24504
-
#14480 Kösz ! Pontosan nem értem mi ez , de kipróbálom , hátha segít valamit . -
ent #14479 Állítólag ez multis játékoknál is bejön, próba! -
ent #14478 Eszembe jutott:
cFosSpeed -
ent #14477 Van egy program ami külön választja a fel és letöltésedet! Ez nálam nagyon bejött, meg pár havernál! De otthoni gépemen van... Este 7-8 fele ideírom a nevét! Egyébként magyar oldalról töltöttem le és c betűvel kezdődik a neve! -
#14476 tök állat , HIC-esként visszaestem a 20 000. helyre !he he ! -
#14475 gondolod az segít valamit ? -
CUCLI #14474 tedd fel még 1x./ reinstall -
#14473 512-es ADSL-em van de eddig is ez volt aztán mégis jó volt a gém ! -
Kozman #14472 Nálam is volt ilyen amikor a pingem az egekbe szökött levettem egy kicsit a grafikábol mindent próbáltam de nem ment aztán egyszercsak jobb lett...lassu a neted?mer nekem akkor volt ez amikor bekorlátoztak...nekem is jo lenne valami "ellenszer" erre -
#14471 De hát így lehetetlen játszani !!!!!!!!!!!!!!!!!aki tud segítsen !!!!!!!!!!!!!! -
#14470 Pasz. Ilyesmi velem is egyre sűrűbben előfordul, de én ilyenkor heves CSÍTER!!! -ezésbe kezdek. -
#14469 van persze csak be kéne üzemelnem .MI A BAJ A GÉPEMMEL VAGY A NETEMMEL MOSTANÁBAN ????
mintha mindent késöbb látnék mint ahogy az valójában megtörténik ?pl,:látom hogy valaki jön a fal mögött várok rá hogy kilépjen , aztán egyszer csak lelő pedig nálam még a fal mögött van ?vagy.:valakit hátulrol meglepek de meghalja , még háttal áll nekem már lövöm mint az állat , látom hogy végig piros a célkeresztem ,látom hogy most már kezd felém fordulni , aztán meg le vagyok lőve , mintha minden nagyon nagy csúszással jelenne meg nálam !pedig épp hogy elkezdett megfordulni és még tökre háttal áll nekem -legalábbis én azt látom -mégis lelő ? és folyamatosan ez van és kurvára unom mert mindig megszopom !!!vagy : valaki áll elöttem és anélkül hogy kicsit is megmozdulna vagy egy lövést is hallanék vagy látnék lelő !! valaki aki éret hozzá segítsen , mert az biztos hogy eddig nem volt ilyen és így nem tudok játszani sajna ! -
Stalker #14468 Egyébként van mikrofonod? -
#14467 Lehet , hogy megnyertem ! -
Stalker #14466 A veterán címért Marhával versenyezhetsz! :) -
#14465 Tovább megyek :kicsivel több mint fél éve vettem meg életem elő számítógépét!Akkora láma vagyok , hogy ne tovább !Meg most lehet , hogy én leszek a veterán a csapatba ? -
CUCLI #14464 ts pls :) -
#14463 Ez már megtörtént.
-
#14462 Elmész ide: GM Flash Download. Leszeded az FCMP-t, majd bepakolod az fc főkönyvtárába. (asszem ) Ennyi. -
#14461 Bazz miért nem megy a The Project demo??? Már 4 drivert kipróbáltam, de semmi...
3DM03:11767...
3DM05: még nem tom.
Az FC viszont ODABA** HDR-rel!!! -
#14460 Nahh. Akkor máképp kérdezem:
Hogyan tudok játszani neten mith verzsönnel?
(mert ugye nem csak az eredetivel nyomatják) -
#14459 Lehet, hogy durva lesz de vedd meg az eredetit ugyanis ubis (és egyéb nem tört) szervereken csak érvényes cd kulccsal tudsz játszani. -
#14458 Hi all! Örülnék ha tudna segíteni valaki.
Kipróbálnám a gamet neten, mert anno nagyon bejött.
DE! Kreáltam accot az ubinál, de nem találom a cd kulcsom!
Szal mit kéne beirni a kulcshoz? (myth ver.)
Ja és ha valaki esetleg segítene kiigazodni a kezdetekben, hálás lennék ért.
Byez -
CUCLI #14457 -devmode -
doomszab #14456 Srácok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a v 1.3 patch telepítése után miként lehet cheatet használni a Far Cry-ban?
Nálam ugyanis a -DEVELOPERMODE parancssorból nem megy, egy system.dll-t nem talál hozzá.
Hálás lennék, ha valaki segítene!
üdv! -
Stalker #14455 Nekem is a Far Cry volt az első multis fps-em :)
Egyébként welcome in [HiC] ;) -
Stalker #14454 JEEEEEEE!!! Nyomd a szkrínshotokat!!! ;) -
#14453 Milyen ? (És mennyire fájt ez neked ?) -
#14452 MEGVAAAN!!! -
#14451 Miért ne ? Ezt most nem értem !Meg miért vagy rossz hatással az emberekre ? -
#14450 Hajrá [HiC][Lac-coo] -
#14449 Tudom , hogy tudod , csak úgy értettem , hogy a többiek megne tudják. :) -
#14448 Stalker , meggyőztél ! Végül is egész életemben 3 hete játszok fps-t multiban és azt hiszem nincs mit szégyellnem így sem .Ha azt mondod te is tök kezdőként léptél be , akkor majd csak elörébb jutok én is . Addig meg jó leszek golyófogónak , majd elétek ugrok mindig !(10 nap alatt 600-at mentem feljebb a ranglistán, na az most ugrott a picsába !)Ha tényleg felvesztek küldjetek nekem is avatart.Azt legyen aminek lennie kell ! -
Stalker #14447 Én tudom, hogy milyen konfigon tolod :( -
#14446 A jelszavas server áltálában ökörködésre vagy gyakorlásra van (pl: a páják rejtéjeinek feltárására , nem tényleges játék céljából). -
#14445 Jok a képek nagyon , a régi emlékeket felidezte bennem (a regi jó mesék , meg hát a traubi soda , sajnos már a mai gyerekek nem ezen a meséken nőlnek fel hanem ezeken a csúnya játékokon. -
#14444 Akkor else mondom mijen gepen játszok , ha már a rossz hatás szóbakerult :) .( csak anyit hogy nem a legjobbon :( ) -
#14443 vazzeg , nem találtalak beneteket a szervereken ... -
Stalker #14442 gyere és jácc :)
aztán dönts -
#14441 Na most elvesztettem a fonalat !Mi vaaan ????