Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Bounce ,bittorent,warezcenter...

Next PC upgrade: 2022

Honnan szeditek?

neozed
Na még harminc file, és nekem is meghozza a postás :-)

rezsofiz
kiraly,éjszaka leszedem én is rulez.

sazl : c

grebber
Tehát müködik mégis a multi???

Alexease
Nem hinnem😉 En meg el sem kezdtem szedni😊))Majd hetvegen, talan😊 Egyelore helyem sincs neki😊)
toMpEr
multi resze ugyanolyan szar,mint a betaban

grebber
VÉGRE megint az utolsok között szedem én is!!!!!!!!

Alexease
Szerintem ez elsodlegesen offline jatek, nem tudom minek akar mindenki - mar a single vegigjatszasa nelkul - azonnal online gyilkolaszni😞
Ezt so sem fogom megerteni, hogy megjelenik egy FPS jatek, legyen az sima hent vagy taktikai, mar azonnal mindenki az online-non parazik hogy mi lesz😊)
LSC
biztos nem megy mert login kell hozzá.

grebber
De ne kétségeket mondjatok hanem megy vagy nem probáltjátok már ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lifeforce!
Ehhez nem csináltok szervert? Vagy nem próbáltad még online?
LSC
igen kétséges ha már a deviance nem mellékelt hozzá okosságot.

LSC
a proci miatt nem sok jót.

Ja-ja, mi van a multival? Le sem szedem nyálcsorgatni, ha a multi része nem jó...
musha
hát akkor nincs mit tenni, reménykedek 😊

Nekem AMD 1600+,256 Ram,Ati 9600,és a demó közepes beállitásokkal egész jól ment.Persze ilyen extra effektekkel ovatossan kell bánnom.
Mondjuk jó sokáig tölti a pályát,de ha egyszer megvan,utánna korrektül üzemel.Ha a végleges is igy fog futni,nekem már jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

insp
Proci nagyon kevés.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

M@TriX
lentebb írtam, hogy szélesen skálázható a motor, de ne várj szépséget, szóval pont az egyik lényege veszik így el.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

musha
gyengébb proci + nem rossz vid.kártya kombóval vajh mit remélhetek? (P3 1000MHz, 512 SD RAM, Radeon 9600)

grebber
Na sajna csak nemsokára tudom elkezdeni a töltést!! 😞
Lesznek majd magyar szerverek vagy valami hasonlók??

Hi,

Na a grafika már tudjuk, hogy fasza, de mi a helyzet a játékélménnyel? 😊 Ha valaki jobban belemélyed írhatna pár szót róla. Thx.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

M@TriX
Azért nem fotorealisztikus, de szép... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát a 4. kép elég húzos,ha egy levelezõlapon elémteszik,lehet hirtlen nem mondom meg hogy nem igazi fotó.
Szóval a grafikai megjelenítés tényleg nagyon jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

M@TriX
lehet mountolni remélem. 😉

LSC
daemon tools.

hi
ha letoltom dvd-t kell hozzá dvd iro, ki kell irni vagy csak lehet telepiteni isman?
thx

Szarok a konfigodra.

Rudee
dev-frcy

Szar Bayern, szar Bayern :)

csa,
mondjatok mar meg legyszi mi az imidzs fileneve...
dev-fc?

Szarok a konfigodra.

LSC
2.3 egyforma

Alexease
Azis igaz, az nem egy simpla FPS😊)
LSC
az milyen durva volt amikor a csillagokból kellet tájékozódni. Ilyen a mai napig nem volt egy gaméban sem hogy "forog" a föld benne. Na de ez télleg off😊

LSC
Hát talán, az de az nem egy szimpla FPS.

Alexease
Na az nekem biztos meg volt 100 ora😊)))) De annal nem szamitott, meg nem lehetett eszre venni, mert nem az ujratoltogettessel, a szivassal, a probalkozasokkal ment el az ido, hanem a taktikaval😊) Volt amikor ramsotetedett az erdobe, meg este lett amikor felertem a hegyre gyalog, de folyamatosan elveztem, nem volt olyan, hogy mar megint csinalhatom meg, mert meg szivatott a gep😊)
De ez kicsit off...
cifuatwork
OFP?

Talán a deus ex, és az elsõ NOLF(vagy csak én voltam béna).😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Köcce mindenkinek a választ,asszem a legközelebbi gépfrissítésig hanyagolom.😊Addig maradok a régebbi játékoknál.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A játék 3gb-t telepít.
Telepítés elég gyors, viszont a pályabetölts nagyon lassú.
A konfigom a következõ:
Intel 2.4(533), 1024ddr, GFX5600(128).
Elindítottam a gamét és a látványtól kirázott a hideg.
Mind a videók és a menü egyszerûen lenyûgözõ.
Amikor betöltõdött a pálya elég rendesen megijedtem mert rettentõen szaggatott 1024*768 full detaillal.
Az ijedségem gyorsan elszállt, mert csak addig szaggatott amíg a textúrákat mind be nem töltötte.
Kb 1perc max.
A grafika lenyûgözõ, de ezt már tudjátok ti is a demóból.
itt egy pár screenshot az 1. pályából.
A multiplayert még nem próbáltam, de már most félek elõre az UBI miatt.
A képeket nem szúrom be hanem itt megtekinthetõ:
1.
2.
3.
4.
5.6.
balcooo
ej de lassan megy 😄 "izgalom borsodzott végig hátamon amint a pointerrel a FC ikon felé közelitettem..." Azé ennél kevésbé részletesen 😄
Cirkalmas fogalmazas ráér, lökd a sotokat izibe 😊

Rudee
Szerintem kevesebb lesz, 30-50 óra inkább a letöltési idõ

LSC
Arra az állítólagos 30-50 óra játékidõre leszek én kíváncsi. FPS-nél még nem volt olyan.

Írom a véleményem, és csináltam shotot.
Alexease
Egyertemltemuen techdemonak keszult eredetileg, de mit jatek is jo lett (a demo alapjan). A nagy sziget es a szabad csaszkalas annyira nem szamottevo, mert azert "ki van jelolve" az ut, es elkolbaszolni sem nagyon lehet messzire, az aktualis kuldetes helyszinetol, erthetoen (a demo alapjan!).
FC történetében amugy ne számítsunk sokra, sima sablon sztori, a játékot a technológia viszi el kétségtelen, meg a nayg szigeteken való császkálás és ezekbõl adódóan a hangulatos küldetések. este 10-re meglesz😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

jah épp informáltak róla, köszi😊 úgy tudtam nem lehet..de most csatlakozni fogok, scak FC meg UT lefoglal egy ideig

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

grebber
Na akkor akinek már lentvan irhatna róla!!!!!!!!!!!!!

Rudee
Lassan én is elkezdem szedni, mongyuk nem haragudnék meg ha már lentlenne

JustIce
leszedni nem tudtam volna😊 haveromtol hoztam winyon😊 egyetemen meg nincs dvd iro, s nem akartam cdkkel szarakodni😊 pedig ott lejott volna par perc alatt.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

insp
Ismertem a Gigabites érzést pár évig. Sajna az egyetem is véget ér egyszer...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"