24504
  • karikusz
    Átdobtok nekem egy mentést?...csak, hogy átugorjam a szörnyellékat?..
  • RelakSfromhome
    Ja, itt már nemfeltétlenül jönnek elő holmi kőhajigálásra. De az elhelyezésük is gorombább
  • haxoror
    legalább egyszer megéri végigtolni mert a táposabb (és jobb AI-s) zsoldosok a szörnyek megjelenése után jönnek
  • kisgabo
    a ma reggeli perc jó volt. lelépett az összesz madzsar
  • RelakSfromhome
    Pedig később vannak teljesen szörnymentes helyek is. pl a River, a Boat, meg még nemtom, de lehet, hogy a Swamp is az lesz.

De ezt nézd meg: \map demo :D:D
  • karikusz
    Hidd el ha ismernél akkor tudnád, hogy sose vélekednék így, mert a Far Cry-t is csak multiba nyomtam , és csak addig játszottam a single-t míg meg nem jelentek a szörnyek...
  • karikusz
    jaja csináltam egy másikat mert most LFS-ezek..:)))
  • RelakSfromhome
    És az miért válasz a 13265-re?
  • Drizzthsz
    Bazz, nekem nagyon szar pingjeim vannak. A 120 már álmaim pingje az FC-ben...
  • Stalker
    13266 :P
  • RelakSfromhome
    13265???
  • CUCLI
    baze más logod van :D
    fel sem tünt ,hogy te szoltál :D
  • haxoror
    hehhe
    ahogy a genetika fejlődik és ahogy zuhan az emberiség morálja hamarosan azt fogod mondani hogy "ez nem is realisztikus bazze hiszen nincsenek is benne szörnyek"
  • karikusz
    csak azt nem értem miért kell szétcseszni minden gamét ezekkel a szörnyekkel..:(((
  • RelakSfromhome
    Ti összeszedtétek a géppityót a River pálya végén a westernkalapos csókától?
  • Drizzthsz
    Neten ki melyik szerveren szokik lenni?
    Felmennék valamelyikre...
  • Gunner
    Köszi :)
  • haxoror
    FarCry Community Mods
  • Gunner
    Tudnál adni linket esetleg valami infót?
  • Stalker
    Pl. a Jurassic Park mod szvsz elég érdekes lesz :)
  • Gunner
    Jólenne már egy "érdekes" mód a game-hoz...

Apropó... patchekhez csináltak egy reg fájlt, ami megcsinálja, hogy a patch telepítő azt higgye, hogy fennvan a Far Cry. Csak átkell benne állítani, hogy hol van a far cry-od. Ha vkit érdekel, akkor keressen rá a neten vagy kérje tőlem mailben.
  • Stalker
    multiplayer + nemsokára jönnek ki király modok
  • Mike at home
    lehet ezzel vmi kezdeni aha vegigjatszottam? van hozza vmi ertelmes mod, meg ilyesmi?
  • Rossi1
    MEGOLDOTTAM!!!!!!!!!!!

Az a helyzet, hogy ez egy "speckó"(ha értitek) fajtája a játéknak, szóval "speckó" patch kell hozzá. Már az 1.1-es is javítja a fehérséget! Én Dc++-ról szedtem le. far cry patch 1.1 Myth néven. Szóval akinek gondja van ez az orvosság!!!:) Most megyek játszani Csáó Rossi1!

Ja, köszi a segítséget!!!:)
  • Eisenhower
    mármint lehet a rip game miatt nem látja hoyg fel van telepítve a játék...
  • Eisenhower
    nah megjavult az 1.1 peccstől^^ rossi neked nem rip be van meg a játék? lehet azért nem jó ^^
  • Rossi1
    Hát nagyon úgy néz ki, hogy a videókártya a bib, de a patch-et meg nem rakja fel , mert szerinte nincs fent a játék. Ezen lehet valahogy segíteni? Légyszi ha tud valaki valamit szóljon, mert jó lenne kipróbálni mit tud a kicsike, bár már ezután nem is tudom...:(Köszi
  • CUCLI
    ami DVDn van crack az jó az 1.1hez és az 1.2höz is
  • Eisenhower
    de nem tudna vki adni egy 1.1 cracket? ^.^
  • Eisenhower
    nem...
  • CUCLI
    ja sorry :) azt hittem neked van fx5900 :D
  • Eisenhower
    nekem mondod nekem atim van^.^
  • CUCLI
    nvidia gondokkal nem tok mit kezdeni. ati powa:)
  • CUCLI
    1.1? vagy 1.2?
  • Rossi1
    ne ijjasztgess!:))Egész nap ezzel szórakoztam, mire lejött+minden és installálni sem volt egyszrű és amikor végre elindul akkor kiderül, hogy gáz a kártya???:((( És a patch-re mit mondasz, vagy nektek simán felrakta?
  • Eisenhower
    nem ami nálam van az 5900-es
  • Rossi1
    Nekem teljesen ugyanez a gondom
  • CUCLI
    fx5200? hm ugyanez volt a gond egy havernál is. szal ha bátmit csinált világos volt.
  • Eisenhower
    lenne egy kis gondom. egy geforce fx 5900 es vga és a játék full világoskék semmit nem lehet látni vkinek vmi ötlete van? a driver az nvidia honlapjáról van a legutóbbi...
  • Rossi1
    FX 5200
    De a patch-eket sem akarja felrakni....Azt írja, hogy nincs fent a játék, pedig ez nem igaz...Alighanem az 1.2-es javítaná a problémát.

Nem lehet, hogy DirectX(9.0c van fent azt hiszem, a legújabb)??? Mert a vidikari driverem is a legújabb, amit az Nvidia-ról le lehet tölteni. Annyit szórakoztam ma ezzel az egésszel, kár lenne, ha ez tenne keresztbe...:(