GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Házigazda: DJ Skyline
Amse átadta a helyét?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
szvsz nem lesz hozzá,mert túl nagy lesz az egésznek a mérete...habár ha valaki nagyon frankón tud tömöríteni akkor csinálhat belõle akár alig 100MB-t is!😄
napokba töltöttem le egy játékhoz egy addont, 5MB volt tömörítve,kicsomagolva meg 150MB!<#wilting>#wilting>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://sum41.uw.hu
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
a gumi topikok 99százalékában több van,lejárt a game
The Matrix has you...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Rendkivül egyszeru sztem a dolog,arrol van szó,hogy egy programnak a szövegfiléjét kéne elküldenie nekem vkinek ugyanis nekem spanyolul van meg...Szoval ha vkinek megvan angulul vagy magyarül....
De a többit leirtam abba atopikban..
Elõre is köszönöm,Sky az autok továbbra is csodásak,jó8 mindenkibe😊
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Már csak az Eclipse hiányzik 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ja és nelegyél hókotró neméri meg 40 fokban <#idiota>#idiota>
Minél többet menj a vonattol minél meszebb ne közvetlen mellette mer akkor a vonatot lövi nem az ipséket de sztem ez logikus...
Jah és 2.szorra sikerült.
nem tudom,hogy lesz-e!😊
ha valaki jól tud modellezni és kedve is van akkor biztos megcsinálja!😊
Ja. Szerinted lesz 2F2F-os Eclipse?Én nagyon örülnék neki!A Nissan Skyline után a kedvenc autóm.Mégegyszer köszi
de nem találok egy ilyen fájlt sem benne, legalábbis nem látható karakterekkel
a 6.autó(cabrio)
Ha a filmbõl (FnF,2F2F) ezeket az autókat megcsinálták SanAndreasba,lehetséges hogy az Eclipse-t is megcsinálják?!?
eleve úgy tettem fel,hogy én betudok szállni
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."