GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Písz
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<(kivétel a hangár)de namtudni biztosan>(kivétel a hangár)de namtudni biztosan>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Korábban begyüjtöttm a mellék-quest járgányokból (taxi,rendõr kocsi,stb.) egyet egyet az egyik garázsomba,hogy ha majd elkezdem ne kelljen keresni. Nos elvileg a garázsból nem kéne,hogy eltünjenek az autók,nem? A rendõrautó mégis eltünt ez hogy lehet? A garázsban sem maradnak meg örökké a verdák?
(nem mintha olyan nehéz lenne rendõr verdát találni az utakon,csak úgy kérdem)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és szerintem az SA-ba alapbol olyan szar autokat raktak bele hnogy pffujj
mindegyik sablon kocka tiszta unalmas
pedig a GTa3ba meg VC-be is durva verdák voltak
indísd el az exet és csak simán installáld bele ahova akarod...aztán hopp a mappában lesz egy .dff .txd stb stb😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
vicces, azért kurvára nem mind1 hova telepítem
a SA mappába, vagy azon belül valamelyik mappába?
<#wave>#wave>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(meg én nem akarom ultramodern verdákkal szétnyomni a játékot 😊)
akár lehet 200 mb is a skinpack a végére engem pl nem zavarna 😊
perse nem keéne az összes autot lecserélni csak egy részét
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
csak nehogy összefuss egy bannképes adminnal
(mellékesen csak nem is mosolygok, egy nyamvadt "smile"-t sem engedtem el, ez inkább siralmas)
eddig betettem 8 autót,meg a felni módot és már majdnem 40MB-t dobott a gta3.img-n....pedig alig van lecserélve valami!
szoval szerintem lassan már kezd annyi jo kocsi lenni hogy simán meglehetne csinálni
Hamarosan jelentkezem újabb verdákkal, addig is a egy kis ajándék a szerkesztõ kedvû egyedeknek.(ne tessék terjeszteni, mert csúnya dolog...)
Zmodeler 2.0.4 (build_701) letöltése
Bullet - Chevrolet Chevelle SS 72
Monstera - Chevrolet Silverado 2500 '86 MonsterTruck
ZR350 - Mazda RX-7
Sabre - 1964 Ford Mustang
Sultan - BMW M5
Buffalo - BMW M6
Uranus - TRD Toyota Supra
Hotknife - Ford Falcon LastV8 (Mad Max)
ez érdekes
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
mit kell átírni a carmodsban?????????