Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Anno, amikor én szerkesztettem az FCHOC oldalát, akkor én ezt írtam. Kicsit elnagyolt, de legalább meg lehet érteni belõle a lényeget, nem úgy, mint lac coo írásában. 😄

FFA:

Ez egy tipikus deatmach játékmód! Mindenki, mindenki ellen! A fregek száma alapján rangsorolják a játékosokat, tehát az a legjobb játékos, akinek a legtöbb frag-je van. Jó szórakozás tud lenni, de hosszú távon nem a legizgalmasabb!

TDM:

Csapatos öldöklés! A játékosok két csapatba vannak osztva, (kék és piros) mindenkinek a másik csapat tagjait kell ölnie! Minden egyes gyilokért a csapat és kap pontot, és 'a gyilkos' is!

Assault:

Hasonlóan az elõzõ játékmódhoz, itt is két csapat van, de már nem az öldöklésen lesz a fõ hangsúly! Az egyik csapat a védekezõ, a másik a támadó szerepét kapja! Minden pályán meghatározott mennyiségû célpont van (általában 3)! Ezeket a célpontokat kell a támadó csapatnak elfoglalnia, a védekezõknek pedig megvédeni! A célpont elfoglalásáért elég a támadó csapat egyik tagjának a zászlóhoz hozzáérnie! A támadó csapatnak minden célpontot kereken 10 másodpercig kell az uralma alatt tartania! Ugyan ennyi idõ áll rendelkezésre a másik csapatnak is a visszafoglaláshoz! Ha ez idõ alatt nem sikerül visszafoglalni a célpontot, akkor a támadó csapat járt sikerrel, és jöhet a következõ célpont! A játékidõ leteltével fordul a szerep! A támadók lesznek a védekezõk, a védekezõk pedig a támadók! Az a csapat gyõz, aki a teljes játékidõ alatt több célpontot tud elfoglalni.

Még közvetlenül a játékba csatlakozás elõtt lehetõségünk van csapatot, fegyvert és játékban való szerepet választanunk! Ez a szerep lehet: támadó, mérnök vagy mesterlövész.

A játékot bizonyos elemek is megkönnyítik/ megnehezítik! Pl.: a mérnökök tudnak építeni falakat és egyéb eszközöket!
lac coo
Oda mész az ellenfél zászlójához (lehetõleg élve...) ,megérinted és 10 pásodpercig nem hagyod , hogy az ellenfél visszaérintse.Utána mehetsz a következõhöz...ennyi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fr3ddy14
hy all!!
remélem tudtok segíteni!!!
most kezdtem el neten a farcry-t és 1 kicsit megtetszett!!
de nem tudom hogy mit kell a multiplayerben csinálni.
elkell venni a másik zászlóját?? vagy mi???
mondjátok má meg léccci mi a lényege
thx elõre is

lac coo
Ha leugrottál a vízesnél mindjárt balra kell fordulni és a domb mellett amennyire csak lehet a map szélén szépen végigsétálsz a helikopterig..Ennyi :-DDDD

WizArts
Jaja 😊 szívatós a rész, a lényeg le lett írva. az elsõ szörnyet ha leszedted, ne használlj kézifegyvert, csak a gatling után.

Looool vazze megnéztem a pályát, hát kb 4 szer meghaltam ugyhogy hagytam a fenébe <#vigyor3><#vigyor3>

Leszeded az elsö szörnyet,leugrasz a vizbe aztán úszol egészen egy roncs helikopterig. Abban van két gépágyú azzal ki lehet mindet írtani<#violent><#violent><#violent>

Iminyó
Asszem én a vízparton 'osonva' tudtam lelécelni onnét...

Valaki tud valami jó tippet a "Dam" nevû pályára amikor kidobnak tíz lõszerrel a szörnyek közé!!!!Válaszotokat elõre is köszönöm!!
lac coo
Na lol, ma játszottam tdm-et egy pb nélküli szerveren ..
Hát...érdekes volt:-DDDDDDDDD

lac coo
Há mééé...
Én most is aimbottal üthetem a jack karver nyomát ????

PyRex
Látszik... <#mf1><#mf1>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hehe, este otthon leszek, azt bebüntetlek ;D lol

PyRex
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2>

PyRex
Ez is látszik... ^^

PyRex
Látszik is... ^^

WizArts
lol

lac coo
Én kezdõ szinten toltam végig good-moddal :-DDDD

Én pl. egyszer sem toltam végig a single-t 😛

WizArts
Mi Picikével kitoltuk ' a jó kurr*a anyja' fokozaton is. de a netünk miatt ez valymi kevésbbé látszik. De a multi része azért teljesen más világ.

lac coo
Kapcsold be az AI Balance-ot.Az elméletileg a te tudásodhoz igazítja az ellenfelek okosságát:-DDDPersze ahogy jobb leszel õk is rákapcsolnak :-D

Falconer
Nekem nem volt nehéz, de én normalon mentem asszem (ha van ilyen, az easy fölötti eggyel). Elég körültekintöen kell menni, és végiggondolni, hogy merre mész, hova mész fedezékbe, kit lösz le, aztán menni fog.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kisgabo
ahhoz képest hogy nyár van, alig vana tört szerveren ember, Én is ráfanyalodtam az ubi-ra.. <#vigyor>

andriska
Elsõre nekem is nehéz volt egy kicsit,de aztán ment,mint a karikacsapás

And5
Valamit elnyomtam vagy ez tényleg ilyen k*rva nehéz EASY-n is <#fejvakaras><#fejvakaras><#falbav>

Falconer
A kis köcsög

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

lac coo
Multkor egyszer láttam 4-5 ubiszervert!
Igaz mire újból megnéztem már eltüntek :-DDDD

Tegnap egész este FC-ztem, hát a laggos enginer-ek milyen pofátlanok már !
Jungle-on fut ki az erdõbõl , elkezdem lõni 10 méterrõl fut bele egyenesen a golyómba , elfut mellettem és irány a zászló! Persze ekkorra már lövik kb 5-en de alig döglik meg. És tudja hogy nem lehet lelõni mert arra se méltat , hogy visszalõjön , elõ se veszi a fegyverét csak fut vígan felém :-DDD
Tuti direkt csinálja ha ennyire biztos a dolgában , hogy úgyse lövik le , csak tudnám hogyan ...???

PyRex
lol

WizArts
Ezek már EU kompatibilisek??

WizArts
Wazze, ma hajnalban (mivel 4 kor keltem) TALÁLTAM UBI SZERVET!! <#buck><#buck><#taps> Nem hittem a szememnek. Valamelyikrõl még az 1.1-es peccs utalást is töeölték.

Hûû a mindenit. Biztos sokat kellett rajta dolgozniuk, hogy ennyi ideig tartott.<#nevetes1>

lac coo
Pontosan mi az a cs-kulcs ???<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#vigyor4>

lac coo
Ja már nincs :-DDDDDDDDDDDDD

lac coo
Mi az isten....

Csak nem üzemel egy pár ubiszerver ?<#wilting><#wilting><#wilting>

Ability
Nem kell mindig új acc-ot csinálni. Ha nem fogadja el a játék a meglévõ cs kulcsot, akkor úgyis kérni fogja a másikat...
ja csak az a szar hogyha regiszteálom megam akkor mindig egy uj e-mail cimrt kell beirnom mert azt irja ki hogy ez az e-mail cim már foglalt vagy v.mi ilyesmit...
alapbol van 2msn-es, van freemailos, vipmailos, hotmailes

majd felrakom a gamét aztán felhivom ezeket a buz*kat<#gun><#nemtudom>
I love Techno
a lényeg hogy ne add fel , ki kell verni a balhét én aszt mondom , mindenhol ezel probálkoznak az internet szolgáltatoknál is ha vmi miatt betelefonálsz az az elsõ hogy hüjének néznek , az megpróbálnak lerázni , de ne hagyd magad , ha más út nincs reklamáció meg kõkemény balhé! <#whatever>

én a pc dome tól rendeltem meg de amikor fekhivtam õket hogy a 2. cd kulcs sem jó meg hogy nemértem hogy mi a **** van, engem néztek hülyének hogy ki vagyok én hogy felhivom õket

azt mondták hogy biztos valamit elrontottam....
WizArts
Az én fc-mmel is gondok voltak. NEM VOLT BENNE KULCS. A forgalmazónál reklamálltam, semmi eredmény. Nem volt akkor épp kulcsuk. Játék vissza a vásárlás helyére. Ott másik doboz felbont. ABBAN SINCS KULCS. lol. Megrendeltem a cd galaxisból Azóta minden fanya 😄😄..

Én a helyedben tenném amit eXile mond (ír). Addig próbállnám amíg mûködik.

az igaz megpróbálom még havernál is
amugy te arra a kézikönyvre gondoltál amiben a játkleirás, fegyók, ellenségek vannak? mert az megvan<#taps>
Ability
Elvileg itt is vannak ilyen 'mindenextrávalfelszerelt' csomagok is, de hát ugye nem mindenhol lehet kapni, vagy jóformán csak rendelés útján válallnak ilyet. ^^

Kézikönyvben semmi küülönös sincs, nem maradtál se semmitõl.

Azt, hogy mit lehetne tenni és sem tudom, talán tovább próbálkoznék a forgalmazóval.
+ le lehetne tesztelni, hogy másnál (pl haver) mûködik-e a cd kulcs, hiszen az eredmény sokmindent kizárhat. 😊
én azt hallottam hogy egyik haverom vett egy játékot külföldön és kapott hozzá diszdobozt, meg mindenféle ajándékot

ezt itt MO-n mér nem kapom meg? lenyujják?
és nem kaptam kézikönyvet hozzá
és nem tudod hogy mit lehetne csinálni?

Ability
Igen, kapsz hozzá kézikönyvet, de a cd kulcs nem abban van. Az valóban egy matricára van rányomva, amit a cd alá tettek, de nem is hiszem, hogy ez egyébként is gond lenne. ^^

Nem tudom mi lehet a hiba, sokan szívnak ilyennek. :S
valaki tud segiteni nekem

megrendeltem a far cry-t hogy tudjak neten jáccani...
aztán csináltam egy accountot és a cd kulcs nem volt jó.oké felhivom ezeket a hülyéket ahonnan rendeltem a gamét és adtak egy uj cd kulcsot. az sem lett jó.
hagytam a g*cibe de már bosszant
azt mondták hogy nálam lehet a hiba

haverom ugy tudja hogy a gaméhoz kellene kapnom egy kis füzetet és abban van a cd kulcs nem egy matricára nyomva, állitolag ha külföldön veszem meg a gamét akkor kapok hozzá mert a magyarok lenyújják azt

help plzzzzz
I love Techno
meg mint minden 2 havonta <#rolleyes>

lac coo
Sajna továbbra is fenn áll nálam a szokásos szitu : semmi lagg, jó ping ,0 packetlost...Csak épp lelõni nem tudok senkit csak egy tárral , engem meg úgy lekapnak full páncéllal , megmozdulni nincs idõm :-(
Továbbra sem értem ....

A szar 333-as ramom nem lehet a ludas ? Gondolom csak nekem van még ilyen a klánból....

lac coo
Na fárkrájoztam :-D
A PB nélküli fair play szerveren , tele volt ocw csíterrel :-D De azért jó volt :-D 23-as pingem volt.

Ability
... és van aki ennek hatására hiszi el. Sajta nem gondolná senki, de tényleg vannak ilyen játékosok, fõleg a kezdõk között, mivel látja is hogy jól játszol, így könnyen bedõl neki.
lac coo
<#nemtudom>
Ugyan már....Van aki meg van róla gyõzödve , hogy csaltok (én mondjuk nem..) , van aki nem hiszi.