GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Nekem arany az összes suli...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Órákat ültem rajta, de nem tudtam +csinálni 100%-ra.

Szoval?Csonakos suli?Vkinek megvan aranyra?
A Basic Seamanship nemigen akar menni...Pedig vmi 9,74 mp et mentem...
Akos 001
Ha nem szaveztad el a kocsit akkor sehol.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Nekem nem mindig ad hármat.van hogy csak 2-t vagy csak 1-et.
Amikor megcsináltad akkor tényle 3 moci van ott.

Nem találom a kocsit.Nem is volt kocsim?A kocsit azután kaptam,hogy megmentettem egy fickot meg a barátnõjét.Az utcán kelett lelõni azokat akik megprobálták kinyirni.Egy olyn introva indult a lowrider küldetés,hogy a már megmentett pár vitatkozik a szobában.A nõ pakol egy táskában és a fõhõs megkapja a küldetést a barátjátol.Elmegy egy garázsba.Ott egy overálos ficko odaadja a kocsit.Mehet a lowrider versenyre.Amikor megnyeri a nõ a nyakáb ugrik.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Nem...Ha 100 ra csinalod akkor 3 moci lesz köztük a legjobb.
Hányan csinálták meg eddig a boat schoolt aranyra?😊
Csak kivancsi vagyok...
Ja igen! <#crazya>

Akos 001
ha 100-ra

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

De ha megcsinálod az épület elõtt mindig lessz valamilyen moci! <#vigyor0>

Akos 001
a magas skill jó dolog,jobban gyorsul a motorod,nehezebben dõlsz fel meg ilyenek..

grotesk
valami progihibám van az a lényeg, de ha csak a skillt emeli akkor nem nagy baj

DJ Skyline
thx!

DJ Skyline
"Az hova lesz?Szeretném használni."
"már kaptam lowrider autot a lowrider küldetéshez."

tehát kérdésedben benne van a válasz!😊

Akos 001
pedig könnyû,elindulsz,elõredõlsz,fékezel
próbálgasd,jobb tanácsom nincs

Akos 001
Sry de nem értem a kérdést...😄

grotesk
ok. azt tudom hogy hogyan kell csak az a baj hogy hiába vagyok elsõ keréken egyszer csak lefékezi magát és megáll.

Akos 001
Nem kötelezõ megcsinálni,csak a Driving skill-t emeli.
Ugyan úgy kell elsõ keréken menni mint a VC-ben.

grotesk
a Las Venturas-i motorosiskola számít hogy meg van-e csinálva? csak mert amikor a stoppie-t (elsõkerekezést) csinálom akkor valamiért mindig megáll magától így azt nem tudom megcsinálni. tehát a kérdés: nagy baj-e ha nem csinálom meg?

A játék elején tartok (2000$-om van) de már kaptam lowrider autot a lowrider küldetéshez.Az hova lesz?Szeretném használni.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Akos 001
óó DJ Sky-nek már megint új logója van,szép.

Az a természetes, hogy ott a nagy hõségtõl hullámzik a levegõ.
San Fierro-ban meg gyakran esik az esõ.
A GTA 6600 videokártyával az még jobban látszik.

Ha zavar kapcsold be azt, hogy napsütés legyen.
Innen letölthetsz egy MAGYAR nyelvû játékkönnyítõ programot :
http://huntuti.uw.hu/index99-13.html

Akkor változtathatod az idõjárást.
<#wave>

Az egyetlen, folyamatosan frissített magyarítás :

http://gtasamagyar.uw.hu
<#vigyor2><#smile>

Keem1
Háj!

Gondban lennék.
A SA játék közben idõnként úgy hullámzik, mintha kietlen pusztán lennék júliusban, 45 fok melegben. Tudjátok, amikor a perzselõ hõségben az útról száll fel a meleg levegõ. Kábé olyan. Roppant zavaró... Elõször azt hittem, hogy a xar GeF4 MX440 miatt csinálja. De havernál, GeF 6600GT-vel is u.azt produkálja.
Valaki tapasztalt hasonló jelenséget? Esetleg vmi megoldás, ami orvosolja a gondot?
Bármilyen jótanácsot megköszönök! Egyébként kúúl a játék, még nem toltam végig, de folyamatban van. Nem kapkodom el <#vigyor3>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

hy,
Kattintottam a topic tetején a magyarositás inf-ra, de az oldalból ami feljött nem sok infot tudtam meg: july 26-án volt az utolsó info+ volt még egy elõtte hogy aug. 20-án akarják kiadni a magyarosítást.
Most akkor hol tart ez a project<#conf>
Esetleg más már leforitotta valahonnan le lehet tölteni magyarositás?
Kösz az infot elõre is
DJ Skyline
aggy' tárhelyt'!😄

zaki
ha fizecc mé ne <#mf1><#mf2><#vigyor1><#eplus2><#hehe><#alien><#beka3><#nevetes1><#nyes><#idiota>

I.C.ram
Nem akar valaki cisnálni egy autopacket telepítõvel? Amiben a legjobban sikerült autók lennnének.
egypszichonauta
#52245 ez jó

Kit--Kat
akkor semmi<#vigyor>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó,és +egyszer bots.

TruenoAE86
Ha te ezt így fogod fel akkor jobb ha rádhagyom. de figy. inkább hagyjuk az egészet. 1× majdcsak rájössz, mit csinálsz "rosszul"

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Amúgy a neont (mint azt olvashattad) már vagy 5-ször megpróbáltam.de semmi

Jó bost.De azt hittem ha valamit nem tudok,akkor itt talán tudjátok a választ.
De ezek szerint tévedtem.

TruenoAE86
miwel ha sokat kérdezel, azzal másoknak az idegeire mész. Alapvetõ dolgokat azért próbálj már meg magad elintézni kicsi agyeröltetéssel, ne egybõl a fórumon tedd közzé pls. ennyi

Nem szokásom balhézni,amúgy + te kezdted. idézlek: ,,ne bal .aszoskodj már annyit!!!"

Naugye.<#eljen>

TruenoAE86
weled miwan kisgyerek?! Ezt azért mégsem kéne. A végén ugyis te jársz rosszabbul, ezért el se kezd ezt a bénázást.

TruenoAE86
Megoldottam magamtol. Csak esõsebben kell nézni kifele a feyembõl a yobb és a bal szememmel bele az elcédébe! ha valaki le szeretné tesztelni(ajánlom mert bevállt):#48890

<#mf1>

TruenoAE86
ne bal .aszoskodj már annyit!!!

(néha nekem is elkell a help) Uyra kellett tennem az Op. rendszert a felgyülemlett "koszok" miatt, ezzel eggyütt az SA.-t is. És volt 1 pach (OROSZ fejlesztésû) ami feljavított ezt azt (pl.kevesebb yármû rohangászott az utakon)
és asszem innen szedtem le. Visszanéztem 50<#wow1> oldalt, és nemlelem sehol!
Ha valaki tudja mirõl beszélek vagy tudja hol található ez a pach az szóljon!
ThX

<#conf>

Nem,de miért lenne?

Kit--Kat
bajod-e van?:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#taps>

Kit--Kat
néha még leisszop az uccán😄

nem vagyok cj-re kíváncsi, de mondjuk ha nõ játszik ? 😊)) egyébként csak az a furcsak hogy hogy lehet teljes ruházatban kefélni. viszont az nagyon tetszik hogy lehet az utcán is tõlük "csókot" kérni. az eredeti verzióban csak puszit adott?

Akkor nem kell betenni!

zaki
hát ez csúnya <#levele>