24504
-
#19805 srácok, ez mitől van?
Állandóan kirúg a via PunkBuster mert nincs pocket flow. Mit tegyek, hogy ez ne történjen meg? Ha olyan helyre megyek be ahová nem kell PB simán játszom órákat. -
gTWELVE #19804 Most már, hogy én is írjak. mostani x-boxon is simán megy usb-s egér bill. ugye nem gyári firmwarerel.. de akkor is. Pyronak abnba igaza van, hogy ha egy komoly gépet akarsz amin megy rendessen a game, az legalább kétszerannyiba kerül mint egy konzol. és akkor még szorakozhatsz a driverekkel is. meg épp az a lényeg, hogy csak belököd a konzolba a lemezt azt máris tudsz játszani. nem kell szórakozni. Netröl meg dögivel lehet letölteni a konzolos gamékat. nem azt mondom hogy jobb mint a pc, de játszani kikapcsolódni tökéletesen megteszi. nem pc helyett kell, hanem pc mellé. -
#19803 ;P -
#19802 loÁl :) -
CUCLI #19801 kiteszem a lábam otthonról és máris megy a konzolos eszmecsere? -
#19800 Na ez kellett nekem kösz!!! -
Gabe18 #19799 Hát a pontos történetet a nem túl erős angol tudásomal nem tudom prezentálni,de én sok eltérést nem látok.Játékmenetben sincs döntő változás a játék elején,a szigeten mászkálunk egyik táborból a másikig,gyalog vagy járműveken.Aztán lesznek új szinterek is,most például valami bányában kellett haladnom.
A legfőbb változás az lett hogy beadnak nekünk valami szérumot,amitől emberünk valami mutációba kezd,ezzel kapunk extra képességeket.Bizonyos távon belül neki tudunk ugrani az ellenfélnek,és egy olyat ráverni hogy elszáll mint a győzelmi zászló (újabb jelentős könnyités a pc verzióhoz képest),illetve most már van valami spéci látás (vagy szaglás?),amivel az ellenfeleket narancsszínű fény veszi körül,illetve ilyen színű nyom marad utánnuk amerre járnak.Hát ennek sok teteje szerintem nincs,vagy legalábbis eddig nem volt.
Illetve ekkor már a kisebb deszkákat,vagy rácsos ajtókat be tudjuk törni,de ennek meg csak a továbbhaladásban van jelentősége.
Meg hibák is vannak benne azért szépen,a két legnagyobb:
-motorcsónakon álló ellenfelet lelövöm,ráesik a csónakra,én csónakal arrébb megyek,halott ott marad a helyén a levegőben a viz felett...
-szellőzőből mászok ki,végén a rácsot a nagy extra mutáns erőmmel akarom kiverni,ez még oké,csak a tőlem 3-4 méterre lévő vasajtó is kidőlt a csapás nyomán... -
#19798 XBOX-on mi a történet? Kb ugyanez? Vagy a single része miben más?? -
#19797 Ez amúgy zsír játék csak beszarok ha jáccok vele -
Gabe18 #19796 Hát én játszok most az Xbox-os változatal,és tényleg rettentő szép,de azért a pc verzióhoz nem ér fel.Pedig én azt csak egy közepes gépen játszottam annó.
Arról nem is beszélve hogy az X-es mérföldekel könnyebb mint a pc-s.Jó hogy az irányitás miatt butitani kellett az ellenfeleken,mert konzolon ugye nehezebb pontos lövéseket leadni a controlleres irányitásal,de ezt még megfejelték bizonyos mértékű auto-aim-al,amit még kikapcsolni sem lehet.
Persze nem mondom hogy gyenge lenne,de nekem összeségében a pc-s jobban tetszett. -
#19795 képek gagyik, élőben brutálul nézett ki, ráadásul ott csak ilyen 848x480 - vagy valami hasonlóan hülye felbontásban tudtuk futtatni, mert ugye nem HDTV volt. -
#19794 Tudom, azért (is) mondtam ... láttam ám a képeket. :) -
#19793 FC-t mi toltuk 16:9-es TV-n cucliéknál - állat volt!!! :) -
#19792 Hogy beépített benchmark van-e azt nem tudom, de ha csak az FPS értétekre vagy kíváncsi akkor azt ki lehet írattatni.
Konzolba: \cl_displayinfo 1
Vagy használd a FRAPS nevű progit. De ha tutira akarsz menni, akkor használsz egy kimondottan FarCry-hoz készült Benchmark progit: HardwareOC - Far Cry Benchmark v1.4.1 -
#19791 nekem ilyen gép kell.... -
#19790 Persze, sokkal könnyebb fejleszteni egy kötött HW-re, mint megoldani -- PC esetében -- hogy minden HW-n megfelelően fusson. Könnyebb az optimalizáció, és nagyon szép 'eredményeket' tudnak kihozni. Tehát az 'élettartalma' egy konzolnak sokkal nagyobb, de egy idő után már nem számít sokat ez az előny. Lehet hogy szép egy játék, de vannak fanatikusak akik szabályosan szerelmesek az új csodákba (értsd: látványjavítók, különböző effektek stb..), és nem csak a grafikára buknak. Mellesleg én még nem láttam igazán szép konzolos játékot! FCI is szép, de mégis olyan mű! Meg persze arty is jól mondja, hogy TV-n kicsit másként néznek ki a játékok, mint moncsin. Lehet ha egy PC-t TV-re kötnél, akkor szebbnek találnád (vagy csak élvezhetőbbnek) bármely játékot. -
#19789 Hogy tudom elöhivni a benchmarkot amivel szokták tesztelni a VGA-kat?
Vagy az egy külön progi? -
#19788 Ez igaz, de ha egy 5 éves konzolon NÉHA szebb játékot tudnak produkálni, mint egy mai PC-n - mindenféle extra látványjavítók nélkül...
Meg aztán elavultnak nem fognak számítani. Gondoljunk csak az X360 3 core-os 3,2GHz-es procijára, vagy a cell-re ugye... -
#19787 Az új konzolok megintcsak rövid ideig lesznek 'húdefaszák', aztán ismét elavultnak számítanak majd. Most még azt mondjuk, hogy zsír lesz, fejlett hardware-ekkel van felszerelve, de rá egy év múlva már a PC újra jelentősen felülmúlja technológiailag. Bár érted, lehet nem is lesz olyan, hogy egy konzol --akár rövid ideig is-- fejlettebb legyen. Konzolos FPS játékokban nem nagyon találkozhattál a különböző látványjavítókkal (itt most pl a shader-ekre stb. gondolok), most amikor lehetőséget ad rá az új HW, hogy minőségi technológiával készüljenek a konzolos játékok csak pillanatnyi élvezet lesz. Eltelik kis idő, és megint kitalálnak valamit, ami nagyon bejövős, DE csak a PC-s felhasználók tudják majd használni pont a konzolok kötött HW-e miatt. Nameg a konzolos játékok irányítása tényleg gáz. Persze PS3-nál már nem lesz gond ezzel, de hogy FarCry Instinct-et nem fogsz 'jól iráyíthatóan' játszani az is tuti. =)
( bár utóbbiban lehet tévedek, mivel annyira nem vagyok otthon konzolok terén :) ) -
#19786 Amúgy félreértés ne essék: én leginkább PC-n játszom, de csak azért,mert én az FPS-eket szeretem, amik eddig csak PC-n voltak olyan minőségűek. EDDIG... -
#19785 Az X360-nál sajnos valóban csak opcionális (ettől még használható!), de pl. a PS3 hivatalosan támogatja a bill/egér kombót. NFS3 pedig lehet, hogy NEKED lealázza a GT4-et, nekem nem. És a GT4 az egy 5 (öt!) éves konzolon fut a maga 300MHz-ével. gy pS2-t hozzád vágnak fillérekért, míg egy nFS3-hoz, hogy az általad leírt beállításokkal játssz, milyen hardware is kell?? :) -
#19784 off
gt4 grafika :) ne viccelj ... inkább dugd a pc-d TVre, nyomd be mondjuk az nfs3mat és láss csodát 4xAA/16xFF mellett lealázza a gt4et :) ne a kiragadott képek alapján itélkezz, és ne az alapján, hogy TVn jol néz ki valami ...
kiváncsian várom, ahogyan FC2zől box360on, kontrollerrel :D mert ugye az, h támogatnak e billentyüzetet, csak OPCIONÁLIS ..... ahogyan a kormány az autósokhoz ... térjünk vissza a vitára 2 év mulva, nem kizárt h igazad legyen ;) -
#19783 X600? Hááát, a single része talán. Amikor nem látsz nagyon nagy terepet. A multit szerintem felejtsd el... -
#19782 Na visszatérve a Far Cry-ra 3ghz-es PIV ,X600XT vga,1gb rammal elképzelhető hogy megy a game 1024x768 minden highon ??? Élsémitás és aniso nélkül kérdem de többi minden highon. -
#19781 OFF:
PONTOSAN OTT A PONT!
Csak tudod nem minden embernek lesz. Figyelj, lefogadom, hogy az ATI köv. kártyáján NEM fogsz mondjuk az unreal 3-mal 1280x720-ban full grafikával 2x-es élsimítással játszani... XBOX360-on és PS3-on pedig fogsz (az utóbbin akár 1920x1080-ban is - amennyiben lesz hozzá megjelenítőd).
Szerinted miért nincs még most sem GT4-et megközelítő grafikájú autós game PC-n?? Mert mindennel kompatibilisnek kell lenni, meg ott a windows és ezek mind feleslegesen veszik el az erőforrást. HA mindenkinek ugyenolyan PC-je lenne, akkor persze más LENNE a helyzet... De ilyen soha nem lesz :)
Úgyhogy mondom: 5 év, mire lesznek ilyen grafikájú játékok, azaz a grafika meglesz, csak butítva és akadozva. És míg a boxot megveszed kb. egy 100-asért, addig a PC-s csúcs videokártyák mind rendre 120-130 ezer forintba kerülnek és akkor még semmi mást nem vettél hozzá. Ráadásul az új konzolokhoz tudsz egeret, billentyűzetet kötni... LOL, kinek kell PC ezek után játékra? (Mondom én, a vérbeli PC-s.) PC marad melóra, belepakolok egy A64-et 2GB rammal aztán csá. HIFI álvány tetején meg ott lesz az X360 és a PS3 :))))))
:ON -
#19780 Láttam erről beszéltem.
Aki akar nyugodtan vegyen konzolt nekem még véletlenül sem fordult meg soha a fejemben hogy vegyok.
-
#19779 Csak hát a világban az az átlag , hogy a nagyon-nagy többség konzolt használ játékra :DDDD
Nézd meg a steam felmérését , hogy milyen egy mai átlag pc a világban :DDDD -
#19778 Na ez a lol Xbox 360-ba is csak egy új radeon lesz.
Csak annyival jobb a konzol hogy egy platform szinte gyerekjáték rá fejleszteni.
Ha minden embernek a világon 3gh-ez procija és mondjuk 1Gb ramja és egy 7800-vga-ja lenne a gépben akkor ugyugy lehetne rá fejleszteni nem kéne annyit szopni az optomalizáciokkal és a többi nehézséggel. -
#19777 Ja...
És már csak az XBOX360 és a vele egyszintű PC árát kell összehasonlítani :DDDD -
Zsoldos #19776 Khm. Szep meg minden, de mire kijon addig pc-re is lesz kint kovgen vga. Bar arra sem vennek merget, hogy a gf7 -t megfingatna, hisz unreal3-hoz kepest ez karcsu, arra meg mar az a cucc nagyjabol eleg..
Az ketsegtelen elony, hogy vegre lesznek normalis grafikaju konzol atiratok (mint mikor a ps2, es a box1 ujak voltak), de azert nem kell ekkora butasagokat mondani. 5 evre elore gondolkodni meg plane nem okos dolog, ez a graf szint optimista becsles szerint (kisebb ugrast feltetelezve) kb olyan lesz, mint ma a q3. -
#19775 LOOOL, PC-n kb. 5 év múlva lesznek ilyen szintű játékok. Venni is fogok, ne aggódj :) Amúgy egy jobb új játék (ha eredetiben veszed meg ugye) PC-n sem olcsó... -
#19774 Kit érdekel ez őszintén engem nem az hot biztos.
Ha annyira tetszik vegyé konzolt meg hozzá aranyért a játékokat. -
#19773 Amúgy OFF, de ha már xbox360 és valósághűség (legalábbis a grafika terén), akkor:
EZT CSEKKOLJÁTOK!!!
DÖBB! És még egyszer!!! Ez valami hihetetlen :)))) Mindenzt 1280x720-as grafikával tolja a konzol, 2x élsimítással, real-time... Grr! KELL! :)
Az 5-ös videó nagyon üt!!!! :)
topic ON :) -
#19772 Amúgy nem akarlak titeket nagyon elkeseríteni, de az XBOX360 - XBOX kompatibilitásról van pár rémhír is. Szal' nem venném 100% biztosra, hogy az X360-on menni fog az FCI. Bár reméljük :) -
gTWELVE #19771 ja, meg hol lehet ilyet rendeli? én is akarok. :D -
gTWELVE #19770 Hát vazz mert xoboxolni akarok.. miért miért.. Dömi! mennyi az xbox360? -
#19769 off.:
azt a kurva eget !!!!
on.: -
#19768 Ma csináltam egy kis múvit, elég gagyi, de nézhető. Csak próbálkoztam. :D Majd csinálok jobbat is. :)
Kicsit nehéz volt 18 FPS-el játszani, szal ne számítsatok nagy darálásokra! =D
FRAG MOVIE -
CUCLI #19767 :0 -
DoMI #19766 Háh. Én már megrendeltem az új x-et.