Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Most voltam egy UBI TDM szerveren. Az mp_monkeybay_n pálya volt, de valami bugzott szerintem, mert a piros csapatból mindenki állandóan ugyanott éledt újra. Sokszor ha többen meghaltak, egymás hegyén-hátán éledtek újra 😊)) Csak be kellett állni egy helyre és olyan szinten folyt a kemp, hogy 80 fragnél meguntam... 😊)))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Nálam jó.

PyRex
lol! 😊 Mingyá ránézek 😊

XeeN
Affrancba... Lebuktattam magam...

ollie
Biztos csak le vannak tíltva a cheatek

XeeN
Valami nem ok a szerverrel. Fegyver nélkül jelenek meg a mapokon + a nevem nem látszik az eredményjelzõn.

Bár lehet, hogy nálam van gáz.

PyRex
LoL!

FtranX
na 6 óra alvás, aztán folytatom. 😄

kira!

http://thenamelessphoto.com/

FtranX
Tegnap óta játszom a Far Cry-al és NEM TUDOM ABBAHAGYNIIIIII!!!! 😄DDDDDDDDDDDDD Megyek is vissza!!!!

Kaszi46
multiban fps-t hogyan tudom kirakni?

*Posse*T.W.D*

:-))) megcsináltam. és most már 2 pályán is túl vagyok. Köszönöm szépen.
PyRex
Ezt kb. hetente megkérdezed. Szerintem kb. 1 év... 😊

köszi.máris kipróbálom.
Tata exVermedve
Bal felsõ gomb az ESC alatt (magyar billentyûzeten a 0, angolon asszem a ~), erre lejön egy terminál felület.

Itt be kell írni, hogy save_game, majd tab, erre kiírja, hogy \save_game és írj be utána valamit (pl. e1), majd enter. (Lehet egybõl \save_game e1-et írni, nekem a magyar billentyûzetemen játék közben nem mûködik az Alt Gr, így a leírt módszert kellett használnom.) Ekkor elmenti a játékot és utána feljön a mentett állások között. Van néhány kisebb bug, de amúgy teljesen jó.

Tata vagy valaki aki tudja. Hogy kell menteni? Mármint úgy,hogy én mentsek,és ne a gép.
Tata exVermedve
Matrix elnézte, az még az elsõ roncshajó+helikopter.

Ennél sok rakátát bele kell lõni és utána esik le. Érdemes az elsõ árbócnál maradni és mindig takarásba lenni, csak a lövésekre kiugrálni mögüle.
Nekem kis cheattel sikerült: a robbantás után mentettem (a lejjebb írt módon) és visszatöltések után elfelejtette, hogy a hajó sülyed, így több idõm volt.

Na. Annál a pályánál járok, amit Piszkos Fred írt. Felrobbantom a hajót, futok mit szél a hajó elejébe hogy nehogy felrobbanjak. Felveszem az aknavetõt, és 3-4-t belelövök a hajóba , és a helinek semmi baja sincs. Na ezt hogy csinálja, mert én is utánozni fogom. A távcsövessel 3-t lõttem bele a manuszba, és semmi baja sem lett, szóval szeretném tudni hogy csinálják, mert erre a képességre nekem is szükségem lenne.
Nem az elsõ pályán vagyok, hanem már túl a szörnyeken, meg minden. Csak egyetlen helikoptert kellene leszedni, de nem tudom. Na, amíg válaszoltok próbálkozok még.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
Amírõl te beszélsz az még a második pálya 😛P

EqUiNoX
"Ez kesobb van" = "ez a robbantasos resz ami nem megy Eszternek"

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
Van egy nagy hajo, amit fel kell robbantani. Ehhez a bombat az motor kornyeken kell elesiteni, majd hogy ne pukkanj te is bele a levegobe, celszeru az orrba futni. Ha kesz a robbanas, akkor a hajo lassan elkezd sullyedni, es ekkor megjelenik egy helikopter, benne a bergyilkosok vezetojevel - nemtom mar a nevet - akiknek eltokelt szandekuk az, hogy teged veres maszatta lojjenek. A hajo hidjan van egy aknaveto, amit viszont csak a robbanas elott tudsz magadhoz venni - utana eltunik onnan. Aztan ez a helit ki kell loni. Amire te gondolsz, a jatek eleje, amikor a roncsbol kell felmaszni, es a csonak koteleit ellovod, majd utanaugrasz es elhajozol. Ez kesobb van, a jatek 2/3anal. (ha jol emlexem, valami siklorepulovel erkezel es azzal szallsz le a kesobb felrobbano roncsra.)

M@TriX
pedig úgy rémlik az a BOAT. Beúszol egy hajóra, az alján lévõ lyukon mászol be és ott töltés, majd szambázol egyre feljebb. Nem ez az?
A hajó tetejére kilépve jön a heli...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
juj, most olvasom lehet keverve van a dolog, ha hazaértem megnézem. mintha robbantás elõtt kellett volna leszedni a helit nem?
hopp, ott nem is volt robbantás 😊
onnan a kis csónakkal mentünk tovább, akkor nem az a pálya? 😊
de tudo én melyikrõl beszélek?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gépfegyvert nemtaláltam sehol, sem a robbantás elõtt, sem a robbantás után. Most akkor jön a másik megoldás, uszok mint hal a hajóhoz, és meglátjuk mi lesz. Habár egyszer már kipróbáltam de az se jött be. Azt is kipróbáltam, hogy a szigetre úszik ahonnan jön a repülõ,de radarral kifogtak. A levegõ fogyott, és meghaltam. Szóval nem adom fel.
EqUiNoX
Alternativ megoldas, hogy miutan ketyeg a bomba, egerszegikirsztat megszegyenito gyorsasaggal a partra uszol - van ott valami hajoroncs, vagy ladik - es ott meghuzod magad, majd betarazol, es amikorjon a helikopter, megprobalod onnan kijatszani es leloni. De egyszerubb az aknavetos modszer, amit itt mar irtak. Az elso megoldas az en panikbaesesemnek volt koszonheto, de egyszer mukodott.. ;]

M@TriX
de ott van. le kell menned a a hajó lenti szintjére, nem a kabinokba, hanem a napsütötte deckre. a hajó orrában ott van álványon a géppfegyver, tuti... vagy a hajó végében, amelyik tetszik, de nem azon a szionten ahol megpillantod a helit. Mondjuk ha jól emléxem amikor felmész a létrán akkor a hátad mögött egy kis felsõ szinten van egy másik, de azt csak utána vettem észre.

ha jól emléxem, de a hajó végében tuti van egy...

Glpetyus
Milyen gépfegyver???....

A kabinban van raksivetõ azzal adjá' neki..😊

Sziasztok.Én szintén a hajó felrobbantásánál akadtam el.
Se a gépfegyveres csákót nem tudom kilõni, se a repülõt. A hajó orrába én legalábbis nem találtam gépfegyvert.
Felrobbantom a hajót és már amennyi idõm van még a helikopter megjelenésig, nem találtam sehol semmi gépfegyvert. A gépfegyverest sem tudom lelõni. Igen jó neki, mert engem hamarabb lelõ. Valami segítséget írjatok már, mert már így szörnyen sz....r.
Köszi szépen
CoolStuff
Bezavarja egy másik magyarítás, vagy a devmode cheatek...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Látom te is várod!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Hali!
Mi a mostani legfrissebb létezõ patch verziószáma?
Még mindíg szokványos pályákon multiztok, vagy van már valami klassz mod/változás a játékhoz?

XCoMA
Ja 384-es!
(elnéztem)

M@TriX
én azt csináltam, hogy kikukkantottam a tetõre megjött a heli szépen vissza le sétáltam, elmentem a hajó orrába, ahol van egy álványos gépfegyver és azzal hipp-hopp leszedtem, persze elõsször a gépfegyverest szedd le a heli oldalából, ha úgyes vagy mindezt a tetõrõl is megteheted, mert akkor már a heli nem veszélyes. Ha tutira akarsz menni, akkor nyomás le...

XCoMA
Szasztok!
364kbs-es neten lehet jáccani a Far Cry-t?

Johnny23
miko lesz má vmi "mod" (jurrassic stb.) ???

Tudtok vmit errõl ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
1 biztos=maradj a fülkébe,onnan lõdd...😊

Glpetyus
Adjá' neki a raksivetõvel...
Ráment nekem is vagy 3 tár😛

Üdv!

Lenne egy kérdésem, bocs, de most nem volt idõm visszaolvasni. Tehát az a helyzet, h vagyok egy Boat nevû pályán (asszem' a 14.) és a 3 torony felrobbantása után felrobbantom a hajót is. Igen ám, csak jön egy rohadt szemét "leszedhetetlen" helikopter, amivel eccerûen nem tudok mitkezdeni. 6-8 (többet nem bírtam a halálomig belelõni) rakéta se kottyan meeg neki. Légyszi írjátok már le, h ti hogy szedtétek le/tüntettétek el! Elõrei s köszi, bár gondolom párszor már meg lett válaszolva a kérdést. 😊

RedDragon: nekem is ugyanez van, bár nekem már nem az a kezdõkép jön be, hanem egy másik, általam betett, aminek ugyanaz a neve, mint az eredetinek. 😊
karikusz
ez a csávó nem mászkál erre...javaslom a saját topic-jába keresd..

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

RedDragon
I2k, én tõled szeretnék kérdezni!
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de felraktam a FarCry magyarítását, de a bejelentekezõ képernyõn kívül semmi se magyar! (csak a farcry felirat piros-fehér-zöld)
mielõtt javasolnád, 4* próbáltam!!
MIT LEHET TENNI??

RedDragon
1 helyen írták a cheat-ek közt ezt is:
~ gombbal konzol elõhívása, majdpedig:
\save_game
Próbáld ki!

I love Techno
Köszi mindenkinek a segitseget,ugy nez ki sikerult a dolog legalabbis az öcsem elmondasa szerint ,ugyhogy amint hazaertem elkezdek farcry multiplayerezni,meg egyszer,KÖSZI.

_Atti_
jee
megtáltosodott a gépem!!!
éln nem tudom mi leli...far cry szaggatás nélkül 800*600 32 very high/ultra high minden 😄DDDD
eddig meg mediumon is haldoklott

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
köszönöm

MKpowaa
I love Techno és _Atti_ itt találtok »«

_Atti_
farcryarena-n se találtam meg

_Atti_
Najólvan elegem van...
1 . az 'igy kell neten jétszani bakker'ra egy üres forum jelenik meg ahova kommentelhetek
2 . kb 40.ik oldalig átfutottam ezt a rohadt topicot
3. légyszives,valaki egy linket ahonnan az Mp.exe-t le lehet szedni..az ipfix meg a patch megvan...
LÉGYSZIVES:KÖNYÖRGÖM

I love Techno
Köszi ,Es servereket hogy tudok talalni tudsz adni par ip cimet?

Glpetyus
lál