Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem amúgy tetszenek a képek 😊
Hivatalosan megjelent már egyébként? Tehát boltban.
Mert nem ártana már az a linuxos (magyar) szerver.
Mert nem ártana már az a linuxos (magyar) szerver.
Naja, de a kis képeken meg pont az nem látszik, amiért az ember berakja.
Ha pont az a lényeg, hogy a látványt tükrözze, akkor nem fogom 50%-os jpgbe, meg 640-esre lekicsinyiteni. Max linkként rakja be az ember.
De én továbbra is tartom, hogy ha 10bõl 1 embert zavar a modemje miatt a képméret, abból én nem fogok ügyet csinálni. Majd az az 1 ember átsiklik rajta, senki nem mondta, hogy ki kell várja amig betöltõdnek. Attól még a fórumot tudja olvasni.
Ha pont az a lényeg, hogy a látványt tükrözze, akkor nem fogom 50%-os jpgbe, meg 640-esre lekicsinyiteni. Max linkként rakja be az ember.
De én továbbra is tartom, hogy ha 10bõl 1 embert zavar a modemje miatt a képméret, abból én nem fogok ügyet csinálni. Majd az az 1 ember átsiklik rajta, senki nem mondta, hogy ki kell várja amig betöltõdnek. Attól még a fórumot tudja olvasni.
Bocsi a sok hozzászólásért, de akartam még írni vmit. és késõn jutott az eszembe.
Van 1-2 értékelés már a cuccról:
IGN 9.2/10
Gamespot 9.2/10 Editor's Choice!
Gamers-depot 5/5 Ed. choice
Jókis játék ez!

Van 1-2 értékelés már a cuccról:
IGN 9.2/10
Gamespot 9.2/10 Editor's Choice!
Gamers-depot 5/5 Ed. choice
Jókis játék ez!

basszus, mért ilyen kicsik ezek a képek? 😉 😄
640es képek jöhetnek sztem nyugodtan, inkább a jpg minõségén butitsatok ...
640es képek jöhetnek sztem nyugodtan, inkább a jpg minõségén butitsatok ...
Forza.
Törölt felhasználó
CD keyt nézz az andr.net-en!
éjszakai pályán vagyok és bazz csak 5 golyó van a shotgunba egy fpsben elfogy a golyó ilyen nincs pedig kezdett igazán jó lenni a amma
Vedd meg a játékot és lesz CD kulcsod...
Aki megvette az nem azért fizetett hogy neked adja
Aki megvette az nem azért fizetett hogy neked adja

Szar Bayern, szar Bayern :)
csak eltaláljátok már a végére mi az ideális méret😊))
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Csa
van egy gondom.
leszedtem a far cryt egy warezrol ami 3 cd-s és valami dvd rip mythis.
felinstalltam utána nem indul,ikonjára nem csinál semmit...
most ilyenkor mi van?
van egy gondom.
leszedtem a far cryt egy warezrol ami 3 cd-s és valami dvd rip mythis.
felinstalltam utána nem indul,ikonjára nem csinál semmit...
most ilyenkor mi van?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
légyszi mondjon már valaki egy CD kulcsot
THX
THX
Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
Kb. 5 másodperc alatt át lehet méretezni egy képet.De 10 emberbõl 9 erre is lusta.Ezért nem megyek egy csomó topikba(Hogy néz ki az asztalod, stb.).
azokat a recés vonalak az élsimítás hiánya ?
pontosan. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Átfogalmazom akkor, akad, de jóval belül van a tûhetõ határon 😛
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Azt írtad, hogy most nincs, mert drága és nem strapabíró. Valójában azért nincs, mert még fejlesztés alatt van. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lesz M60😊
Meghallod a hangját amint a kalaposgeccel talkozol😊
Meghallod a hangját amint a kalaposgeccel talkozol😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A továbbiakban nyugodtam privátban siránkozhat nekem, akinek nem tetszenek a nagy képek itt.
Azonban mivel az emberek döntõ többségének nem jelentenek gondot, itt ne tépje a száját senki.
Azonban mivel az emberek döntõ többségének nem jelentenek gondot, itt ne tépje a száját senki.
Jah, van olyan, hogy _ ___ _____ ______ meg már km hosszú nevek, mert a szerver nem gyõzi õket megkülönböztetni 😄
Így játszok. Konfig lent, és megy tökéletesen.
Picinyem, attól hogy téged még nem engedtek ki az általános iskolából, én már rég nem abban a korban vagyok, hogy a szüleimmel bármit meg kelljen beszélnem. Szóval hátrébb az agarakkal.
Ez ömagáért beszél:
Erre akartam utalni (szédszedhetõség). És legalább ez kis kép is😊
Erre akartam utalni (szédszedhetõség). És legalább ez kis kép is😊
Meg is nézem. Thx!
Tudom csak a régebbi képeket elnézegetve: MÁR KELL AZ IS! ILLETVE CSAK AZ KELL! Félre a taktikát, nyers erõ rulez 😄
jo hogy nem bmp-ben raktad be oket az lehetne mar csak nagyobb.. es meg csak nemis a legjobb kepek..
Középsõ képre reagálok:
Randi a MoonLigth Disco kijáratánál habparty után. Ja igen! A ruhatáros kicsit sokat ivott, így hát kidölt. A víz a hab után maradt, kicsit eltúlozták a fiúk, de hát nyár van és meleg! Átázott felsõruhás hölgyike mellesleg csontszigor CIA-s, sosem feküdt le egyetlen férfival. Csak a munkájára koncentrál. Bár fõhösünk különleges eset, hisz már lábai elõtt hever az egész Beach. Csak az a baj, hogy vérbefagyva. De ez mit számít, egy ilyen "tökös?" csajnak, mint Erzsi. Miután jól kitáncolták magukat (fõhösünk tipikus hawai cuccban ahogy kell) megnézik az új Samsung mobilon a Barátok Közt legújabb részét. Már nem érnének haza rá, így hát maradt ez a megoldás.
Randi a MoonLigth Disco kijáratánál habparty után. Ja igen! A ruhatáros kicsit sokat ivott, így hát kidölt. A víz a hab után maradt, kicsit eltúlozták a fiúk, de hát nyár van és meleg! Átázott felsõruhás hölgyike mellesleg csontszigor CIA-s, sosem feküdt le egyetlen férfival. Csak a munkájára koncentrál. Bár fõhösünk különleges eset, hisz már lábai elõtt hever az egész Beach. Csak az a baj, hogy vérbefagyva. De ez mit számít, egy ilyen "tökös?" csajnak, mint Erzsi. Miután jól kitáncolták magukat (fõhösünk tipikus hawai cuccban ahogy kell) megnézik az új Samsung mobilon a Barátok Közt legújabb részét. Már nem érnének haza rá, így hát maradt ez a megoldás.
Tévedés. A jelenlegi tervek szerint 2008-ban áll rendszerbe, az US ARMY úgy tervezi, hogy egy 9 fõs rajban 4 embernél lesz M29 OICW - kvázi az M16/M203 (gránátvetõs M16) feladatkörét veszi majd át. Persze az is lehet, hogy akkor már nem lesz M16A2 az amerikai seregben, hanem a helyett az M8 lesz majd a szabvány gépkarabély...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
most olvasom hogy a lõszer(!) programozható hogy a levegõben robbanjon egy árok felett akár és mindez a fegyveren elvégezhetõ.
ITT olvashatsz róla ha akarsz.
Köszi.
M60-ast akarok!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ mészárhent!!!!! Köv. pályán már tuti lesz az is...
Nekem ez a fegyver a kedvencem (ami kézben van, meg a képen is persze) és a többi is amik a képen vannak, kivéve az M16-ost. Az nagyon szor. Vagy szar? 😊
Ez valami OCW nem tudom pontosan, de anno sokat olvastam róla. Nagyon sokcélú szétszedhetõ fegyver, a jövõ katonaságának (vagy mának is-elit katonák) fegyvere. Ugye itt már 2020-at írunk tehát érthetõ a megléte.
Ez valami OCW nem tudom pontosan, de anno sokat olvastam róla. Nagyon sokcélú szétszedhetõ fegyver, a jövõ katonaságának (vagy mának is-elit katonák) fegyvere. Ugye itt már 2020-at írunk tehát érthetõ a megléte.