GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem szaggat be...nekem is van vagy 4db 3-5MB-s .txd,.dff file és semmi baja...VC-ben már 1 ilyen autónál problémázott...be kell tömöríteni a textúrákat és nincs probléma!😊

Kit--Kat
gondolj bele, hogy befog szaggatni a gépeden, ha ilyenek fognak futkározni SA-ban tucatjával 1 utcában

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

TruenoAE86
Hátezmeg, már 1-re durvább... demégmindígcsak KÉP van rolla. FUCK ! Mikor lessz már végre kész?!?!?!?!<#duma><#wilting><#wow1>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Akos 001
azt tudom,csak zavarja a szemem😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kit--Kat
csak a program nem cseréli le azt Segát vagy Nintendot a szobában PS1re😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
nem tudom...de úgysem fog látszani nagyon játék közben

Akos 001
Tökéletes!!!de mi a ...-nak van az a pénz az üllésen?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
ja de nem állt meg az élet 92'-ben!😊

Kit--Kat
õõ hidd el én nemérezném jól magam, mert tudom, hogy 92ben játszódik és kész
a GTA3at szétpakoltam mindenféle autóval, ott nem számított
a Vice Citybe is csak akkor éreztem jól magam, ha korhû autókat raktam bele, milyen suttyón nézett már ki amikor 2004es tunin Passatok köszöntek vissza belõle:S

DJ Skyline
na szóval még1x
itt van egy készülõ Impreza:

DanielT
Jól el vannak dugva 😊 Szerintem nyugodtan pakold a verdákat, csak magadat fosztod meg az élménytõl.
Kit--Kat
hmm de ha azon kívül, hogy a játékba nagy betûkkel ki van írva mikor játszódik, több vizuális utalás is van.....

DanielT
Ez mekkora eszement baromság 😊 Többeknek feltettem már a kérdést:

1. A ti környéketeken minden évben csak az aktuális azévi autók járnak?
2. 92 óta tökéletesen más az utcakép, minden épület lecserélõdött?

A játékban egyszerûen semmi nem utal arra, hogy mikor játszódik.
Akos 001
vazze pont az alsó kép nem jön ki

Kit--Kat
már 2 hónapja végigvittem:/és ha beisrakok valamit akkor az max Testarossa Countach 911 vagy egyéb ilyen 92be beillõ verdák lesznek

TruenoAE86
:::::::::::: Mindennap megnézem ezt a gépet, csakhogy láthassam mire számítsak::::::::::::

TruenoAE86
Ez egészen jó meglátás. Addíg amíg végig nem viszed esetleg, aztán majd megunod mint a többi gémet. És csak be fox tenni valamit. 😊

DJ Skyline
igen!😊)

és lesz jobb!
igaz ez renderelt kép,de akkor is!😊

TruenoAE86
Az 1 etlen patent "tuning" gép amirõl gondolom beszélsz, az a TRD Supra.Na,ha annál jobbat ha csinál, vagy mutat valaki az már nem is ember!

TruenoAE86
Eygedi a stílusom, esetleg visszavehetek, de akkoris. Ezt nemlehet így elcsesszenteni, mint ezt a Toareget.

Kit--Kat
hát én nem rakok bele autókat ebbe szerintem, Vice Citybe raktam, de csakis 86os évjáratig, afelett nem voltak autók
én is szeretem a Modenat, de ezért még nem rakom bele, mert nem tudnám beleélni magam már így a játékba

TruenoAE86
Ahhelyett, hogy a motort, vagy a futómûvet látnánk.....! CJ büdös lába figyel kifele!

DJ Skyline
bárhova megyek átmegy az elsõkerék a kasztnin...ez nem terepfüggõ!😊))

DJ Skyline
van aminek nem tudok ellenállni akármennyire is 92'!😊
ez olyan mintha a te kedvenc autódat nem engedném,hogy berakd...így is úgy is beteszed,mert tetszik,stb...nekem 1 tuning autó van bent a 7 közül...az sem egy rommácsicsázott autó...

DanielT
1. Nem mondtad, hogy törötten néz ki így, azt hittem el van cseszve a modell berakása.
2. A stíluson sürgõsen változtass, nem ehhez szoktam.
TruenoAE86
...Vagy fogod és bekeményíted a futómûvet...vagy nemviszed terepre a Ferrari F4o-est looooooooooooolllll!!!!!!!!!!!!!!!!! 😮)

Aquir
kilóg a CJláb 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TruenoAE86
nyisd ki jobban a szemed %) LOL!!!!!!!!!
Fogod kinézel a fejedbõl osz látod hogy leszakadt a lökös és átlátni az egész autón! nincs futómû se motos, se mûszerfal, ellenben a Suprával, ami 8 mega helyett 4 mega, és MINDENE fullosna van megoldva. Akkor kérdezem én hol rejtõzik meg ebben a >8< mega

DanielT
Mire gondolsz? Nálam 100% tökéletes perfekt csodaszép hibátlan gyönyörû.
TruenoAE86
Nah skacok, EZt már lehet gondnak nevezni, mert nemondjuk már, hogy >8< megás gépnél ilyet elnézne akárki, ez már jól el lett toszva!

TruenoAE86
itt meg már az "izlések és pofonok". errõl enyit.

TruenoAE86
Ha neked ez gondot jelent akkor... huhhhh. megemeled pl. -0.10- el és jó lessz!
Nem kell ehhez videó, tévedett aki a ReadMe-t pötyögte és kész.

Kit--Kat
na igen a Ferrari az a sportkocsik királynõje, én azt nem értem, hogy tudtok ennyi szutyok tuninger autót berakni amik ráadásul nem is 1eznek 92õvel

DJ Skyline
pont az,hogy gond van!😊))
ha nem hiszed itt van egy rövidke videó az alap felnivel és a readme beállításaival!😄

TruenoAE86
Ez a Passat pedíg jobb, mint amit elképzeltem. sz.tem érdemes meglesni, kár, hogy este lett közbe.

TruenoAE86
Semmi gond a gyári beállításokkal... a gyári kerék kissebb, mint az uj felni amit rátettél a Transfenderbe, attol tûnik ülettebbnek! LOL😊 amugymeg így is ugyis 1 ferrari... sose teccett!

DJ Skyline
nem tudom pedig azokat a számokat írtam be amit a rídmíben írtak

Kit--Kat
túl van ültetve, sosem takarta el a kerekeit a sárhányója

DanielT
Mindigis gyanús volt, nem is raktam be 😊)
DJ Skyline
Megnéztem az F40-t!
Tulajdonképp nem rossz,de az alsó kép elárulja az egyetlen hibát!😊)

Kit--Kat
én se istenítem a bömöst, no de azért ennek van telejsítménye és nem is néz ki rosszul

TruenoAE86
"az meg bolond aki a 1 Phaeton tankját lövöldözi...arra nincs semmi szükség" 😊))

TruenoAE86
Öhömmm, ezt régebben nem MagicAri mondta Matrix-nak?! És különben sincs értelme annak ami ebben le lett írva, mivel mindenki jól láthatja, hogy az lenne króm ami fehér. és ezért nem okolok senkitse ember, csak mondtam, hogy ennél jobbnak hittem.

TruenoAE86
Gyüjtõknek talán, amugy nemigazán, mivel csak 1 BMW. Semmi különleges! Csak nállunk eléggé ritka! Németbe ha akarsz hozzájuthacc 1 millo alatt is!

DJ Skyline
"Elárulnád honnan hiányzik neked a phaetonról krómozás? Egyszerûen nem látom, pedig jó alaposan átnéztem, ahol lennie kell ott bizony van. Vagy csak a képeket nézted és arról itéled meg?
Becsapós a dolog mert sok esetben, még a játékban sem igen látszik, hogy van e rajta krómozás vagy sem.(pláne ha kicsi a felület)
Egyébként a konverzió mindíg tökéletes (hiszen megy a játékban), maximum az eredeti modell van szarul megcsinálva, de azt rendszerint nem lehet észrevenni, mert a kedves modellezõ urak hülyeségeit általában kijavítom.
Egyébként tényleg van hiba a phaetonben, kimaradt ugyanis a benzin tank, amibe ha belelõsz robban a verda, illetve csak robbanna mert elfelejtettem berakni...
"

TruenoAE86
Hát srácok, megmondom õszintén csalodtam a Phaetonba, mert az ég világon semmi króm... és QZ felni(?!)

Kit--Kat
azért ennél többet ér, nem?:/

Nem tudjátok, Suzuki Swift még nem készült a játékhoz? (Régi vagy az új)

zaki
<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>

DJ Skyline
találtam egy jó kis színskálát az SA-ban szereplõ összes színrõl