GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és úgy csak 98%-ot ad.<#falbav>#falbav>
Estleg ti felgyorsultok zuhanással az utolsó karika elõtt?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A Zero-s küldiket (RC-járgányokkal) bajos joy-jal csinálni, repülni könnyebb, stb...
szép is tud is,stb...
na de már sok az off!😄
on
Úgy látom, te nagyon vágod ezt, habár itt ott neked sincs igazad. Na de mindegy, abban igazad van, hogy a fiataloké a jövõ. (nekem az igazi anyahajós gépek a végsõ visszaszámlálás c. filmben bemutatott gépek. Tomcat, Cruseader, Corsair, Hawkey, Intruder Ezekbõl talán még az E2-es repül, ha jól tudom. 78-as film, Magyarországon az akkori "vezetés" nem engedte bemutatni a filmet, nehogy lássa a jónép, mivel repkednek az amik...)
ON
Renault magnum http://kamionszim.hu
Már a legelsõ felszállás se megy nekem csak 98%-ra, mert 31mp-nél gyorsabban nem tok átmenni a 3 körön<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>.
Olyan gyengén gyorsul, hogy ennél jobbat én nem hiszem , hogy tudok, hacsak nincs vmi trükkje.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Már nem azért, de a Tomcat kivonása nagyon indokolt. Nehéz, drága az üzemeltetése és a szervízelése, elavult(a 70es évek repülõgépkoncepcióját képviseli) és csak egyetlen feladatkör ellátására alkalmas. A Hornet, ha nem is valami szép, modern, többfeladatú, és úgy általában megfelel a modern kor követelményeinek. A Tomcat nem.
Amúgy nem értem, miért kell korcsnak titulálni az F-18ast, csak mert többfeladatú. Ez inkább hatalmas elõny. Sõt, a mai világban már gáz, ha egy repülõgép csak egy feladatra használható. Nem véletlenül próbálják meg a régi egyfeladatú gépeket földi fegyverzettel is ellátni. Csakhogy ezt utólag már nemnagyon lehet megtenni. Többek között a Tomcat sem nagyon alkalmas rá.
Amúgy a Hornetre a légvédelmet nem költségtakarékosságól osztották. Egyszerûen csak az a helyzet hogy a Hornet ezt a feladatot (is) tökéletesen ellátja. Hiszen a radarja jóval fejlettebb, mint a tomcatnak, ráadásul mint tudjuk a Tomcatrõl nem lehet AMRAAMot indítani, mert nem történt meg a fegyver integrálása. A Tomcatnek van ugye a Phoenix, (ami mindig is inkább kuriózum volt mint gyakorlatban haznált fegyver, nehéz volt és rohadtul drága. Elég megnézni hányszor használták élesben) meg a sidewinder(abból is a régi elavul változatok) meg a szintén régen elavult félakív-lokátoros önirányítású Sparrow.
Nem véletlen egyébként az sem, hogy a Phoenix a Tomcat-el együtt megy a szemétdombra. A Tomcat-el mûszakilag mindig is komoly gondok voltak. Manapság meg már ott tartanak hogy 1 repült órára 10-15 óra javítás jut. Egyértelmû hogy ez nem tartható. Aki egy kicsit is képben van a repülés terén az tisztában van vele, hogy a Tomcat felett nagyon eljárt az idõ, a selejtezése abszulút logikus és szügségszerû lépés volt. A vadászrepülõgépek üzemeltetésének törvényszerûségei alapján már a '90es évek közepén selejtezni kellett volna õket.
SRY OFF!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
The Matrix has you...
érdekes az új "fejléced". mi ez?
The Matrix has you...
(JVT-nek vannak wasai hozzá...meg másnak is 😊
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
Magyarán "le wan zárva" pedíg nemroszz darab
Nézted a Skyline-t amit küldtem neked privibe?
tudod honnan lehet letölten a matrix modot
autóból is csak egy db
Mitsubishi Lancer EVO VIII v1.0
letöltés
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.pandulapeter.extra.hu