Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt ne flémeljetek megin. menjetek hic-clan.uw/gumi.
http://thenamelessphoto.com/
Vagy idáig nem jutottál?
(én meg a vadbarom vagyok, hogy még mindig írok, de hát mit csináljak... nem tudom megállni)
Ellenben ha javítanak a netkódon és gyorsabban dolgozza fel az adatokat, ellõbb elindulhat vissza a válasz..Az már valamit javíthat a pingen.
De ez csak józan paraszti ész..nem értek hozzá....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A legtöbb szerver régen átállított rate-kal megy 😄DDDDDD<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
A a készítõk elszámolták magukat, és alapból rossz értéket adtak meg az updaterate-nek. Ezt javították most!
( vagy most kéne fikáznom?! <#mf1>#mf1> )
Ettõl igaz nem leszek jobb játékos, nem fogok jobban lõni 1 multin sem, de legalább jól érzem magam.
Mit szólsz bele más dolgába? 😄DDDDD
Ez van...
Ha nektek jó kínlódjatok vele , meg idegeskedjetek rajta, mert annyira ismerem a játékot meg titeket is , hogy csak idegeskedni lehet rajta...
Megint fel akarsz húzni ?
Nem fog menni max magadat tudod...
Mikor update-olta a Steam tegnapelõtt a CS:S-t azt írta ki hogy az engint javítja...Erre mindenkinek sokkal jobb lett a pingje...Ez tény!!!
Erre te leírsz egy ilyent hogy engine=ping stb....
LOLOL😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát egy pár fegyvert használtam 😄DD
CS:S ben nem lehet darálni mint FC-ben, mint ahogy az igazin se...
De ez nem számít, FC-ben is jó....
Csak érdekesség képpen : napok óta CS:S videót csinálok , lassítok , kockázok stb...
Számomra megdöbbentõ amikor bebújok valami kis fedezékbe én már nem látom az ellent,de a karomat , vállamat simán tudják lõni ...Mint igaziból...Tértorzulás ..LOL...
Nem sok játékban látok olyant , hogy engem nem lát senki , de én mindenkit látok 😄DDDDDD
Max. az ezer éves MOHAA-ban van a balra lean bug , az valami ilyesmi....
És itt fejeztem bééé! 😊
A másik meg, hogy a CS egyszerû, mint a faék. Az egyik haverom elég komolyan tolja és egyátalán nem fogott meg, de kipróbálom és személyes tapasztalatok alapján véleményt formálok.
Az FC élethûbb sok szempontból mint a CS, vagy a CS:S. Nekem legalábbis.
Oszt akkó má tudni fogom mi más. 😄
És igen, a SOF2 az tök jó volt 😄
Ki a franc beszélsz a fegyverek szórásáról? Mellesleg mi az hogy mesteri? Szerintem pont ez az a pont az FPS játékokban, amit elfogani, megszokni kell, de az, hogy mennyire profi max olyan ember tudná megmondani, aki már nagyon sok fegyvert használt 'élõben' is stb... (vagy valami szakértõ) azt hiszem te se, én se, és a nagy átlag se tartozik ebbe a kategóriába. Egyébként FC-be is jól van megoldva a fegyverek szórása, nekem semmi bajom vele.
És igen, a Source-ról beszélek! És az, hogy elcsúsznak a hitboxok kúrvára de nem imponáló! Sõt, a legsúlyosabb hibák egyikébe tartozik! Egyébként amire ki akarsz lyukadni abban igazad van, nagy támogatottságot kap, frissítik rendesen, de ettõl még közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek beállítod!
Bugok: vannak kijavíthatattlan bugok, illetve vannak olyan bugok, amit csak akkor tudnának javítani, ha újraírnák az engine-t. Pl a 00 bug-ot ki lehetne javítani igaz, bár nem tudom neked ebbõl mi bajod van, amikor sehol se szokták használni, sõt a legtöbben nem is tudnak róla. A 'tértorzulás' pedig a terepviszonyok miatt van. Elhiheted, hogy ha a CS-hez hasolnló pályaszerkezetek lennének, akkor közel nem jönnének elõ ezek. Meg akkor most sorolhatnám, hogy CS-be nem lehet feküdni, tehát ebbõl a szempontból is csökken a hibalehetõségek száma.
Egyébként elgondolkoztató, hogy egy olyan játékban, amit profinak mondanak, és próbálják annak fejleszteni, másrészt a valósághûségre is rágyúrtak, hopgy maradhat ki olyan létfontosságú, és 'természtetes' lehetõség, mint pl a hasalás, vagy a 'turbékolás'?!
Mellesleg érdekes, hogy még te is mondtad, hogy mennyire nem értesz a gépekhez, hát még a technikai háttérhez, és mégis úgy beszélsz, mint aki profi lenne a szakmában, azzal a különbséggel, hogy magadnak is ellent mondasz, és sületlenségeket állítasz. =)
Sõt: más multit még ki sem próbálltam, de tervben van, ha több idõm lesz. Pl.:COD, vagy épp a CS:S, szal' akkor majd vitába szállok én is, és majd együtt tudjuk borzolni egymás idegeit. 😄 <#gunyos1>#gunyos1><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
Én leírom a véleményem ö meg a falra mászik...
Hülyeséget nem írtam....
wazze, kelett 1 hónap. lol
Melyik CS-rõl beszélsz ? A Source-ról?
Akkor lasíts le egy-két demot és rájössz milyen mesteri a fegyverek szórása 😄DDD
Nem tiporok én sárba semmit , csak egyszerûen szarnak az FC-re..
Az , hogy belebújhatsz minden falba , betonba az kis bug ?
De nem hiszem , hogy létezik olyan , hogy javíthatatlan bug , fõleg ha ennyi sok és ilyen súlyos van egy játékban...Ha az engin hibája akkor azt kell javítani.....
Te vagy elfogult az FC iránt...
(az én kofigommal <9600XT, 512 400-as ram>9600XT, 512 400-as ram> is megy 30 - 50 FPS-el max beállítosokkal)
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305
mikor kezdtem az FC-t . a mostaninál sokkal-sokkal gyengébb gépem volt , mégis tök magas grafikán lehetett játszani vele.Aztán ahogy jöttek a patch-ek ugyanaz a gép valamiért mindenkinél egyre kevesebb fps-t volt képes produkálni és mindenki szépen állította lejjebb a grafikát...
Na most ebbõl sikerült valamicskét visszahozni.
Akkoriban az 1 giga rammal és 9800pro-val full texturán lehetett tolni.Most a fejlesztett gépem sem bírja multi alatt a full texturát...
Nem zabálja a procit?
Nincs benne halom bug amit nem javítanak?
Az UBI szán normálisan pénzt a patch-elésre ?Nem ingyen programozik 100 ember ...
Én eddig csak FC-t próbáltam multiban , meg most a CS:S-t..
Hát ha ne mondjam , hogy MINDEN !!! téren kispályás az FC amellett....
Olyan engint szeretnék FC alá is mint CS:S..
Mikor páncél mellény meg sisak van rajtam , de nem csak simán elõbb a páncél csíkja fogy el , hanem ha lábon vagy karon lõnek a hp fogy mert ugye ott nincs páncél...Szemben az FC fehér célkeresztével 😄DD
FC lezabálja a procit ,fõleg multi közben, azzal kéne valamit csinálni....
Itt még arra a "pár" bugra is szarnak...
UBI kapja be...Egy kis pénzt igazán szánhatna a patchelésre...
Az enginbe gondolom beletartozik a netkód is...Engin javítást írtak , és javultak a pingek mint az állat....
Olyant javítottak az enginen múlt héten , hogy mindenkinek fele akkora lett a pingje...
A Valve megtudta csinálni.
Kapják be ...Gondolom ez a netkód már "menthetetlen" 😄DDD
Ja meg aki felrakja keresse elõ a jelszavát, ha nem tudja fejbõl, mert leszedték a jelszómentést<#mf3>#mf3>
További részletek a hic weboldalon! 😛