24504
-
#12957 1.1es patchet felraktad? akkor ott a serverlista alján ott van a punkbuster bekapcsolási lehetősége. -
#12956 Na jó de hát ha egyszer jól megy a game akkor ugye ilyenekkel is kell foglalkozni, mert hát nem mindegy hogy tükröződik e vagy sem, tudod az ember már csak ilyen telhetetlen, ez egy alapvető emberi tulajdonság. -
Rasti #12955 Sziasztok
1-2 kérdésem lenne,mert eddig nem igazán segitett senki.
Vettem tegnap 1 eredeti Far Cry DVD verziot,feltelepitettem nagy nehezen sikerült 1 nocd exe-val rábirni ,hogy elinduljon.
Belépek UBI Softos accountommal és mikor belépek a kiválasztott bármelyik serverre egyböl kicked,mitöl van ez?
Hol lehet bekapcsolni Punkbustert?
És ha csinálok 1 saját servert azt más miért nem látja? -
#12954 Más meg azzal küzd hogy szaggat neki a játék.:) -
#12953 Micsoda problémák.:))...tükröződés..))....elvagytok.::)) -
#12952 :) -
#12951 Na fene azt hittem te otthon vagy és már most tudod ellenőrizni a dolgot, erre most várhatok munkaidő végéig míg hazaérek. -
#12950 Ezt otthon leellenőrzöm -
#12949 ultra high, de pl a hordók nem tükröződnek így sem 9700 pro -
#12948 Kérdés: A víz minőségét mire állítottad? Mert ha nem maxon van (vagy nem kézzel babráltad), akkor nem lesz tükröződése csak a z égboltnak, meg a terepnek. A második pályán pl a bazinagy bárka sem tükröződik, ha nem maxon van a felbontása a víznek, pedig szvsz az elég nagy batár a dologhoz -
#12947 Most néztem egy tesztet, és abban a a csajnak volt tükröződése a vízben, namármost akkor elvileg az ellennek is kellene, hogy legyen tükörképe a vízben, de nállam nem volt akkor most hol lehet a hiba? Csak a csajnak van tükörképe, csak nekem mikor ott tratottam nem tűnt fel? -
#12946 nem akarom elkiaabálni de most tölti be a pályát, épp egy szerverhez csatlakozik
ugynézki menni fog
de csak asszem 10 szerver van vagy még annyi se
több nincs is? -
#12945 ja 3cds kaloz :D -
#12944 nem raktam fel az 1.1 et, de irtam most gyors egy .reg et a far crynak és most ki fogom ám probálni hogy megy e, na
5
4
3
2
1
teszt -
#12943 És felraktad az 1.1-et? Elvileg azt nem kell -
#12942 Ugye 3 cd-s kalóz verziód van? -
#12941 na itt megvan mán az elsö hiba
feltettem a far cry-t
inditom 1.2 es patchet, és a 1/3 nál mindig mikor kiirja hogy The Installer could not find a previous installation of Far Cry
pedig fenn van a fene a pofáját -
#12940 na most fogom kiprobálni, tegnap nem maradt rá idöm, mindjárt be is irom mi a helyzet -
krisz073 #12939 Miért van az ha csinálok 1 servert azt senik más nem látja?
Kell valami Patch-et feltenni ?
-
krisz073 #12938 Uj kérdés:
Belépünk bármelyik serverre és egyböl kicked,mitöl van ez?
Hol lehet bekapcsolni Punkbustert? -
#12937 -
#12936 Attol hogy leszeded a daemont es tarsait, attol meg a "nyoma" megmarad a gepen, es ez pont eleg egyes vedelmeknek. Nezd at az a regadatbazist. De a dolog jo oldala - amire lwb is utalt - a krekkel nem porog felesleges a dvd... -
#12935 pedig eccerű. a nodvd crack kiszedi az .exe-ből azt az izét*, ami keresi az emuláló progikat.
*nem igazán értek ilyen magas teknyikai dógokhoz -
krisz073 #12934 Most megnézem,hogy megy e az eredeti servereken :) -
krisz073 #12933 köszi lwb ,feltettem 1 nocd exe-t és egyböl elindul
nem igazán értem de a lényeg,hogy megy
-
#12932 pfff... -
#12931 persze, hogy nem kell :P de ártani sem árt. elvileg ha nincs fent cd/dvd emuláló progid, mennie kellene. de mégse megy. ha neked az kényelmesebb installáld újra a windowst és próbáld meg újra.
szerintem eccerűbb a nodvd krekk ... -
krisz073 #12930 eredeti játékhoz nem kell a krekkelt .exe
simán mennie kellene
nincs it valaki akinek eredeti Far Cry-ja van?
-
#12929 amúgy is érdemes a nodvd cracket leszedni, mert a peccsek nem bántják és legalább nem a dvd-et eszi a drive. -
#12928 2-est próbáltad már? annak működnie kell ... -
krisz073 #12927 leszedtem de ugyanaz
nem indul el :(
-
#12926 1. uninstalláld az alcoholt és a daemont (ne msconfiggal jácc, hanem simán szedd le)
2. tölts le krekkelt .exe-t a gamecopyworld.com-ról és jácc azzal. -
krisz073 #12925 Sziasztok.
Help-Help!!!
BVettem 1 eredeti Far Cry-t DVD verziot magamnak,feltettem de mikor inditom ezt irja ki :
cd/dvd emulation software has benn detected.please disabled all cd/dvd emulation software and re-start the game
Valaki segitsen :(
Már az msconfigbol kiszedtem az összes virtuális rdivot,hogy ne induljanak el ha indul a windows. -
#12924 Valaki legyen olyan kedves és nézze már meg, aztán írja már le ide, hogy 5.1es rendszer esetén a centerből játék alatt mi szól? Előre is köszi -
#12923 Írj vissza hogy megy-e! Már Én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!! :-)) -
#12922 ja értöm én mán
akko remélem igy menni fog
mingyá be is tesztelem
ööööööööö thankksz -
#12921 Lennt leírtam, de azért mégegyszer:
A FarCryMP.pak nevű fájlt másold a játék FCData nevű könyvtárába indítsd a játékot, bökj a multiplayer menüpontra és válaszd a FarCryMP menüpontot! Ekkor megjelennek a tört szerverek a listában! Bökj az egyik szimpatikusra és játsz! :-))) -
#12920 a farcraymp_0.94 ben van 3 db file
_FarCryMP.pak
Far Cry v1.1 Remove lan ip restriction.exe
Far Cry v1.2 Remove lan ip restriction.exe
na ezekkel mit kezdjek? az 1.2 öt mindjárt teszem akkor fel
éls utána? -
#12919 nem késtél el mert ugy vagyok vele inkább megvárom a választ minthogy megin ujra kelljen tenni az xp -
#12918 Mégvalami. Ha még mindíg nem sikerül keress meg icq-n.
Számom: 139669615