Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#18757.
itt ne flémeljetek megin. menjetek hic-clan.uw/gumi.

http://thenamelessphoto.com/

Ability
Hmm ... magyaráz a halál! Úgyis mindenbe bele tudsz kötni, én meg úgyis tudnék mit mondanirá rá, de elég! Uncsi! Most már tényleg nem reagálok a hozzászlóásaidra. Majd megpróbálom türtõztetni magam. ^^
Ability
Pedig csak ennyi van a changelog-ba! Vagy kezdjem el magyarázni, hogy van amikor nem elég a szerver oldali változtatás ... ?!
Ability
Akkor a józan paraszti eszeddel azt is felfoghatnád, hogy most nem nyúltak a netkódhoz! Updaterate-nek nagyon is sok köze lehet a pinghez. Nem csak a frissítés gyakoriságát, de az adatforgalom méretét is szabályozza. Nem enged egy bizonyos csomagszám felett újabbat küldeni, így 'fennakadás' is létrejöhet, vagy épp elveszik az információ egy része.

Vagy idáig nem jutottál?

(én meg a vadbarom vagyok, hogy még mindig írok, de hát mit csináljak... nem tudom megállni)
lac coo
Meg persze azt se értem mi köze a frissitési gyakoriságnak a pinghez....
Ellenben ha javítanak a netkódon és gyorsabban dolgozza fel az adatokat, ellõbb elindulhat vissza a válasz..Az már valamit javíthat a pingen.

De ez csak józan paraszti ész..nem értek hozzá....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Most fikáznod kéne...
A legtöbb szerver régen átállított rate-kal megy 😄DDDDDD<#mf1><#mf1><#mf1>

Ability
Utánanéztem ennek a javításnak, hogy vajon miért lehet fele annyi a ping, mint volt. Megmondom mire jutottam:

A a készítõk elszámolták magukat, és alapból rossz értéket adtak meg az updaterate-nek. Ezt javították most!

( vagy most kéne fikáznom?! <#mf1> )
lac coo
Ha csak ez kellett .....<#mf2>

WizArts
De tényleg itt a tente ideje.

mára : sziasztok. holnap + folyt köv 😄

WizArts
Na tessék. lol lol lol lol.

Király vagy Lac-coo. 😄

Köszi.

Azt hittem észre sem vesztek. 😄

WizArts
Na, ha nem köttök belém én lelépek. Meló 1000. De holnap már nem kötök se netet, se semmit, és összerakom a gépet.
Ettõl igaz nem leszek jobb játékos, nem fogok jobban lõni 1 multin sem, de legalább jól érzem magam.

lac coo
Takarodj a p...ába!!
Mit szólsz bele más dolgába? 😄DDDDD

lac coo
Egy évi FC után ezek a tapasztalataim a Far Cry-ról 😄DD
Ez van...
Ha nektek jó kínlódjatok vele , meg idegeskedjetek rajta, mert annyira ismerem a játékot meg titeket is , hogy csak idegeskedni lehet rajta...

lac coo
Bazz...
Megint fel akarsz húzni ?
Nem fog menni max magadat tudod...
Mikor update-olta a Steam tegnapelõtt a CS:S-t azt írta ki hogy az engint javítja...Erre mindenkinek sokkal jobb lett a pingje...Ez tény!!!
Erre te leírsz egy ilyent hogy engine=ping stb....
LOLOL😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hát egy pár fegyvert használtam 😄DD
CS:S ben nem lehet darálni mint FC-ben, mint ahogy az igazin se...
De ez nem számít, FC-ben is jó....

Csak érdekesség képpen : napok óta CS:S videót csinálok , lassítok , kockázok stb...
Számomra megdöbbentõ amikor bebújok valami kis fedezékbe én már nem látom az ellent,de a karomat , vállamat simán tudják lõni ...Mint igaziból...Tértorzulás ..LOL...
Nem sok játékban látok olyant , hogy engem nem lát senki , de én mindenkit látok 😄DDDDDD
Max. az ezer éves MOHAA-ban van a balra lean bug , az valami ilyesmi....

WizArts
Én meg le vagyok sz@rva? Velem senki nem kötöszködik?

SZÓJJATOK MÁ' BE!!!

Ability
Nem mászok a falra, nem vagyok olyan idegbetek típus, de amikor baromságokat hordasz össze- vissza, akkor azért valahogy nem tudom megállni, hogy bele ne szóljak. Persze te meg annyira csökönyösen ragaszkodsz az igazadhoz, hogy már el sem tudod ismerni, hogy esetleg tévedtél. Rohadtul nem vágod a témát, még te is mondtad, de mégis úgy prédikálsz, mint aki tisztában van azzal ami beszél, de valahogy mégsem áll össze a kép ... (na azt ebbõl vonj le amit akarsz, engem már nem érdekel)

És itt fejeztem bééé! 😊
WizArts
Az biztos, hogy a CS-ben szarok a hangok is ehhez képest. Hallottátok az FC-t köszel 1000 W-on szólni? Mer ha nem, menjetek el Picikéhez. Eddig 1 gaminak sem volt ilyen jó hangja.
A másik meg, hogy a CS egyszerû, mint a faék. Az egyik haverom elég komolyan tolja és egyátalán nem fogott meg, de kipróbálom és személyes tapasztalatok alapján véleményt formálok.

Az FC élethûbb sok szempontból mint a CS, vagy a CS:S. Nekem legalábbis.

Oszt akkó má tudni fogom mi más. 😄

És igen, a SOF2 az tök jó volt 😄

Ability
Hülyeséget? Áh... Engine -> ping. Tényleg nem!
Ability
A kitérõ válaszokon kívülsz ismersz mást is? Vagy most már tényleg meg kell kérdezzem: tudatában vagy annak amit beszélsz?

Ki a franc beszélsz a fegyverek szórásáról? Mellesleg mi az hogy mesteri? Szerintem pont ez az a pont az FPS játékokban, amit elfogani, megszokni kell, de az, hogy mennyire profi max olyan ember tudná megmondani, aki már nagyon sok fegyvert használt 'élõben' is stb... (vagy valami szakértõ) azt hiszem te se, én se, és a nagy átlag se tartozik ebbe a kategóriába. Egyébként FC-be is jól van megoldva a fegyverek szórása, nekem semmi bajom vele.

És igen, a Source-ról beszélek! És az, hogy elcsúsznak a hitboxok kúrvára de nem imponáló! Sõt, a legsúlyosabb hibák egyikébe tartozik! Egyébként amire ki akarsz lyukadni abban igazad van, nagy támogatottságot kap, frissítik rendesen, de ettõl még közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek beállítod!

Bugok: vannak kijavíthatattlan bugok, illetve vannak olyan bugok, amit csak akkor tudnának javítani, ha újraírnák az engine-t. Pl a 00 bug-ot ki lehetne javítani igaz, bár nem tudom neked ebbõl mi bajod van, amikor sehol se szokták használni, sõt a legtöbben nem is tudnak róla. A 'tértorzulás' pedig a terepviszonyok miatt van. Elhiheted, hogy ha a CS-hez hasolnló pályaszerkezetek lennének, akkor közel nem jönnének elõ ezek. Meg akkor most sorolhatnám, hogy CS-be nem lehet feküdni, tehát ebbõl a szempontból is csökken a hibalehetõségek száma.

Egyébként elgondolkoztató, hogy egy olyan játékban, amit profinak mondanak, és próbálják annak fejleszteni, másrészt a valósághûségre is rágyúrtak, hopgy maradhat ki olyan létfontosságú, és 'természtetes' lehetõség, mint pl a hasalás, vagy a 'turbékolás'?!

Mellesleg érdekes, hogy még te is mondtad, hogy mennyire nem értesz a gépekhez, hát még a technikai háttérhez, és mégis úgy beszélsz, mint aki profi lenne a szakmában, azzal a különbséggel, hogy magadnak is ellent mondasz, és sületlenségeket állítasz. =)
WizArts
Egyikõtök mellé sem állok most ebben a vitában. Én nem tudom milyen volt a multi peccsek nélkül, vagy az 1.1-el.
Sõt: más multit még ki sem próbálltam, de tervben van, ha több idõm lesz. Pl.:COD, vagy épp a CS:S, szal' akkor majd vitába szállok én is, és majd együtt tudjuk borzolni egymás idegeit. 😄 <#gunyos1><#mf1><#boxer>

lac coo
Mér?
Én leírom a véleményem ö meg a falra mászik...
Hülyeséget nem írtam....

WizArts
Wazze, csak most esett le Jani, angolosan és magyar fonetikával: Dzséjni,

wazze, kelett 1 hónap. lol

WizArts
Beszarok rajtatok......

lac coo
LOL 😄DDDDDDDDDDDDD

Melyik CS-rõl beszélsz ? A Source-ról?
Akkor lasíts le egy-két demot és rájössz milyen mesteri a fegyverek szórása 😄DDD
Nem tiporok én sárba semmit , csak egyszerûen szarnak az FC-re..
Az , hogy belebújhatsz minden falba , betonba az kis bug ?
De nem hiszem , hogy létezik olyan , hogy javíthatatlan bug , fõleg ha ennyi sok és ilyen súlyos van egy játékban...Ha az engin hibája akkor azt kell javítani.....

Te vagy elfogult az FC iránt...

Ability
... de hogy minek reagáltam már megint ?!
Ability
Amúgy javaslom, hogy az engine szó jelenténéek majd néz utána!
Ability
Tény, hogy valamivel lassabban fut, mint a kezdeti idõszakban, de egyáltalán közel sincs ahhoz amit mondasz. 1 giga rammal, és 9800Pro-val még most is lazán elfut a játék full beállításokkal. Bár lehet neked ha már 150 fps alatt van, akkor az már szarnak számít...

(az én kofigommal <9600XT, 512 400-as ram> is megy 30 - 50 FPS-el max beállítosokkal)
Ability
Procit? Hol zabálja az? Bugot tisztáztuk, annak javarésze nem megoldható.
Ability
Hát ha ne mondjam, hogy CS-be milyen sazrok a hitboxok ... majdnem felér az FC fehér célkeresztjével. De mondom én, elfogult vagy mindig valamilyen irányba, és annak megfelelõen vagy istenítesz, vagy a földbe tiporsz egyes játékokat. Mi lenne, ha egyszer normális indokot hoznál fel?
Ability
Igen, csak tudod FC-be a terepviszonyok miatt nem tudják kijavítani a bugokat. Csak párat lehetne, a többi nem megoldható, és ez nem a fejelszõk 'gyengesége'.
bzozo
Kijött az 1.33 patch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

lac coo
Még egy mondat:

mikor kezdtem az FC-t . a mostaninál sokkal-sokkal gyengébb gépem volt , mégis tök magas grafikán lehetett játszani vele.Aztán ahogy jöttek a patch-ek ugyanaz a gép valamiért mindenkinél egyre kevesebb fps-t volt képes produkálni és mindenki szépen állította lejjebb a grafikát...
Na most ebbõl sikerült valamicskét visszahozni.
Akkoriban az 1 giga rammal és 9800pro-val full texturán lehetett tolni.Most a fejlesztett gépem sem bírja multi alatt a full texturát...

lac coo
Miért ?
Nem zabálja a procit?
Nincs benne halom bug amit nem javítanak?
Az UBI szán normálisan pénzt a patch-elésre ?Nem ingyen programozik 100 ember ...

lac coo
Hát lehet...
Én eddig csak FC-t próbáltam multiban , meg most a CS:S-t..
Hát ha ne mondjam , hogy MINDEN !!! téren kispályás az FC amellett....

Olyan engint szeretnék FC alá is mint CS:S..
Mikor páncél mellény meg sisak van rajtam , de nem csak simán elõbb a páncél csíkja fogy el , hanem ha lábon vagy karon lõnek a hp fogy mert ugye ott nincs páncél...Szemben az FC fehér célkeresztével 😄DD

I love Techno
csak a többi játéknál nem is nagyon van mit javítani legalábis amikel én jácottam , nem volt bennük szemet szúró hiba de a Far cry.... , pl : Sof2 én kb 2 évt jácottam vele ezalatt aszem ösz visz egy pechet adtak ki és senki nem fikázta és rengetegen is jácották (csak a csiterekkel volt probléma , de azok mindenhol vannak)

Ability
... szerintem azt se tudod mit beszélsz... bocs ...
lac coo
Hát mert a legtöbb játékban nem kell hozzányúlni 😄DD
FC lezabálja a procit ,fõleg multi közben, azzal kéne valamit csinálni....
Itt még arra a "pár" bugra is szarnak...
UBI kapja be...Egy kis pénzt igazán szánhatna a patchelésre...

Ability
Na nem mintha más játékoknál sokkal (!) gyorsabbak lennének. Elárulom a legtöbb játékban nem is nyúlnak az engine-hez. Csak pár bug-ot javítanak, és ez a népszerû játékok körében sincs másként. Csak pár játék van, ahol radikális változtatásokat csinálnak....
I love Techno
hurrá csak alig több mint fél évet kellett várni a majdnem semmire <#whatever><#schmoll2>

I love Techno
nekem is jó szokott lenni az fps ha kevesen vannak <#idiota>....

Ability
Gondolom a grafikai engine-re gondoltak. Na annak jóformán köze nincs a netkódoz. Max annyi, hogy ha valakinek rosszul fut a játék, akkor a szervert is jobban terheli, de mivel most már elvileg jobban megy ezért nincs szerver terhelés, a kliens körül is gyorsabb az adatcsere azt csá...
lac coo
Ja ! Csak kicsit lassan haladnak 😄DD
Az enginbe gondolom beletartozik a netkód is...Engin javítást írtak , és javultak a pingek mint az állat....

Ability
Engine-nek nem sok köze van a pinghez. ^^ De egyébként ott van most az FC is, sokkal jobban fut, sokat optimalizáltak! Igen, igazad van, nem megfelelõen update-elik az fc-t, de ez azért már haladás. ^^
lac coo
Bár most valami hibát csak összehoztak , mert sok embert nem enged fel a VAC😄DD

lac coo
Hát most , hogy belekóstoltam a CS-be tudom milyen egy profi multiplayer játék és milyen az, ha profi módon update-olják...
Olyant javítottak az enginen múlt héten , hogy mindenkinek fele akkora lett a pingje...

lac coo
Miért nem netkóddal foglalkoznak?
A Valve megtudta csinálni.
Kapják be ...Gondolom ez a netkód már "menthetetlen" 😄DDD

Ráadésul=Ráadásul<#vigyor3>

Ráadésul, ha felraktad és leszeded mindhárom peccset le kell szedni és az 1.3-mat, meg az 1.31-et újra felrakni, hogy egyáltalán újra elinduljon a játék. 😞
Ja meg aki felrakja keresse elõ a jelszavát, ha nem tudja fejbõl, mert leszedték a jelszómentést<#mf3>

Ability
Már vannak 1.33-as szerverek ... sõt mi már teszteltük is, és nagyon jó! Vmit optimalizáltak, és sokkal jobban fut a játék. Még az FPS is nagyobb! 😄

További részletek a hic weboldalon! 😛
Még nem sok értelme van felrakni, mert nem enged csatlakozni az 1.31-es szerverekre 😞