Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem volt mesterpuskám itt, de én a zúmolós fajtával oldottam meg a távoli (fõleg tornyokban levõ) ellenfelek kiiktatását.

KM
Te milyen nyelven beszélsz?

Ez így van! A hivatalos neve itt Jackhammer, de ezzel a fegyverrel nagyon keményen lehet osztani az áldást, ráadásúl egyszerre 10 töltényt táraz be, így jobb, mint a sima kétlövetû shoti. A faja viszont ebben a fegyverben az, hogy az ellenfelek akkorát repülnek a lövedéktõl, hogy csak a folyosó túlsó fele állítja meg õket😊 Ari.
lwb
én is épp a Boatos pályával görcsölök. picit elegem van abból, hogy lépésenként belémeresztenek egy rakétát a bokrokból. nekem meg persze pont egy ilyen nagy pályán nincs sniper puskám. szóval szépen kommandózok és remélem, hogy én leszek a gyorsabb.

Huhuuu....Kipróbáztam a realistic fokozatot...Hát öhh...
Nemelég hogy az mi tényleg igen real lesz és szopat de ráadásul cs-szerü lesz a cucc...Ha meglátsz egy elenfelet akkorvagyjó ha gyorsabban és pontosabban rálõsz..kb 1-2 találattól fexel sõt van hogy fejbelõnek gondolom mer fullpajzzsal mentem és paff feküdtem😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SoDI---
Nem semmi képméret.
Az ember 512-es ADSL-lel modemesnek érzi magát...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Akkor... 😊

Tegnap elvittem a Katakombás részig a játékot. Az ezt megelõzõ pálya (Boat) volt az eddigi legsokrétûbb, pedig a feladat adva volt és lineárisan kellett végrehajtani. Elõszõr az elsõ torony, aztán a köv. és így tovább... De ekkora szabadságot és választékot amit itt nagyon ritkán láttam még játékban. (OFP talán) Arról nem beszélve milyen hatalmas ez a szigetvilág. Persze ennek meg is volt az ára, mert ez a pálya megint 1GB Ram-os. Igaz késõbb újra kipróbáltam (mert annyira tetszett) és akkor visszaraktam High-ra a beállításokat, úgy jobb lett. A legjobban az tetszett, amikor a második (középsõ) szigetrõl többféleképpen lehet átmenni a harmadikra. Az ugye ok, hogy sárkánnyal, hajóval, úszva... DE HOGY A HUMVEE-t is átlehessen vinni egy kis úszó alkalmatoságon az már Istentelenül jó volt! Micsoda játék! Ez igen!

AHol most vagyok, hangulatilag az egyik legjobb pálya, és a grafika is mégszebb, mert a nap állása miatt a fények nagyon szépen világítják meg a tájat, embereket stb... Ami viszont ebben a részben nagyon klassz volt, hogy pl. a romokat magunkra dönthetjük ha nem vigyázunk eléggé. Épp kolbászoltam a robbanóanyaggal a az eltömõdött barlangbejárat közelében, aztán meg egészen közel, erre a fejemre esett egy jókora kö, mert az alsónak nekimentem... Meghaltam. De volt úgy, hogy egy oszlopnak mentem neki a harc közben véletlenül és annak a tetején volt egy nagy kõtömb, mire a mozgásomtól lepottyant mellém. Szerencsére idõben félreugrottam. Fantasztikusan jó ez a játék! A katakombában lévõ kis elefánton meg olyan szép a mozgó árnyék, hogy nem maradhat ki: BÜNTET MINT AZ ISTENNYILA! Plussz ugye azt már mondani sem kell, hogy Pixel Shader-es az egész elefáni ahogy kell. Zsír!
LSC
jól elvagyok magamban de minek írtok annyit akkor én sem írok😊

LSC
csak a francia dolgok vannak kiszedve belõle más nem de sokan szívnak a CD-s változattal.

LSC
a GF3 egy nagyon jó széria volt a röhejes FX-el szemben még a GF4 Ti széria is jó a röhejes mx440-el szemben (DX7 powa)

LSC
egy GF3 lenyeli keresztbe az 5200-t😊

LSC
azért ennyire ne rombold le szegény lelkivilágát anno még örült neki baromira és lehet hogy egy hete vette mert nem dolgozik és nincs több manija.

LSC
Tudomásul kell venni hogy erre az évre kell már 2GHZ+ a min 512 és min 5600fx vagy 9600pro vagy ennél jobb. Aztán most 2 évig nem lessz nagy game szükség fejlõdés szerintem eddig így volt.

LSC
a ram meg a másik nekem 768 van és így nem szaggat 512-vel kicsit.

LSC
hát az 5200 az egy nemmondom mi, ne csodálkozz inkább vettél volna egy GF3 Ti200 azzal jobban jártál volna.

Érdemes felhúzni a prockómat 3 Ghz-re? Mert megy lazán alap feszültségen, csak nem láttam értelmét annak a 400 Mhz-nek

steam, origin: ACE_hun

Nincs valakinek kölcsibe 512 RAM-ja? 😄

steam, origin: ACE_hun

dikki*yysw
Alcím multi-howtoja már inkább FAQ-ként funkcionál, beleraktam ezt is.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

én is most kaptam meg a SHOTGUNt hát nem mondom elég brutál egy lövéssel lenyomtam két katonát

XeeN
Újrakezdtem veteránon... Hááát nem semmi az biztos. Kíváncsi leszek a 10+ pályán mennyit fogok szopni.

Hali! Mi a különbség a dvd meg a 3cd verzió között? Csak átvezetõ videók és zenék hiányoznak, vagy ennél azért komolyabb? Multizni lehet a 3cd-vel?

XeeN
Nekem csak 1 valami hiányzik a játékból. A Co-op mód. 😊 Nagyon baba lenne.

Kandurex
Banyek, ha...áááááá....ha, tudom..áááá

A legbrutálisabb über erõ képviselõje a SHOTGUN!

Egész játék idõ alatt csak! az utolsó pályán használtam...pedig ha tudom..ááááá...egyetlen tárban 10 lövés és a játékban szereplõ ÖSSZES szörny megfekxik tõle...áááá.-....1 lövés az ugráló nyamvadékoknak és hali...mennyit szoptam...

Most már azért is, ÚJRA kezdem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Retek!
Nalam is ez van, P4, 512DDR, Gef3TI200 = szingliben elmegy, multiban fps-halal. Siman lemegy 8-10 fps-re. 😞
Pedig multiznek, eleg vicces ha nem laggol.
dikki*yysw
Egy mx440 sok esetben odaveri az FX5200-at, pedig 2 DX-nyi különbség van utóbbi javára, ez mindent elmond..
na jó mindegy

[NST]Cifu
Az FX5200 (2 pipeline x 2 TMU, 250-325Mhz) sajna-bajna gyengébb, mint egy Gf3Ti200 (4 pipeline x 2 TMU, 175Mhz)...
Ha pedig ráadásul még 64bites a memóriavezérlõje is (Gf3: 128bit), akkor bizony egyenesen szánalmas a teljesítménye...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egy fx5200-esen jol kell menni.
Már egy gef3 128MB-oson is eleg jol elmegy,ami sok kell neki az a memoria.Szerintem hogy jól játszható legyen kell 512 MB.És nem árt ha ddr,nem pedig sd.

"...akad, de jól megy." 😊

Eeeez nadon jó!

dikki*yysw
Lehet, kiveszeda videókártyád a gépbõl, és a zárt ablakon keresztül kivágod.
Az így keletkezett résen te is távozol a lakásból, és elmész venni egy videókártyát, a pappendekli 5200 helyett.

Nekem 384 SD ramom van, és úgy megy highon 700as cerkán, akad, de jól megy.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

M@TriX
😊) Én ezt a topicot otthonról (ISDN) nem is nézem, mindig csak itt bennt szélessávon kukkantok be. 😉
Mondjuk már lassan meglesz a gém. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
mért nem vettél abbol a pénzbõl valami értelmes videokártyát ...

Forza.

TopGun

Sziasztok! van egy naiv kerdesem! Ez a szemet, Gefo2-vel el sem indul? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Kurty
De nem lehet valamit csinálni esetleg? Vagy valami patch?

Pyx
fx5200al of course

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
kevés a ramod, nekem 1,7, 512kingston 400, és elég gyorsan is tölt, sazlé...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Kurty
Nekem ki van a f***om ezzel a gamel! AMD 2200+ proci, GeForce FX 5200 kártya, 256 DDR 400-asRAM és szaggat miniumon mint állat és sokat is tölt! Valaki írja meg léécci mi lehet a probléma! Elõre is köszi,csá!

Hamed
Látom még mindig egy csomó Jack Carver rohangál multiban

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Alexease
Basszus!!! Be jon ide egy modemes, es leszivja magat!! Mar vagy 5 mega az oldal. Toltene vagy 12-15 percig az oldalt szerencsetlen😞(
ReTeK
az jó

Érdekes P3+512SD+GF2MX-en is elfut low beállítással a szingli, de a multival már nem lehet játszani, mert szaggat rendesen, érdekes

Nem használom ezt a savegameses csökkentené a cuc élettartalmát ha minden lövés után mentenék nehogy meghaljak,ráadásul enyhén bugos...vagy a levegõbe loadolt vagy nemvolt semmi menüm setltény seélet sesemmi stb...
Jó ez a checkpointos megoldás nekem...

na, senki nem tudja hogy kell itt konfigot szerkeszteni?
ja mellesleg a save_game után nem is kell írni semmit, úgy is mûxik, load_game pedig az uccsót tölti...

riccsen..nah😊

"Giccsenne" ha nem lenne ennyi ram a gépedben...
1200@1500 tuacerka
ti4200@4400 (290/580)
384 mb sd

1024ben antiali nélkül minden veryhigh víz ultrahigh és nem riccsen szintén csak néha egy nagyot swappol..
Hja egy helyen riccsent de ott sztem vmi error volt mivel teljesen jelentéktelen volt grafikailag( az egyik rádiótorony)...
Hja éd eben a játékban tényleg szinte 0 a különbség a dx9 és dx8 általi kinézetben...
Szvsz ez a játék csak ramzabáló azonkívül nemkomoly a követelménye...

vaslav
Hi.
ABIT NF7
2500 barton @ 3200 (2200MHz)
9500 @ 9700 (350core/300mem)
2x512 Kingmax dual ddr 400

1152-ben, noAA, minden veryhigh-on, 1xanisotropic.
Egyszer sem riccen. Zárt térben sok Bump és Light/shadow-nál 25 alá megy néha.

1024 2xAA, ugyanez.

LSC
én is fullon nyomom

LSC
kicsit megszaporodtak a szerverek😊

Szerintem ilyenen játszik.
Ehhez kell egy 2500Mhz feletti proci, MIN. 512 ram (igy nehe neha megröccen, zárt térbõl nyíltra), és egy MIN 9700PRO,9800/PRO/XT, vagy esetleg a legjobb GeF FX (5950!)
25-40 Fps.És még a játékban beállítható 4-es Anizo is be van nyomva.(a Betaból kiindulva az 8Xanizo a driverben.)

Ha 1 Gb ramod is van, akkor egy picit gyengébb vidkari is elég.
Illetve, ha 256Mb-os a videokártyád (FX5950,9800Pro/XT) akkor 512 ram és gyengébb proci mellett is röccmentes marad
mindig.

ReTeK
ilyen grafikai beállításokkal játszol ? (vagy csak képek)