GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
most speciel azt hoztad fel, ami jelenleg a keleti-régió legnagyobb problémája, szerintem. egyszerûen nem vagyunk azon a szinten, hogy legálisan szerezzük be a dolgainkat (csak amit nagyon nem lehet máshogy😊)
hogy ez miért van? azt nem itt fejtjük ki és Én speciel nem is tudok ehhez többet szólni. ezt látom és vállalom, hogy Én is ezt csinálom. keresem a kis kapukat ahol csak lehet, mert egyszerûen nem maradnék máshogy ÉLETBEN!

The Matrix has you...

Carlos
Megtehetné, de akkor mégkevesebb pénz jönne be.
Igyis a legtöbben warezolnak és nem veszik meg a játékot, mégha meg is tehetnék. Nekem elsõ dolgom volt megvenni a SA-t. Azóta is szép dísze a szobámnak a többi mellett...
Tegyük hozzá, hogy legtöbbször elõször énis warezolok de aztán megveszem õket, ha nagyon tetszik. Nálam is ritka hogy megnézés nélkül veszek meg egy játékot. 4-5 db van ilyen talán (Z, Megarace 2, Diablo 2, Diablo 2 LoD, Sa)

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
szerintem teljesen igazuk van. miért játszon egy 11 éves kölyök ilyen játékokkal?? de még a 16 is! szóval szerintem itthon is bevezethetnének ilyet és rendszeresen ellenõrizném, hogy tényleg csak azoknak adják el a cuccot, akinek ezt szabad.
Az, hogy egy szülõ megveszi a korhatár alatti csemetéjének a játékot, már egy teljesen más kérdés. nem beszélve az illegális letöltõ-rendszerekrõl. ez az érem másik oldala. mindenesetre az állam megtehetné a rá háruló lépéseket...

The Matrix has you...

Carlos
Ha volt már, bocsi:

"Rövid idõn belül két USA államban is szigorították az erõszakos elemeket tartalmazó videojátékok eladását. Szeptember 9-én Kaliforniában hagyták jóvá a törvényhozók a hasonló játékok terjesztésének szigorítását (melyek keretében többek között külön matricával lennének megkülönböztetve), annak érvénybe lépése Schwarzenegger kormányzón múlik. Borítékolható a jóváhagyása, ugyanis korábban õ ennél még szigorúbb rendeletet kívánt életbe léptetni, mely azonban elbukott.
A tegnapi nap folyamán pedig Michigan államban szigorították a videojátékok kereskedelmét. December elsejével kezdõdõen tilos lesz eladni gyerekeknek (17 év, és az alattiak) Mature és Adults Only besorolású játékokat."

Hardwired

Þór vígi þessi rúnar

Truck Driver001
geciyó a törés modell...<#wow1><#wow2>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

a lookspringet ki lehet vhogy kapcsolni?

A repülõs iskola teljesítése elõtti és utáni helyzet is van (40 %-os),
aztán Woozie telefonja után már lehet is menni Las Venturas-ba.

http://huntuti.uw.hu/index99-1.html

Azt folytathatod... (5 barátnõ megvan, a 6. Las Venturas-ban lesz),
hajós iskola kész, autós iskola kész, repülõs iskola kész.
A motoros iskola könnyû lesz Las Venturas-ban.
<#smile>

Guer
szerintem lehetne csinálni jo verdékbol, nem kéne az összeset lecserélni (tudom már régebben is mondtam😊
az meg szvsz nem számit hogy mekkora lesz manapság már több száz megákat is le tud szedni a nép pikk-pakk
felölem lehetne akár 500 mb is....

12346
mintha nem lenne olyan törés egy csomó gémben..😊 jó lenne ebben is. talán akkor érdekelne még mindig.

Visszatérve az Eclipse-hez szerintem csak a hydraulika miatt ilyen magas.
De majd ha beraktam majd akkor megmondom.

Egy kérdés! Leszedtem már vagy 5 helyrõl neon modot de egyiksem mûködött,pedig mindent a leírtak szerint csináltam.De ahogy elnéztem nem vagyok egyedül.
Ha van akinek sikerült, akkor mondja már el hogy csinálta?!?

Hát én is ugyanezt remélem!

geri15
hát de így nem reális a dolog az a baj. Alapvetõen "rossz" a GTA engine-je ebbõl a szempontból, de mégse nevezhetjük rossznak, mert ez sem kis teljesítmény amit produkál 😊

Majd talán a GTA4-ben jobb lesz

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ez igaz,de legalább már ilyen is van.Minden ketdet nehéz!De egyszer csak eljutunk odáig.... nem?

geri15
aha csak 1 gond van vele: mivel nincs "rétegzett" (nem tudok rá jobb szót) sérülés a GTA-ban, ezért akkor is így fog kinézni hogyha nagyonlassan nekikoccansz egy kocsinak, vagy felborítasz egy embert stb, pedig ez inkább frontális ütközésre vall

Sland
ja, bizony jó

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Na ezt nevezem én kidolgozottságnak.

geri15
lol szar!!! <#vomit>

Sky: tényleg igaz, erre nem is gondoltam! 😊 (#52192)

De suzuki a mi autonk.<#vigyor3>

Kit--Kat
ehh adriano, grat..😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
ez baromi ronda!<#wilting>

Suzuki Escudo - Pikes Peak

Akos 001
öööö bammeg ez meg mi?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Ha esetleg valeki ráakadna a másik Eclipse-re mindenképp szóljon
Elõre is köszi<#smile>

Ja.De remélem valaki átdolgozza hogy lejebb kerüljön.

Már kerestem FnF Eclipse-t,de nem ezt,hanem a zöldet

Akos 001
nem a legszebb,túl magas

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

vagy ezt

Na és a FnF-os RX-7? azt csak 1 oldalon találtam meg.

DJ Skyline
azt ne feledd,hogy a VC-hez jók a GTA3-as autók is,azért annyi!😊)

geri15
pfuj, bezzeg a VC-hez mennyi kocsi készült (és még készül is) :'(

Akos 001
ez a mai fiatalság...nem csinálnak semmi hasznosat

DJ Skyline
az a helyzet,hogy nincsen semmi új!😞

Akos 001
Dj Sky már keresi az esti adagot,remélem

geri15
-.-
<újautót akar>

Akos 001
:C

geri15
hát ha kocsik hejett már csak a flém megy.... akkor gyõzzön a jobbik!! 😄

Akos 001
hééé ez nem a gumi

Truck Driver001
oda irtam hogy nem "dicsekedés" képpen szántam...LOL...

Caby
szánalmas..... <#zavart2>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

DJ Skyline
én is dicsekedjek?😊
haveromnál meg kb 2-3 perc lenne az a 450MB-s cucc!😄DD
na jó igaz munkahelyi net,nem saját

Akos 001
grat a nethez...

Truck Driver001
nekem ehez a modhoz pl olyan 1 wagy 2 óra kéne hogy lent legyen😛(nem sok)
(nem dicsekszik de tényleg yó netje wan néki😄DD)

Akos 001
nekem a Delux kb.10órán át jött le,pedig "csak" 150mb volt😛

Amse
én csak felügyelni jártam ide.Az utóbbi idõben meg már azért sem.POnt ezért kerestem meg Dj sky-t, hogy vegye át.
láthatod, hogy elég read only user vagyok a 10e hszemmel és a több mint 4 évemmel.

Akos 001
😄
nem sûrûn jártál ide

(nem kötözködni akarok)

Truck Driver001
na ja...de azota wan jobb is vc-hez pl ez amit a képen is látsz..ezt el tudnám képzeli az sa-ba is..és csak 1 exe az egész..felnyomod és mehetsz is😊..bár a mérete se kicsi..430mb...

drowns41
Kinek van?

http://sum41.uw.hu