GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#guluszem1><#eljen>
te meg miért nem alszol?😊
valaki fordítsa le, mert van amit nem értek.thx

Két kérdésem lenne:
1. Még mindíg nem sikerült megcsinálnom a repülõs küldetést (bérgyilkos jön repülõvel), mire megfordulok a repülõ olyan messze van hogy nem érem utól. Hogyan tudom a Dodo sebességét fentebb tornázni?
2. 4 barátnõm van azt olvastam összesen 6 van a játékban. Nekem a rendõr és az áplónõ nincs meg. Merre keressem õket?
Ha voltak már bocsi.
Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

DJ Skyline
ACHTUNG ACHTUNG ALARM ALARM

San Andreas Patch 1.01

letöltés

tartalma:
- Issue fixed on machines where the OS has been updated (one OS installed over top of another) and has 2 registry keys that point to the users "My Documents" folder (we incorrectly used to assume the Win2000 folder, now correctly uses the last installed OS folder) - users know this as "user account period bug".
- Crash when entering advanced display options with only 32 meg of video ram (32 meg of video ram is not supported and will only allow use of 640*480 in 16 and 32 bit. At this resolution it is likely you will see the "Black Roads" LOD problem). We do NOT however disallow machines with 32 meg of video ram from running GRAND THEFT AUTO: San Andreas.
- Crash when entering advanced display options on a dual monitor machine after :- starting game on primary monitor in maximum resolution, exiting, starting again in maximum resolution on secondary monitor. Secondary monitor maximum resolution had to be greater than maximum resolution of primary monitor.
- Destroyed cars now are correct colour.
- Dirty cars now able to get clean.
- Numpad 5 key is now mappable when re-defining controls.
- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".
- Improvements to DVD streaming.
- Audio problems in interior / exterior transitions and getting in / out of cars fixed.
- Some fixes to ensure reverb is not present at certain save points.
- Improvements to dance game timings.
- Crash occuring when using "user radio files" while the frame limiter is disabled.

Dirty cars nem véletlenül van kiemelve...sokan panaszkodtak,hogy mindíg koszos a kocsi

DJ Skyline
carshow_sfse.txd - autószalon,payNspray,transfender
carshowglass_sfsx.txd - autószalon ablaka
sprayshp_sfse.txd - payNspray belseje

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Los Desperados küldetésben hogyan kell embereket toborozni? (Már kipróbáltam minden billentyût)
Köszi
Kata
nem, Brabusra 😛

[/cserf][/fülünyúl]

hen-tes
sztem az a lényeg, hogy lowriderezik, de a tengely, fék nem marad a kerékkel + a rugó sem nyúlik

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bigapó
szerintem annyit látni, hogy a felni éppen leugrott a boltba...

The Matrix has you...

hen-tes
vak vagy? 8-|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Carlos
Szar.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Ez tényleg no comment, nem látni semmit

xotyi
no comment 😄

Trance&Friends nothing more..

Amse
mercire?😊

Kata
melyik file-ból lehet kiszedni a textúrákat? Én is fotosoppolni akarom az autószalont magamnak! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Truck Driver001
látom bmw mániás vagy 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DanielT
Takkkkkkkkkkkarodj már innen B+!!!
Aquir
rendõröset Hunterrel a legkönnyebb 😊

nemhogy nem lõnek beléd de nem is ütközöl a levegõben, + még ugye ez a leggyorsabb eszköz rendõrösben mivel toronyiránt a célponthoz repülhetek, és nagy távolságból is le tudom szedni a célpontokat könnyedén 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Nem számítanak bele.
egypszichonauta
ja a rendõröset rhino tankkal csináltam azzal a legkönnyebb.szerintem...régi repülõtértöl nem messze van egy katonai bázis ahonnan lehet lopni,de egybõl 5 csillagos körözést kapsz.

lamase
NINCS SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

egypszichonauta
100%os vagyok de még nincsenek meg az ugratások(unique jumps),az nem azámít a 100%ba?vagy lehet 100% fölött is teljesíteni?

xotyi
aha, nah ezt a lépést kihagytam😄 kösz a felvilágosítást... / miután visszaraktam a sultan eredeti fájlait már nem tudtam vele többé bemenni a Wheel Arch Angels-hez..😞

jakewyler
mi van most menõ járgány???????????????????,

Sland
ez a tag rohadt idegesítõ!! Fõleg a 60ezer kérdõjelével meg értelmetlen fogalmazásaival, hozzászólásaival. <#violent>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
jár még a kocsihoz egy vehicle.txd,amit be kell másolni a GTA San Andreas\models\generic könyvtárba

lamase
ne irogass nekem pm-et, nemrakom ki

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
melyiket,mert 2db 14 MB-s van!😄
M6,és M5...és azon belül is 2-2 verzó...egy enyhe bugos,és egy nem bugos verzió...

xotyi
jó a kocsi csak nálam vmiért nagyon halványak a hátsólámpák😞

DJ Skyline
köszi...jaja tovább tartott...legtöbbet a fallal,meg az úttal vacakoltam...a többi inkább gondolkozás volt,hogy hogy is legyen!😄D

jakewyler
valaki be tette má azt 14mb bmw??????????,,

DJ Skyline
ami a játékban volt eredeti az is ilyen,csak fehér,és van rajta 4 ablak...<#idiota>

xotyi
le a kalappal, tovább tartott mint a Supra amit csináltál?😊

DanielT
Najó, de ez mennyire gázul néz már ki.
DJ Skyline
<#zavart1>

csak szembõl kéne de amúgy pont ilyen kell...😊))

DanielT
Fekete garázsajtót a büdös életben nem találsz, a photoshophoz kellene érteni és lenne egy pillanat alatt 😄
bigapó
jah, eggyel lentebb😊 sorry...

The Matrix has you...

DJ Skyline
vagy egy órán keresztül kerestem fekete garázsajtót...a létezõ összes verziót beírtam a gúglbe...fekete garázsajtó,black garage door,garage door,black door,stb...de ilyen fos képeket hozott fel...ugyanez volt a padlóval is...nem találtam semmit,így fogtam az alap texúráról egy kocát,ráraktam mindre,szürkével körbeszegélyeztem,majd az egészet kifeérítettem...
majd holnap nekiesek a v1.1-nek...
falak stimmelnek,csak a feketéket kell élethûbbé tenni,meg az utat lecserélni...
meg keresni valami normális ablakot a garázsajtóknak,ablakoknak,ajtónak

DanielT
Öööö, nos.... igen 😄DDDDD
Sland
mivan? nézd már meg hogy kinek a hsz-ára ment a válasz!!! <#falbav>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
tudom,túl paintos!😄DD

DJ Skyline
gagyi lett a transfender mellett az út!:😄D
jobb ötlet támadt...

bigapó
mert még nem tart ott a játékban 😊))

The Matrix has you...

DanielT
Helyes, mert nekem kicsit sok benne a fekete, fõleg az nem jó, hogy teljesen homogén. Egyébként elsõre szép munka, csak ne állj le 😊
Sland
miért?

DJ Skyline
tenksz!😊))

Le a kalappal!
Ez nagyon jól sikerült!
Kár hogy még mindig nem tudom megvenni ezt a szar ingatlant!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

DJ Skyline
áhhh fráncbá...készülhettek az 1.1-es verzióra!<#idiota>

Sland
fel lehetne rakni a gamigora is... tök jó!

Sland
megint második!!!

lamase
Letöltések 3 😄