Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Next PC upgrade: 2022

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gyerekek ez nem semmi 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2400+/9500pro/512ddr a konfig, auto-detect-re raktam az elején a beállításokat. Jórészt mediumra rakott mindent, de lehet feljebb húzom, mert simán bírja még a nagy tereket is. Pár pályát végigtoltam, jelenleg csónakázok vmerre. AI így elsõre nem rossz, kb Max Payne 2 szintûek a botok. Rejtõzködnek, erõsítést hívnak, stb. Élvezetes.
Az egyetlen bosszantó kis hiba amit észrevettem, hogy a gránátokat nem lehet külön fegyverslotba tenni, elég macerás a használata. Nem lehet késleltetni, rögtön dobja, ha megnyomom a beállított bill-t. (default G)
Hangulatról még nem nagyon tudok nyilatkozni, most kezd csak kibontakozni a sztori, vmi tyúkot kell megtalálni, akit a szigetet megszálló rosszfiúk dugtak el vhová😊) A zenék/hangok szintén jók, kíváncsi leszek multiban milyen lesz a game. A jelenlegi dömpingben mindenesetre nálam ez a nyerõ egyelõre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Semmi az 1 átlag embernek.
"vessetek a mókusok közé" :)
Nektek mehet éjjel nappal a gép nálam nem!😞
Nem próbáltam még a multiját,mert hirtelen a bõség zavara....(UT2004)
Most egy kis energialevezetéskép a singlet próbálgatom... 😊
De azért annyira kipróbáltam, hogy csak a jól megszokott connect parancsal tudunk bemenni egy tört szerverre.viszont nem tudom, hogy nem e viselkedik úgy mint az RvS, hogyha nem komunikálhat az UBI-val akkor ledob.
Remélem nem....
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
BÁRCSAK megváltoznának a szûleim!
A játékosokból énis kiábrándultam ,szóval Onlinenak marad a WWIIONLINE itt nincs csaló és senkivel nem, kell összeveszni.
Persze, az online is jo, csak azert sajnos az online jatekos kultura es stilus sem teljesen tokeletes, ahogy olvasgatom neha a rengeteg csalot, hentest, snippert stb. srt.
úgyhogy attól még lehet jó egy játék, fõleg ha FPS nem sok jelent meg mostanában...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
lovok parat
Egyátalán nem tudom értékelni, ha egyedül kell mászkálnom mindenféle ellenségek között, sötét barlangokban, meg dzsungelben. Ráadásul úgy, hogy a sík hülye AI-t egy 3 éves is le tudja lõdözni, és/vagy 2. nekifutásra minden mozdulatuk kiszámítható.
Manapság legalább annyit elvárna az ember, hogy még egy single játékot is cooperativban lehessen végignyomni. Úgyhogy ha a multi része nem lesz elég ütõs, akkor lehet akárhány DVD-s, ütõs grafikájú program, akkor sem fogok tökölni vele.
(P III 1 GHZ, GEF3, 512 MB Ram)
S a demot simán végigjátszottam, high beállításokkal
Nyilván bizonyos effektek be sem kapcsolódnak, hiába teszem akármilyen részletesre, de gyönyörû az így is
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10