GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
követni kell hogy ne vegyen észre (ezért van ott egy csík) ha megvan és eljutsz a házához, jön egy papa aki a háza felé ballag, õt öld meg és menny be a házba 😊 (asszem ennyi)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Takaroggyál haza a 12 éveddel együtt!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bigfoot a LS-i stadion mellett is van.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

littleNorbi
Mit a f@szomat kell annál a feladatnál csinálni mikor him kurvának öltözök és verek egy nõt, mindig mission faild-et ír?

Mike
rögötn az elsõ sivatagos küldetésben egy bigfoottal kell nyomulni
iylet lehet találni késõbb is valahol, vagy érdemes eltenni emlékbe, ha még akarom késõbb hazsnálni?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jagi
Köszi. Valahonnan gondoltam. 😊

Atkamon
A faszt van meg!

RatHunt3r
Bakker ezt mindenkinek osztogatják, azt hittem csak én kaptam meg.....

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Carlos
Nekem megvan... :p
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

TothLaci
"Ha valaki megtalálja, hol van a repülési fizika lekódolva, átírhatjuk"

Átírjuk mi... 😄

Csak kérd el R*-tól a GTA: San Andreas és Vice City forráskódját <#idiota>
Aquir
na vajon mit kellett a múltban csinálni a karikákkal??

nincsmit 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Naja...nemtom, szerintem modként lehet, hogy megjelenik.
Amúgy meglepõen jól repülhetõ heli.
Szerintem jobb mint a Hunter!

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
Én úgy tudom hogy az csak abban a bizonyos küldetésben volt extraként, amúgy meg nincs rá mód....

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Ron Ragm
Nem tudjátok, van valamilyen mód amivel a Levathianra vissza lehet rakni a mágnest? Tök jó hogy megkaptam meg minden, de így a hunter mellett haszontalan, no meg vicces lenne pakolászni az autókat...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Carlos
Azt vágom.
Csak a sorrendet nem figyeltem, mert nekem kapásból minden legalább ezüst lett.
Aztán hogy melyik jött elõször a fene se tutta.

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
Hydra vadászgép egy küldi után jön a vége felé
bronz - sima repcsi
ezüst - Stuntplane
Arany - Hunter (vadászhelikopter 😊 (ezzel nekem ultra könnyü volt a Vigilante (rendõrös küldi), simán túl lehet szárnyalni vele a 12 szintet, nem kis pénzt gyüjtöttem vele 😊 (na meg a lóversennyel 😄)

Aquir
las venturas kínai negyed 😊

RatHunt3r
<#wilting>

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemsok.

Þór vígi þessi rúnar

Sadist
Volt valami említésre méltó az utolsó 150 kommentben?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
irtam már nem?
olvass vissza

RatHunt3r
mondassz vmit...

SNAKE01
Hi!!Tud valaki San Fierro-ban Kardot??Ha igen hol??

Carlos
Vegyük, de attól még, Te se én se lettünk okosabbak.

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
vegyük úgy hogy ezt nem is olvastam

Carlos
Ki/mi az a robi?

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
mármint a real???

RatHunt3r
jajajaja neeeeeked!

Viktorr
fasza csapat

Carlos
Emmost nekem?
Nem nekem, vagyhogyvanez?

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
te csíped robi carlost?

RatHunt3r
na ja. de jó lenne vége lenne már a melónak, ejhhh

Carlos
Egy olyannak, aki nem repszimulátorokon nõtt fel.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De ez nem is szimulátor!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1><#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
Szerintem magával a repülésssel nincsen semmilyen gond, sõõõt mégt élvezhetõ is, mondjuk az tény hogy a repülõs suli tényleg lelombozóan hathat a szegény játékos számára aki a robotolást befejezve alig várja hogy játszhasson kedvenc játékával...szerintem

Ron Ragm
jéghideg gyilkosként.

Ezt a küldetést hogy kell megcsinálni: "ice cold killa" ?????????????

\\__/) (O.o) ( } { )

Jagi
Sorry, vak vagyok, mert nem találom!<#wilting><#szomoru2>

Kata
Na igen, de még megszokható volt. Viszont ez... fõleg a repülõgépek... :/

[/cserf][/fülünyúl]

Ron Ragm
Aztán akinek eddig ment annak most nem fog menni, akinek meg eddig nem ment annak meg menni fog😊

Mike
szvsz a VC is szar volt 😊
az a bólogatás helivel elég kiábrándító

Mike
aha
tesztelni fogom

Kata
Egyet értek, hogy a játék repülési modellje a siralmas alatt van, a Vice Cityben profin ment a dolog, de itt valahogy sikerült újra elrontani a repülõgépek viselkedését...
Ha valaki megtalálja, hol van a repülési fizika lekódolva, átírhatjuk. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
:,(

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
azért annyira nem vagyok ügyes!😄
panel vonalas verziót is úgy csinálom,hogy az avsim.com-ról leszedtem egy full fehér 747-400 textúrát és most azz másolgatom rá a másik gép textúrájára...nem egyszerû feladat sajnos,de remélem szép lesz,vagy is szebb lesz mint az elõzõ...😄

Ron Ragm
Vannak különbségek a repülõk között, a nagy kétrotoros nem fordul olyan könnyen mint a kis magángép. Amúgy azt vettem észre, hogy ha elengedjük a gázt, akkor valamivel lassabb (de a levegõben marad) a gép, viszont jobban irányítható, ellenben ha nyomva tartjuk akkor nehezebben lehet irányítani kicsit de valamivel gyorsabb is. Bár lehet hogy ez csak az én képzeletem.

Mike
pl. nem tudtam fejjel lefelé elszállni egy domb fölött, pedig ilyet alapból meg kell tudnom csinálni 😊)