GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
má mikó....😊
de kellett 1 hét mire átírták.

Akos 001
óóóó,csak most látom:
Házigazda: DJ Skyline
Amse átadta a helyét?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
én nem csinálok!😛PPPPPPPPPPPPP
szvsz nem lesz hozzá,mert túl nagy lesz az egésznek a mérete...habár ha valaki nagyon frankón tud tömöríteni akkor csinálhat belõle akár alig 100MB-t is!😄
napokba töltöttem le egy játékhoz egy addont, 5MB volt tömörítve,kicsomagolva meg 150MB!<#wilting>

Akos 001
pl.😄ELUXE MOD

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sland
nekem nincs

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

drowns41
Akkor csakhogy feldobjam a topicot. Akad valakinek egy olyan (nem 100%-os !!!!) mentése ami a reptér megvásárlása közelébõl van?

http://sum41.uw.hu

Akos 001
ja,viszont úgy végzi mint a VC topik,ez a nomális

Truck Driver001
én már meguntam:/..le is töröltem a gémet már mikor😛..jáccanék még ha nem nem lenne olyan fárasztó berakni az autokat+ha bugos a kerekeket kijavitani pl...már nagyon unom😊..inkább wárok olyan modot mint a vájsz szitihez...hogy 1 telepitésel minden auto le lesz cserélve...érted mit mondok😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

geri15
már kiadták és végigvittem pc-n °_° hazudnak a geciek!!!4

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ffxi
Hé! igaz emberek, hogy a GTA4-et csak konzolra adják ki?

Fákjúal!

DJ Skyline
mondjuk tovább bírta az SA topik, mint a VC!😊

Akos 001
GTA:San Andreas(11 új üzenet)
a gumi topikok 99százalékában több van,lejárt a game

egypszichonauta
összesen 6 db barátnõ van,asszem kettõt megismersz küldetések közben a többit meg kell keresni

DJ Skyline
de lelállt a topik!<#idiota>

bigapó
az egyik küldi után adja a játék. az elsõt csak úgy megkapod, mert megmented az életét. Denise a neve. a többiért meg kell majd küzdened egy kicsitjó nem nagyon, mert max annyi, hogy vagy túl kövér vagy túl izmos leszel neki. értelemszerûen vagy fogyni vagy izmosodni kell. kinek mi tetszik. errõl a faq-ban lévû hoodloom-os linken kapsz bõvebb infót.

The Matrix has you...

Mikor lesz a fõhõsnek barátnõje?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Bocs,hogy élek! És azt hogyan kell?

Nem akarom GTA hoz nem illõ kérdéssel rabolni itt a helyet és a türelmeteket,meg aztán azt sem szeretném ha bannolva lennék.....Mindazonáltal azt tapasztaltam ezt a forumot olvassák a legtöbben és itt vannak a legrendesebb és legjofejebb emberkék légyszi ha vki erre jár nézzen be az "olda game hivek" nevû topikba és segitsen ha tud...
Rendkivül egyszeru sztem a dolog,arrol van szó,hogy egy programnak a szövegfiléjét kéne elküldenie nekem vkinek ugyanis nekem spanyolul van meg...Szoval ha vkinek megvan angulul vagy magyarül....
De a többit leirtam abba atopikban..
Elõre is köszönöm,Sky az autok továbbra is csodásak,jó8 mindenkibe😊
TruenoAE86
<#felkialtas>>>>FAQ<<<<#felkialtas>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Caby
szasztok nekem akkor recseg mocsokmód amikor esik az esõ de akkor büntet!!! olyan mint a szokol rádió <#nemtudom>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

a hanggal nincs senkinek problémája csak nekem ? az autós küldiknél ahol vannak társak a kocsiban és beszélnek a bal hátsó hang recseg, alig érthetõ, ráadásul van hogy nincs duda és fék meg egyéb hangok. nem tapasztalt senki ilyet? van már hozzá peccs?

zaki
kicsinyítsétek már le a képeket könyörgöm...

xotyi
Szalacsi-e vagy!😄

Trance&Friends nothing more..

Már csak az Eclipse hiányzik 😊

geri15
sztem még csak tanulja :CC

Sland
mi van??? tudsz magyarul gecó?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tök szar a San Andreas de nekem megvan de már jobb és nem lett szar de lehet hogy mégis szar nem tudom hogy most mi szar vagy nem szar help my szar vagy nem????heeeeee,
Akos 001
Nekem olyan volt h a motor egy bug miadt valahogy "felkerült" a vonat tetejére,ott ültem a motoron a pasival,lõttem 2-3at az összes pasi meghalt,és kész😄D

geri15
azé csaknem :CCC mégcsak szept van és kurvameleg van sazl... NE!!! 😄

DJ Skyline
thx
lol pedig mindjárt télö'

geri15
csá sky, jó az új logód, bár nemigazán változott 😛

ja és nelegyél hókotró neméri meg 40 fokban <#idiota>

Nekem elsõre ment.Annyi volt, hogy közel mentem ahhoz a vagonhoz ahol a tetején vannak, a vonattól 1-2 méterre, majdnem párhozamosan a banditával és kész.

Megrohadok az irigységtõl

Nincs titok csak lényeg van😊
Minél többet menj a vonattol minél meszebb ne közvetlen mellette mer akkor a vonatot lövi nem az ipséket de sztem ez logikus...
Jah és 2.szorra sikerült.
Van egy küldetés amikor a kövér négert kell vinni egy enduron.A mozdony mellett kell haladni,hogy lelõhesse a 3 latin banditát akik a mozdony tetején vannak.Én nem értem miért nem sikerült.Annyit mentem a mozdony melett amennyit lehet.Néha a vonat egyszerûen lehagyott aztán meg beértem de ez minden.Másoknak hogy sikerült?Elsõre vagy sokadikra?Van valami titka hogyan kell csinálni?

DJ Skyline
nincs mit!
nem tudom,hogy lesz-e!😊
ha valaki jól tud modellezni és kedve is van akkor biztos megcsinálja!😊

Igazad van! Visszaraktam 1 régebbi handling.cfg-t,és most jó.k Nagyon köszi
Ja. Szerinted lesz 2F2F-os Eclipse?Én nagyon örülnék neki!A Nissan Skyline után a kedvenc autóm.Mégegyszer köszi

a hangerõt lehet vhol a mappákban állítani manuálisan? nekem az a gondom a hanggal, hogy a kocsi, lövések, duda stb. hangok olyan halkak hogy alig lehet hallani õket, míg a zene és párbeszédek normál hangerõn vannak

de nem találok egy ilyen fájlt sem benne, legalábbis nem látható karakterekkel

filamester
ok a kocsi elég szar de legalább a kerék jó 😄!
Köszi szépen!

DJ Skyline
nincs kizárva,de nem nagy rá a valószínûség...max akkor ha átállítottad a handling.cfg-t,vagy a vehciles.ide-t...

Lehet annak valami köze ehhez, hogy elötte a SENTINEL nevû autot 1 Mercedes-re alakítottam át???

DJ Skyline
filamester
BMW 325i E36 Cabrio
a 6.autó(cabrio)

Ha a filmbõl (FnF,2F2F) ezeket az autókat megcsinálták SanAndreasba,lehetséges hogy az Eclipse-t is megcsinálják?!?

drowns41
Köszi, jó lenne, csak az a baj hogy 100%-os mentés van.

http://sum41.uw.hu

DJ Skyline
nem tudom,eddig nem volt ilyen panasz!<#nemtudom>
eleve úgy tettem fel,hogy én betudok szállni

DJ Skyline!Miért nem tudok beszállni az Imprezába?

DJ Skyline
ok

filamester
DJ Skyline jöhet egy kocsi aminek a kerekét le kellene csökkenteni ugy mint tegnap?

Elõvettem a jobbik eszem és visszaolvastam, még nincs 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."