GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
A kép LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De, nem úgy gondoltam, fejbõl, magadtól, szakirodalom nélkül stb 😊))

DJ Skyline
tessék!😄DD
különben én is hagytam az allját

RatHunt3r
barbarát keresed?

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

DJ Skyline
ha nagyon akarnám ma kész lenne...de nincs több türelmem most vonalakat huzogatni!😄D

szvsz meg nem nehéz repülõzni...pléda rá fejjel lefelé a híd alatt böjinggel...

Carlos
bónusz ruháid?
Mert ha tudjuk mid van meg, akkor tudjuk mi nincs meg, akkor tudjuk melyik csaj nincs meg, akkor tudjuk, hol lehet, akkor tudjuk neked megmondani.

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Jó'van elirtam mint, már egy csomó mindent. 😊

Aquir
de akkor hol van? 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
Milyen bónusz cuccaid vannak meg?
(ruhák)

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
np 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jagi
A panelvonalak "hasra" vannak csinálva?
Én az eredeti alját meghagytam csak a szárny feletti részt kellett "átgecssolni".

Aquir
np 😊

Kata
bocs, félreolvastam <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
"és nem a tetõn lövöldözõs"

Carlos
Tévedtem, az nem az!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Blueberryben lövöldöz a fegyverbolt tetején, de a San Fierroi "szigeten" lakik, ahogy átmész a hídon, mindjárt ott lesz egy farm, szívecske jelzni egyébként. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
hát lehet mert nincs nagyvárosban, de nem tok róla semmit 😊

Kata
747, olyan Boeing, hogy 474 nincs, és nem is volt soha. <#bee1>

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Parasztjány?

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Storno, csak az egyik fele.

Aquir
jut eszembe még nem kerestem de hol van az a csaj aki nem barbara és nem a tetõn lövöldözõs meg nem a 3 nagyvárosi, hanem aki nem tartozik ezek közé? 😊

Jagi
SKYLINE: Hogy állsz a 474-tel? Én majdnem megvagyok vele, hó'nap képek! 😊

DJ Skyline
nnnnnnna....pnazelezés fele kész...a géptest finis...már csak az "emelet" ablaksort kell kicsit beljebb tolni,aztán faja...majd késõbb vagy holnap neki kezdek a szárnyaknak,és a malév cuccoknak...

Jagi
Kettõ közül az egyik csak meg lesz! Köszi.

Aquir
persze, ott is 😊)

Aquir
õröket egyenként lopakodva megölni jó a kés leginkább 😊

Carlos
a'la CS?

Þór vígi þessi rúnar

Kata
nekem meg egyik sem tetszik, mert nem lehet velük olyan hatékonyan aprítani, mint a fegyverekkel. Ha meg az utcán odajön 3 Ballas emberke és nekiállnak lõni, elõbb végeznek veled, mint te velük a karddal/késsel 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
alattomos nyakbaszúrás késsel jó, mi? 😊

Random work
felvettem, de nem jött be nekem a kés a kedvencem

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kata
Egyébként van egy katana kard Los Santosban is, a vasútállomástól keletre, ahol deszkakerítéses házak vannak. Ott van egy üres telek, ami körbe van kerítve a sikátor felõl drót, más oldalairól deszkakerítéssel, és egyik oldala nyitott a száraz csatornára. Ott a deszkakerítés törésénél van egy kard, ami a játék kezdésétõl ott van.

[/cserf][/fülünyúl]

littleNorbi
hát nem.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
Igen valami ilyesmit próbáltam, azt hittem érthetõ, vagy töröm a magyart...
ja azt csak szóban lehet na mind1....

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

csááh,

valakinek van uj info multis modrol, hogy mi a helyzet vele?

koszi
Sadist
Te komolyan azt hiszed, hogy valaki meg fog keresni MSN-en, csak azért, hogy segítsen? Miért nem nyögöd be ide a problémádat? Úgy talán elõbb kapnál választ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
kérdezi hogy nem romlott e a játék elfele tõle 😊

Sziasztok!ha vki tudna nekem segíteni a játékkal kapcsolatban az legyen szives keressen már meg msn-n([email protected])nagyon fontos lenne az a helyzet!!PLZ
elõre is köszi!
Dávid<#help>
littleNorbi
Mi?<#wow1>beszélj érthetõbben.

RatHunt3r
és neked nem vágta haza a gámádat???

RatHunt3r
meg kell ba*ni nem agyonverni<#taps>......
<#taps>

littleNorbi
igen.

Carlos
Ja, énis elkavartam a forrás DVD-t.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen. Angolul

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
fogadjunk hogy felraktad a hot coffee-t!?

littleNorbi
A dildo a mû f@sz ?

TothLaci
Nekem is megvolt, csak most tudod, így hirtelen nem találtam meg...<#idiota><#idiota><#idiota>
Ron Ragm
Én eltettem, amúgy még az egyik csaj adja 50% után (asszem az amelyik az autósuliban van), valamint ha megcsináltad a 8-tracket az egyik stadionban akkor is megkapod a stadion mellé.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

littleNorbi
Bementem már a házba és ott verem, és mission faild.

Carlos
Dildo-t vedd fel!

Þór vígi þessi rúnar