24504
  • báttyó02
    Volna 1 kérdésem!
    Ha cd-n "iratom" meg a far cry-t,akkor az hány cd is lenne?
  • RelakS
    oks, este megpróbálom letölteni, és felerőszakolni :)
  • karikusz
    Ha csak az én HUB-omra jössz fel akkor nem tud senki se kezdeni veled semmit...amúgy én lassan 2 éve használom és semmi bajom nem volt még vele... fentvan egy Kerio personal firewall+ AVG antivírus (4 naponta fissül)és ennyi.
  • Gunner
    Igen, azt érdemes, mert legalább ahhoz csinálnak/tak mod-ot és így érdemes végigtolni
  • RelakS
    A legutolsó pálya a túlhosszú. Nem a mérete miatt, hanem a végén lévő idiotizmus miatt.,..
  • Rambo 20
    A Far Cry-t azt nem mert az már önmagában is túl hosszú.
    Érted én elértem a feléhez és lebasztam a földre hogy na ez má' túl hosszú nekem.
  • Rambo 20
    A Max Payne 2-őt jó sokszor megéri áttolni:))
  • RelakSfromhome
    Demondok valamit! kiveszek minden pályát, amin van szörny, akár egyetlen darab is, és csak a legelső csekkpontot hagyom meg. Ha úgyis jó, akkor az szvsz egy levélbe is el fog férni.
  • RelakSfromhome
    Hátizé... majd holnap visszatérünk, de a dc++-ról hallottam egyetsmást. Pl hogy Tuvoknak volt, és tudott vele ... khmm... rosszalkodni...
  • karikusz
    Tegyél fel egy dc-t (van saját HUB-om)ha kell segítek, megbeszélünk egy időpontot, és az NFSU2 lapon van a cset, és ott könnyebben tudok segíteni.
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
    Az utolsó pályán hogy kell átrohanni azon a millió CryGen-en???
  • PiszkosFred
    Az meg hagyjan, de ha Naomi jatsza majd (gondolom) Valerie-t, akkor meg elvezheto is lesz a film.
  • báttyó02
    kössz
  • báttyó02
    Köszönöm!
    Akkor "gyühet a gém"!
  • ati2002
  • RelakSfromhome
    bazz... dc-m nincs, és 18 mega lett...
  • Gunner
    Jóvan, visszavonva, azt hittem Doom 3 topicban vagyunk, nem szóltam :)
  • Gunner
    próbáld ki 640*480 minden kikapcsolva és low, ha így megy normálisan akkor menny feljebb és ha medium-on is megy akkor 800*600 low minden kikapcsolva. ez csak tipp ;)
  • ati2002
    800x600 medium. Egy ismerősöm így nyomta.
  • báttyó02
    Csuma.
    Azt szeretném megtudni,még mielőtt megszermányolnám a játékot,hogy ilyen gépen milyen beállitások mellett futna élvezhetően. Szóval:P4 2,2 Ghz,512 Mb ram,geforce mx 440 64 mb(tudom a videókártyám gyenge pont.)
  • ati2002
    Far Cry FILM 2006-ban. Főszereplő: a feka The Rock.

wow!
  • karikusz
    okok...de dc-n is jó ha neked is jó..
  • RelakSfromhome
    oks, csak megtömörgetem
  • karikusz
    Tökéletes...jöhet a

[email protected] -ra

köszi
  • Gunner
    Tudom, csak viccelek. Én egyedül Painkiller-ben féltem, hogy lemerül a lámpa, mert pislogott :)

De mondom, próbáljon ki az ember több mod-ot, hogy ott is "lemerül-e" ;)
  • RelakSfromhome
    Hö? Nem merül le! Nem is lehet sehol utántölteni, legalábbis ahol járok, ott nem...
  • Gunner
    És "lemerül" a lámpa
  • RelakSfromhome
    Nemigaz, a DooM3 NEM SÖTÉT!!! A DooM3 FEKETE!!!
  • Gunner
    's a Doom 3? Túl sötét? :)
  • Gunner
    Valószínüleg ilyen testalkattal és kitartással meg Far Cry játékkal a hátad mögött te is képes lennél erre :)
  • Shep
    Hát nekem ez az egyik kedvencem, mert szinte minden benne van amit eddig hiányoltam a fps-ből.
  • RelakSfromhome
    hö? Én arra gondoltam, hogy olyant esett a pofa, hogy simán nyaktörés..
  • Gunner
    Akkor már megfertőzték, nem? Akkor már zöld keze van :)

Shep: nekem nem okozott akkora nagy játékélményt, hogy többször is végigjátszam. Ilyen max a Mafia :P
  • RelakSfromhome
    Még 2 pálya, aztán kérek egy godkódot, mert itt-ott azért még körülnéznék, de nagy az arcok sűrűsége :D
  • Shep
    Nem a bajt nem, akár 3x is, annyira jók a pályák, meg a hangulat, a doom3 max 2x de ez többször is.
  • RelakSfromhome
    Elértem oda, hogy kibasztak a helikopterből... nabazz, ha ezt túléltem, akkor pusztakézzel kéne ennem a crygene-eket...
  • RelakSfromhome
    Nos, a Boat pályán pl egyetlen mutáns sincs, viszont a végén van egy túlzottan szívós helikopter :/ A River viszont teljesen normális, csak nincs olyan szép napsütés
  • Gunner
    Ezekszerint egyesek nem elég elszántak, de sajnos tényleg nem egy olyan game amit érdemes 2x is végigtolni :\
  • PiszkosFred
    Ennyire azert nem veszes. Nem olyan hosszu palyak ezek, ennyi ido alatt mar regen vegigrohantal volna. Lehet hogy a mutansok nem eppen illik a te FPS vilagkepedbe, de hidd el, annyira nem rosszak. Foleg a zart, sotet objektumokban harcolni ellenuk ;] Nem mondom, a vege fele mar nagyon untam, de eleinte jo volt. Aztan idovel elszalltak a keszitok, tomeghent lett az addigi aranylag taktikus harcokbol, de az utolso par palya elott csak nem allok mar meg, ha addig elszenvedtem magam ;]
  • RelakSfromhome
    Elküldöm az profilomat. Megteszi?