GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Yamada DVD-lejátszó kézikönyv. Hasonlóan van fordítva mint ez, qva vicces 😄DDD

DJ Skyline
tudom ettõl tartok én is!😄DD

DJ Skyline
az agyam eldurran ezektõl a fordító genyóktól:
"Too many translation requests by millions of users. Please <a href="http://www.tranexp.com/win/NeuroTra.htm" target="_new">click here</a> or try again later."
vagy "A dokumentum nem tartalmaz adatot"...'nyádat

DanielT
Nemtom mit hekkeltek az eredeti exe -vel, mivel a patch változásai is az exe ben vannak miután visszarakjátok a krekkeltet semmi változás nem fog történni, legalábbis minden nem az 100% szerintem várjátok meg a krekkelt patch -et.
DJ Skyline
huácsá...így se jó...lehet mégsem germán verzióm van...na leszedem a többi kettõ paccst' is

Sland
THX<#worship>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Köszi szépen!
HELPer

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Sland
Kösz!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Ezt hogy érted?

Aquir
ha tudsz angolul akkor itt van ez =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jagi
Harrgh...
OFF

DVDjátékos meg van vkinek?

ON

Aquir
az német 😉))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
javítva van a táncos gém idõzítése 😄

Sland
Internet fordító linket plz!

DJ Skyline
már jön is...ezer tenksz!

DJ Skyline
német,de no problem!😄

Sland
EREDETI SAN ANDREAS EXE

ITT VAN!!!

valaki segítsen mert örökké kifagy amint belép a menübe idáig még nem csinált ilyet, miért?????????????

\\__/) (O.o) ( } { )

HELPer
Az orosz...<#eljen>

Aquir
nem megmondtam? 😄

HELPer
Az sem tökéletes!

Én is szoktam használni, azért a naggyát felfogod, hogy mirõl is szól a text...

Aquir
fujj német 😄

DJ Skyline
LOOOOL
betettem intertran fordító cuccba...ezt hozta ki!😄DDDDD
"habár birtokol biztos nem mind User ez hiba tapasztal , szoros a fél -aink User birtokolt de legalább néhány Bugs -ba San András. hiszen nem csak Bugs wurden -ba ez Patch eloszlatott , is a Hot Coffee "- opció wurde teljes -ból San András eltávolított. végül erhielt San András alapján a Hot Coffee Mod máris egy új Alterseinstufung -ba USA und wurde -ba Ausztrália teljes számûz. -ba ez vidéki lesz a verzió 1.01 jólét zukünftig is -ban bolt elad , ezzel ember a elkerítések alapján a szex - jelenet újra kering tud. Zu ez indítóberendezés felállított vitorlázat is egy seperate Homepage nevek NoMoreHotCoffee.com egy , -ra a ember explizit -ra a Patch információ. ez oldal teendõ zum " védekezés vor a szex - jelenet -ba San András kiszolgál."

HELPer
<#whatever>

Aquir
asszem a H az a G fordítottja, egyébként az optionsban bárhová átállíthatod 😊

Aquir
1. nem kell gyorsabban menned, akkor Rögtön fordulj meg mikor éppen meglátod a repülõt, és így pont a faránál leszel

6 van: 2 san fierroban 1 las venturasban 1 los santosban, 1 a legészakibb faluban bal oldalt és 1 a los santos feletti faluban

Sland
neked german. Ez amit beraktál ide az german

HELPer
ez kiszedi a Hot-ot?

HELPer
vagy RMB + H

DJ Skyline
találtam ilyet is
3 féle paccs van
North American version
European/Australian version
German version
tudnám nekem melyik van:S:S

tud valaki németül?
lefordíthatná ezt!😄

"Zwar haben sicher nicht alle User diese Fehler erlebt, knapp die Hälfte unserer User hatte aber mindestens einige Bugs in San Andreas. Doch nicht nur Bugs wurden in diesem Patch beseitigt, auch die "Hot Coffee"-Option wurde gänzlich aus San Andreas entfernt. Schließlich erhielt San Andreas aufgrund der Hot Coffee-Mod bereits eine neue Alterseinstufung in den USA und wurde in Australien gänzlich verbannt. In diesen Ländern wird die Version 1.01 wohl zukünftig auch im Laden verkauft, damit man die Einschränkungen aufgrund der Sex-Szenen wieder umgehen kann. Zu diesem Anlass richtete Take2 auch eine seperate Homepage namens NoMoreHotCoffee.com ein, auf der man explizit auf den Patch hinweist. Diese Seite soll zum "Schutz" vor den Sex-Szenen in San Andreas dienen. "

Aquir
jobbgomb + g 😊

HELPer
(Egy nagy bakiba ütkötem mivel úgyszerettem volna egyénileg modosítani egy fájlt, hogy nem készítettem biz.ment.-et)

Vki. feltudná tölteni valahová a GTA-SA köv. eredeti fájlait?

GTA San Andreas\data\script\main.scm
GTA San Andreas\data\script\script.img

Nagyon megköszönném!

DJ Skyline
köszi!
remélem jó lesz majd<#confused>

Sland
már töltöm fel

DJ Skyline
és itt mire keressek,ill mit töltsek le?<#confused>
értelemszerûen grand theft auto san andreasra kerestem,de felhozott vagy 10 oldalnyi cuccot

Sland
ok

DJ Skyline
az eredeti exe filet nincs kedved feltenni ide?😄DD

DJ Skyline
huácsá nem joak így sem

Sland
Rockstar adta ki? Akkor én felrakom mivel nekem eredeti a gém!!! 😄 na én ilyenek miatt vettem meg a limited editiont! <#idiota>

DJ Skyline
nincs mit...csak csinálj az eredeti fileról egy másolatot ha már nem akarsz egyedül kóborolni akkor ne legyen probléma

DJ Skyline
mit csinál az a miniimage?😄

k8bal
nagyon köszi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
én voltam!😄D
tessék

DJ Skyline
😄DD jó meglesz...amit tudok lefordítok

- Destroyed cars now are correct colour. - A totálkáros kocsiknak normál (gondolom elszenesedett) színük lesz
- Dirty cars now able to get clean. - A koszos autók tisztíthatóak lesznek
így ennyi!😄DDD
a többit nagyából értem és nem akarok hülyeséget leírni

k8bal
nem kell neki!
van miniimage!!!
gamecopyworld.com

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
nem emléxem már ki de anno csinált egy ilyen képet:
Mad Max Feeling és berakta ide!
A lényeg az volt hogy megy aq sivatagba és nincs forgalom!
a nincs forgalom modot honnan tudom leszedni?!

Amse
én is így vagyok vele.mondjuk tuti van olyan aki meg semmit nem ért belõle szal a fordítás nem ártana.az eredeti exe-t meg feltölthetnéd vhova, hogy csak neked kelljen újrarakni 😛

DJ Skyline
nem tudtam aludni!😄DD
én is csak a felét értem...illetve csak töredékeket abból amiket nem tudok teljesen értelmezni...

DJ Skyline
tudtam...<#falbav>
kell neki az eredeti gtasa.exe
most tehetem fel a gémt