24504
-
Borg #6670 Nem kell odairni. A magyar farcry közönség legnagyobb része úgyis ide jár, és láthatja a jelszót. Szerver nevében nem kell benne lennie.
Amúgy a színkódokat csakúgy a nickbe kell beirni?
Akkor a [HUN] előtagot megcsinálom pfz-re :) nincs limitálva, hogy hány szin lehet? -
Ravine #6669 Hm..gondolod idetalaltak a kulfoldiek? :)
Sajan nem tudtam egyertelmu magyar szinonimat a forum szora :)
A color-kodok:
$0 (Black)
$1 (White)
$2 (Blue)
$3 (Green)
$4 (Red)
$5 (Light blue)
$6 (yellow)
$7 (Pink)
$8 (Orange)
$9 (Grey) -
Ravine #6668 Nem, german a geco. -
Borg #6667 A masik meg az, hogy szvsz ne ird bele a szerver nevébe, hogy sg.hu forumon a jelszo, mert külföldiek is idetalálnak. Du a 14 emberből állitom legalább 4 full ismeretlen külföldi volt.
A pingek amugy jok voltak, persze volt egykét érdekesen játszó ember.
A no time limit meg annyiból szar, hogy aki órák óta bent játszik, annak van 55 fragje, aki meg 10 perce annak nem lehet ennyi. Mondjuk szép és ötletes megoldás a FarCry részéről végre, hogy frag/kill arányt is ir ki.
Végezetül egy kérdés: Mitől volt egyeseknek színes neve a szerveren? Külföldi szervereken is láttam már. Hogyan lehet megcsinálni? -
radical #6666 Magyar ipről volt? -
Ravine #6665 :D
Jah a kick/ban en voltam sorry :)
A Testmod/Strik3r ismet benntgarazdalkodott, ki akartam bannolni. Valahol azt olvastam, hogy a PB a GUID numbert az IP-bol szamitja. Hat nem. LAN-os szerveren mindenkinek ugyanaz. Szal egy mozdulattal bannoltam mindenkit :P
Marad az IP-ban. -
#6664 kick/bann permanently... -
Zsoltee_a_bator #6663 elvileg a grafikabutitas segithet..
(foleg a texturameret csokkentese.)
de ez alkalmazas- es videomemoriamennyisegfuggo (jokis szo mi? :) -
#6662 Kérdés: Aki 512 mb ram-mal nyomja, annak hogyhogy nem tölt be winyó játék közben? Nekem piszkosul el kezd néha tölteni. Valami tipp? Gondolom az nem segít, ha leveszem a grafikát. Mert ezeket a HDD betöltéseket leszámítva elég jól viszi a gépem. (Radeon 9700).
Valami megoldás? :D -
#6661 1.1 után már nekem sem. Most mi a gond, nemtudok connectálni. Lelőttem a tűzfalami is de semmi. -
radical #6660 ja megvan.
Aki akar egy jót assaultozni amíg a magyaron az ovi megy, az menjen "Serveru cu futai" szerverre, román, 64-es ping van rajta ADSL-lel. -
Ravine #6659 De most kozkivanatra kis surf megy, PB-vel, only magyarok :)
Voltak csiterek azt hallottam...
-
Ravine #6658 fchu
Elvileg mindenhova. -
radical #6657 Mi lett a jelszó a MAGYARvagyokra? -
#6656 Ki nyomta testmod néven? Nagyon fürge volt... -
#6655 v1.1 erdemes feltenni mert sok mp bug fix van benne foleg az hogy a jarmuvek nem foglalnak olyan nagy savszelesseget...
vegulis az elozo sem volt egy izomagy :D -
#6654 és az 1.1-et mindenképp fel kell rakni ahoz hogy jáccani tudjak?
Egyébként singlébe én most a folyó utáni pályán vagyok ahol velem jön az a csaj.Ugye már nem lessz több izommajom? -
#6653 akkor most van egy far cry mp 0.93-am azt updatelni kell? -
#6652 vegulis igaz :)
este majd meglesem neten is de most nem shock kedvem van hozza...
egyebkent ha tudtok fix hun srv cimet akkor arra vevo lennek mert szivesebben gyepalom a magyarokat mint a kulfoldieket :D -
#6651 Egyébként QuakeNet csak nekem nem megy? -
#6650 Tulajdonképpen mondhatjuk ezt a FarCryMP-t modnak, végülis változtatott 1 's mást a gamen :) -
#6649 sikerult vegig tolni de a volcano utolso szakaszan ahol a nagy kraterszerusegben rohangalsze meg a maya templomos resznel kicsit kezdett egnek allni a hajam. ezen a ket reszen szivtam ossz vissz de itt mint a torkosborz.
utalom az ugri-bugri -kat :P
jo jatek volt de mar johetne egy ket mod hozza :D -
Borg #6648 Nekem az FarCryMP képernyőn nem listáz most... -
Borg #6647 Zsákutca volt, nem lehet feljebb menni ott:)
Másnak sem töltötte most le a szerverlistát? -
#6646 két=kék -
#6645 Bazz kattanás két képernyő szöveg nélkül és resetelt a gépem pedig pont hegyet másztunk:) -
#6644 Vegyél vissza a styleodból, én a magyarokra értettem. Ha meg magyarok közül is csítel valaki, az nem biztos, hogy hosszú életü lesz nálunk -
Ravine #6643 Itt egy FAQ is -
#6642 nem a faszt nem... -
Borg #6641 bazz a pass fchu legyen már egységesen, nem tudtam miért nemtok csatlakozni mostsem... -
#6640 Seaman's Server Assault FarCry mp_airstrip 1/16 62.201.104.164 49001 és nincs PB 1.1 -es GYERTEK!! -
#6639 Szevasztok.
Nem tudjátok honnan lehet leszedni a far cry MP jó változatát? -
#6638 A játék indítása után egy filmnek kell lejátszódnia. Nincs véletlenül telenyomva a géped codec-ekkel? (nimo, ace, stb)
Le kell szedni ezeket a szutykokat. Ezen az oldalon rendszerezve vanak, letöltési linkekkel, mik kellenek a filmek lejátszásához. -
Ravine #6637 A "duplicate GUID/CDKEY" uzit akkor irja ki ha regebbi verzios a FarCryMP-d! Toltsd le megint a weboldalrol, az elso 0.93-as szar volt, mentem reklamalni es megfixaltak. Ez volt tegnap kora delutan. -
#6636 NA!!!Seaman's Server Assault FarCry mp_airstrip 1/16 62.201.104.164 49001 és nincs PB 1.1 -es most gyertek! -
#6635 Nincs is :) -
#6634 ok -
#6633 Nem megy senki, mert nem tudnak bemenni! -
#6632 oké kikapcsolom azt gyere -
#6631 Ja szerverem 1.1-es!!!Gyertek please