Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FFA:
Ez egy tipikus deatmach játékmód! Mindenki, mindenki ellen! A fregek száma alapján rangsorolják a játékosokat, tehát az a legjobb játékos, akinek a legtöbb frag-je van. Jó szórakozás tud lenni, de hosszú távon nem a legizgalmasabb!
TDM:
Csapatos öldöklés! A játékosok két csapatba vannak osztva, (kék és piros) mindenkinek a másik csapat tagjait kell ölnie! Minden egyes gyilokért a csapat és kap pontot, és 'a gyilkos' is!
Assault:
Hasonlóan az elõzõ játékmódhoz, itt is két csapat van, de már nem az öldöklésen lesz a fõ hangsúly! Az egyik csapat a védekezõ, a másik a támadó szerepét kapja! Minden pályán meghatározott mennyiségû célpont van (általában 3)! Ezeket a célpontokat kell a támadó csapatnak elfoglalnia, a védekezõknek pedig megvédeni! A célpont elfoglalásáért elég a támadó csapat egyik tagjának a zászlóhoz hozzáérnie! A támadó csapatnak minden célpontot kereken 10 másodpercig kell az uralma alatt tartania! Ugyan ennyi idõ áll rendelkezésre a másik csapatnak is a visszafoglaláshoz! Ha ez idõ alatt nem sikerül visszafoglalni a célpontot, akkor a támadó csapat járt sikerrel, és jöhet a következõ célpont! A játékidõ leteltével fordul a szerep! A támadók lesznek a védekezõk, a védekezõk pedig a támadók! Az a csapat gyõz, aki a teljes játékidõ alatt több célpontot tud elfoglalni.
Még közvetlenül a játékba csatlakozás elõtt lehetõségünk van csapatot, fegyvert és játékban való szerepet választanunk! Ez a szerep lehet: támadó, mérnök vagy mesterlövész.
A játékot bizonyos elemek is megkönnyítik/ megnehezítik! Pl.: a mérnökök tudnak építeni falakat és egyéb eszközöket!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
remélem tudtok segíteni!!!
most kezdtem el neten a farcry-t és 1 kicsit megtetszett!!
de nem tudom hogy mit kell a multiplayerben csinálni.
elkell venni a másik zászlóját?? vagy mi???
mondjátok má meg léccci mi a lényege
thx elõre is
Hát...érdekes volt:-DDDDDDDDD
Én most is aimbottal üthetem a jack karver nyomát ????
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Igaz mire újból megnéztem már eltüntek :-DDDD
Tegnap egész este FC-ztem, hát a laggos enginer-ek milyen pofátlanok már !
Jungle-on fut ki az erdõbõl , elkezdem lõni 10 méterrõl fut bele egyenesen a golyómba , elfut mellettem és irány a zászló! Persze ekkorra már lövik kb 5-en de alig döglik meg. És tudja hogy nem lehet lelõni mert arra se méltat , hogy visszalõjön , elõ se veszi a fegyverét csak fut vígan felém :-DDD
Tuti direkt csinálja ha ennyire biztos a dolgában , hogy úgyse lövik le , csak tudnám hogyan ...???
Hûû a mindenit. Biztos sokat kellett rajta dolgozniuk, hogy ennyi ideig tartott.<#nevetes1>#nevetes1>
Csak nem üzemel egy pár ubiszerver ?<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
alapbol van 2msn-es, van freemailos, vipmailos, hotmailes
majd felrakom a gamét aztán felhivom ezeket a buz*kat<#gun>#gun><#nemtudom>#nemtudom>
azt mondták hogy biztos valamit elrontottam....
Én a helyedben tenném amit eXile mond (ír). Addig próbállnám amíg mûködik.
amugy te arra a kézikönyvre gondoltál amiben a játkleirás, fegyók, ellenségek vannak? mert az megvan<#taps>#taps>
Kézikönyvben semmi küülönös sincs, nem maradtál se semmitõl.
Azt, hogy mit lehetne tenni és sem tudom, talán tovább próbálkoznék a forgalmazóval.
+ le lehetne tesztelni, hogy másnál (pl haver) mûködik-e a cd kulcs, hiszen az eredmény sokmindent kizárhat. 😊
ezt itt MO-n mér nem kapom meg? lenyujják?
Nem tudom mi lehet a hiba, sokan szívnak ilyennek. :S
megrendeltem a far cry-t hogy tudjak neten jáccani...
aztán csináltam egy accountot és a cd kulcs nem volt jó.oké felhivom ezeket a hülyéket ahonnan rendeltem a gamét és adtak egy uj cd kulcsot. az sem lett jó.
hagytam a g*cibe de már bosszant
azt mondták hogy nálam lehet a hiba
haverom ugy tudja hogy a gaméhoz kellene kapnom egy kis füzetet és abban van a cd kulcs nem egy matricára nyomva, állitolag ha külföldön veszem meg a gamét akkor kapok hozzá mert a magyarok lenyújják azt
help plzzzzz
Továbbra sem értem ....
A szar 333-as ramom nem lehet a ludas ? Gondolom csak nekem van még ilyen a klánból....
A PB nélküli fair play szerveren , tele volt ocw csíterrel :-D De azért jó volt :-D 23-as pingem volt.