24504
  • Gore
    Szevasztok! Gondoltam, beköszönök, talán már letelt a 24 óra.
  • DoMI
    Én kb. 10 tesztet csináltam és 43-45 között jött ki az eredmény.
  • DoMI
    De legalább nem tudják hogy kit. :)
  • I love Techno
    Álnéven még inkább csalóznak :)
  • ACE
    Az a gáz, hogy ez kurvára attól függ, hogy épp mennyire van mákod, és mennyivel közelebb adja be a következő pöttyöt, annál könnyebben és gyorsabban tudsz klikkelni... Tehát ha csinálsz 100 tesztet, és azt átlagolod, akkor az talán egy valósághoz közeli eredmény lesz.
  • I love Techno
    Amugy nekem az a véleményem Far Cry ról főleg hogy nemsokára kijön egy-két új játék megint , hogy a multi része magyar szempontból szerintem meg fog halni.... :(
  • CUCLI
    2-3hónap még kb
  • I love Techno
    Ténleg nem tugya vki hogy Bf2 kb mikor kerül kiadatásra? Elég pöpec kis játéknak tünik :)
  • I love Techno
    Mohát nem ismerem de a cod az jó kb pár napig azt megunod szerintem , nem is beszélve arról hogy ott hogy lőnek egyesek szerintem ott a legdurvább csalni.
  • I love Techno
    LoooooooooooooooooL
  • gorsal
    mint mondottam, kihívni őket ACCos szerverre
  • andriska
    Gyertek SOF-ozni!!
  • lac coo
    Én végig néztem az összes multi játékot de nem találtam olyan jót mint az FC..Nem tom mi lesz ...

(Mondok egy imát hátha megjavul a net ...Más már nem segít ugyse...)
  • lac coo
    Én még 20 fölé nem mentem .....
  • lac coo
    Engem csak az akaszt ki amikor engem lelőlenek 4 golyóval én meg 30-al se nagyon tudok senkit ! Sajnos egyre sürűbben látok ilyent .:-((

Gyertek Forma1-ezni !!!!;-)A call of duty olyan szar mint a mohaa ?
  • Ability
    Jaja, mostanában én is állnévvel szoktam nyomni, és volt amikor a saját klántársaim majdhogynem lecsalóztak, meg szépen kitárgyaltak, hiszen azt hitték külföldi vagyok, és nem vágom mit ugatnak. :D De legalább így kevesebb ilyen helyzet alakul ki. Viszont az tetszett amikor ilyeneket benyögtek:

"Ilyen nincs bazdmeg!"
    "Hitetlen ez az ember..."
    "Nem tiszta ez a srác..."

Szal jól elvoltam. :DDD
  • gTWELVE
    jah.. már inis kiváncsi leszek rendesse egérrel mennyit sikerül nyomni.. gorsi is így hajnalnba elsőre egy 40et betolt, aztán egy 42est.. de majd kipihenten..:D szerintem ezek elég jó eredmények.. azért a HiC-be mindenki elég jó fejlövő..
  • DoMI
    Na szóval. Most nemrég játszottam a HOC szerverén, ketten is figyelték a játékomat, utána tesztelt is az egyik illető és gyanúsan megkérdezte hogy hogy tudom 2 lövésből lelőni. A kérdésem csak annyi, hogy mikor lessz vége ennek a gyanúsítgatásnak?????? Komolyan mondom álnéven sokkal érdemesebb játszani, úgy legalább nem baszogatják annyit az embert. :( Na mindegy.

Más: pozicionálási teszt: egyszerűen nem tudok 45 főlé menni :).
  • gTWELVE
    tényleg ezt a pozicionálos tesztet, milyen eredménnyel végzitek? most trackballaom van, de 38nál többet nemtok vele csinálni. tiszta sux.. valaki nézze meg pls pozicionáloizéteszt
  • gTWELVE
    vagy induljunk wc versenyen.. és mondjuk arról szól a játék, hogy ki tudja gyorsabban teleszarni a wc-t,és nyertes nyer 12guriga vécépapírt.. ha lennének kameráák, lenne olyan népszerű mint a győzike show.. :D
  • Stalker
    :D

Sztem cb helyett induljunk inkább mobiltelefonhajító versenyen, vagy esetleg sörivó versenyeken (Balfival tuti nyernénk), vagy nemtom, még elég sok lehetőség van. ;)
  • gTWELVE
    nektek itten elgetek van, én meg már 5184522 másodperce nem jáccottam.. meg most fos gépem van, még a kibebaszott hang se megy rajta.. bazz csináljunk worms klánt.. ott is lehet csapatjáccani.. LOL..
  • I love Techno
    A feltöltés a lényeg , mongyuk egy 256-os feltöltés elbir kb rajtad kivül 2-3 embert max.
  • Iminyó
    A FAQ kell neked...
  • zsolt11
    nos!
    barcikáról netezek,768kb/s a sávszél
    proxyt nem használok,mert nekem kábelen jön a net (legnet)
    ezt a fix local-t nem vágom az micsoda?ilyet még nem csináltam
  • I love Techno
    Akkor ténleg nála van a gáz mert én kurvára nem vágom dolgot de én is 5 perc alatt megcsináltam hogy hozzám be lehessen jöni (igaz az nem mostanság volt , má lehet én se tudnám :)
  • Dikri
    Ha nem használja a Local IP fixet, attol még látszik a listában, csak kiirja connectnél, hogy csak lanról lehet csatizni.
  • I love Techno
    Amugy meg milyen neted van mert lehet csak szenvedsz azt utána meg egy embert sem bir el....
  • I love Techno
    Mogyuk én nem vagyok otthon a témában.De vmi lan ip fix gecót kell csinálni azt megcsináltad?
  • Dikri
    Na a kiváncsiság kedvéért rákerestem mind a két IP-re. de nem "elérhetők". Persze, lehet, hogy dinamikus IP és már leléptél közbe.
    Megkérdezhetem, hogy honnan internetezel, és milyen nettel? Esetleg használsz Proxyt?
  • zsolt11
    nos!
    Úgy csináltam ahogy mondtad Dikri regisztráltam az ip címet stb...
    aztán csináltam egy servert és én látom a sajátomat,de csak a LAN oldalon a farcry mappában meg se jelenik.Szóltam a cimbinek,hogy nézze már meg az ip cím alapján,hogy lát-e és csatlakozzon,de ő azt mondta,hogy nem tud,mert nem lát.
    A másik furcsaság,hogy az ip címem 212.253.212.124 és amikor megcsinálom a játékot 172.16.140.57:49001-et ír ki.
    nem értem már az egészet,én mehetek bárkihez,mert látok mindenkit ,de mások az én serverem nem látják.
  • gorsal
    gyertek TSre mert uncsi
  • Dikri
    Nem vagy router mögött?
    Egyébként ha miután létrehoztad a servert és nyomsz esc-et, utána bal oldalt a menükben vissza tudsz lavirozni a multiplayer részbe, és ott tudod megnézni, hogy látszik-e a servered (mivel ettől nem szeakad meg a játék) és utána vissza tudsz térni is).
    De a linken amit lejjebb irtam, ha beirod az IP cimed, és utána a 49001 portot (ez a default), akkor látszodnia kellene.
    Ha ezek után sem menne, akkor valami jogosultsági probléma lesz (Pl windows beépitett tüzfala)
    De utolsó lehetöségként még add meg a haverodnak az IP-d és probálja manual connectel, mert ha tényleg csinálsz servert, akkor hiába nem látszik, akkor is be fog tudni menni. És ha nem, akkor megint csak nálad a hiba.....

Remélem kimeritő voltam :D
  • zsolt11
    kedves ladás,sajnos nem segítettél.
    nem látják a szerverem,sajnos pedig mindent úgy csináltam ahogy kell és mégsem.
    kösz
  • lac coo
    Tegnap viszonylag jól tudtam játszani ma meg sehogy ...

Elegem van ebből a szarból !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Na , most jól kidühöngtem magam ...)
  • lac coo
    Ha ez így megy hamarosan megyek én is Balfi után , mert ezen a játékon már csak idegeskedni lehet !

Csak azt nem értem hogy páran miért tudnak olyan jól játszani , ez az internet vagy szerver pofára adja a sávszélt vagy mi ?Forma 1-ezni meg gond nélkül tudok még külföldön is pedig nagyon magas a net igénye és a 22 autó a pályán az se csekélység ,nem kevesebb adat mint az FC...
  • lac coo
    Megleptem hátulról az építőst és vagy 6-ot kellett rácsapnom a késsel mire meghalt ! Valszeg ő ebből semmit se érzékelt mert nyugisan építette kötben a falat .
    Ilyenkor az az adat , hogy én ott csapkodok a késsel valahol elveszik ? Ez a pocket lost ?
  • lac coo
    Beszarok ! Ez a HOC szerver annyira laggolt , hogy a legkisebb dombra se lehetett felmászni ! Néztem is kivülröl : 40 -től 90-ig ugrált a pingje .. Vagy csak az én netem volt megint szar ..
  • Sil3nt
    Reakció idő átlagba: 0,21111111
    Pozicionális sebesség: 34 pont

asszem ezt a CS:S teszi
  • Iminyó
    Nem akartam durvulni... Csak finoman

Vizsgád?

...