GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy ez miért van? azt nem itt fejtjük ki és Én speciel nem is tudok ehhez többet szólni. ezt látom és vállalom, hogy Én is ezt csinálom. keresem a kis kapukat ahol csak lehet, mert egyszerûen nem maradnék máshogy ÉLETBEN!
The Matrix has you...
Igyis a legtöbben warezolnak és nem veszik meg a játékot, mégha meg is tehetnék. Nekem elsõ dolgom volt megvenni a SA-t. Azóta is szép dísze a szobámnak a többi mellett...
Tegyük hozzá, hogy legtöbbször elõször énis warezolok de aztán megveszem õket, ha nagyon tetszik. Nálam is ritka hogy megnézés nélkül veszek meg egy játékot. 4-5 db van ilyen talán (Z, Megarace 2, Diablo 2, Diablo 2 LoD, Sa)
Þór vígi þessi rúnar
Az, hogy egy szülõ megveszi a korhatár alatti csemetéjének a játékot, már egy teljesen más kérdés. nem beszélve az illegális letöltõ-rendszerekrõl. ez az érem másik oldala. mindenesetre az állam megtehetné a rá háruló lépéseket...
The Matrix has you...
"Rövid idõn belül két USA államban is szigorították az erõszakos elemeket tartalmazó videojátékok eladását. Szeptember 9-én Kaliforniában hagyták jóvá a törvényhozók a hasonló játékok terjesztésének szigorítását (melyek keretében többek között külön matricával lennének megkülönböztetve), annak érvénybe lépése Schwarzenegger kormányzón múlik. Borítékolható a jóváhagyása, ugyanis korábban õ ennél még szigorúbb rendeletet kívánt életbe léptetni, mely azonban elbukott.
A tegnapi nap folyamán pedig Michigan államban szigorították a videojátékok kereskedelmét. December elsejével kezdõdõen tilos lesz eladni gyerekeknek (17 év, és az alattiak) Mature és Adults Only besorolású játékokat."
Hardwired
Þór vígi þessi rúnar
aztán Woozie telefonja után már lehet is menni Las Venturas-ba.
http://huntuti.uw.hu/index99-1.html
Azt folytathatod... (5 barátnõ megvan, a 6. Las Venturas-ban lesz),
hajós iskola kész, autós iskola kész, repülõs iskola kész.
A motoros iskola könnyû lesz Las Venturas-ban.
<#smile>#smile>
az meg szvsz nem számit hogy mekkora lesz manapság már több száz megákat is le tud szedni a nép pikk-pakk
felölem lehetne akár 500 mb is....
De majd ha beraktam majd akkor megmondom.
Ha van akinek sikerült, akkor mondja már el hogy csinálta?!?
Majd talán a GTA4-ben jobb lesz
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sky: tényleg igaz, erre nem is gondoltam! 😊 (#52192)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Elõre is köszi<#smile>#smile>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
haveromnál meg kb 2-3 perc lenne az a 450MB-s cucc!😄DD
na jó igaz munkahelyi net,nem saját
(nem dicsekszik de tényleg yó netje wan néki😄DD)
láthatod, hogy elég read only user vagyok a 10e hszemmel és a több mint 4 évemmel.
nem sûrûn jártál ide
(nem kötözködni akarok)