GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kumesz
www.gtaonline.hu

littleNorbi
Honnan lehet letölteni motrokat, meg rendõrautókat ?

Kumesz
Az autó és motor skineket hova kell bemásolni?

Tarhonya
köszi.
A geforce 4mx/fx patchrõl tudni már vmit? pl. hogy mikor jön már végre ki?
Sadist
Nem igazán. Úgy vettem észre, hogy csak az autóval megtett táv számít. Az elején nekem sem akart fejlõdni, csak miután átmentem San Fierroba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tarhonya
A driving skill fejlõdésében számít az hogy mennyire ütközésmentesen vezetsz?
Még eléggé a játék elején vagyok, de ahhoz képest hogy mennyit vezettem nem nagyon fejlõdött a skillem 😞
Adam II
Ez komoly? De jó szerzek egy kocsit berakom az X-akták zenéjét és megyek Back O'Beyondba😊))

Kata
viszont az ufók elrabolhatnak back o' beyond területen ködös éjszakán

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
2

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A CJ mamájának szelleme nem létezik.

A futómüvet,mijen gombbal kel mozgatni?

Sadist
Indítsd el a játékot, majd lépj ki. Keresd meg, hogy melyik mappában hozta létre a GTA SA User Files könyvtárat. Ebbe a mappába másold át a régebbi mentéseidet, zenéidet KIVÉVE A GTA_SA.SET FÁJLT! Ettõl a fájltól kifagy a játék! Újra be kell konfigolnod az irányításokat és be kell állítani a video felbontást stb.

Kata
muszáj

[/cserf][/fülünyúl]

littleNorbi
Ha egy új autót rakok a játékba akkor, muszály egy másik autó helyére rakni ?

Adam II
Na elmentem Easter Egget keresni. Az elhagyott reptér közelében találtam egy gödröt teli hullazsákba csomagolt tetemmel. A Big Footot is elmentem megkeresni de nem találtam hiába repkedtem körbe a Mt Chilliadot a Jetpackel és hiába a Thermal Vision egyelõre nincs Big Foot. CJ mamájának szellemét sem láttam a házban sem rendesen sem Thermal Visionnel.
Sajnos nem sok Easter Eggel találkoztam😞( A Big Footot szeretném megtalálni (ha létezik).

Sziasztok!
A rendõrös külddibe, hogy lehet az éttermes csalást megcsinálni, mert bementem ettem és vártam 20 mp-et és nem történt semmi! Valakinek sikerült ezt megcsinálni??
"pedig sztem nem vagyok hozzá hülye, m felszállni 100%-ra sikerült, szal h s mint nyomogassak..?"

Szerintem kint maradt a futomu. Ugy nem nagyon akar menni a gep.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Varenga
mijez a pangás itt kérem?....jaaa,tom már..mindenki játszik <#ravasz1>

hol vannak ezek a szellemautó meg láncfûrészes meg lovasok mijaza?
andriska
<#hehe>

Solid Snake
Mekkora duma! <#hehe>
Carlos
De van.
Szerinted odaadja bárki is a maga kis szenvedését, több órás játékát, a kis CJ-jét.
Amúgy lehet, de én nem. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
num 2, num 8.

Þór vígi þessi rúnar

Nincs v.kinek egy 90%-os mentése???Az enyémet véletlenül felülírtam!!!nagyon megköszönném Msn:[email protected]
Mike at home
enyem joideje 100% es siman elfarad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
cc 35 perc alatt fel lehet fullosra, erdemes kimaxolni, kesobb meg kellene fog a gyomgyszedegetesnel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😄DDDDD
en alkotasom
eloszor UFO volt, aztan kiderult csak egy magnes
messzirol persze nem laccik a mazzag, tehat tok jo a kep 😊

Palinko
nem tudom,hogy volt-e már róla szó,de bemutatom mindenkinek a San Anderasban talált legerõsebb fegyvert.épp felvettem egy õsi misztikumokkal övezett Sprayt a graffitikhez és mikor kiléptem az utcára belémkötött valaki és én szépen az arcárafújtam,elõbb csak lehajult,én tovább fújtam és meghalt 😊 akkor dobtam el az agyam
Dead
Be vannak állítva repülõirányításhoz kellõ gombok (gáz, fék, fel, le, jobbra, balra, jobbra dõlés, ballra dõlés)?

Crashfixxel hogy lehet megoldani hogy müködjenek a mentések?mert a registry-s buzerálás nem segetitett....

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Hali!

Lenne egy kérdésem, ami most nagyon felb*szta az agyam..
A repcsis küldetéseknél, amikor még csak tesztelned kell magad, a 3. feladat, mikor is egy kört kell leírj a levegõben.., én már ott megakadok, h a buzi gépet nem tudom felreptetni annyira, h elérjem az elsõ karikát.., pedig sztem nem vagyok hozzá hülye, m felszállni 100%-ra sikerült, szal h s mint nyomogassak..?

Köszi elõre is!
Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

DJ Skyline
nincs mit, <#eljen>!

Kata
köszi, felülírtam vele 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
kicsit élethûbbé teszi talán...

letöltés

Kata
az a mod micsinál a fényszórókkal?

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
nekem csak fényszóró mód van fent!😄
inkább saját textúrákat készítgetek...eddig az óriáskerekût(monster),meg a nascar kocsit (hotring) szerkesztettem át..

Kata
ja meg feltettem egy élethû üvegtörés holmit, szépen mûködik is, de érdekes módon a teljes térképrõl eltûnt minden jel, csak az a nyíl maradt, ami a helyemet mutatja... <#idiota>
És persze okos voltam, mert nem csináltam backup-ot... <#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

bigapó
próbálkozz még😊 majd a 113. után fog sikerülni. türelem, türelem, türelem 😄D

The Matrix has you...

Kata
nah, autósulit legyûrtem, de két feladatot csak ezüst éremmel tudtam befejezni (kétkerekezés és a furikázás a városban) <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Azzal, amivel az elsõ és hátsó hidraulikát pattogtatod. Nézd meg a beállításokban. Valami special mittoménmi a neve.

Dead
Nekem még nincs hydrám, de már annyiszor írták, hogy fejbõl tudom. Num 8 Num 2 vel.

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet a Military Service nevû street race-nél a Hydrán átállítani, hogy ne lefelé fújja a levegõt, hanem hátra?
Köszi
Dead
Nem merek töbet éjjel úszkálni

Dead
Nekem akkor még nem volt olyanom. Amikor megláttam az 51-es körzetet, rögtön betörtem 😄 nem bírtam ellenálni a kísértésnek, hogy UFO-t keressek. de nem volt 😞

be kellet érnem egy tankal

Dead
Én meg végig hátul voltam a, dombon meg izmos testével elsõ lett. 😊 😄

Carlos
Én mocival és nagypapával nyomtam.

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
az a triatlon loál😄 végig elsõ voltam, de a dombon már azzal a sörhassal nem bírt felfutni, hetedik lett : ( 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dead
Megvannak a sulik aranyra, szerintem az autós volt a legnehezebb (fõleg a Burn and Laps).

Nem tudom, hogy mi a nehéz abban a küldetésben, amikor motorral fel kell menni a repcsire, 1.-re sikerült

Dead
Én simán megcsináltam tankal a rendõröset, és csak 3 csillagot kaptam.

DJ Skyline