GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Too many translation requests by millions of users. Please <a href="http://www.tranexp.com/win/NeuroTra.htm" target="_new">click here</a> or try again later."
vagy "A dokumentum nem tartalmaz adatot"...'nyádat
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\\__/) (O.o) ( } { )
Én is szoktam használni, azért a naggyát felfogod, hogy mirõl is szól a text...
betettem intertran fordító cuccba...ezt hozta ki!😄DDDDD
"habár birtokol biztos nem mind User ez hiba tapasztal , szoros a fél -aink User birtokolt de legalább néhány Bugs -ba San András. hiszen nem csak Bugs wurden -ba ez Patch eloszlatott , is a Hot Coffee "- opció wurde teljes -ból San András eltávolított. végül erhielt San András alapján a Hot Coffee Mod máris egy új Alterseinstufung -ba USA und wurde -ba Ausztrália teljes számûz. -ba ez vidéki lesz a verzió 1.01 jólét zukünftig is -ban bolt elad , ezzel ember a elkerítések alapján a szex - jelenet újra kering tud. Zu ez indítóberendezés felállított vitorlázat is egy seperate Homepage nevek NoMoreHotCoffee.com egy , -ra a ember explizit -ra a Patch információ. ez oldal teendõ zum " védekezés vor a szex - jelenet -ba San András kiszolgál."
6 van: 2 san fierroban 1 las venturasban 1 los santosban, 1 a legészakibb faluban bal oldalt és 1 a los santos feletti faluban
3 féle paccs van
North American version
European/Australian version
German version
tudnám nekem melyik van:S:S
tud valaki németül?
lefordíthatná ezt!😄
"Zwar haben sicher nicht alle User diese Fehler erlebt, knapp die Hälfte unserer User hatte aber mindestens einige Bugs in San Andreas. Doch nicht nur Bugs wurden in diesem Patch beseitigt, auch die "Hot Coffee"-Option wurde gänzlich aus San Andreas entfernt. Schließlich erhielt San Andreas aufgrund der Hot Coffee-Mod bereits eine neue Alterseinstufung in den USA und wurde in Australien gänzlich verbannt. In diesen Ländern wird die Version 1.01 wohl zukünftig auch im Laden verkauft, damit man die Einschränkungen aufgrund der Sex-Szenen wieder umgehen kann. Zu diesem Anlass richtete Take2 auch eine seperate Homepage namens NoMoreHotCoffee.com ein, auf der man explizit auf den Patch hinweist. Diese Seite soll zum "Schutz" vor den Sex-Szenen in San Andreas dienen. "
Vki. feltudná tölteni valahová a GTA-SA köv. eredeti fájlait?
GTA San Andreas\data\script\main.scm
GTA San Andreas\data\script\script.img
Nagyon megköszönném!
értelemszerûen grand theft auto san andreasra kerestem,de felhozott vagy 10 oldalnyi cuccot
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
tessék
- Destroyed cars now are correct colour. - A totálkáros kocsiknak normál (gondolom elszenesedett) színük lesz
- Dirty cars now able to get clean. - A koszos autók tisztíthatóak lesznek
így ennyi!😄DDD
a többit nagyából értem és nem akarok hülyeséget leírni
van miniimage!!!
gamecopyworld.com
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mad Max Feeling és berakta ide!
A lényeg az volt hogy megy aq sivatagba és nincs forgalom!
a nincs forgalom modot honnan tudom leszedni?!
én is csak a felét értem...illetve csak töredékeket abból amiket nem tudok teljesen értelmezni...