GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a mai termés!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Most tartok ott, hogy elérhetõ a Gang War.
Mennyire fontos a játékmenetben (a pénzen kívül), hogy megszerezd Los Santost ?
Csak azért mert durván szenvedek minden egyes területért.. Nekem irreálisan nehéznek tûnnek ezek a Gang War-ok. (a területek megtartása már nem annyira vészes)
A tõlük elvett AK-val most elég eredményes vagyok, de szívesen várnék valami jó trükköt valakitõl, aki rutinosabb.
Köszi <#wave>#wave>
Mennyire fontos a játékmenetben (a pénzen kívül), hogy megszerezd Los Santost ?
Csak azért mert durván szenvedek minden egyes területért.. Nekem irreálisan nehéznek tûnnek ezek a Gang War-ok. (a területek megtartása már nem annyira vészes)
A tõlük elvett AK-val most elég eredményes vagyok, de szívesen várnék valami jó trükköt valakitõl, aki rutinosabb.
Köszi <#wave>#wave>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
reggelt mindenkinek...
én is kiprobáltam....nagyon zsir nekem naon bejön😄
ui:a lamborgihni két különbözö verzio?a belsöjük más...csak azért<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
én is kiprobáltam....nagyon zsir nekem naon bejön😄
ui:a lamborgihni két különbözö verzio?a belsöjük más...csak azért<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
a kek sztem igenyesebben nez ki
hallott mar vki vmi katonai bazison fellelheto eltunteto fegyverrol?
hallott mar vki vmi katonai bazison fellelheto eltunteto fegyverrol?
szvsz mind2 szar...a zöldnek belelóg a kereke az aszfaltba,a kéknek meg nincs motorja...felrobbantottam vagy 3x még a kiégett roncsot is,de a motorháztetõ nem repül le...<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Már csak egy olyan hiányzik ami demonstrálja a méreteket 😄 Egymás mellett a két autó szembõl 😄D
Az a bajom az eddigi lambóval, hogy szerintem kicsi.
Az a bajom az eddigi lambóval, hogy szerintem kicsi.
nnnnna...képfelbontást elfelejtettem beállítani,de mind1 így is látszik a lényeg!😄DD
az a baj,hogy nem emlékszem már melyiket melyikre tettem!😄DDD
az a baj,hogy nem emlékszem már melyiket melyikre tettem!😄DDD
ha eredeti a játékod akkor van.ha nem akkor várnod kell még, mert csak az eredeti exe-re lehet feltenni a patch-et.keress rá legalul a patch szóra és találsz linket.
San andreashoz van már 1.01-es crack ?
tud valaki róla?
ha van akkor egy linket plííííz!!!!!!!!
tud valaki róla?
ha van akkor egy linket plííííz!!!!!!!!
There is no peace. There is only WAR!
Nos, akkor tudod mi a feladat 😄DD
Fullgrafika, nagyscreenshot, egymásmelléállakétautó, ugyanolyanszínnel és berakjaaképet 😄DD
Fullgrafika, nagyscreenshot, egymásmelléállakétautó, ugyanolyanszínnel és berakjaaképet 😄DD
kicsit leves vagyok....ugy latom..
😊
😊
Of Hello!
vki meg tudna mondani, h hogyan lehet megnyerni a triatlont?nekem minden(muscle,stamina,...) maxon van, megis elhuznak mellettem bmivel megyek....😞
vki meg tudna mondani, h hogyan lehet megnyerni a triatlont?nekem minden(muscle,stamina,...) maxon van, megis elhuznak mellettem bmivel megyek....😞
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
BMW Saloon v1.1
bocs a késésért csak nemtok magamról
bocs a késésért csak nemtok magamról
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ez a hummer rohadt yól ézki igy képröl..asszem mindjárt be is rakom😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
és egy olyan térképet ahol az összes barátnõ rajta van, köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
CSásztok nem tud nekem valaki mutatni egy ilyan oldalt amibenn az összes autot meglehet nézni képen kösziiiii<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
segitene valaki nem találom a 6 barátnõt
\\__/) (O.o) ( } { )