Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemelég hogy az mi tényleg igen real lesz és szopat de ráadásul cs-szerü lesz a cucc...Ha meglátsz egy elenfelet akkorvagyjó ha gyorsabban és pontosabban rálõsz..kb 1-2 találattól fexel sõt van hogy fejbelõnek gondolom mer fullpajzzsal mentem és paff feküdtem😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az ember 512-es ADSL-lel modemesnek érzi magát...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Tegnap elvittem a Katakombás részig a játékot. Az ezt megelõzõ pálya (Boat) volt az eddigi legsokrétûbb, pedig a feladat adva volt és lineárisan kellett végrehajtani. Elõszõr az elsõ torony, aztán a köv. és így tovább... De ekkora szabadságot és választékot amit itt nagyon ritkán láttam még játékban. (OFP talán) Arról nem beszélve milyen hatalmas ez a szigetvilág. Persze ennek meg is volt az ára, mert ez a pálya megint 1GB Ram-os. Igaz késõbb újra kipróbáltam (mert annyira tetszett) és akkor visszaraktam High-ra a beállításokat, úgy jobb lett. A legjobban az tetszett, amikor a második (középsõ) szigetrõl többféleképpen lehet átmenni a harmadikra. Az ugye ok, hogy sárkánnyal, hajóval, úszva... DE HOGY A HUMVEE-t is átlehessen vinni egy kis úszó alkalmatoságon az már Istentelenül jó volt! Micsoda játék! Ez igen!
AHol most vagyok, hangulatilag az egyik legjobb pálya, és a grafika is mégszebb, mert a nap állása miatt a fények nagyon szépen világítják meg a tájat, embereket stb... Ami viszont ebben a részben nagyon klassz volt, hogy pl. a romokat magunkra dönthetjük ha nem vigyázunk eléggé. Épp kolbászoltam a robbanóanyaggal a az eltömõdött barlangbejárat közelében, aztán meg egészen közel, erre a fejemre esett egy jókora kö, mert az alsónak nekimentem... Meghaltam. De volt úgy, hogy egy oszlopnak mentem neki a harc közben véletlenül és annak a tetején volt egy nagy kõtömb, mire a mozgásomtól lepottyant mellém. Szerencsére idõben félreugrottam. Fantasztikusan jó ez a játék! A katakombában lévõ kis elefánton meg olyan szép a mozgó árnyék, hogy nem maradhat ki: BÜNTET MINT AZ ISTENNYILA! Plussz ugye azt már mondani sem kell, hogy Pixel Shader-es az egész elefáni ahogy kell. Zsír!

steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

A legbrutálisabb über erõ képviselõje a SHOTGUN!
Egész játék idõ alatt csak! az utolsó pályán használtam...pedig ha tudom..ááááá...egyetlen tárban 10 lövés és a játékban szereplõ ÖSSZES szörny megfekxik tõle...áááá.-....1 lövés az ugráló nyamvadékoknak és hali...mennyit szoptam...
Most már azért is, ÚJRA kezdem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nalam is ez van, P4, 512DDR, Gef3TI200 = szingliben elmegy, multiban fps-halal. Siman lemegy 8-10 fps-re. 😞
Pedig multiznek, eleg vicces ha nem laggol.
na jó mindegy
Ha pedig ráadásul még 64bites a memóriavezérlõje is (Gf3: 128bit), akkor bizony egyenesen szánalmas a teljesítménye...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már egy gef3 128MB-oson is eleg jol elmegy,ami sok kell neki az a memoria.Szerintem hogy jól játszható legyen kell 512 MB.És nem árt ha ddr,nem pedig sd.
Eeeez nadon jó!
Az így keletkezett résen te is távozol a lakásból, és elmész venni egy videókártyát, a pappendekli 5200 helyett.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Mondjuk már lassan meglesz a gém. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sziasztok! van egy naiv kerdesem! Ez a szemet, Gefo2-vel el sem indul? 😞
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Érdekes P3+512SD+GF2MX-en is elfut low beállítással a szingli, de a multival már nem lehet játszani, mert szaggat rendesen, érdekes

Jó ez a checkpointos megoldás nekem...
ja mellesleg a save_game után nem is kell írni semmit, úgy is mûxik, load_game pedig az uccsót tölti...
1200@1500 tuacerka
ti4200@4400 (290/580)
384 mb sd
1024ben antiali nélkül minden veryhigh víz ultrahigh és nem riccsen szintén csak néha egy nagyot swappol..
Hja egy helyen riccsent de ott sztem vmi error volt mivel teljesen jelentéktelen volt grafikailag( az egyik rádiótorony)...
Hja éd eben a játékban tényleg szinte 0 a különbség a dx9 és dx8 általi kinézetben...
Szvsz ez a játék csak ramzabáló azonkívül nemkomoly a követelménye...
ABIT NF7
2500 barton @ 3200 (2200MHz)
9500 @ 9700 (350core/300mem)
2x512 Kingmax dual ddr 400
1152-ben, noAA, minden veryhigh-on, 1xanisotropic.
Egyszer sem riccen. Zárt térben sok Bump és Light/shadow-nál 25 alá megy néha.
1024 2xAA, ugyanez.
Ehhez kell egy 2500Mhz feletti proci, MIN. 512 ram (igy nehe neha megröccen, zárt térbõl nyíltra), és egy MIN 9700PRO,9800/PRO/XT, vagy esetleg a legjobb GeF FX (5950!)
25-40 Fps.És még a játékban beállítható 4-es Anizo is be van nyomva.(a Betaból kiindulva az 8Xanizo a driverben.)
Ha 1 Gb ramod is van, akkor egy picit gyengébb vidkari is elég.
Illetve, ha 256Mb-os a videokártyád (FX5950,9800Pro/XT) akkor 512 ram és gyengébb proci mellett is röccmentes marad
mindig.