24504
-
Gore #16854 Szevasztok! Gondoltam, beköszönök, talán már letelt a 24 óra. -
DoMI #16853 Én kb. 10 tesztet csináltam és 43-45 között jött ki az eredmény. -
DoMI #16852 De legalább nem tudják hogy kit. :) -
#16851 Álnéven még inkább csalóznak :) -
ACE #16850 Az a gáz, hogy ez kurvára attól függ, hogy épp mennyire van mákod, és mennyivel közelebb adja be a következő pöttyöt, annál könnyebben és gyorsabban tudsz klikkelni... Tehát ha csinálsz 100 tesztet, és azt átlagolod, akkor az talán egy valósághoz közeli eredmény lesz. -
#16849 Amugy nekem az a véleményem Far Cry ról főleg hogy nemsokára kijön egy-két új játék megint , hogy a multi része magyar szempontból szerintem meg fog halni.... :( -
CUCLI #16848 2-3hónap még kb -
#16847 Ténleg nem tugya vki hogy Bf2 kb mikor kerül kiadatásra? Elég pöpec kis játéknak tünik :) -
#16846 Mohát nem ismerem de a cod az jó kb pár napig azt megunod szerintem , nem is beszélve arról hogy ott hogy lőnek egyesek szerintem ott a legdurvább csalni. -
#16845 LoooooooooooooooooL -
gorsal #16844 mint mondottam, kihívni őket ACCos szerverre -
#16843 Gyertek SOF-ozni!! -
#16842 Én végig néztem az összes multi játékot de nem találtam olyan jót mint az FC..Nem tom mi lesz ...
(Mondok egy imát hátha megjavul a net ...Más már nem segít ugyse...) -
#16841 Én még 20 fölé nem mentem ..... -
#16840 Engem csak az akaszt ki amikor engem lelőlenek 4 golyóval én meg 30-al se nagyon tudok senkit ! Sajnos egyre sürűbben látok ilyent .:-((
Gyertek Forma1-ezni !!!!;-)A call of duty olyan szar mint a mohaa ?
-
#16839 Jaja, mostanában én is állnévvel szoktam nyomni, és volt amikor a saját klántársaim majdhogynem lecsalóztak, meg szépen kitárgyaltak, hiszen azt hitték külföldi vagyok, és nem vágom mit ugatnak. :D De legalább így kevesebb ilyen helyzet alakul ki. Viszont az tetszett amikor ilyeneket benyögtek:
"Ilyen nincs bazdmeg!"
"Hitetlen ez az ember..."
"Nem tiszta ez a srác..."
Szal jól elvoltam. :DDD -
gTWELVE #16838 jah.. már inis kiváncsi leszek rendesse egérrel mennyit sikerül nyomni.. gorsi is így hajnalnba elsőre egy 40et betolt, aztán egy 42est.. de majd kipihenten..:D szerintem ezek elég jó eredmények.. azért a HiC-be mindenki elég jó fejlövő.. -
DoMI #16837 Na szóval. Most nemrég játszottam a HOC szerverén, ketten is figyelték a játékomat, utána tesztelt is az egyik illető és gyanúsan megkérdezte hogy hogy tudom 2 lövésből lelőni. A kérdésem csak annyi, hogy mikor lessz vége ennek a gyanúsítgatásnak?????? Komolyan mondom álnéven sokkal érdemesebb játszani, úgy legalább nem baszogatják annyit az embert. :( Na mindegy.
Más: pozicionálási teszt: egyszerűen nem tudok 45 főlé menni :). -
gTWELVE #16836 tényleg ezt a pozicionálos tesztet, milyen eredménnyel végzitek? most trackballaom van, de 38nál többet nemtok vele csinálni. tiszta sux.. valaki nézze meg pls pozicionáloizéteszt -
gTWELVE #16835 vagy induljunk wc versenyen.. és mondjuk arról szól a játék, hogy ki tudja gyorsabban teleszarni a wc-t,és nyertes nyer 12guriga vécépapírt.. ha lennének kameráák, lenne olyan népszerű mint a győzike show.. :D -
Stalker #16834 :D
Sztem cb helyett induljunk inkább mobiltelefonhajító versenyen, vagy esetleg sörivó versenyeken (Balfival tuti nyernénk), vagy nemtom, még elég sok lehetőség van. ;) -
gTWELVE #16833 nektek itten elgetek van, én meg már 5184522 másodperce nem jáccottam.. meg most fos gépem van, még a kibebaszott hang se megy rajta.. bazz csináljunk worms klánt.. ott is lehet csapatjáccani.. LOL.. -
#16832 A feltöltés a lényeg , mongyuk egy 256-os feltöltés elbir kb rajtad kivül 2-3 embert max. -
#16831 A FAQ kell neked... -
zsolt11 #16830 nos!
barcikáról netezek,768kb/s a sávszél
proxyt nem használok,mert nekem kábelen jön a net (legnet)
ezt a fix local-t nem vágom az micsoda?ilyet még nem csináltam
-
#16829 Akkor ténleg nála van a gáz mert én kurvára nem vágom dolgot de én is 5 perc alatt megcsináltam hogy hozzám be lehessen jöni (igaz az nem mostanság volt , má lehet én se tudnám :) -
Dikri #16828 Ha nem használja a Local IP fixet, attol még látszik a listában, csak kiirja connectnél, hogy csak lanról lehet csatizni. -
#16827 Amugy meg milyen neted van mert lehet csak szenvedsz azt utána meg egy embert sem bir el....
-
#16826 Mogyuk én nem vagyok otthon a témában.De vmi lan ip fix gecót kell csinálni azt megcsináltad? -
Dikri #16825 Na a kiváncsiság kedvéért rákerestem mind a két IP-re. de nem "elérhetők". Persze, lehet, hogy dinamikus IP és már leléptél közbe.
Megkérdezhetem, hogy honnan internetezel, és milyen nettel? Esetleg használsz Proxyt? -
zsolt11 #16824 nos!
Úgy csináltam ahogy mondtad Dikri regisztráltam az ip címet stb...
aztán csináltam egy servert és én látom a sajátomat,de csak a LAN oldalon a farcry mappában meg se jelenik.Szóltam a cimbinek,hogy nézze már meg az ip cím alapján,hogy lát-e és csatlakozzon,de ő azt mondta,hogy nem tud,mert nem lát.
A másik furcsaság,hogy az ip címem 212.253.212.124 és amikor megcsinálom a játékot 172.16.140.57:49001-et ír ki.
nem értem már az egészet,én mehetek bárkihez,mert látok mindenkit ,de mások az én serverem nem látják. -
gorsal #16823 gyertek TSre mert uncsi -
Dikri #16822 Nem vagy router mögött?
Egyébként ha miután létrehoztad a servert és nyomsz esc-et, utána bal oldalt a menükben vissza tudsz lavirozni a multiplayer részbe, és ott tudod megnézni, hogy látszik-e a servered (mivel ettől nem szeakad meg a játék) és utána vissza tudsz térni is).
De a linken amit lejjebb irtam, ha beirod az IP cimed, és utána a 49001 portot (ez a default), akkor látszodnia kellene.
Ha ezek után sem menne, akkor valami jogosultsági probléma lesz (Pl windows beépitett tüzfala)
De utolsó lehetöségként még add meg a haverodnak az IP-d és probálja manual connectel, mert ha tényleg csinálsz servert, akkor hiába nem látszik, akkor is be fog tudni menni. És ha nem, akkor megint csak nálad a hiba.....
Remélem kimeritő voltam :D -
zsolt11 #16821 kedves ladás,sajnos nem segítettél.
nem látják a szerverem,sajnos pedig mindent úgy csináltam ahogy kell és mégsem.
kösz
-
#16820 Tegnap viszonylag jól tudtam játszani ma meg sehogy ...
Elegem van ebből a szarból !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Na , most jól kidühöngtem magam ...) -
#16819 Ha ez így megy hamarosan megyek én is Balfi után , mert ezen a játékon már csak idegeskedni lehet !
Csak azt nem értem hogy páran miért tudnak olyan jól játszani , ez az internet vagy szerver pofára adja a sávszélt vagy mi ?Forma 1-ezni meg gond nélkül tudok még külföldön is pedig nagyon magas a net igénye és a 22 autó a pályán az se csekélység ,nem kevesebb adat mint az FC... -
#16818 Megleptem hátulról az építőst és vagy 6-ot kellett rácsapnom a késsel mire meghalt ! Valszeg ő ebből semmit se érzékelt mert nyugisan építette kötben a falat .
Ilyenkor az az adat , hogy én ott csapkodok a késsel valahol elveszik ? Ez a pocket lost ? -
#16817 Beszarok ! Ez a HOC szerver annyira laggolt , hogy a legkisebb dombra se lehetett felmászni ! Néztem is kivülröl : 40 -től 90-ig ugrált a pingje .. Vagy csak az én netem volt megint szar .. -
#16816 Reakció idő átlagba: 0,21111111
Pozicionális sebesség: 34 pont
asszem ezt a CS:S teszi -
#16815 Nem akartam durvulni... Csak finoman
Vizsgád?
...