24504
  • Borg
    Nem kell odairni. A magyar farcry közönség legnagyobb része úgyis ide jár, és láthatja a jelszót. Szerver nevében nem kell benne lennie.

Amúgy a színkódokat csakúgy a nickbe kell beirni?

Akkor a [HUN] előtagot megcsinálom pfz-re :) nincs limitálva, hogy hány szin lehet?
  • Ravine
    Hm..gondolod idetalaltak a kulfoldiek? :)
    Sajan nem tudtam egyertelmu magyar szinonimat a forum szora :)

A color-kodok:
    $0 (Black)
    $1 (White)
    $2 (Blue)
    $3 (Green)
    $4 (Red)
    $5 (Light blue)
    $6 (yellow)
    $7 (Pink)
    $8 (Orange)
    $9 (Grey)
  • Ravine
    Nem, german a geco.
  • Borg
    A masik meg az, hogy szvsz ne ird bele a szerver nevébe, hogy sg.hu forumon a jelszo, mert külföldiek is idetalálnak. Du a 14 emberből állitom legalább 4 full ismeretlen külföldi volt.
    A pingek amugy jok voltak, persze volt egykét érdekesen játszó ember.

A no time limit meg annyiból szar, hogy aki órák óta bent játszik, annak van 55 fragje, aki meg 10 perce annak nem lehet ennyi. Mondjuk szép és ötletes megoldás a FarCry részéről végre, hogy frag/kill arányt is ir ki.

Végezetül egy kérdés: Mitől volt egyeseknek színes neve a szerveren? Külföldi szervereken is láttam már. Hogyan lehet megcsinálni?
  • radical
    Magyar ipről volt?
  • Ravine
    :D
    Jah a kick/ban en voltam sorry :)
    A Testmod/Strik3r ismet benntgarazdalkodott, ki akartam bannolni. Valahol azt olvastam, hogy a PB a GUID numbert az IP-bol szamitja. Hat nem. LAN-os szerveren mindenkinek ugyanaz. Szal egy mozdulattal bannoltam mindenkit :P
    Marad az IP-ban.
  • XeeN
    kick/bann permanently...
  • Zsoltee_a_bator
    elvileg a grafikabutitas segithet..
    (foleg a texturameret csokkentese.)

de ez alkalmazas- es videomemoriamennyisegfuggo (jokis szo mi? :)
  • thedriver
    Kérdés: Aki 512 mb ram-mal nyomja, annak hogyhogy nem tölt be winyó játék közben? Nekem piszkosul el kezd néha tölteni. Valami tipp? Gondolom az nem segít, ha leveszem a grafikát. Mert ezeket a HDD betöltéseket leszámítva elég jól viszi a gépem. (Radeon 9700).
    Valami megoldás? :D
  • Mr.Grent
    1.1 után már nekem sem. Most mi a gond, nemtudok connectálni. Lelőttem a tűzfalami is de semmi.
  • radical
    ja megvan.

Aki akar egy jót assaultozni amíg a magyaron az ovi megy, az menjen "Serveru cu futai" szerverre, román, 64-es ping van rajta ADSL-lel.
  • Ravine
    De most kozkivanatra kis surf megy, PB-vel, only magyarok :)
    Voltak csiterek azt hallottam...

• Ravine
    fchu
    Elvileg mindenhova.
  • radical
    Mi lett a jelszó a MAGYARvagyokra?
  • XeeN
    Ki nyomta testmod néven? Nagyon fürge volt...
  • PeeTeR
    v1.1 erdemes feltenni mert sok mp bug fix van benne foleg az hogy a jarmuvek nem foglalnak olyan nagy savszelesseget...

vegulis az elozo sem volt egy izomagy :D
  • bah
    és az 1.1-et mindenképp fel kell rakni ahoz hogy jáccani tudjak?
    Egyébként singlébe én most a folyó utáni pályán vagyok ahol velem jön az a csaj.Ugye már nem lessz több izommajom?
  • bah
    akkor most van egy far cry mp 0.93-am azt updatelni kell?
  • PeeTeR
    vegulis igaz :)
    este majd meglesem neten is de most nem shock kedvem van hozza...
    egyebkent ha tudtok fix hun srv cimet akkor arra vevo lennek mert szivesebben gyepalom a magyarokat mint a kulfoldieket :D
  • Gunner
    Egyébként QuakeNet csak nekem nem megy?
  • Gunner
    Tulajdonképpen mondhatjuk ezt a FarCryMP-t modnak, végülis változtatott 1 's mást a gamen :)
  • PeeTeR
    sikerult vegig tolni de a volcano utolso szakaszan ahol a nagy kraterszerusegben rohangalsze meg a maya templomos resznel kicsit kezdett egnek allni a hajam. ezen a ket reszen szivtam ossz vissz de itt mint a torkosborz.
    utalom az ugri-bugri -kat :P

jo jatek volt de mar johetne egy ket mod hozza :D
  • Borg
    Nekem az FarCryMP képernyőn nem listáz most...
  • Borg
    Zsákutca volt, nem lehet feljebb menni ott:)

Másnak sem töltötte most le a szerverlistát?
  • grebber
    két=kék
  • grebber
    Bazz kattanás két képernyő szöveg nélkül és resetelt a gépem pedig pont hegyet másztunk:)
  • Gunner
    Vegyél vissza a styleodból, én a magyarokra értettem. Ha meg magyarok közül is csítel valaki, az nem biztos, hogy hosszú életü lesz nálunk
  • Ravine
    Itt egy FAQ is
  • LSC
    nem a faszt nem...
  • Borg
    bazz a pass fchu legyen már egységesen, nem tudtam miért nemtok csatlakozni mostsem...
  • grebber
    Seaman's Server Assault FarCry mp_airstrip 1/16 62.201.104.164 49001 és nincs PB 1.1 -es GYERTEK!!
  • bah
    Szevasztok.
    Nem tudjátok honnan lehet leszedni a far cry MP jó változatát?
  • Mighty
    A játék indítása után egy filmnek kell lejátszódnia. Nincs véletlenül telenyomva a géped codec-ekkel? (nimo, ace, stb)
    Le kell szedni ezeket a szutykokat. Ezen az oldalon rendszerezve vanak, letöltési linkekkel, mik kellenek a filmek lejátszásához.
  • Ravine
    A "duplicate GUID/CDKEY" uzit akkor irja ki ha regebbi verzios a FarCryMP-d! Toltsd le megint a weboldalrol, az elso 0.93-as szar volt, mentem reklamalni es megfixaltak. Ez volt tegnap kora delutan.
  • grebber
    NA!!!Seaman's Server Assault FarCry mp_airstrip 1/16 62.201.104.164 49001 és nincs PB 1.1 -es most gyertek!
  • XeeN
    Nincs is :)
  • Gunner
    ok
  • Gunner
    Nem megy senki, mert nem tudnak bemenni!
  • grebber
    oké kikapcsolom azt gyere
  • grebber
    Ja szerverem 1.1-es!!!Gyertek please