persia,
Far Cry.
Mindegyik lehetne Év Játéka.
Egyébként pedig: tessék letölteni a demo2-t és saját szemmel meggyõzõdni róla, hogy új korszak nyílt az FPS-ekben. Azt hiszem ez a legjobb megoldás.
A játék önmagáért beszél, nem kell neki magyarázat és az én hosszabb leírásom se. Majd õ elmondja mit jelent ma az: BÜNTETNI!
Ki a fütyit érdekel szerintetek, hiogy ki adja ki a játékot, amikor maga a JÁTÉK a lényeg?!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
BGE kiamardt a sorból. Elnézést. 😊
Mi az hogy mennyit írt? Kiadó, nem ír csak terjeszt és meghatároz dolgokat, van beleszólása a játékba többek közt. Világosan leírtam, hogy csak kiadó. De pont amiatt garancia a neve, mert az elmúlt évben igazi sikerjátékokat adtak ki. A Far Cry meg már önmagában is üt, de az hogy még ezen felül a Ubi Soft a kiadója is, nemkicsit jelent valamit: BÜNTETÉS LESZ ismét. Na szeva. Részemrõl is lezárva.