GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Így ennyit lehet tuningolni,de a felét nem látod a garázsban,hogy hogyan is néz ki mert akkora a busz,hogy nem látszik,csak ha kiparkolsz
Monster
Ez csak szimplán nem tetszik nekem
BMW
ez még valamelyest elmegy,de a belseje iszonyat ronda
és ez tényleg benne lessz
kérlek segíts
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
User Tracks a csatorna
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
-a jármû jobb oldalán textúrahiba
-törésmodell nincs és nem is tervezünk"
kár,hogy nem törik
tudnátok nekem segíteni a san adreas-ban??? (gondolom igen)
a zenéket hova tudom bemásolni és ha bemásoltam a játékban melyik csatorna az
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Trance&Friends nothing more..
Nekem is van egy gázos autóm amit kicsit át kellene polírozni.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.