24504
  • lac coo
    Kösz ! Pontosan nem értem mi ez , de kipróbálom , hátha segít valamit .
  • ent
    Állítólag ez multis játékoknál is bejön, próba!
  • ent
    Eszembe jutott:
    cFosSpeed
  • ent
    Van egy program ami külön választja a fel és letöltésedet! Ez nálam nagyon bejött, meg pár havernál! De otthoni gépemen van... Este 7-8 fele ideírom a nevét! Egyébként magyar oldalról töltöttem le és c betűvel kezdődik a neve!
  • lac coo
    tök állat , HIC-esként visszaestem a 20 000. helyre !he he !
  • lac coo
    gondolod az segít valamit ?
  • CUCLI
    tedd fel még 1x./ reinstall
  • lac coo
    512-es ADSL-em van de eddig is ez volt aztán mégis jó volt a gém !
  • Kozman
    Nálam is volt ilyen amikor a pingem az egekbe szökött levettem egy kicsit a grafikábol mindent próbáltam de nem ment aztán egyszercsak jobb lett...lassu a neted?mer nekem akkor volt ez amikor bekorlátoztak...nekem is jo lenne valami "ellenszer" erre
  • lac coo
    De hát így lehetetlen játszani !!!!!!!!!!!!!!!!!aki tud segítsen !!!!!!!!!!!!!!
  • XeeN
    Pasz. Ilyesmi velem is egyre sűrűbben előfordul, de én ilyenkor heves CSÍTER!!! -ezésbe kezdek.
  • lac coo
    van persze csak be kéne üzemelnem .MI A BAJ A GÉPEMMEL VAGY A NETEMMEL MOSTANÁBAN ????
    mintha mindent késöbb látnék mint ahogy az valójában megtörténik ?pl,:látom hogy valaki jön a fal mögött várok rá hogy kilépjen , aztán egyszer csak lelő pedig nálam még a fal mögött van ?vagy.:valakit hátulrol meglepek de meghalja , még háttal áll nekem már lövöm mint az állat , látom hogy végig piros a célkeresztem ,látom hogy most már kezd felém fordulni , aztán meg le vagyok lőve , mintha minden nagyon nagy csúszással jelenne meg nálam !pedig épp hogy elkezdett megfordulni és még tökre háttal áll nekem -legalábbis én azt látom -mégis lelő ? és folyamatosan ez van és kurvára unom mert mindig megszopom !!!vagy : valaki áll elöttem és anélkül hogy kicsit is megmozdulna vagy egy lövést is hallanék vagy látnék lelő !! valaki aki éret hozzá segítsen , mert az biztos hogy eddig nem volt ilyen és így nem tudok játszani sajna !
  • Stalker
    Egyébként van mikrofonod?
  • lac coo
    Lehet , hogy megnyertem !
  • Stalker
    A veterán címért Marhával versenyezhetsz! :)
  • lac coo
    Tovább megyek :kicsivel több mint fél éve vettem meg életem elő számítógépét!Akkora láma vagyok , hogy ne tovább !Meg most lehet , hogy én leszek a veterán a csapatba ?
  • CUCLI
    ts pls :)
  • Scrat
    Ez már megtörtént.
  • XeeN
    Elmész ide: GM Flash Download. Leszeded az FCMP-t, majd bepakolod az fc főkönyvtárába. (asszem ) Ennyi.
  • XeeN
    Bazz miért nem megy a The Project demo??? Már 4 drivert kipróbáltam, de semmi...
    3DM03:11767...
    3DM05: még nem tom.

Az FC viszont ODABA** HDR-rel!!!
  • Scrat
    Nahh. Akkor máképp kérdezem:
    Hogyan tudok játszani neten mith verzsönnel?

(mert ugye nem csak az eredetivel nyomatják)
  • XeeN
    Lehet, hogy durva lesz de vedd meg az eredetit ugyanis ubis (és egyéb nem tört) szervereken csak érvényes cd kulccsal tudsz játszani.
  • Scrat
    Hi all! Örülnék ha tudna segíteni valaki.

Kipróbálnám a gamet neten, mert anno nagyon bejött.
    DE! Kreáltam accot az ubinál, de nem találom a cd kulcsom!

Szal mit kéne beirni a kulcshoz? (myth ver.)

Ja és ha valaki esetleg segítene kiigazodni a kezdetekben, hálás lennék ért.

Byez
  • CUCLI
    -devmode
  • doomszab
    Srácok!

Meg tudná mondani valaki, hogy a v 1.3 patch telepítése után miként lehet cheatet használni a Far Cry-ban?

Nálam ugyanis a -DEVELOPERMODE parancssorból nem megy, egy system.dll-t nem talál hozzá.

Hálás lennék, ha valaki segítene!

üdv!
  • Stalker
    Nekem is a Far Cry volt az első multis fps-em :)
    Egyébként welcome in [HiC] ;)
  • Stalker
    JEEEEEEE!!! Nyomd a szkrínshotokat!!! ;)
  • lac coo
    Milyen ? (És mennyire fájt ez neked ?)
  • XeeN
    MEGVAAAN!!!
  • lac coo
    Miért ne ? Ezt most nem értem !Meg miért vagy rossz hatással az emberekre ?
  • I love Techno
    Hajrá [HiC][Lac-coo]
  • I love Techno
    Tudom , hogy tudod , csak úgy értettem , hogy a többiek megne tudják. :)
  • lac coo
    Stalker , meggyőztél ! Végül is egész életemben 3 hete játszok fps-t multiban és azt hiszem nincs mit szégyellnem így sem .Ha azt mondod te is tök kezdőként léptél be , akkor majd csak elörébb jutok én is . Addig meg jó leszek golyófogónak , majd elétek ugrok mindig !(10 nap alatt 600-at mentem feljebb a ranglistán, na az most ugrott a picsába !)Ha tényleg felvesztek küldjetek nekem is avatart.Azt legyen aminek lennie kell !
  • Stalker
    Én tudom, hogy milyen konfigon tolod :(
  • I love Techno
    A jelszavas server áltálában ökörködésre vagy gyakorlásra van (pl: a páják rejtéjeinek feltárására , nem tényleges játék céljából).
  • I love Techno
    Jok a képek nagyon , a régi emlékeket felidezte bennem (a regi jó mesék , meg hát a traubi soda , sajnos már a mai gyerekek nem ezen a meséken nőlnek fel hanem ezeken a csúnya játékokon.
  • I love Techno
    Akkor else mondom mijen gepen játszok , ha már a rossz hatás szóbakerult :) .( csak anyit hogy nem a legjobbon :( )
  • lac coo
    vazzeg , nem találtalak beneteket a szervereken ...
  • Stalker
    gyere és jácc :)
    aztán dönts
  • lac coo
    Na most elvesztettem a fonalat !Mi vaaan ????