GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!!Már megcsináltam az autók textúráját de még mindig nem tudom hogyan kell a játékba rakni egy kocsit!Segítsetek!!Köszi
Carlos
A bicajozást nekem sem bírja...

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
jó az!😊
úgy sem fogom sokszor látni a kocsi oldalát...😊)

Hmuda
Úszást még végigviszi, de a bicajozás vége felé már kezd lombozódni és a futás rendszerint már csak akadozva megy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Mennyi idõ után?
Mondjuk nekem a leghosszabb a triatlonos futás volt, amit végigrohant és akkor nem fulladt ki.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
TAB.

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
jha, és honnét tom hogy hétvége van?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hmuda
Érdekes, nekem max staminával is elfáradt egy idõ után.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Van egy a világítótoronynál és van egy a pusztán LS-tól északra az egyik kisfaluban.
De csak hétvégén vannak.

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
Hol van ez a triatlon????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Carlos
Igen. De nagyon lassan fejlõdik, nekem 90%-os végigjátszás környékén lett fullos, addigra a fõ missionszálat már rég végigtoltam.

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
akkor viszont érdemes full stamina után nekikezdeni, ugye?

The Matrix has you...

Carlos
Szerintem nem.
Bár challenge-ként van feltüntetve.
Amúgy nem egy nagy nehézség...

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
ez is kell a 100%-hoz?

The Matrix has you...

Carlos
Semmit, 10.000-et és annyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem. A hosszún sem. Pedig ott vagy 7-10 percig futottam és nem fáradt el.

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
ezt megcsináltátok már? kap valamit CJ? pézt vagy fegyvert? 😊)

The Matrix has you...

Hmuda
Triatlonon se? :-)

bigapó
ez jó <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#taps>

The Matrix has you...

Carlos
Ha maxolod a staminát nem fáracc el sose...
Legalábbis nekem még nem sikerült.

Þór vígi þessi rúnar

talán még bele tehettek volna a fejlesztõk egy kis opciót, hogy gomb nyomásra befogja CJ az orrát, és így fejleszt ia tüdejét 😊)

Carlos
minimum 20%

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
akor szar hibás a game, hisz hogy csináltma akkor meg? de mind1.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lamase
nem ide igénylem:

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Hmuda
Tévedésben vagy:

Stamina: állóképesség: bicajozással, futással, úszással növekszik.
Lung Capacity: tüdõkapacitás: CSAK a vízalatti úszással növekszik, mással nem.

bigapó
nem hiszem, de te tudod😊

The Matrix has you...

Sadist
Hát én már jó sokat szobabicikliztem, de a tüdõkapacitásom semmit nem nõtt tõle.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
igen, az a tüdõkapacitás. nekem nem volt kedvem ekkora távot beuszni, igy sokkal gyorsabb

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sadist
A repülõnek lõdd be jól az irányítását, különben bukta az egész. A futárokat nem kell pontosan becélozni, hanem elég csak pár méterrel fölöttük elrepülni és lõni õket. A géppuska automatikusan célra tart. Fölöslegesen meg ne repkedj, lehetõleg minél rövidebb úton juss el egyik futártól a másikig, különben kifogy az üzemanyag.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bigapó
szerintem Te az állóképességre gondoltál (stamina). abban benne van a tüdõ kapacitás is? nekem eddig csak a zsírt dobálta le. ja meg néha kiírta, hogy nõtt a stamina, ezért tudok tovább és messzebbre futni.

The Matrix has you...

Sadist
Bicajozással szerintem nem fog nõni a tüdõkapacitása <#ravasz1>

akyyy
ha konditerembe bicajozol, gyorsabban eljutsz addig aszintig!

Te igényled a képeket nem én! (topik eleje)

Fenrir
kösz

a kisrepülõs missiont hogyan lehet megcsinálni? amikor a postásokat kell vele megölni

meg a másik mission sem megy, amikor meg kell ölni a nigger gyereket a bárban

kijön a házból felugrik egy pizzafutár mocijára (mert elõtte direkt szétlõttem minden autót a ház elõtt) és elhajt, hiába lövöm
persze utol nem érem, esélyem sincs, amint elhagyja a hidat mission failed

A halál csupán a kezdet...

Sadist
Kb. 1/3-ig kell feltornászni.

Fenrir
mennyit kell úszni, hogy woozie adjon missiont? fullosnak kell lennie a tüdõkapacításnak?

A halál csupán a kezdet...

hali
a létrán hogy lehet feljutni???
Sadist
Ma raktam fel NOD32-t legújabb frissítéssel és nekem nem jelzett semmit.

bigapó
KÖSZ, vírusos volt.

The Matrix has you...

Sland
thx

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sadist
http://ps2.stationplay.com/games2/3555_1_s.html
A közepe tájékától olvassátok, vagy keressetek rá a "ghost car" szóra.

bigapó
speciel nem láttam képet, csak mintha valaki említette volna 😄DD
egyébként jó az a Manhunt-os szerkó. asszem tarolnál vele minden farsangon, fõleg, ha beindítod a kéziszerszámod....

The Matrix has you...

Sland
hol olvastad? engem is érdekel a dolog.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Az a lentebb található "UFO"-s kép csak az SF kikötõben található daru mágnese messzirõl lefényképezve. 😛

Hmuda
Csak a láncfûrészes gyilkost láttam eddig, méghozzá pont az egyik LV-s laksomon:

😄

bigapó
hát, a szellem autó fellelhetõségi helye szerepel az egyik térképen. UFO-t asszem már linkeltek is be. ilyenek elõfordulhatnak, ismerve a Rockstar-os srácokat😊)

The Matrix has you...

Sadist
Most olvasom, hogy a játékban van szellem autó, ami éjjel ködös idõben jön elõ, egy láncfûrészes gyilkos a Manhuntból, Jaw a cápa, aki felfalja CJ-t, UFO az 51-es körzetben, szellem lovasok a sivatagban ésatöbbi. Ti láttátok már ezeket?

bigapó
azt írtam, hogy 99%-ra csináltam meg a City Slick-et és már csak az nem volt meg a driving school-ban. majdnem kicsordult a könnyem, mikor bedobta ezt az eredményt😄D persze az 1% nem az idõ miatt volt...

The Matrix has you...

Carlos
Na, így már más.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Komoly vas. Megéri szenvedni érte.

Þór vígi þessi rúnar