GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
Ha walaki esetleg még játszana a gémmel(nemtudom mért haltatok be 1-ik hétrõl a másikra) annak szívesen felteszem a linkjüket. . .
<#eplus2>#eplus2>
S hogyan tudom a weapon skill-em növelni? Visszamentem arra a fegyverrel jelzett helyre ahol megtanitottak loni, de ott nem tudtam gyakorolni 😞
Sokat kell lovoldozni emberekre😊 mas megoldas nincs?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.pandulapeter.extra.hu
1 béemiksz kerekek nélkül LooL
És szerintem a garázst a jármûvekért találták ki. nem dísznek van!
te biztos kibaszottul okos vagy.
amugymeg lehet hogy még sose gta-zott
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
ha már fonetikus, akkor inkább szév😛
viszont autót menteni meg gondolom tod hol kell.
Ez a mondat értthetetlen nekem.Mi az,hogy "szaveztad"?Vagy már ilyen késõ van és álmos vagyok?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Azt tudom hogy a handlingben kell állítani de ott mit?????
Nekem sajnosaz meg a repülõs ezüst...Ott a célpontmegsemmisités baszott ki velem és lett 94%...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt