GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
akkor 4, ezt még nem tudtam... Persze 4 repülõ / helikopter / tank az jó a hangárba, nem is verdák kellenek oda 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TruenoAE86
Matrix, boccs az elõbbiért... 😉 basszus most olvastam végig, a moddolók listáját, és mindent amibe te érintett vagy! >De... azért higgatabban is lehetett volna kezelni a dolgot,(inkább magamra értem, de rád is vonatkozik)
Písz

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

az engem is besokkolt, hogy a bazi nagy hangárba is csak 4 verda "fér"! 😞

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

M@TriX
max 4 (hangárba is) (játékbug?féle)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TruenoAE86
Álltalában a garázsokba 2-4 db. jármûvet lehet rakni!

<(kivétel a hangár)de namtudni biztosan>

Aquir
normál verdák, hajó és helikopter megmarad a garázsban (nem hangár), nekem mind a 3 megmaradt úgy, hogy több minden is volt a garázsban 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jagi
Egybe raktad mindet?

Shaman
öööö kérdés:

Korábban begyüjtöttm a mellék-quest járgányokból (taxi,rendõr kocsi,stb.) egyet egyet az egyik garázsomba,hogy ha majd elkezdem ne kelljen keresni. Nos elvileg a garázsból nem kéne,hogy eltünjenek az autók,nem? A rendõrautó mégis eltünt ez hogy lehet? A garázsban sem maradnak meg örökké a verdák?

(nem mintha olyan nehéz lenne rendõr verdát találni az utakon,csak úgy kérdem)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Aquir

matyi08
hol lehet megtalálni a gokartot? légyszi jelölje be valaki a térképen!

DJ Skyline
én sem...eddig csak 2 db modern kocsi van benne...illetve 3 de amikor gyártották nem volt modern,csak a tuning miatt modern...(na ezt jól megmondtam!😄DD) ez az autó pedig a TRD Supra

Guer
ok akkor majd mutasd a felhozatalt

M@TriX
máshol van a mércénk 😊 és a tuti konverteket szeretem abból pedig 10-nél több nem igen van na majd a hétvégén úgyis elkezdem átdolgozni az én image-met majd mutatom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Guer
azért van sok jo (legalábbis igy képekröl)
és szerintem az SA-ba alapbol olyan szar autokat raktak bele hnogy pffujj
mindegyik sablon kocka tiszta unalmas
pedig a GTa3ba meg VC-be is durva verdák voltak

DJ Skyline
nem értjük félre egymást!😊
indísd el az exet és csak simán installáld bele ahova akarod...aztán hopp a mappában lesz egy .dff .txd stb stb😊

Broafka
lehet hogy te értesz félre, vagy nem értjük egymást, de nem azt kérdezi meg hogy hova csomagolja ki, hanem hova telepítse, és a becsomagolt fájlban csak egy exe fajl van <#fejvakaras>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DJ Skyline
ehh olyan mintha belenne csomagolva...választasz egy helyet ahová "kicsomagolja" aztán onnantól neked kell betenni a szokásos módon

Broafka
ahová akarom?
vicces, azért kurvára nem mind1 hova telepítem
a SA mappába, vagy azon belül valamelyik mappába?
<#wave>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

M@TriX
(szvesz írtam, hogy részmerõl is megvan a terv, de) jelenleg szerintem kb 5-6 igényes autó született a többi még az alapverdáknál is gányabb, persze sztem. ízlés dolga
(meg én nem akarom ultramodern verdákkal szétnyomni a játékot 😊)

Guer
ok ez már a te bajod nem az enyém 😊
de szolj csak ha kell vmi

Guer
naés az nem baj
akár lehet 200 mb is a skinpack a végére engem pl nem zavarna 😊

perse nem keéne az összes autot lecserélni csak egy részét

Ezt a kerék csomagot mivel lehet betteni a játékba?
Carlos
Nem képtelenség!
Plö nekem is sikerült!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vegyél vissza az arcodból, ha megkérhetlek!

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
Death Star Moon
kép
letöltés

DJ Skyline
1972 Detomaso Pantera

letöltés

Truck Driver001
maga az auto teccik...de ez igénytelen munkának tünik:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

M@TriX
ha neked ez élvezet tedd csak ez szabad világ, ha te így jól érzed magad...
csak nehogy összefuss egy bannképes adminnal

(mellékesen csak nem is mosolygok, egy nyamvadt "smile"-t sem engedtem el, ez inkább siralmas)

DJ Skyline
ja és még annyi,hogy sorry de nem volt idõm kimazsolázni a playlistedbõl a zenéket!😊

M@TriX
jól van nyugi, majd megnõssz

DJ Skyline
na ja,de...
eddig betettem 8 autót,meg a felni módot és már majdnem 40MB-t dobott a gta3.img-n....pedig alig van lecserélve valami!

A Zmodeler csak egyetlen dolog miatt érdekes (mintha megvásároltad volna..), ukrán barátaim ajándéka azoknak, akik nem bírják a 3dsmaxot,vagy nem tudják beszerezni, vagy esetleg túlságosan bonyolult nekik, na meg azoknak akiknek a kedvence a Zmodeler.

Guer
majd lassan összedobhatnál egy skinpackot nemhinném hogy te xarokat rakx be 😊
szoval szerintem lassan már kezd annyi jo kocsi lenni hogy simán meglehetne csinálni

DJ Skyline
max 100% mentést tudnék hozzá leszedni!😊)
megcsináltam nagy nehezen mindent aranyra és kész!😊

DanielT
A Zmodelerrel hogyismitis?
M@TriX
mi lenne ha megtanulnál képet linkelni vazz, teleszemeteled a topigot.

TruenoAE86
Te Sky, honnan is lett neked HotKnife-od?! Mert félreértés ne essék, és már említettem de 2 vizsgát képtelenség letenni aranyra. ezért gondolom leszedtél hozzá valamit. 😉

DanielT
Ide a kocsikkal izibe! 😄
Napot,

Hamarosan jelentkezem újabb verdákkal, addig is a egy kis ajándék a szerkesztõ kedvû egyedeknek.(ne tessék terjeszteni, mert csúnya dolog...)

Zmodeler 2.0.4 (build_701) letöltése

DJ Skyline
na elkezdtem lecserélni az autókat...eddig így állok:

Bullet - Chevrolet Chevelle SS 72
Monstera - Chevrolet Silverado 2500 '86 MonsterTruck
ZR350 - Mazda RX-7
Sabre - 1964 Ford Mustang
Sultan - BMW M5
Buffalo - BMW M6
Uranus - TRD Toyota Supra
Hotknife - Ford Falcon LastV8 (Mad Max)

TruenoAE86
A Wheel Arch Angels-be is jött pár pöpec felkó

ez érdekes

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
olvasd végig a ridmit...

ha hozzáadotam a dff-eket és a txd-et miért nem cserélte le?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
baromi jó!<#eljen>

TruenoAE86
le kell cserélni hozzá az uj felnikhez kapott "transfender overhoul" másnéven "carmonds" mappában lévõ tartalmakat... Nekem nemkell hozzá, tök gagyi, meg az is szar benne, hogy ingyen van >minden<.

TruenoAE86
Fõleg ahhoz képest nem rossz, hogy beta verzíónak készûlt 😊. mer én mondjuk ennél nemtudok sokkal jobbat elképzelni, anniy max a bay, hogy hiányzik még 4 felni a készletbõl...

a traktort hogy lehet feltuningolni?
mit kell átírni a carmodsban?????????

TruenoAE86
oksa... 😉 azóta rájöttem, És még az RX-7-em is jobb lett ;oDDD

TruenoAE86
Nekem specielEZa véleményem errõl,meghogy erre várok már 1 ideje. ígymár mindjárt más ugye? BRUTÁL PIAA görgökkel...(Sky M5copy színnel 😉