Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#help>#help><#help>#help>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Forza.
A barátom az ország legelitebb MOHAA játékosai közé tartozik , megemelték a Chello-ját 3 Mb-re , azóta nem tud játszani, mert azt mondja nincs annyi gólyó egy tárban amivel le tudna lõni egy embert😄DDDD
A CS-sek is erre panaszkodnak...
Magyar-net powa.....<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
http://thenamelessphoto.com/
Na de lánc nélkül !!!!
Tegnap nem jött össze....Itt is van új jármûpak..De a biciklit nehéz irányítani...

(Ezeket a dolgokat utáltam meg , de nagyon...Fõleg , hogy mindíg én vagyok a rosszabbik oldalon.😄)
A CS:S-ben is van új jármû.pakk, a bicikli elég veszélyes !!!

Ez a hibás graf engnine miatt van, rosszul írták meg a srácok.
ui.: ez vonatkozik a #18927-ra is
Remélem az isten szólt belõled , hogy lesz új netkód !😄DDDD
Remélem nem reszketõ kezû öregúr koromban 😄DDDD
tudtok már a játékhoz magyar pályakészítõ leírást? ami elmagyarázza többek között, hogy hogyan kell az egységnek AI-t (inteligenciát) adni??
A CS:S netkódja mindig is türhetõ volt, már a bétában is nagyon jól futott, soha nem laggoltam jó szervereken, még akkor se, ha teli volt. (mivel én is bétateszter voltam)
És igen, megintcsak igazad van, hogy a CS:S és a BF2 netkódja messze jobb mint az FC-é, sõt, még abban is egyetértünk, hogy a FarCry multija csak egy hobbyból összecsapott cucc, melyet csak azért csináltak, hogy elmondhassák, hogy ilyen is van benne, de nem nagyon törték magukat, és tele van hibákkal ...
... a hibák töbsége meg utólagmár nem javítható. Itt most a súlyos hibákra gondolok, mint pl. a tértorzulás. Ez utóbbihoz majdhogynem újra kéne írni a grafkus engine-t. De van, amit egyszerûen azért nem tudnak javítani, mert a terepkialakítás nem engedi, sõt, más játékokban is elõjönnének ezek a hibák, ha hasonló megoldást választottak volna.
Netkódra visszatérve, igen, a CRYTEK tudja, hogy a netkód egyre rosszabb, sõt, már el is kezdte fejelszeni/javítgatni azt. Reméljük minél hamarabb ki is adják egy patch keretén belül.
... és hogy minek olyan terep? Egyszerû! Ez illik a FarCry stílusához. Te el tudnádl képelni egy olyan FC multit, ahol szûk folyosókon kell 'lopakodni', és azon van a fõ hangsúly, hogy ki veszi észre a másikat hamarabb, és/vagy kinek jobb a raflexe?! Én nem! Sõt! Nekem FarCry-ban pont a nagy bejárható terep, a taktika sokszínûsége, és maga a hangulat ami megfogott. Ha egy CS szerû játék lenne, akkor azon nyomban hagynám a fenébe, és mennék CS-zni. 😄
Ezen dolgozni meg már nem sokat tudnak. Itt tulajdonképp a tereptorzulás, és a textúrák tetején található 'vékony réteg, ami megfogja a golyókat' a két legnagyobb hiba. Utóbbi szinte minden játékba megtalálható, csak nem lehet érzékelni, mivel kevés játékban lehet olyan lehetõséget használni, hogy lefekszel egy kis 'púp' mögé a földön, és onnnan kihasználva ezt lõsz ki! Ezeket nem, vagy csak nagyon kicsit tudják javítani, teljes megszüntetésükre lehetõség nincs! (csak nagyon hosszú ideig elhúzódó fejlesztéssel, ahol a játék egy jelentõs részét újraírnák) A többi hibát persze igenis tudnák javítani, sõt, igazad van, jogos a felháborodásod, hogy miért nem javítják amit lehetne. Ott van a 00 bug is, azt pl. ki tudnák küszöbölni.
00 viszont már rég nem dönt el semmit, tul.képp megszüntek. Most kezd visszamenni CB-re egy teljesen új csapattal. ^^
Azt hiszem kimerítõ voltam, én igazából ennyit akartam elmondani. Ebbe javarészt tények vannak, nem pedig személyes véleményem. Ezeket el kell fogani, még ha nem is tetszik. (nekem se tetszik minden elhiheted)
Szerintem ez legyen a végszó. 😊
Nem az alényeg , hogy egyszerû vagy nem javítani valamit , de még a szuándékot se látom FC-nél.
BF2 netkódja is példa értékû 60 játékost is gond nélkül kezel 5-ször akkora pályákon.
Vagy a Crytek is tudja , hogy a netkód amit írtak javíthatatlan😄DDD
Ha meg a terepkialakítások vagy funkciók miatt vannak benne bugok , akkor minek olyan a terep amilyen, vagy miért nem dolgoznak még egy kicsit rajta...
Én se értek az agysebészethez , nem is operálok , hogy bocs: olyan lett amilyen 😄DDD
Az meg biztos , hogy olyan bug nincs amit ne lehetne javítani, bár lassan már a 00 dönti el melyik bug maradhat a játékban 😄DD
Én röviden ennyit akartam mondani ...
Minden ellenszenvet félretéve: miért nem látjátok be , hogy tele van súlyos hibákkal az FC multi és nem is nagyon akarjá (vagy tudják ) javítani?
Nem lehet egy szavunk se mert alapvetõen egy single-játéknak készült , csak a divatnak megfelelõen raktak bele multit is....Az meg olyan lett amilyen, ha annyi energiát és ötletet vittek volna bele mint a single részbe , akkor most FC lenne a multik királya.
Amíg nem próbáltam más multi fps-eket , addig nekem így is király volt , de most , hogy jó sokat megnéztem a technikai megvalósításban eléggé hátul kullog a multi FC...
Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.