24504
  • Shep
    1.1es patchet felraktad? akkor ott a serverlista alján ott van a punkbuster bekapcsolási lehetősége.
  • Shep
    Na jó de hát ha egyszer jól megy a game akkor ugye ilyenekkel is kell foglalkozni, mert hát nem mindegy hogy tükröződik e vagy sem, tudod az ember már csak ilyen telhetetlen, ez egy alapvető emberi tulajdonság.
  • Rasti
    Sziasztok

1-2 kérdésem lenne,mert eddig nem igazán segitett senki.
    Vettem tegnap 1 eredeti Far Cry DVD verziot,feltelepitettem nagy nehezen sikerült 1 nocd exe-val rábirni ,hogy elinduljon.

Belépek UBI Softos accountommal és mikor belépek a kiválasztott bármelyik serverre egyböl kicked,mitöl van ez?
    Hol lehet bekapcsolni Punkbustert?
    És ha csinálok 1 saját servert azt más miért nem látja?
  • karikusz
    Más meg azzal küzd hogy szaggat neki a játék.:)
  • karikusz
    Micsoda problémák.:))...tükröződés..))....elvagytok.::))
  • RelakS
    :)
  • Shep
    Na fene azt hittem te otthon vagy és már most tudod ellenőrizni a dolgot, erre most várhatok munkaidő végéig míg hazaérek.
  • RelakS
    Ezt otthon leellenőrzöm
  • Shep
    ultra high, de pl a hordók nem tükröződnek így sem 9700 pro
  • RelakS
    Kérdés: A víz minőségét mire állítottad? Mert ha nem maxon van (vagy nem kézzel babráltad), akkor nem lesz tükröződése csak a z égboltnak, meg a terepnek. A második pályán pl a bazinagy bárka sem tükröződik, ha nem maxon van a felbontása a víznek, pedig szvsz az elég nagy batár a dologhoz
  • Shep
    Most néztem egy tesztet, és abban a a csajnak volt tükröződése a vízben, namármost akkor elvileg az ellennek is kellene, hogy legyen tükörképe a vízben, de nállam nem volt akkor most hol lehet a hiba? Csak a csajnak van tükörképe, csak nekem mikor ott tratottam nem tűnt fel?
  • dismarc
    nem akarom elkiaabálni de most tölti be a pályát, épp egy szerverhez csatlakozik
    ugynézki menni fog
    de csak asszem 10 szerver van vagy még annyi se
    több nincs is?
  • dismarc
    ja 3cds kaloz :D
  • dismarc
    nem raktam fel az 1.1 et, de irtam most gyors egy .reg et a far crynak és most ki fogom ám probálni hogy megy e, na
    5
    4
    3
    2
    1
    teszt
  • RelakS
    És felraktad az 1.1-et? Elvileg azt nem kell
  • XeeN
    Ugye 3 cd-s kalóz verziód van?
  • dismarc
    na itt megvan mán az elsö hiba
    feltettem a far cry-t
    inditom 1.2 es patchet, és a 1/3 nál mindig mikor kiirja hogy The Installer could not find a previous installation of Far Cry
    pedig fenn van a fene a pofáját
  • dismarc
    na most fogom kiprobálni, tegnap nem maradt rá idöm, mindjárt be is irom mi a helyzet
  • krisz073
    Miért van az ha csinálok 1 servert azt senik más nem látja?
    Kell valami Patch-et feltenni ?

• krisz073
    Uj kérdés:

Belépünk bármelyik serverre és egyböl kicked,mitöl van ez?
    Hol lehet bekapcsolni Punkbustert?
  • kisgabo
  • PiszkosFred
    Attol hogy leszeded a daemont es tarsait, attol meg a "nyoma" megmarad a gepen, es ez pont eleg egyes vedelmeknek. Nezd at az a regadatbazist. De a dolog jo oldala - amire lwb is utalt - a krekkel nem porog felesleges a dvd...
  • lwb
    pedig eccerű. a nodvd crack kiszedi az .exe-ből azt az izét*, ami keresi az emuláló progikat.

*nem igazán értek ilyen magas teknyikai dógokhoz
  • krisz073
    Most megnézem,hogy megy e az eredeti servereken :)
  • krisz073
    köszi lwb ,feltettem 1 nocd exe-t és egyböl elindul
    nem igazán értem de a lényeg,hogy megy
  • PiszkosFred
    pfff...
  • lwb
    persze, hogy nem kell :P de ártani sem árt. elvileg ha nincs fent cd/dvd emuláló progid, mennie kellene. de mégse megy. ha neked az kényelmesebb installáld újra a windowst és próbáld meg újra.

szerintem eccerűbb a nodvd krekk ...
  • krisz073
    eredeti játékhoz nem kell a krekkelt .exe
    simán mennie kellene

nincs it valaki akinek eredeti Far Cry-ja van?
  • lwb
    amúgy is érdemes a nodvd cracket leszedni, mert a peccsek nem bántják és legalább nem a dvd-et eszi a drive.
  • lwb
    2-est próbáltad már? annak működnie kell ...
  • krisz073
    leszedtem de ugyanaz
    nem indul el :(
  • lwb
    1. uninstalláld az alcoholt és a daemont (ne msconfiggal jácc, hanem simán szedd le)
    2. tölts le krekkelt .exe-t a gamecopyworld.com-ról és jácc azzal.
  • krisz073
    Sziasztok.

Help-Help!!!

BVettem 1 eredeti Far Cry-t DVD verziot magamnak,feltettem de mikor inditom ezt irja ki :

cd/dvd emulation software has benn detected.please disabled all cd/dvd emulation software and re-start the game

Valaki segitsen :(
    Már az msconfigbol kiszedtem az összes virtuális rdivot,hogy ne induljanak el ha indul a windows.
  • Shep
    Valaki legyen olyan kedves és nézze már meg, aztán írja már le ide, hogy 5.1es rendszer esetén a centerből játék alatt mi szól? Előre is köszi
  • Kami
    Írj vissza hogy megy-e! Már Én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!! :-))
  • dismarc
    ja értöm én mán
    akko remélem igy menni fog
    mingyá be is tesztelem
    ööööööööö thankksz
  • Kami
    Lennt leírtam, de azért mégegyszer:
    A FarCryMP.pak nevű fájlt másold a játék FCData nevű könyvtárába indítsd a játékot, bökj a multiplayer menüpontra és válaszd a FarCryMP menüpontot! Ekkor megjelennek a tört szerverek a listában! Bökj az egyik szimpatikusra és játsz! :-)))
  • dismarc
    a farcraymp_0.94 ben van 3 db file
    _FarCryMP.pak
    Far Cry v1.1 Remove lan ip restriction.exe
    Far Cry v1.2 Remove lan ip restriction.exe

na ezekkel mit kezdjek? az 1.2 öt mindjárt teszem akkor fel
    éls utána?
  • dismarc
    nem késtél el mert ugy vagyok vele inkább megvárom a választ minthogy megin ujra kelljen tenni az xp
  • Kami
    Mégvalami. Ha még mindíg nem sikerül keress meg icq-n.
    Számom: 139669615