GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
öveket becsattolni...
Polygons: 127633
Size: 4147kb
info: Absolutely details tuning. Tuning made below by Tj Sketch. In coproduction with Tj. On car find special chicken like:
-In Engine: 12V engine furry gold colours, 1x filter AEM green, 3x green neon, drive 4x4, chips by HKS.
-Audio: 4x repro system R in Doors, 2x "BIG" luxury speakers by JL AUDIO, 2x sound amplifier (original) by US BLATER, 2x capacitor by CARPOWER.
-Interior: 6x green neons in interior, 2x BIG luxury NOS bottle, new luxury palube, full interior in green color, DRAGSTER sWheel MOMO, speed change box +handbrake by MOMO, "cool" button for NOS 😉, DVD Player PIONEER, special outlet exhaust, 2x green seats SPACRO +race seatbelt
-Exterior: next 7 green neons, on back 8x specially get dark lights on red, luxury open Bonnet, Luxury open door type VOD, new mirror on door, make dough handle on door, 6x rectifiers air, Spoiler WEST, 2x exhaust leadership over boot, Luxury MOMO vheel, coloured spring (on Hydraulics), 4x gold brake wheel disk, 4x Green BRAKE by BRAMBO, luxury much colors
PIC:

több kép

DJ Skyline
ez a natúr gyári...ez meg a hamannék álltal rommátuningolt darab!<#idiota>

tep
tele van San Fierro vele.......az autószalonban is van egy

\"SLICE of LIFE\"

DanielT
San Fierro autószalon.
HELPer
A sultan autót hol találhatom? (mert lecseréltem a BMW M5-s járgányra)!

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

tep
ki kell nyírnod azt a faszit , aki be akar menni a házába

\"SLICE of LIFE\"

Jagi
Hi, megint sz*rban vagyok. Mikor követni kell a "krúpijéét" a sex shopba, aztán haza. Felveszem a gimp suit-ot "oszt" utána ott kell gimpeskedni. de ha megmozdulok ha nem, ha megyek ha nem kb 10 mp múlvas mission failed.
?????? mi van? HLP PLS!

DanielT
Ez enyhe kifejezés. A másik gagyi.
tep
jó , ez azé' sokkal jobban néz ki 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
ilyen már van nem?
Lambo

\"SLICE of LIFE\"

Carlos
Jajj...

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Teatyaúriten! :<#merges2><#merges2>
Hi!
Hogy kell megcsinálni ezt a küldetést, mert nekem sose sikerül: Key to Her Heart ????????????????

\\__/) (O.o) ( } { )

DJ Skyline
komolyan mondom kirázott a hideg amikor megláttam ezt:

természetesen hát miért is ne VC-hez van!😞(((

DJ Skyline
nekem a gf4-es kártyám szart be a másik gépen...ill. mûködik,csak nem forog a ventije,így amikor játszottam akkor elkezdett csipogni a gép...

Carlos
Az. Imádom is nagyon.
Dehát kiszolgált szegénykém. Nem haraxom rá, csak kellemetlen.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
ó dír!<#guluszem1>
kellemes lehet...

DJ Skyline
a válasz a kérdésedben van!😄
azaz nincs

Carlos
Na srácok.
Nagyba nyomom a SA-t, (újrakezdtem frankón).
Resetelt a dög. Kikapcsoltam azt, hogy hiba esetén inditsa újra a gépet a vinfos.
Játszom tovább egyszercsak kék képernyõ mej tájékoztat, hogy hiba van a matrixban. Csekkoljam a hardwereket, etc.
Megnézem õket és csak 256-ot látott az 512-bõl. Na, gép kikapcs, memkoksz kiszed, megy. Memkoksz kiszed, másikat berak sííííííííp, átrak másik slotba, feketeség, átrak harmadikba, sííííííp. Másikat berak, megy.
2003.07.07-es memóriám örök nyugalomba szenderült.
Nyugodjék békében. (élt 2 évet 1 hónapot és 1 napot) Emléke örökké élni fog.
Amúgy meg FAKK!

Þór vígi þessi rúnar

Még mindig nincs reality mod???
DJ Skyline
annyira nem mert olyan a kereke mint egy off road kocsinak...😄
így hát kivesszük a gémbõl...
szarul konvertálták,mert a VC-ben így néz ki:

Truck Driver001
nyiss még 1-et<#idiota><#idiota>
skyline:az elég érdekes lehet 2 motor hogy lehet a gémbe?kicsit "nagy" bug kár érte pedig az auto kurva jó...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Pandula
Az MTA topicot lezárták, úgyhogy ide írnám: a program, ahányszor be akarok lépni, kiírja hogy "Suspected trainer usage" és nem enged be. Pedig egyáltalán nincs trainerem.<#nemtudom>

http://www.pandulapeter.extra.hu

DJ Skyline
de az autóban is van egy motor!<#idiota>

Truck Driver001
ez kurva jó lett grat<#wow1><#wow2><#eljen> csak kár hogy a motorja a járokelöket hajtja<#idiota><#idiota>

Truck Driver001
ezt ismerem anno én zmodelerel probálkoztam és nekem is elég sürün ilyet irt ki....egypk annyi hogy az eredeti készitöje lezárta hogy mások ne tudjanak be nyulni munkája gyümölcsébe 😊...ezért kell engedélyt kérni rá.....hogy tud szerkeszteni vagy amit épp csinálni akarsz vele...

DJ Skyline
itt van arról a motorról is egy múvi...

DJ Skyline
az a baj,hogy nem tudom beimportálni 3dsmaxba😞(
valami szart kiír,hogy Locked...sajnos van 1-2 amire ezt írja ki...természetesen az IFÁra is kiírja...

Truck Driver001
VÁÁÁÁÁÁ ez mekora 😄DD ha megcsinálod sa-ba elküldhetnéd<#vigyor3><#wink>

DanielT
Utolsó 8. de van vagy 3 lehetséges célállomás Venturason belül, random változik.
DJ Skyline
hányadik truck missionnál tartasz?ez az uccsó útvonala..asszittem már ott tartasz!😄D

DanielT
Én voltam 😄
DJ Skyline
sorry akit kilöktem!😄

DanielT
Na, ezt kipróbálom, köszi. Egy a baj, nem mindig ez a célállomás, de majd próbálkozom!
DJ Skyline
azaz...elvitt mindent ami csak létezik!😄D
videó végefelé 45 sec körül még mindíg tolja maga elõtt a fehér autót!😄😄😄

DJ Skyline
én ezen az útvonalon mentem...jó gyorsan lehet haladni

Jagi
Hhahahaah!!!!!!!! A villamos 😄DDDDDDDDDDDDDDD

DanielT
Dede, az. A rendõrautókkal nincs gondom, de egyszer csak megjelenik egy helikopter és rommálõ a gépfegyverrel. Ezzel nem tudok mit kezdeni 😞(
DJ Skyline
Nyomattam neki a gázt ezerrel...A rendõrautókat meg leszorítottam mindíg...az nem az amikor LV belvárosába kell bemenni?

Igen.

De ha Katievel összejöttél, akkor ha koorházba kerüész akkor nem veszik el a fegyvereidet, ha Barbarával, akkor meg ha a rendõrök kapnak akkor nem veszik el...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

DanielT
Hogy a bélbe?
DJ Skyline
én meg tudtam csinálni...igaz 2x leesett a vontatmány...

DanielT
És ez a "mesterséges intelligencia" szívat sok küldetésen keresztül, most már csak 1 van amit nem tudok megcsinálni és nem rajtam múlik. Az utolsó Trucker mission, amikor 4csillaggal indulok a kamionnal Venturasba. Akármit csinálok szétlõnek helikopterrõl... bújjak be a fa alá? Hogy meneküljek el egy kamionnal egy helikopter gépágyúja elõl? Rohadjon meg ott ahol van...
DJ Skyline
reggelt...egy kis múvi így reggelre,az SF-i rendõrség határozott,céltudatos cselekvéseirõl!😄DDDD Az egész egy no comment...
videó

ngcsnet
ruha+kocsi? ez mind amit kapok tõle?

Ha a barátnõddel 100%on vagy kapsz tõle ajándékba ruhát. (Mindegyiktõl mást).

Az utcán a csajoknak ha igent mondasz, akkor bwülnek akocsidba. El kell vinned õket, halami nyugodt helyre - pl. tengerpart - és ott fogják csinálni!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ffxi
Hi all! Los Santosban mindig van az úton fekete és fehér ruhás menyús. Oda megyek és "Yes" és "No" lehet választani, és utána semmi sem történik. Tulajdonképpen ez mit akar? És mi értelme feltunkolni a kapcsolatot a csajjal(Denise meg a többi)? THX!!!

Fákjúal!

jó szori igazad van de alig járok fel ide...
ez a codepack merre van?? 😊
geri15
és mondá az úr: olvass faqút

de segítek: tegyé fel egy codecpakkot -_-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.