Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Láttam képeket hog be lehet állítani többfélére(pl olyasmire mint a XIII)
PSN ID.: Beegabor
Kérhetnék egy logót számomra?
Elõre is köszi...
Nem'tom honnan a fa...ól lettek ezek a pletykák de színtiszta igazságot mondtál.

Ez mérvan? Meg sok oldalra nemis lehet fellépni amit írnak itt a fenti linken.
Nem írtem 😊
Van valami új patch a gémhez, vagy valami fejlemény kiegészítések ügyében, mióta nem voltam?
Jurassic Park mod van már?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Itt egy Far Cry rajongó gépe:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Hát nem tom, hogyan sikerült a partól lõni, me szerintem csak akkó jön, amikor felrobbant a hajó.
Utána lehet próbálkozni kiúszni a parta, de víz alatt is leszednek.
Én ha jól emléxem 14 db tölténnyel voltam felszerelkezve és szerintem mindet belelõttem, utána még kézifegyverrel is kellett párat lõni, de ha már végük, akkó szólnak, hogy gázuk van és utána már eltûnnek.
Nehéz volt, de nem lehetetlen.
Viszont kúrva bosszantó és én hülyeségnek is tartottam, hogy belelövök 10-et, de user továbbra is lõ.
Mé nem egy másik tagot tettek a gépágyú mögé, akit ki lehet lõni, legfeljebb lép a helyére más a helibõl.
De mögétették ezt a user-t, akinek itt nem szabad meghalnia, mert késõbb kell majd likvidálni.
Így viszont nagyot zuhant a gamma realitása a szememben 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
itt is csak lõni kell?
ja és nekem a helikopáterrel nem volt kulönösebb bajlehet hogy azé mert én végig a partrol lõttem és elbújtam egy fa mögé
szerintem nem kötelezö ott maradni a hajó orrában
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Ez szinte lehetetlen, lövöm mint állat, az a köcsög hajó közben elsüllyed.
És hiába lövöm telibe, meg se rezzen.
méghozzá kurva sokat.
http://thenamelessphoto.com/
A Boat pálya végén azzal a rohadt helikopterrel mit kell csinálni???

valakinek van ideje game,?????
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
CTRL + ALT +f= <
CTRL +="+" ALT="ALT" +g="">
CTRL>
Emberek amúgy abba a konzolba, hogy tudok "\" ilyet csinálni és hogy tudok ilyet : "[" "]" . Nem vágom az angol billt.. A macska körmöket nem kell figyelem be venni!
Nektek könnyen ment az uccso pálya mert én nagyon szenvedek
ja és az miért van h nem müködnek a kódok
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Az aláírásba betettem a lap címét...reklámok, mindenek felett..😊)

A következõ fura dolog történt velem.
Hálóparin feldobtuk a játékot a gépekre, és a fele társaság nem bírt becsatlakozni a szerverre. azt írta ki hogy csíterek és kivágta õket.
ugyanezt eljátszottuk fordítva is , a másik szervert az egyik kintrekedt játékos nyitotta. így az elõzõleg sikeresen becsatlakozott emberkék szorultak ki a játékból.
azonos verziószámmal cd-s volt a progi.
volt már valakinek hasonló tapasztalata?
A Cooler pálya elején, hogy nyírom ki azt a két debil szörnyet???