GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Még eléggé a játék elején vagyok, de ahhoz képest hogy mennyit vezettem nem nagyon fejlõdött a skillem 😞
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sajnos nem sok Easter Eggel találkoztam😞( A Big Footot szeretném megtalálni (ha létezik).
A rendõrös külddibe, hogy lehet az éttermes csalást megcsinálni, mert bementem ettem és vártam 20 mp-et és nem történt semmi! Valakinek sikerült ezt megcsinálni??
Szerintem kint maradt a futomu. Ugy nem nagyon akar menni a gep.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szerinted odaadja bárki is a maga kis szenvedését, több órás játékát, a kis CJ-jét.
Amúgy lehet, de én nem. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
en alkotasom
eloszor UFO volt, aztan kiderult csak egy magnes
messzirol persze nem laccik a mazzag, tehat tok jo a kep 😊
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Lenne egy kérdésem, ami most nagyon felb*szta az agyam..
A repcsis küldetéseknél, amikor még csak tesztelned kell magad, a 3. feladat, mikor is egy kört kell leírj a levegõben.., én már ott megakadok, h a buzi gépet nem tudom felreptetni annyira, h elérjem az elsõ karikát.., pedig sztem nem vagyok hozzá hülye, m felszállni 100%-ra sikerült, szal h s mint nyomogassak..?
Köszi elõre is!
Üdv
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
inkább saját textúrákat készítgetek...eddig az óriáskerekût(monster),meg a nascar kocsit (hotring) szerkesztettem át..
És persze okos voltam, mert nem csináltam backup-ot... <#lama>#lama>
[/cserf][/fülünyúl]
The Matrix has you...
[/cserf][/fülünyúl]
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet a Military Service nevû street race-nél a Hydrán átállítani, hogy ne lefelé fújja a levegõt, hanem hátra?
Köszi
be kellet érnem egy tankal
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom, hogy mi a nehéz abban a küldetésben, amikor motorral fel kell menni a repcsire, 1.-re sikerült