Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
több rakéta..mi? 😊)

Factor_007
Ja csak szólok, hogy a probléma megoldva, szal nem kell rá válaszolni 😊

Factor_007
Lenne egy kis problémám a játékkal.
Történetesen ott, hogy egy hajón vagyok, föl kell robbantani a farát, aztán jön egy helikopter. A gond ott kezdõdik, hogy nem tudom szétlõni a helikoptert. Nem azért mert lama vagyok, hanem mert belelõhetek akármennyir rocketet akkor sem történik semmi. Szvsz valami bug lehet, de lehet, hogy nem.
Segítségeket elõre is köszönöm

XeeN
Ha beférünk, megyümk Cuclival. (én már alig élek, de 1 game még belefér).

PyRex
UHH, ÉN MOST AZ UBI EUROPEAN ASSAULT 7-EN VAGYOK.
Ha találsz jó törtet, megyek oda, csak írd le, hol vagy.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CoolStuff
jöhet, csak tört!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PyRex
GAME VALAKI MOST???? 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CoolStuff
Pedig télleg úgy néz ki, mint a 3 évvell ezelõtti gémek!
Én amikor áttértem a GF FX 5600-ról a 9800Pro-ra, azt hittem alig fog valami változni...
Azzal is ment minden fullon, kivéve a light, meg az élsimítás közepesen akadozás nélkül, de a mostanival minden fullon, full élsimítással egy csoda!
A falevelek árnyéka egyenként vetõdik a fegyverre, ráadásul a növények is jóval szebbek az ATI-val.
A víz hozta a legnagyobb változást, ami minden részében észlelhetõ... olyan így összevetve a két videókarival, mintha nem is ugyanarról a játékról lenne szó!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

fm
oké,elhiszem..meg még nem is láttam,csak dx9-ben,meg dx8.1 alatt,de túl sok különbség nekem nem tûnt fel. meg a frame/sec-en akadtam fenn picit. ha dx7-es a karesz,akkor a kevesebb effekt miatt mediumon is elmegy 30-40fps-el? meg a proci/ram is gyenge csöppet neki a leírt konfigban sztem.

de azért azt furcsállom,hogy úgy néz ki,mint egy 3 évvel ezelõtti game..de legyen

fm
oks

kisgabo
up

CoolStuff
Na akkor megyek, addig itt egy TDM...
neve: FarCry 4Ever
jelszó nincs!

CoolStuff
Ok, legyen az!
TDM kell, vagy FFA?

CoolStuff
újra él!

grebber
Vagy azt kéne hogy nem lenne kod és TDM a sok külföldi pöcs ellen! És akkor a magyarok lennének a favoritok az biztos.

Next PC upgrade: 2022

CoolStuff
Én addig visszarakhatom a szervert, de nem állandóra!

CoolStuff
Na mennem kell, majd késõbb jövök!
Páj!

grebber
Azért mert nem jönnek mert nem tom de kéne egy FAIN csóka aki csinálna állandó magyar szervert sokan szeretnék az illetöt!

CoolStuff
Ja télleg cool!
Mé nem jöttek többen?
Ha sokan leszünk, nyomok szervert!

CoolStuff
A 3cd-s az gubancos kicsit, de ügyesen megy!😊

grebber
Ja jó ez a map!

CoolStuff
Ez jó volt!

janos666
Hú ebben a warezes 3cd-s verzióban valami nagyon el lehet nézve, vagy az egész játékban. Eddig nem játszottam vele, mert mindíg textúrahibákat csinált mintha memóriahibás lenne a kártya és az FPS-rõl ne is beszéljünk, amint külsõ tér villan be azonnal 1,2. Na most letöröltem és újra felraktam, kíváncsiságból elindítottam még az 1.1-es petch telepítése elõtt. Erre Most az 1.0 verzióban 0XAA,4XAF,qualiti; a játékba minden extra/ultra..... beállítás, betölt és MEGY ahogy kell. NEM is szaggat sehol, és SZÉP a kép. Na ezt hogy csináltam?
CoolStuff
hol?

Mindjart lent lesznek.
Sliders
köszi az infót

CoolStuff
Indítok szervert ezzel:
map
neve: Hungarian'Z 4Ever
jelszó: fchu

CoolStuff
Új OP rendszer!
A win 2k-ra simán felmegy, de 98-nál hiba van...
Xp, és Me simán.

CoolStuff
Tegnap alig volt szerver, ma meg tele van!
Ez miért van?

Sliders
valaki segítsen már a válaszban!! TUDOM HOGY JÓ A MULTI, de kurvaára kéne egy válasz,
KÉRLEK VÁLASZOLJATOK, mi oldaná meg a hibát a hangal

CoolStuff
Mert csak próba volt!
Várom Borg-ot!
Ezt PLZZZZZZ:
ittttttttt

CoolStuff
A DVD-s verziót nem csomagolgatta be minden nem hozzá értõ emberke!
A DVD-s verzió teljes...
Abba van a francia nyelvû izé, meg ilyen haszntalan cuccok, de annak más az installja, mert nem MYTH genyó!

grebber
Most meg nem látja a szervert 😞

CoolStuff
mapek

CoolStuff
Én! fchu mindíg a jelszó!

Gondolom coolstuff.
grebber
Van egy ilyen szerver Hungarianz 4ever.
Ki nyitotta?

Najo ez lagos volt. Hova menjunk?
Pyx
rohatt nagy lag volt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sliders
neked sem ment a hang? MDe a DVD-s verzió mennyivel több?
Bizti hogy hang probléma volt?
Aki esetleg megoldotta vagy volt neki az szoljon!! Vagy a DVD-snél jobb a cucc? A DVD-s nem annyiben különbözik hogy francia nyelv is benne van? Valaki segítsen PLEASE

CoolStuff
Még ahhoz sem!😄DDDDDDD

grebber
Megyek!

Ja és valaki aki már brutálisan jól csinál pályákat irja le kérem hogyan kell!!!

Shep
A szép is relatív, a dx9eshez képest tényleg csúnya de pl a kondíciós zéróhoz hasonlítva szépnek mondható 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CoolStuff
ok

CoolStuff
Nekem sem ment, azért tértem át a DVD-s verzióra!

inditok ezzel most!
Sliders
Skacok lenne egy nagy kérdésem. Na most én itthon vincesterrõl játszottam virtual cd-rõl.
De egy ismerõsömnek kiirtam a játékot és az a baj hogy az elején lejátszott videó után nincs egész végig hang. Ez miért van, állitólag a telepítésnékl is valami mp3-on megakad vagy mi, de mi a megoldás, ha valaki tudna jó lenne ha segítene mert köpni nem tok, mi lehet a baj. Elõre is köszi

CoolStuff
Ez is jó kicsi:
itt

CoolStuff