GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem voltam egy hétig, és hallottam, van vmi magyarosítás, de nem találom...
Akkor most van?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\\__/) (O.o) ( } { )
most nézem img toolba nem találja meg azt a fájlt amire le kéne cserélni...pedig megnézném hogy loboghat 300-nál a far szörzete😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
de a hot coffe modhoz jól jöhet...nem az van,hogy a csaj tök pucér,te meg esõkabátban hágod a csajt!😄DD
inkább itt nézzétek meg a Nackter CJ 1.0a-t...<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
\"SLICE of LIFE\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Figyuzzatok az normális ha az összes terület elfoglalása után a saját házamból kijõve tele van a tér ellenséges bandatagokkal? (már végigvittem a játékot)
Eddig nem is vettem észre ezt,nem lehet h a #47883 patch miatt van ez is? Mer ha igen,akkor leszedem mer qrva idegesítõ,h több órát szaroztam területfoglalással,és akkor a saját bandám központjában kinyírnak...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
zúzd le mind3at az egyik csak jó lesz!😄
[/cserf][/fülünyúl]
3 féle van:
Amcsi
EU/Ausztrál
Német
#47934--->nincs mit
#47935--->köszi!😊))
[/cserf][/fülünyúl]
Skyline! Neked is köszi a választ! <#puszis>#puszis>
[/cserf][/fülünyúl]
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\\__/) (O.o) ( } { )
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
\\__/) (O.o) ( } { )
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
az én területeimen is
Pl. ha én berakom a Passatot, akkor egy a játékban levõ kocsit fog lecserélni, vagy ez egy teljesen új kocsi lesz? Bocs, ha h*le a kérdés.
Árpádvezér