GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elkezdem berámolni a ládákat, akárhogy sietek, mire az utolsót is beraknám, Rydert kinyírják az õrök... Két láda után ki kell mennem irtani õket, akkor meg engem nyírnak ki... Áll oldalt egy Jeep. Ha azzal kezdek el rohangálni, sorra el tudom gázolni a katonákat, de egyszerûen nem fogynak el, és addig hajtom a gépet amíg vagy felrobban, vagy valami mindig történik. Egyszerûen nem bírom megcsinálni. Ennyire nem lehetek béna... 😞
És a másik kettõrõl még nem is beszéltem 😞
A lényeg, hogy futnia kell a gaménak kilépsz asztalra elindítod a progit és kiírja melyik garázsban milyen autód van. Ezeket lecserélheted más típusra és színûre amikor bemész akkor már az a kocsi lesz ott.
Én így tesztelem az autókat. Persze ha motor volt a garázsban az gáz lehet mert az autó amit betesz helyére akár a falba is bele lóghat.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-azt megjegyzed
-game elindít
-mentés betölt
-alt+tab
-carspawner elindít
-szám beír
-spawn vehicle
majd a játékba vissza és elõtted lesz az autó!😊
Kb négy napja szenvedek ugyanazzal a három kibaszott misszióval, és még mindig nem sikerült egyik se. Kezd baromira elegem lenni. És még csak az elején vagyok... 😞
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
amugy még a san andreast már végigvittem egy fél éve csak belenéztem ebbe a topikba és láttam egy csomo jo kocsit. így végigmentem 30 oldalon és amik tetszettek letöltöttem
csak a gta 3 ba tettem be a taxit
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ezt egy 12 is megtudja csinálni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
" A GTA Garage munkatársai egy nem mindennapi programmal rukkoltak elõ a GTA társadalom legnagyobb örömére. Ez a bizonyos program a Mod Manager nevet viseli, mely tulajdonképpen a modok és jármûvek importálását egyszerûsíti le olybá, hogy még a keveset látott laikusok is vígan elboldogulnak vele. Sajnos a fejlesztése még korai fázisban tart, így modifikációkat nem lehet még telepíteni, viszont autókat annál inkább. Ezen felül még van egy felettébb hasznos funkciója a programnak, mégpedig az, hogy az összes jármûvet és fegyvert megtekinthtünk valós idõben, 3D-ben. A Mod Manager nagy elõnye még, hogy a GTA 3-tól kezdve az összes résszel mûködik."
letöltés
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Más játékkal nem volt gondom
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
BKV Inspector (Budapest Public Transport Co Inspector) 😄