24504
-
#6990 azért az jó volt, amikor átmásztunk a hegyen -
#6989 hihi, tudtam, hogy még benézel ide.
LOL -
#6988 Gyerekek, van valakinek ilyen problémája a játékban Sapphire Ati Radeon 9100 (64Mb) kártyával?
Nincs fenn peccsem a játékhoz
Driver:3.9 vagy 4.3 Catalyst
És játék közben néha tök jól megy(3-4 pályát végignyomok zsinórban) aztán egyszer csak belassul kb 1-2 fps-re, akkor ez így is marad, restartig. És vannak olyan pontok bizonyos pályákon ahol mindig lefagy.
Más játékban semmi gondom semmivel. -
#6987 -
#6986 Akkor itt a probléma. Nekem a DVD-s verzió van meg, amin nincs ilyen könyvtár. Sőt, a file sincs rajta. -
#6985 Most fejeztem be egy játékot nem egyet :), MARHA is ott volt + még páran, állat volt :) -
#6984 Igen.
Csendben megjegyzem, hogy a Dam, meg a Volcano pályákon a fejlesztők mennyiséggel pótolták a minőséget. -
#6983 megy.... -
#6982 Idézet:
© Serpa 2004. márc. 21. 14:48 | Privát | Válasz | #4743
nfo -ban le írva a teendő.
"Note:
~~~~~
If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,
copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir."
-
davos80 #6981 A volcano az utolsó single palyer-es pálya? -
#6980 Hi! Itt egy csomó szerver de egyiknek sem tudom a jelszavát akkor hogyan????????? -
davos80 #6979 Kössz. -
#6978 Tudom, hogy nem ide tartozik, de miért nem megy a RegCleaner WinXP Sp1 alatt? Sima WinXP alatt még ment, de a Catalyst-hoz is kell az SP1. Thx for help -
#6977 Cheat-ek a dlh.net-en!
Szal itt... -
Borg #6976 Esetleg valami építő jellegű mondandód is van, vagy csak piszkálódni nézel be néha a fórumra? -
davos80 #6975 Van valami cheat a deviancés verzióhoz?Ha vki tud tegye már közzé.
A szörnyes szigeten akadtam el, lusta vagyok csít nélkül nyomni, úgy is már unom, meg mingyárt vége... -
Rusy #6974 Utálom a kis ganékat kurva erősek... -
#6973 Melyikre gondolsz? -
Takigabi #6972 végig szörnyes pályák jönnek utána minden pályán lesznek szörnyek hol többen hol kevesebben -
#6971 Lesz még bőven, én 2 pályábal odébb vagyok és itt is vannak rendesen, pánikolok is jócskán, csak kúszok mászok, megállok fülelek, mondjuk az is igaz, hogy nem ézin játszom. -
sasmaster #6970 Hali,
felraktam az 1.1-es patchet, és indításkor fehér képernyő oszt annyi. CTRL-ALT-DEL segyt csak. Ötlet?
Köszi -
#6969 Eddig én se vettem észre mást csak ezt amit irtál ugyanugy 1.1 pach stb. -
#6968 tudsz multizni?
-
Rusy #6967 Nekem nem műxik, semmi nem magyar csak alegelső kép, 1.1-es patchal
neked? -
#6966 Ahoz hogy lehesen mulltizni..... -
#6965 Hi! Valaki megírná már , hogy hogyan és melyik progit kell feltennem a gére? Már az öszesset letöltöttem de nem tudom hogy mit hova és hogyan........köszi
-
#6964 van magyarositás a game-hez !!!! -
#6963 Fú!
A szörnyek elég durvák! Az előbb még vígan lőttem humán barátamimat, miko megfordulok, hát lám, nem rám ugrik egy mutáns! Majd beszartam!!! Hoppá...nem is majdnem...
Most vagyok asszem a 6-os pályán. Ez az első szörnyes. Sok ilyen mutáns rész lesz? Nem igazán csípem a zombikat... -
#6962 Nem kell újra rakni... -
#6961 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! El kellene olvasni azt a nyavajás info file-t! -
#6960 Nyugi, azt rakom újra! Sík hülye már nem vagyok :) -
#6959 Critical ... -t nekem egy helyen csinált, eddig, mikor a csajjal este találkozol a parton ott a video után nem tölti be a pályát, megfogtam levettem mindent lowra hangot kikapcsoltam, na úgy már betöltött, de nem igazán értem az okát, mivel addig minden egyéb helyen jó volt. -
#6958 NE a winfost rakd újra, hanem a játékot! -
#6957 Éjjen a Széchenyi terv :D
Most raktam fel egy WinXP SP1et, akkor megint rakjam fel ? Shit shit shit! :P -
#6956 pl erre gondoltam. -
#6955 TE hogy is hívjalak.
Képet linkelni még nemtanultál meg? Ki a rákot érdekel hogy milyen képe van a pályának, majd odabent megnézzük. Ne rondítsd az SG-t. Nyomasd a haverjaidnak, meg a töbi lámának aki a gépedről lesi a farcry-t. Mindenki tudja már milyen a Gáma, hogy most ilyen alakja van vagy amolyan az tökmindegy. Légy már egy kicsit figyelmesebb. THX -
#6954 Prescott? nem semmi. -
#6953 Újra kell rakni.
Ez akkor szokott előfordulni, ha pl: új windowst raksz fel, v simán átmásolod valakitől. -
#6952 Nah újra itt vagyok, sajnos van egy kis bajom a Far Cry-al így az új géppel. Visszanéztem 10 oldalt ezzel kapcsolatban, de nem találtam semmit :(
Valakinek lenne ötlete arra, hogy indításnál miért írja ki, hogy: "The application has failed to start because MSVCP71.dll was not found..."
Somebody please help! Thx :) -
Borg #6951 Tower is egy idö után lagolni kezd, vannak bugok benne.
Pl ha a sarkannyal elrepul az ember, es utana kiesel belöle/elhagyod stb. akkor az repül tovább össze viszsa pörögve, és sosem spawnol uj helyette...
De amugy nagyon állat:))
Rendes szerveren kéne futtatni sok emberrel, fun lenne:D