Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
I love you !!!!<#szeret>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Szar, de használható! 😉
lac coo
Csak az igazat mondjátok 😄DDD

TS Zolly
Szar a netkodja ennek a játéknak. vagy mégsem?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

WizArts
Mintha 1 kicsit türelmetlen lennél, nem? 😊

Ability
Innen letöltöd amit akarsz, majd ezeket a file-okat kicsomagolod a FarCry/Levels mappába.
KING17
mondja má meg vki hogy hogyan kell berakni a far cry hoz a pájákat ????????????????????????????????????????????<#help><#help><#help><#help><#help>

KING17
valaki mondja má meg nekem hogy honnan tudok leszedni a mapokat a far cry-hoz???<#help><#help><#help><#help><#help><#conf>

MKpowaa
ha a 3-Cds verziód van akkor néz meg a #18835, sok sikert!

KING17
kössz a tipet leszedtem a patch-ot de nem birom fel rakni
<#falbav><#falbav><#rinya><#rinya><#help><#help>

WizArts
Innen sokmindent le tudsz tölteni a játékkal kapcsolatban, de itt is sok jót találsz. Sok sikert.

Bocsika elcsesztem én emlékeztem nagyon rosszul. Artynak van igaza 1.3- as patchal kell kezdeni és utána az 1.31 és így tovább. Akkor ha jól értelmezem neked az 1.33-ig kéne eljutni. Mégegyszer elnézést a tévedésért rég játszottam már. Asszem a fileplanet oldalán fent is vannak. www.fileplanet.com

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

KING17
és az 1.0-ást honnan tudnám leszedni??

Bocsánat, õ csak 1.3-ig kérte a beszámolót 😄

arty
utána 1.31 és végül 1.33 😊

Forza.

arty
talán egy kicsit részletesebb problémaleirás segitene 😉 barchobázni a kutyának sincs kedve ...

Forza.

Ahhoz,hogy fel tudd rakni az 1.3-ast fel kell raknod az 1.0-ást, az 1.1-est és az 1.2-est elõtte.

KING17
hello tudna nekem segíteni vki me nem tom fel rakni a 1.3 patch-ot pedig naon játszanék neten!!!!<#help><#falbav><#falbav><#rinya>

lac coo
LOL..
A barátom az ország legelitebb MOHAA játékosai közé tartozik , megemelték a Chello-ját 3 Mb-re , azóta nem tud játszani, mert azt mondja nincs annyi gólyó egy tárban amivel le tudna lõni egy embert😄DDDD
A CS-sek is erre panaszkodnak...
Magyar-net powa.....<#levele><#levele><#levele>

XDD

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Elég bõ a kínálat klánokból 😄DDD

WizArts
Mi sem, játszunk nagyon MP-n, de szívesen waroznánk, ha lenne szerver vagy ellen 😞

WizArts
Mi is 😄

Ability
... csak mi nem játszunk FCMP-n. ^^
Mi azok vagyunk!!!

kisgabo
van még élõ klán gyerekek?

Ja tényleg<#nyes> Úgy kell menni vele mint Frédi a kõkorszaki autóval?

lac coo
Az hagyján....
Na de lánc nélkül !!!!

Csodálkozol hogy nehéz irányítani? Még fék sincs rajta

lac coo
Próbálkoznak.Hátha.........😄

Úgy néz ki, hogy elég jól terjed az új peccs. A szerverek több mint a fele már 1.33-as<#whatever>

lac coo
Off:

Tegnap nem jött össze....Itt is van új jármûpak..De a biciklit nehéz irányítani...

lac coo
Mert nem tudot célozni , azért ! 😄DDDDDD

(Ezeket a dolgokat utáltam meg , de nagyon...Fõleg , hogy mindíg én vagyok a rosszabbik oldalon.😄)

nekem tegnap este volt az ,h én 1-2 lövésbõl lekaptam akárkit a másik meg egy tár p90bõl nem tudott lekapni engem

lac coo
OFF:

A CS:S-ben is van új jármû.pakk, a bicikli elég veszélyes !!!

lac coo
Na de olyan is van , hogy mindketten látjuk egymást , õ tud lõni engem én õt nem mert nem találom el 😄DDD

Ability
LOL, az még messze lesz! ^^ Most szvsz korrekten el tudok dumálni Lac-coo-val, sõt, talán már kezdi érteni, hogy mire gondolok én, és hogy nem is olyan eltérõ a véleményünk. =)
csakúgy<#smile>

Ability
Ez a tértorzulás. A játék 3D árbázolásban az egyik tengely mentén torzul/megdõl. Ez okozza azt, hogy míg az egyik játékos belátja a teljes terepet, addig a másik számára még nem is látható az ellenség. (kicsit egyszerûbben: az A pontot össze lehet kötni egy egyenssel a B-vel, de a B-t nem lehet A-val)

Ez a hibás graf engnine miatt van, rosszul írták meg a srácok.

ui.: ez vonatkozik a #18927-ra is
lac coo
Na de visszafelé miért nem fogja meg a golyót az a hártya ?Õ ki tud lõni a domb mögül de én be nem tudok.

lac coo
Ok😄DDD

Remélem az isten szólt belõled , hogy lesz új netkód !😄DDDD
Remélem nem reszketõ kezû öregúr koromban 😄DDDD

tudtok már a játékhoz magyar pályakészítõ leírást? ami elmagyarázza többek között, hogy hogyan kell az egységnek AI-t (inteligenciát) adni??

Ability
Tudom, hogy sok hiba van, és tudom, hogy szépen javítgatják. Ezt mondtam is, teljesen rendben van. Mint ahogy az a tény is, hogy a CRYTEK nem nagyon töri magát. Ezzel már az eleje óta egyetértünk, kár is mindig felhozni.

A CS:S netkódja mindig is türhetõ volt, már a bétában is nagyon jól futott, soha nem laggoltam jó szervereken, még akkor se, ha teli volt. (mivel én is bétateszter voltam)

És igen, megintcsak igazad van, hogy a CS:S és a BF2 netkódja messze jobb mint az FC-é, sõt, még abban is egyetértünk, hogy a FarCry multija csak egy hobbyból összecsapott cucc, melyet csak azért csináltak, hogy elmondhassák, hogy ilyen is van benne, de nem nagyon törték magukat, és tele van hibákkal ...

... a hibák töbsége meg utólagmár nem javítható. Itt most a súlyos hibákra gondolok, mint pl. a tértorzulás. Ez utóbbihoz majdhogynem újra kéne írni a grafkus engine-t. De van, amit egyszerûen azért nem tudnak javítani, mert a terepkialakítás nem engedi, sõt, más játékokban is elõjönnének ezek a hibák, ha hasonló megoldást választottak volna.

Netkódra visszatérve, igen, a CRYTEK tudja, hogy a netkód egyre rosszabb, sõt, már el is kezdte fejelszeni/javítgatni azt. Reméljük minél hamarabb ki is adják egy patch keretén belül.

... és hogy minek olyan terep? Egyszerû! Ez illik a FarCry stílusához. Te el tudnádl képelni egy olyan FC multit, ahol szûk folyosókon kell 'lopakodni', és azon van a fõ hangsúly, hogy ki veszi észre a másikat hamarabb, és/vagy kinek jobb a raflexe?! Én nem! Sõt! Nekem FarCry-ban pont a nagy bejárható terep, a taktika sokszínûsége, és maga a hangulat ami megfogott. Ha egy CS szerû játék lenne, akkor azon nyomban hagynám a fenébe, és mennék CS-zni. 😄

Ezen dolgozni meg már nem sokat tudnak. Itt tulajdonképp a tereptorzulás, és a textúrák tetején található 'vékony réteg, ami megfogja a golyókat' a két legnagyobb hiba. Utóbbi szinte minden játékba megtalálható, csak nem lehet érzékelni, mivel kevés játékban lehet olyan lehetõséget használni, hogy lefekszel egy kis 'púp' mögé a földön, és onnnan kihasználva ezt lõsz ki! Ezeket nem, vagy csak nagyon kicsit tudják javítani, teljes megszüntetésükre lehetõség nincs! (csak nagyon hosszú ideig elhúzódó fejlesztéssel, ahol a játék egy jelentõs részét újraírnák) A többi hibát persze igenis tudnák javítani, sõt, igazad van, jogos a felháborodásod, hogy miért nem javítják amit lehetne. Ott van a 00 bug is, azt pl. ki tudnák küszöbölni.

00 viszont már rég nem dönt el semmit, tul.képp megszüntek. Most kezd visszamenni CB-re egy teljesen új csapattal. ^^

Azt hiszem kimerítõ voltam, én igazából ennyit akartam elmondani. Ebbe javarészt tények vannak, nem pedig személyes véleményem. Ezeket el kell fogani, még ha nem is tetszik. (nekem se tetszik minden elhiheted)
Szerintem ez legyen a végszó. 😊
lac coo
De ez komolyan érdekel,hogy milyen a terepnek az a tulajdonsága amitõl bugos lesz. .

lac coo
CS:S-ben is van hiba bõven , de minden tudásával azon van a Valve , hogy javítsa ezeket, és javítja is megállás nélkül.A többiek elmondása szerint mikor kiadták szinte játszhatatlan volt a szar netkódja miatt , mára az a része szinte tökéletes.
Nem az alényeg , hogy egyszerû vagy nem javítani valamit , de még a szuándékot se látom FC-nél.
BF2 netkódja is példa értékû 60 játékost is gond nélkül kezel 5-ször akkora pályákon.
Vagy a Crytek is tudja , hogy a netkód amit írtak javíthatatlan😄DDD
Ha meg a terepkialakítások vagy funkciók miatt vannak benne bugok , akkor minek olyan a terep amilyen, vagy miért nem dolgoznak még egy kicsit rajta...

Én se értek az agysebészethez , nem is operálok , hogy bocs: olyan lett amilyen 😄DDD
Az meg biztos , hogy olyan bug nincs amit ne lehetne javítani, bár lassan már a 00 dönti el melyik bug maradhat a játékban 😄DD

Ability
Mi nem azt mondtuk, hogy nincs tele súlyos hibákkal. Persze, van benne rengeteg. Csak nem olyan egyszerû javítani õket, mint ahogy szeretnéd/elvárnád. Másrészt értelmetlen összehasonlítani pl. a CS-vel, mert teljesen már típusú a játék. CS-be is lenne ezernyi hiba, ha olyan terepkialaítások, és funkciók lennének, mint FarCry-ban.

Én röviden ennyit akartam mondani ...
lac coo
De most õszintén..
Minden ellenszenvet félretéve: miért nem látjátok be , hogy tele van súlyos hibákkal az FC multi és nem is nagyon akarjá (vagy tudják ) javítani?
Nem lehet egy szavunk se mert alapvetõen egy single-játéknak készült , csak a divatnak megfelelõen raktak bele multit is....Az meg olyan lett amilyen, ha annyi energiát és ötletet vittek volna bele mint a single részbe , akkor most FC lenne a multik királya.
Amíg nem próbáltam más multi fps-eket , addig nekem így is király volt , de most , hogy jó sokat megnéztem a technikai megvalósításban eléggé hátul kullog a multi FC...

I love Techno
csak far cry-ban a fõ gond nem a bugokkal van.... , mert én ha jól emlékszem a külföldiek is folyton repülnek a servewrekrõl a gecibe , szóval akárhogy is nézzük a többi játék hoz képest a Far Cry-valamit nagyon csúnyán elbasztak és nem is nagyon akarják kijavítani ez a nagy helyzet.

Kijött az 1.33-as Patch!!<#vigyor3>

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

lac coo
Flémel a halál 😄DDDDDDD