Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ember, csak van patch.

Most akkor próbálta valaki a multit vele?

Mert ugye mint korábban is ideirtam, állítólag nem lehet vele már a tört szerverekre menni multizni...?
DONGUBA
Es ni van a pachben???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Persze orulj hogy megy egyaltalan avval a kartyaval....nekem geforce 4 mx-460 van es azzal is ilyen....en is orulok hogy megy.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SPOILER!!!

Ehhez még annyit tennék hozzá hogy egy kis trükkel bármikor vissza lehet menni tápolni. Elég a fegyverszobából vinni egy széket a dupla ajtóhoz, nyitott állapotában rátenni és kész. Nyugodtan nyithatod a külsõ ajtót, a belsõ megpróbál becsukódni, de érzékeli hogy van rajta valami és nem csukódik be. Csak figyelni kell mert ettõl függetlenül folyamatosan próbálkozik majd, és elõbb-utóbb lelökdösi a széket magáról úgyhogy néha meg kell igazítani.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Help! A belsõ terek kékes-lilás-rózsaszínes árnyalatban tetszelegnek, néhány helyen olyan világos van kiég a szemem, lehetetlen sarkokban fényesség! Találkozott már valaki hasonló problémával? (geforce 2 64mb)
PyRex
Azt egyébként nem tudja valaki, hogy ATi kártyákon melyik Catalyst driverrel megy a legjobban a game???

Mert nálam 9800PRO-n a legújabb driverrel 1024-ben, mindent Very High (meg Ultra 😊-ra rakva 35fps kb. Ha 1-2 dolgot leszedek high-ra (shadows, lights, practical, stb.), de a víz, a textúrák és az anisotropy marad maxon, akkor 35-65 fps-t megy. De lehet pl. hogy egy régebbi driverrel gyorsabb lenne?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
😊 Hihi! Én is kissé ideges voltam, illetve én inkább a pálya elején voltam az a 15 õrnél - mert nem volt nálam rakétavetõ, de utána visszamentem addig a mentési pontomig, ahol össze tudtam szedni egyet és így már pofon egyszerû volt 😊 Krieger sem volt extra nehéz, kb. 15-ször kellett csak próbálkoznom 😄 Aztán jött az általad is szidalmazott rész, AKI MÉG NEM JÁTSZOTTA VÉGIG, AZ MOST NE OLVASSA -> Szóval: van 2 ajtó ugye, amikor a második kinyílik, az elsõn már nem tudsz visszamenni, így érdemes úgy összeválogatni a fegyvereket a raktárban, hogy igazán ütõs legyen a dolog. Én az oicw-t, a rakétavetõt, a machinegun-t és még valamit - már nem emlékszem - vittem magammal. Mindenbõl full töltény persze, stb. Namost: amikor kinyitod a második ajtót, egybõl hasalj le és kússz: a 2 ajtó között a falban el lehet rejtõzni, van egy kis beugró. Az elsõ rakétás seggfej feljön, de nem tud bejönni, mert szerintem túl magas 😊 És nem is lát, de te látod, amint ott áll. Kezdd el lõni a karját - ne gyere ki, mert akkor észrevesz (rakéta) és anyi. Beleeresztesz egy keveset a karjába és kész. Egybõl jön még kettõ, azokat ugyanígy nyírd ki. Amikor meghaltak, lesz kb. 1 perced, amíg a következõ oda nem ér 😊 Na ezalatt az idõ alatt le lehet pl. az OICW-vel vadászni onnan fentrõl a két géppisztolyos barmot. De mennj is vissza, mert elvben már hallanod kell a következõ rakétásnak a lépteit. Bújj el, stb... Amikor már mindenkit kinyírtál - még akkor sem nyírtál ki mindenkit 😊 Legalábbis nálam még egy rakétás volt valahol, szóval figyelj. Nagyjából ennyi, de ez még nem a pálya vége 😊 😊

ubi
640*480-ban palya inditasakor lefagy, a vpu recover akcioba lendul es meg elindul vhogy a jatek. de atlatszanak a falak nehol, meg elkobaszolnak ittott a vertexek. mit lehet tenni ilyenkor?

(win xp , ati8500 , catalyst uj)
Köszi, prószálom!

refresht lehet valahogy allitani a cfg-ben?
kikuldi a monitorom a freki tartomanybol..
Valen

--------SSPPOOIILLEERR----------------

aki nem akakrja tudni, lapozzon tovább

Gabe18:

akkor lelövöm a poént 😊))

2 saroknyira a vége elött hagytad abba, a fõgonosz meg gyenge szar 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

tudom de 800 mega csak egy CD

XeeN
PLZ olvass vissza néhány oldalt...

(-Dx9.0b installer, Francia nyelvû videók(800Mega))

mert ha az egyik 3 cd s a másik meg 5 akkor...

miert olyan biztos az?
tehát valami biztos le volt butítva a 3cds gameban

rezsofiz
és hozzátenném hogy a Deviance törte fel.

sazl : c

5 cd

PC Game ISOs Far Cry *CD Version* (c) UBI Soft

Mert Radeonon lehet nincs mit javítgatni?!

A patchhez csak annyit hogy azon is látszódik hogy a game inkább geforce mintsem radeon kedvelõ...
Az egyéb javítások tiszta geforce helpek radeonról szónincs😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én normálszinten tolom és most hogy ezt így leírtad valamelyest örülök mert én spéci kifejezetten rühellem az olyan játékokat amiknek a végén a legfõbbganét és társait semmi pillanatok alatt kilehet csinálni😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

cheatcode central, gameguru -t ajánlom ilyen esetekben!

Nos végsõ összegzésem a játékról.
Gyönyörû,szép,emiatt igazán magávalragadó.Emellett egy utolsó mocskos szemét rohadt geci szeméthalom.Igy kijelentõ mondatban.Az idegeskedésen már túlvagyok.Asszem nincs olyan szitok amit az elmult 2 órában ne vettem volna számon.
Egészen a 20. pályáig azt mondtam,hogy nehéz-nehéz de még éppen belefér.De itt nekem betelt a pohár.Az elején ugye vagy 15 ör a folyosón,gránáttal-rakétavetõvel,stb...kibirtam.Aztán ez a Kruger vagy Kriger nevû mutáns a 5-6 emberével egy szobában...kibirtam /+itt felötlöttt hogy akkor talán ezzel vége,de nem,nem.../
Hanem amikor most ki kell menni abba a katlanba ahol az a laza 7-8 rakétás mutáns a 3-4 géppisztolyos haverjával,na akkor elegem lett az egészbõl.Egyrészt nem tudom mit kell csinálni,másrészt meg amugyis elmehet a k.anyukájába aki ezt kitalálta.Már átvergõdtem a másik ajtóig,de hiába mert ott sem lehet továbbmenni.Most meg kéne ölni ezt ott kint,mind az összest?A középen lévõ vas tákolmányra sem tudok feljutni sehol.De nem kell elárulni,engem már egyszerûen nem érdekel,a nálam kitartóbbaknak meg legyen meglepetés.
Ezekután egy igencsak elcseszett játéknak tartom a Far Cry-t.
Persze lehet mondani hogy én vagyok az elcseszett,meg béna,de hát ez van.Idáig is már csak azért szenvedtem el vele,mert ha már egyszer elkezdtem akkor vigyem végig,meg a nehézségen kivül tényleg minden szuper benne.De egyszerûen nevetséges hogy ötbõl a harmadik fokozaton a vége egyszerûen már a játszhatatlanság határát súrolja.
Aki meg végigvitte,annak ezúton is ratulálok!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PyRex
A REBELLION-on? Az a felénél van 😊

PyRex
Beszólni meg nem akartam, csak nem értettem a srác által belinkelt 2 kép miatt miért olyan nagy a felháborodás. Mondjuk ha 100 ilyen kép van egy fórumba, az engem is zavar (nem azért, mert lassan jön le, hanem mert picit átláthatatlan lesz tõle az egész), de ez a 2 kép szerintem abszolút nem gáz. Na mindegy.

PyRex
Szerintem nincs igazad, nagyon sok embert ismerek, aki internetezik (de komolyan, mondjuk ezreket) és nagyon meg kell erõltetnem magam, ha mondjuk 10-et fel akarok sorolni akinek modemes (vagy isdn) kapcsolata van. Ok, mondjuk és Budapestben gondolkozom, de azért a vidéki nagyvárosokban szerintem hasonló a helyzet. Pláne, hogy a kis szolgáltatók mikrohullámú internetet már elég olcsón (5-6e Ft-ért) is szoktak adni. Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet. És az okosok azt mondják, hogy idén megkétszerezõdik az internethozzáférések száma és ugye ha ma elõfizet valaki, akkor szinte biztos, hogy ADSL, kábel, vagy mikro (ahol persze van).

Alexease
Te szoltal be mindenkinek. Azt hiszed mindenki ugy el ahogy te. Pedig nem. Az egy dolog, hogy van mar "gyors internet", de annak ara is van.
Amugy magyarorszagon az ilyen "gyors internet" aranya 1%! Es ennek a nagyresze ceges.
PyRex
Ja egyébként a "gyors internet"-et én mondjuk (minimum) az ADSL-re értem. Márpedig egy 384-es ADSL kapcsolattal is lent van pár másodperc alatt akár egy 100K-s kép is. Akkor meg mi a baj??

PyRex
Budapesten lakom, de ADSL az ország igen nagy részén van már, mellesleg elárulom - bár qrvára semmi közöd hozzá - hogy saját magamat etetem-itatom, mellette suli + 2 helyen meló + eltartok még egy kutyát, meg van egy lakásom. Ja? És nem tolták a seggem alá. És picit kezd elegem lenni azokból a gyerekekbõl, akik ismeretlenül beszólogatnak másoknak...
Uff, lehet anyázni, 1-2 ember máshoz itt úgysem ért.

PyRex
Bunkó vagyok? Miért is? 😊

Alexease
En is onnan szedem😊)
arty
ez a patch link megy most ... nekem

jujdekeso van ! alu! bye

Forza.

ReTeK
kapott is 1-2 rituális kivégzést

Alexease
Far Cry 1.1 patch lista. Patch Linkek
Alexease
Es ha valakit meg erdekel, akkor jo tudni, hogy az UBI meg is ma adta ki a Far Cry 1.1-es patchet. Foleg hibakat javit, es egy kis adag optimalizacio.
A 3Dgamers-rol lehetne tolteni, ha nem mindenki most szedne😊))
Alexease
El vagy egy kicsit varazsolva. A "gyors internet vilaga"?!? Persze, pont a szutyok magyarorszagon.
Attol mert te szerencses helyen laksz, esetleg apuci etet-itat, nem jelenti azt, hogy minden netezo hasonlo helyzetben van.

De ha nem is nezzuk a file meretet, akkor is illene kulturaltan elhelyezni egy kepet egy kozossegi forumba! Itt ez a meret max 700 pixel szeles. Es ha az emberfianak minimalis esze is van, az jpg-ben max 100k, nagyon jo minosegben.

Vagyis, aki batar nagy kepet teszbe, darabjat tobb mint fel megaval, az lusta, trehany, szarik mindenkire, van 1 IQ-ja, vagy egyszeruen majer pocs, aki azt hiszi, hogy ha mutogatja a franko minosegu batar kepeit, attol o lesz a fasza gyerek. Pedig nem...
arty
Nem vagyunk baratok es nem is nagyon leszunk. Bunkokkal nem baratkozom, tudod.

Te spec. lehet h a gyors internet vilagaban elsz, es nekem is dsl-em van, de ettol meg valoszinuleg sokaknak nincs ... nem olyan nagy dolog lekicsinyiteni, ujratomoriteni a kepeket es ugy berakni. Attol meg latni fogod, h nem 1024x768, 500kb ...

Nem a kepek ellen agalok, hanem az esszerusegert! A kerdojelek pedig az ingerultsegemet voltak hivatottak jelkepezni, sajnos eggyel tobb lett mint szerettem volna ... 😉

Tehat meg1x arra szeretnek kerni minden kedves FCfant, ha mar foglalkozik annyit egy jelenettel, h nekunk is reszunk legyen benne, az utolso atmeretezes/ujratomoritesi fazist se feledjek ...

Forza.

PyRex
Barátom a 120 kérdõjeled jobban idegesít, mint a nagy képek. A gyors internet világában élünk, sajnálom a modemeseket de kb. most nem nagyon érdekelnek. Nehogymár azért nézzek szar felbontású képeket, mert 100 emberbõl egynek lassan jön le emiatt a fórum...

arty
KEPEKET tomoritsetek mar le! 😞 mert kell minden oldalt szetcseszni ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 😞

olyan nehez pl. irfanview ban RESIZE + RECOMPRESS 60% ?????

kiakasztoak vagytok ...

Forza.

Az is biztos hogy társnõnket nyilvánvalóan a diliházból szalasztották.Ha fele annyi esze lenne mint bármelyik szörnynek,már hasznos lenne,de igy...
Vagy nem csinál semmit,és várja hogy mi megtisztitsuk a terepet,vagy hõsi rohammal begyalogol a tüzvonalba hogy jó esélyel mi magunk lõjük le.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lwb
Az Crow, nem? sehova. rakétavetõvel szét kell lõni a helikoptert, mielõtt elsüllyedne még a hajó. úgy kb. 8-10 pontos találattól már le is megy a picike. lentebb olvashatod az én görcsölésemet is. 😊

Kész vége.
Ritkán anyáztam ennyit egy játékkal.
A barátnõm ilyenkor azt hiszi , hogy megõrültem.

nem lehet hogy visszavontak vmi miatt?
A hajóról, amin az üzemanyagtankot kellett felrobbantani, hová kell menekülni Kriegel elõl?
Megérkezik helikopterrel, aztán szanaszéjjel lõ, mire elsüllyed a hajó...
Köszi.

kipróbálgattam ezt az uj mentést ---- igy jóval könnyebb lett a game mert az elsõ éjszakai pályától fogva gondolom kezd bedurvulni a game , remélem nem vágja tönkre a játékélményt

De minek irják oda, hogy ne rakjuk fel a patchet, ha ki sem jött semmilyen
a kriegel az mikor van? a lávásnál?

XeeN
Én speciel bemásztam a lépcsõ alá, és kb 7x fejbelõttem awpvel.