GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

00 Blue 00
ok megkeresem!

Akos 001
oda kell álni eléje és TAB-mint amikor smacizni akarsz vele.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
akkor lehet kiírni amikor kiírka a bal fölsõ sarokban,hogy Give Gift vagy mittomén mi

Akos 001
Be kell dobni az ablakon a koktélokat,a térképen ki is vannak jelölve.Aztán be kell menni a házba a csajért.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

ez a hülye carl nem adja oda a virágot a csajnak.pedig nyomom a TAB-ot,de semmi.M9it kell még nyomni?Randi elején akartam átadni,de semmi.Help!
Mit kell abba a küldetésbe csinálni amikor odaküldenek egy házhoz a moloton koktéllal???Dobáltam a házat de semmin!Be akartam dobni az ablakát nem jött össze!Mit kellene csinálni???????
DJ Skyline
gallardo és igen...keresd meg már betettem 1x😊

Akos 001
igen,2 verzio is van már

Sziasztok valaki segítsen ki, hogy honnan tudok eredeti exe-t szedni, please
00 Blue 00
A murcielagot asszem az a neve

00 Blue 00
A HAMANN lambót megcsinálta már valaki az SA hoz?

Guer
látom de ez nem vmi szép (legalábbis igy képröl)
erröl jutott eszembe hogy kéne jo astra 😊

Akos 001

PLackó
hmm most látom hanyadik hozzászólásnál áll a topic.itt bajok lesznek<#vigyor5>

Guer
tud vi jo/szép astrat szoljon

Akos 001
nem néz ki rosszul

Truck Driver001
hööö micsoda opel astra<#wow2>de kép sajan elég xar/kicsi 😞

letöltés

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
egér kamion?<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Akos 001

zaki
jah... ennél vannak sokkal profibba verdák... mint pl MagicArizona gyártmányai <#worship>

DJ Skyline
nekem nagynak tûnik ez a ferrari...nézd meg CJ-t milyen kicsinek tûnik benne...kép2-n látszik a legjobban

Kit--Kat
boccs ha öszekevered a tetõs autót meg a cabriot elnézést:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
nekem nem teccik <#levele>

zaki
okoska kicsit vegyél már vissza :o

Kit--Kat
na igen, ezt tudom, limitált szériába piacra dobták, na de ha megnézed azt a modellt akkor láthatod, hogy annyiból áll, hogy leszedték a tetejét és ráadásul nem is eredeti üléseket kapott

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
nah az oldal meghalt...de feltettem ide a tömörített filet...

Kit--Kat
ha nem zavar te nagy szakértõ ez 1 zár tetõs Testarossa....LOL

DJ Skyline
zaki
Kit--Kat
nem is volt ilyen Ferrari

DJ Skyline
Knight Riderre gondolsz?
van egy kinem adott béta letölthetõ verzió de most nem mûködik az oldal...majd ha jó lesz,akkor beteszem

DJ Skyline
Ferrari Testarossa
kép
kép2
kép3
letöltés

DJ Skyline
valakinek ez tetszik...tiszteletbe kell tartani!😊

Magnumrolcsi
S betü

motorral hogy lehet egykerekezni? 😊
12346
szép-szép meg minden, de ebbe minek? csak egy újabb szappan, amit tologatni lehet hátulról.

Sippie
suzuki swift nincs? 😛
I.C.ram
Van már tankolós mod végre? 😄 Akarok túrázni 😊
Magnumrolcsi
y-betû=yes

Hogy kell felvenni a prostit? 😊
3Error
nem "üllés", hanem ÜLÉS !!!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

azoli
Én pontiac tran am-ot keresek SA-hoz! ViceCity-hez volt! Véletlenül nem tudjátok létezik hozzá? 1nagy halom oldalt néztem végig de semmi

Aquir
50 embert elszállítasz. Nem baj ha több taxi - küldetésre szakad az az 50 ember, csak az a lényeg hogy 50-et elszállíts 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

köszi srácok a segítséget már már megy a rendõrös küldetés😛 de a taxissal mit basztam el???? rendesen szllítottam az embereket és a 20. után kiírta hogy misson somplete..??? hogy kell 50 küdletést csinálni??
Kedves kollega,

A tuareg mint olyan egy konverzió, vagyis amit látsz azért olyan mert a modellezõ ilyenre csinálta. Egyébként ígyis kurva sok poligonból áll a jármû, (bár van benne jó sok felesleg is) és nem akarta tetézni még ilyen apróságokkal.
Ha ismered a gta sorozathoz készült autó modelleket akkor tudhatod, hogy évekig senki sem foglalkozott ilyen lényegtelen apróságokkal mint, leszakadt lökhárító, és látszik a player lába. Mindenki örült hogy egyáltalán kapott valamilyen az eredetihez legalább picikét hasonlító járgányt. Az hogy mára már találhatsz olyan modelleket amelyek minden szempontból tökéletesek, az csak annak köszönhetõ, hogy vannak fanatikus gta rajongó modellezõk akik veszik a fáradságot és a leszakadt lökhárító helyét (stb), a tervezéskor, modellezéskor figyelembe veszik. (Lásd az audi s4)
Egyébként ez a modell eredetileg csupán a maxhoz készült, és hogy renderelve legyen azért felesleges olyan dolgokat modellezni ami amúgysem látszik a képeken. Nekem aki megkapta a modellet, pedig sem idõm sem pedig kedvem nem volt ezzel a hibával foglalkozni.
Még egy dolgot jegyeznék meg, az építõ jellegû kritikát nagyon szívesen fogadom, de ne tessék a befektetett munkát nyílvánosan ócsárolni, mert túlságosan sok idõmet veszi igénybe, míg egyáltalán fogyasztható formára hozom a járgányokat (itt nem az egyszerû konverziókra gondolok), és még véletlenül eltalál menni a kedvem az egésztõl, és akkor pusztán a magam szórakoztatására csinálok jármûveket. Tehát ha megkérhetlek a jövõben ha valamilyen problémád van az általam készített, konvertált járgányokkal akkor azt elõször jelezd felém privát üzenet formájában, és minden bizonnyal a megoldás sem fog sokáig váratni magára.
Mégegy dolog, szándékosan nem zártam le, illetve nem készítettem úgy a modelleket hogy megnyithatatlanok legyenek, tehát mindenki elõtt ott a lehetõség hogy javítson rajtuk...

cement
hat ez igy nem semmi remelem gamebe is jolesz 😄

respect to the man in the ice cream van

Akos 001
a képeken jól néz ki,de a gameban milyen lesz?<#szomoru2>

Kit--Kat
lehet

Akos 001
nekem nem<#sniffles>

Carlos
Gyönyörû!

Þór vígi þessi rúnar