24504
-
#12997 Pedig ott jon a para ;] Sotet szuk folyosok, tudod hogy max 2 utes es megfekszel, hang felnyomva, effektek bekapcsolva...
Persze csak eleinte jo, aztan unalmas tomeghent. De azert vannak meg utana jo palyak, kar feladni. (utolso masfel palyara nem vonatkozik, ott mar szerintem a keszitok is meguntak es csak beb**sztak egy rakas monsztot, mondvan "nesze oreg, ez a kihivas a vegepoen elott, irtsa' agyatlanul, mert az jau mindenkinek...") -
#12996 Én már a szörnyeknél le is tettem a játékot...nem szeretem az ilyet..:( -
#12995 Na most felhúzott ez a szar. Van egy forduló, ahonnan nekiindul vagy 8 krájdzsin, meg egy raksis hátvédnek...
Asszem majd akkor újra próbálom, mikor nem fáj a derekam :D -
#12994 hmm... Elértem oda, ahol a mutánsok kiszabadultak :/ -
#12993 De, hivatalos már
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0a9b6820-bfbb-4799-9908-d418cdeac197&DisplayLang=en
web-es install
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9226a611-62fe-4f61-aba1-914185249413&displaylang=en
full install -
ACE #12992 csak nem hivatalosan, még valami elsődleges verzió, majd az SP2-höz lesz hivatalosan. -
#12991 Hat bizony, mar van ;] -
#12990 Már van 9.0c? na ezt lecsekkolom! -
CUCLI #12989 hi -
#12988 valaki kérdezte, hogyan lehet bekapcsolni az újfajta Pixel Shader effekteket
Azon túl, hogy Direct X 9.0c kell hozzá, meg a legújabb driver, a Far Cry Support mappájában ott van a részletes leírás, amennyiben az 1.2-es patchet installáltátok -
#12987 Az mitől van hogy ha refreshre(FarCryMP.exe) kattintok egyetlen szervert sem talál???1.1 van fent.Honnan tudom letölteni 1.2-t???
-
#12986 most is menő... -
#12985 Welcome BACK! :) -
CUCLI #12984 Valahogy úgy :D -
#12983 Sziasztok
Hallottam, hogy a mapperek valami SDK-t hiányolnak, ami nélkül nem lehet beizzítani az editorral készült pályákat. Igaz ez? -
#12982 Jól le vagy maradva ... ez a zene vagy 2 hónapja ki lett vesézve... -
#12981 Előnek feltettem a No/CD exe-t.
Utánna feltelepítettem az 1.1-es patchet
Majd az utánna IP fixet.
És még mindíg nem birok multizni! Mi lehet a gond??? -
szerver?? lészen még belőle valami? -
#12979 Milyen cuccok kellenek a Far Cry-hoz hogy tudjak játszani multit?
És milyen sorrendben telepítsem fel ezeket? -
#12978 neeeeee... ;] -
#12977 LEGJOBB! FÓREVŐŐŐR! :) -
#12976 x5
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa
Alo, Salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Alo, alo, sunt eu Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Refren: 2x
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.
Te sun, sa-ti spun, ce simt acum,
Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea.
Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Refren 2x
x4:
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa
Refren 2x
-
#12975 Rasti, nekem is csak azután lettj jo minden hogy format c: aztán ujra raktam az xp-t mert nálam annyira szétkavart mindent, me mikor már felbaszott nyomtam én mindent az idegbe :D de nem baj legalább friss a rendszer, 30 perc azt jobb minden mint volt
-----ez nem azt jelenti hogy ezt csinád, én igy oldottam meg és most láss csudát jooooo
ja én annyira elkurtam hogy már az uninstall se müködött
meg aztán mán semmi se
-
#12974 éééééééééééé sikerrre jártam, mindne fennvan minden megy, mán jácottam is multiba, áááááá naddon naddon ott van
már csak egy iszonytatnagy mega giga nagy kérdésem van:
miért csak 6 vagy 7 db szerver van ???
ennyi?
vagy örüjjek hogy énnyi van oszt csákány?
-
#12973 Hát ez eléggé winbekavarásra utaló dolog, lehet nem ártana egy kis javítás eszközölni az xp-den, -
Rasti #12972 Senkinek nincs semmi használható ötlete?
Windowst nem igazán akarok ujrarakni :(
1.1-es Patch meg egyszerüen nem megy fel,folyamatosan aa leirt hibát irja -
Rasti #12971 na most megprobáljuk ujratelepiteni és egyböl utána 1.1 és csak azután a nocd-t
-
#12970 passz... Próbáld meg a peccset azelőtt felrakni, hogy a nocd-t ráuszítod -
Rasti #12969 Na ezt a hibaüzenetet irja ha megprobálom az 1.1-et feltenni :
Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott átalakítási elérési utak. c:\Windows\Installer\(D792A069-B96B-40BA-BCB4-E5651A6E5926)1033.MST -
Rasti #12968 futni egyik se fut,elméletilweg mindet leálitottam
de a game elinditást már sikerülzt megoldani,most már csak arra kell rájönni ,hogy miért nem engedi feltenni az 1.1-et -
#12967 És nem fut valamilyen emulátor? Alkohol, Nero, Daemon, akármi? -
Rasti #12966 Megvan még a Kaloz,de azért vettem eredetit mert álitolag itt több server van és jobbak a pingek.
Mindjárt nézem a hibaüzenetet
-
#12965 nekem is volt előtte kalóz dvds verzió de nekem gond nélkül felment az eredeti, meg a patch is persze a patch felmegy a kalózra is. Milyen hibát ír ki? Ha más nem megy rakdd fel a kalóz verziót csak megvan még vkinek a környezetedben. -
#12964 na mindegy a fő hogy most megy, a patchet meg szedd le rakdd fel és akkor ott lesz a punkbuster állítási lehetőség. -
Rasti #12963 1.1-et nem tudom feltenni mert mindig hibát ir rá!
Valami ötlet,hogy hogyan tudnám feltenni ?
Elötte 1 no eredeti Far Cry volt fent 1.1-el,de azt uninstaláltam. -
Rasti #12962 Pedig bármit csináltam mindog ezt a jibaüzenetett irta és csak ugy tudtam elinditani,hogy feltettem a nocd-t -
#12961 ez amúgy érdekes, mert nekem daemon van fent de nem volt vele semmi gondja -
#12960 én is felraktam, hogy ne kéregesse be állandóan a DVD-t -
Rasti #12959 Azért mert ha amig nem raktam fel és inditottam a gamet ezt irta folyamatosan :
cd/dvd emulation software has benn detected.please disabled all cd/dvd emulation software and re-start the game
-
#12958 Ha EREDETI a game, MI A FZÉR RAKSZ FEL NOCD-T??????