Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
csapunk egy lõdözést?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Mindenki csajozik, meg szerintem a tegnapi szesz mennyiséget piheni ki..)))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Rambo 20
Hol a francban voltatok egész nap fiúk???

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Seth
Hogyan lehet átállítani a render mode-ot?Mert nálam inaktív és csak a default van.
Láttam képeket hog be lehet állítani többfélére(pl olyasmire mint a XIII)

PSN ID.: Beegabor

karikusz
Pyrex!

Kérhetnék egy logót számomra?

Elõre is köszi...

Rambo 20
Ja múgy Pyrex láttam mit írtál a clán honlapra.
Nem'tom honnan a fa...ól lettek ezek a pletykák de színtiszta igazságot mondtál.

Rambo 20
Hi!

Lehet play?

Rambo 20
hi!

Tudunk play?

azért van mert ott kell a multiplayerhez kattintani és ott lesz a Farcry MP fül felül, az hozza majd be a szervereket, ahol játszhatsz
Héj! Mérvan azhogy amikor elinítom a letöltött multiplayer exet kiírja, hogy 1.1es patch rendben és nem a multi részhez lép be hanem csakúgy simán a játékhoz.
Ez mérvan? Meg sok oldalra nemis lehet fellépni amit írnak itt a fenti linken.
Nem írtem 😊

CoolStuff
Ez igazi, mivel van róla teszt is egy modding oldalon...
Van valami új patch a gémhez, vagy valami fejlemény kiegészítések ügyében, mióta nem voltam?
Jurassic Park mod van már?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ollie
vazze... mit fog tõlem kapni az a helikopter!!!

PyRex
Cool! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

karikusz
Nem mind arany ami fénylik....a photoshop, csodákra képes...

ollie
aha, köszi, kipróbálom

Felmentem a hajó tetejére, amit nem ér a víz, amikor elsüllyed. Beállatam egy nagy oszlopszerûség mögé és onnan azzal a nagy fegyverrel kb 5-6 lövés. Meg kell szívatni a helikoptert, mindig úgy kell lépni hogy a gépfegyveres ne lásson, és a gép elejét és végét lõni.

CoolStuff
Csõ all!
Itt egy Far Cry rajongó gépe:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

KranaZoli
Má rég nem jártam itt, mert túlvagyok a gammán.

Hát nem tom, hogyan sikerült a partól lõni, me szerintem csak akkó jön, amikor felrobbant a hajó.

Utána lehet próbálkozni kiúszni a parta, de víz alatt is leszednek.

Én ha jól emléxem 14 db tölténnyel voltam felszerelkezve és szerintem mindet belelõttem, utána még kézifegyverrel is kellett párat lõni, de ha már végük, akkó szólnak, hogy gázuk van és utána már eltûnnek.

Nehéz volt, de nem lehetetlen.

Viszont kúrva bosszantó és én hülyeségnek is tartottam, hogy belelövök 10-et, de user továbbra is lõ.

Mé nem egy másik tagot tettek a gépágyú mögé, akit ki lehet lõni, legfeljebb lép a helyére más a helibõl.

De mögétették ezt a user-t, akinek itt nem szabad meghalnia, mert késõbb kell majd likvidálni.

Így viszont nagyot zuhant a gamma realitása a szememben 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

lehet hogy siik hülye vgayok de én azon a inken nem találom hogy hogykell neten nyomni,vkimondja mán el plz.kösszi ekõre is
Én az uccso pályánál akadtam el annál a résznél amikor tele van szörnyel egy rohadt nagy aréna vagy mi
itt is csak lõni kell?
ja és nekem a helikopáterrel nem volt kulönösebb bajlehet hogy azé mert én végig a partrol lõttem és elbújtam egy fa mögé
szerintem nem kötelezö ott maradni a hajó orrában

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

XeeN
kb 10 rakéta.

Glpetyus
Qrva sokat😛

Glpetyus
Gratula..😊

ollie
Mennyit kellett lõnöd? (én is itt vagyok elakadva)

SIKERÜLT!!! 😄

Glpetyus
Adjá' neki a raksivetõvel...vazzeg...😊

Eddig se kõvel dobáltam. 😄
Ez szinte lehetetlen, lövöm mint állat, az a köcsög hajó közben elsüllyed.
És hiába lövöm telibe, meg se rezzen.

hülyén hangzik de csak lõni kell..
méghozzá kurva sokat.

http://thenamelessphoto.com/

Sziasztok!

A Boat pálya végén azzal a rohadt helikopterrel mit kell csinálni???

karikusz
Kivéve aki a gépen dolgozik..😊

lol! szerintem dolgoznak... mivel a fórumozók többsége már felnõtt. és nem egésznap a gép elött punnyadnak.

Rambo 20
Hol a fa..ban vagytok ilyenkor?

Rambo 20
Hi!

valakinek van ideje game,?????

nm

Adi
THX

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ott van csatlakozás ablakba!! Alul jobb oldalt!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

pszihopeti
Köszi! Egy láma kérdés: hol lehet azt a PunkBuster-t kiiktatni? így elsõre nem nagyon találtam meg
tabgomb= \
CTRL + ALT +f= <
CTRL +="+" ALT="ALT" +g="">CTRL>

Adi
DU-n mikor felnézztél és elmentél azután úgy lagolt! Mindenki halhatatlan volt!!

Adi
Nekem is!! Nekem is beragad!
Emberek amúgy abba a konzolba, hogy tudok "\" ilyet csinálni és hogy tudok ilyet : "[" "]" . Nem vágom az angol billt.. A macska körmöket nem kell figyelem be venni!

mekem sp-be van oan h beragad a bill amikor írnám be a \save_game-t
Nektek könnyen ment az uccso pálya mert én nagyon szenvedek

ja és az miért van h nem müködnek a kódok

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Rambo 20
Senki?

Rambo 20
Hi!

Valaki game most?

karikusz
Nem hozok szégyent a csapatra..😊
Az aláírásba betettem a lap címét...reklámok, mindenek felett..😊)

XeeN

karikusz
Na felkukkantottam már a szerverre...hárman is feljöttek, de posta fordultával távoztak is..elég gyatrák voltak, mivel én, a szaggatásom mellett is lazán mint kazán elintéztem õket...

karikusz
jaja...nálam is ez volt a gáz....

XeeN
Próbáljátok PunkBuster nélkül indítani a játékot. (Server)

pszihopeti
Üdv mindenkinek!
A következõ fura dolog történt velem.
Hálóparin feldobtuk a játékot a gépekre, és a fele társaság nem bírt becsatlakozni a szerverre. azt írta ki hogy csíterek és kivágta õket.
ugyanezt eljátszottuk fordítva is , a másik szervert az egyik kintrekedt játékos nyitotta. így az elõzõleg sikeresen becsatlakozott emberkék szorultak ki a játékból.
azonos verziószámmal cd-s volt a progi.
volt már valakinek hasonló tapasztalata?

Sziasztok!

A Cooler pálya elején, hogy nyírom ki azt a két debil szörnyet???