GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A Basic Seamanship nemigen akar menni...Pedig vmi 9,74 mp et mentem...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Amikor megcsináltad akkor tényle 3 moci van ott.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Csak kivancsi vagyok...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
"már kaptam lowrider autot a lowrider küldetéshez."
tehát kérdésedben benne van a válasz!😊
próbálgasd,jobb tanácsom nincs
Ugyan úgy kell elsõ keréken menni mint a VC-ben.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
San Fierro-ban meg gyakran esik az esõ.
A GTA 6600 videokártyával az még jobban látszik.
Ha zavar kapcsold be azt, hogy napsütés legyen.
Innen letölthetsz egy MAGYAR nyelvû játékkönnyítõ programot :
http://huntuti.uw.hu/index99-13.html
Akkor változtathatod az idõjárást.
<#wave>#wave>
http://gtasamagyar.uw.hu
<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
Gondban lennék.
A SA játék közben idõnként úgy hullámzik, mintha kietlen pusztán lennék júliusban, 45 fok melegben. Tudjátok, amikor a perzselõ hõségben az útról száll fel a meleg levegõ. Kábé olyan. Roppant zavaró... Elõször azt hittem, hogy a xar GeF4 MX440 miatt csinálja. De havernál, GeF 6600GT-vel is u.azt produkálja.
Valaki tapasztalt hasonló jelenséget? Esetleg vmi megoldás, ami orvosolja a gondot?
Bármilyen jótanácsot megköszönök! Egyébként kúúl a játék, még nem toltam végig, de folyamatban van. Nem kapkodom el <#vigyor3>#vigyor3>
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Kattintottam a topic tetején a magyarositás inf-ra, de az oldalból ami feljött nem sok infot tudtam meg: july 26-án volt az utolsó info+ volt még egy elõtte hogy aug. 20-án akarják kiadni a magyarosítást.
Most akkor hol tart ez a project<#conf>#conf>
Esetleg más már leforitotta valahonnan le lehet tölteni magyarositás?
Kösz az infot elõre is
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
De ezek szerint tévedtem.
(néha nekem is elkell a help) Uyra kellett tennem az Op. rendszert a felgyülemlett "koszok" miatt, ezzel eggyütt az SA.-t is. És volt 1 pach (OROSZ fejlesztésû) ami feljavított ezt azt (pl.kevesebb yármû rohangászott az utakon)
és asszem innen szedtem le. Visszanéztem 50<#wow1>#wow1> oldalt, és nemlelem sehol!
Ha valaki tudja mirõl beszélek vagy tudja hol található ez a pach az szóljon!
ThX
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"