GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
van egy kinem adott béta letölthetõ verzió de most nem mûködik az oldal...majd ha jó lesz,akkor beteszem
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A tuareg mint olyan egy konverzió, vagyis amit látsz azért olyan mert a modellezõ ilyenre csinálta. Egyébként ígyis kurva sok poligonból áll a jármû, (bár van benne jó sok felesleg is) és nem akarta tetézni még ilyen apróságokkal.
Ha ismered a gta sorozathoz készült autó modelleket akkor tudhatod, hogy évekig senki sem foglalkozott ilyen lényegtelen apróságokkal mint, leszakadt lökhárító, és látszik a player lába. Mindenki örült hogy egyáltalán kapott valamilyen az eredetihez legalább picikét hasonlító járgányt. Az hogy mára már találhatsz olyan modelleket amelyek minden szempontból tökéletesek, az csak annak köszönhetõ, hogy vannak fanatikus gta rajongó modellezõk akik veszik a fáradságot és a leszakadt lökhárító helyét (stb), a tervezéskor, modellezéskor figyelembe veszik. (Lásd az audi s4)
Egyébként ez a modell eredetileg csupán a maxhoz készült, és hogy renderelve legyen azért felesleges olyan dolgokat modellezni ami amúgysem látszik a képeken. Nekem aki megkapta a modellet, pedig sem idõm sem pedig kedvem nem volt ezzel a hibával foglalkozni.
Még egy dolgot jegyeznék meg, az építõ jellegû kritikát nagyon szívesen fogadom, de ne tessék a befektetett munkát nyílvánosan ócsárolni, mert túlságosan sok idõmet veszi igénybe, míg egyáltalán fogyasztható formára hozom a járgányokat (itt nem az egyszerû konverziókra gondolok), és még véletlenül eltalál menni a kedvem az egésztõl, és akkor pusztán a magam szórakoztatására csinálok jármûveket. Tehát ha megkérhetlek a jövõben ha valamilyen problémád van az általam készített, konvertált járgányokkal akkor azt elõször jelezd felém privát üzenet formájában, és minden bizonnyal a megoldás sem fog sokáig váratni magára.
Mégegy dolog, szándékosan nem zártam le, illetve nem készítettem úgy a modelleket hogy megnyithatatlanok legyenek, tehát mindenki elõtt ott a lehetõség hogy javítson rajtuk...