24504
  • PyRex
    azért az jó volt, amikor átmásztunk a hegyen
  • PyRex
    hihi, tudtam, hogy még benézel ide.
    LOL
  • Ivan Pjodr
    Gyerekek, van valakinek ilyen problémája a játékban Sapphire Ati Radeon 9100 (64Mb) kártyával?
    Nincs fenn peccsem a játékhoz
    Driver:3.9 vagy 4.3 Catalyst

És játék közben néha tök jól megy(3-4 pályát végignyomok zsinórban) aztán egyszer csak belassul kb 1-2 fps-re, akkor ez így is marad, restartig. És vannak olyan pontok bizonyos pályákon ahol mindig lefagy.

Más játékban semmi gondom semmivel.
  • XeeN
  • XeeN
    Akkor itt a probléma. Nekem a DVD-s verzió van meg, amin nincs ilyen könyvtár. Sőt, a file sincs rajta.
  • PyRex
    Most fejeztem be egy játékot nem egyet :), MARHA is ott volt + még páran, állat volt :)
  • ev1l FlOwEr
    Igen.
    Csendben megjegyzem, hogy a Dam, meg a Volcano pályákon a fejlesztők mennyiséggel pótolták a minőséget.
  • NeoMaN
    megy....
  • KM
    Idézet:

© Serpa 2004. márc. 21. 14:48 | Privát | Válasz | #4743

nfo -ban le írva a teendő.

"Note:
    ~~~~~

If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,
    copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir."
  • davos80
    A volcano az utolsó single palyer-es pálya?
  • gizzda
    Hi! Itt egy csomó szerver de egyiknek sem tudom a jelszavát akkor hogyan?????????
  • davos80
    Kössz.
  • Gunner
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de miért nem megy a RegCleaner WinXP Sp1 alatt? Sima WinXP alatt még ment, de a Catalyst-hoz is kell az SP1. Thx for help
    Cheat-ek a dlh.net-en!
    Szal itt...
  • Borg
    Esetleg valami építő jellegű mondandód is van, vagy csak piszkálódni nézel be néha a fórumra?
  • davos80
    Van valami cheat a deviancés verzióhoz?Ha vki tud tegye már közzé.

A szörnyes szigeten akadtam el, lusta vagyok csít nélkül nyomni, úgy is már unom, meg mingyárt vége...
  • Rusy
    Utálom a kis ganékat kurva erősek...
  • XeeN
    Melyikre gondolsz?
  • Takigabi
    végig szörnyes pályák jönnek utána minden pályán lesznek szörnyek hol többen hol kevesebben
  • Shep
    Lesz még bőven, én 2 pályábal odébb vagyok és itt is vannak rendesen, pánikolok is jócskán, csak kúszok mászok, megállok fülelek, mondjuk az is igaz, hogy nem ézin játszom.
  • sasmaster
    Hali,
    felraktam az 1.1-es patchet, és indításkor fehér képernyő oszt annyi. CTRL-ALT-DEL segyt csak. Ötlet?
    Köszi
  • Maffya
    Eddig én se vettem észre mást csak ezt amit irtál ugyanugy 1.1 pach stb.
  • gizzda
    tudsz multizni?
  • Rusy
    Nekem nem műxik, semmi nem magyar csak alegelső kép, 1.1-es patchal
    neked?
  • gizzda
    Ahoz hogy lehesen mulltizni.....
  • gizzda
    Hi! Valaki megírná már , hogy hogyan és melyik progit kell feltennem a gére? Már az öszesset letöltöttem de nem tudom hogy mit hova és hogyan........köszi
  • Maffya
    van magyarositás a game-hez !!!!
  • bazza
    Fú!
    A szörnyek elég durvák! Az előbb még vígan lőttem humán barátamimat, miko megfordulok, hát lám, nem rám ugrik egy mutáns! Majd beszartam!!! Hoppá...nem is majdnem...

Most vagyok asszem a 6-os pályán. Ez az első szörnyes. Sok ilyen mutáns rész lesz? Nem igazán csípem a zombikat...
  • KM
    Nem kell újra rakni...
  • KM
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! El kellene olvasni azt a nyavajás info file-t!
  • Gunner
    Nyugi, azt rakom újra! Sík hülye már nem vagyok :)
  • Shep
    Critical ... -t nekem egy helyen csinált, eddig, mikor a csajjal este találkozol a parton ott a video után nem tölti be a pályát, megfogtam levettem mindent lowra hangot kikapcsoltam, na úgy már betöltött, de nem igazán értem az okát, mivel addig minden egyéb helyen jó volt.
  • XeeN
    NE a winfost rakd újra, hanem a játékot!
  • Gunner
    Éjjen a Széchenyi terv :D
    Most raktam fel egy WinXP SP1et, akkor megint rakjam fel ? Shit shit shit! :P
  • Mr.Grent
    pl erre gondoltam.
  • Mr.Grent
    TE hogy is hívjalak.

Képet linkelni még nemtanultál meg? Ki a rákot érdekel hogy milyen képe van a pályának, majd odabent megnézzük. Ne rondítsd az SG-t. Nyomasd a haverjaidnak, meg a töbi lámának aki a gépedről lesi a farcry-t. Mindenki tudja már milyen a Gáma, hogy most ilyen alakja van vagy amolyan az tökmindegy. Légy már egy kicsit figyelmesebb. THX
  • XeeN
    Prescott? nem semmi.
  • XeeN
    Újra kell rakni.

Ez akkor szokott előfordulni, ha pl: új windowst raksz fel, v simán átmásolod valakitől.
  • Gunner
    Nah újra itt vagyok, sajnos van egy kis bajom a Far Cry-al így az új géppel. Visszanéztem 10 oldalt ezzel kapcsolatban, de nem találtam semmit :(
    Valakinek lenne ötlete arra, hogy indításnál miért írja ki, hogy: "The application has failed to start because MSVCP71.dll was not found..."
    Somebody please help! Thx :)
  • Borg
    Tower is egy idö után lagolni kezd, vannak bugok benne.
    Pl ha a sarkannyal elrepul az ember, es utana kiesel belöle/elhagyod stb. akkor az repül tovább össze viszsa pörögve, és sosem spawnol uj helyette...

De amugy nagyon állat:))
    Rendes szerveren kéne futtatni sok emberrel, fun lenne:D