GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
M@TriX
lehet menni Los Santosba, de jó megcsinálni onnan is fut szál

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Aquir
igen, egy minimum szintre meg kell csinálnod a repülõs iskolát hogy repülõs küldiket csinálj 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A repülö iskola,összefüg a küldetéssel?
Muszály az iskolát letenni,ahoz,hogy további,sivatagi küldetésem legyen?
Aquir
nem 😊

egyszercsak kihányja, ráadásul az élete is lemegy annyira mint amennyi az evés elõtt volt, + nem ehetsz többet, csak úgy, hogyha elõbb kimész és újra bejössz a kajáldába 😊

(tehát ha pl. kinn 5 rendõr vár akkor bebuktad 😊

de a hányáshoz legalább 4-5 max szintû kaját kell benyomni, ami egyébként is felesleges 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A hányás elött jelzi valami ha Carl már nem bír többet enni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Keem1
Hali!

Volt itt egy kérdés, asszem erre többen nem tudják a választ, pedig szeretnék.
Azt, hogy milyen formátum a .dff, és mivel szerkeszthetõ?
Értelmes magyarázat sztem még nem érkezett. Sorry ha mégis, ez esetben kérnék egy linket a magyarázathoz.

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Aquir
nincsmit😊

Takimate
kössz
én valóban alacsonyan repültem

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

nem voltam lassú, és még álltak, mikor odaértem. kb. 1-2 percem még maradt akkor. Akkor csináltam a küldit elöször. Másodjára már célirányosan mentem oda, és csodálkoztam is, hogy eltüntek onnan, ahol az elöbb voltak... de persze meglettek.

M@TriX
hát ha lassú voltál esetleg akkor én vagy 3x menntem persze célirányosan aztán és szépen a kifutó végébõl indultak. nálam

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem igaz! már találkoztam velük 2 helikopter között is. Próbáld ki néhányszor...

M@TriX
nem ott "érdemes" megnézni, hanem csak ott lehet megtalálni mivel ott vannak...

nem mindig vannak ott.. ha a signal növekszik, jó irányba mész.
igen, egy furgont keresel. A kifutó legvégén érdemes megnézni, ill. mindenképp a reptér partjánál keresd

M@TriX
a reptér kifutójának végében vannak...

Ja T-Bone Mendez a spanyol.

Ott tartok,hogy egy Mike nevü fickot keresek egy spanyol fickoval.Talánt T-Bone a neve,de ez nem biztos.Keressük az épitkezésen,valahol a folyópart közelében aztán a reptéren lyukadunk ki.Nem értem ott mit kell csináli.Valami signalt kell használni egy "van" (gondolom furgon) megtalálásához de nem értem mit és mivel kell csinálni.Mike telefonja lemerült (kegyeg az óra a küldetés alatt) és a küldetés nem sikerült.

A bejáratnál kapsz 3 rendörcsillagot.
Paint&Spray-be kell vinni autóstul, majd haza kell fuvarozni.
Az ottani mentési helyed közelében találsz is festöt...

Aquir
igen. ha egymásután falsz be soksok kaját akkor hányni fog 😊

ha nem eszel (és közbe nem mentesz) nagyon hosszú idõ után figyelmeztet a progi hogy energiát fogsz veszíteni, és utána sûrû idõközönként egyre megy le az életed 😊

Ha aránylag sokat eszel akkor a "Fat", vagyis a zsírod megnõ, ha nem akkor nem 😊

Ha kevés a zsírod, és ha folyamatosan erõkifejtést végez Carl, akkor az izom megy le (muscle), ha túl sok a zsírod akkor meg hamar elfárad 😊

Tehát tartsd mindig a megfelelõ középszinten a zsírod (a minimumtól úgy szvsz maximum a "fat" csík harmadáig menny el 😊)

Van jelentõsége mikor mennyit és mit eszik Carl?Ha igen akkor mi a képlet?

Frankó kis game,a törések sokkal jobbak mint SanAndreas-ban,de még nem az igazi.Gratula a videóhoz<#eljen>

Aquir
ok, lényegében a függõleges vezérsíkkal történõ kanyarodást el is hagyhatod, szinte sehova nem kell 😊

ugyhogy azzal kanyarodj csak hogy megdöntöd a gépet jobbra vagy balra és a mértéknek megfelelõen a fel-le gombokkal is kanyarodsz 😊

Köszi,bár én gamepaddal próbálkozom aztr remélve hogy azzal majd sikerül,de egyelõre nem.Most pihentetem ,mert elfogyott a türelmem.

Aquir
Õneki bele kell mennie a piros gyûrûbe, csak azután tud ugrani ! np 😊

Aquir
feljebb repülj. Valszeg alacsonyan repültél és nem láttad meg a felhõk felett levõ piros karikát 😊

Aquir
1. : a Las Venturas-i nagyhangárban van az utasszállító 😊

2. : ez akkor egy bug sztem

DJ Skyline
1. Nem
2. Nem emlékszem már!😊

M@TriX
Készítettem egy videót, hogy az elvakult Driver3 utálók, akik esélyt sem adtak a gémnek azért bele tudjanak kukkantani mirõl maradnak le 😊
Driv3r_lowmed by MáTriX (25M😎
Driv3r_medhigh by MáTriX (50M😎

sorry, de csak 1 órám volt rá. azért sztem jó lett 😊

bigapó
nekem asszem a bal egérgomb volt a megoldás, de persze lehet, hogy az már az ernyõnyitáshoz kellett😊) hát nemtom ez milyen néven szerepel a bill-beállításoknál, de elvileg a bal felsõ sarokban mindig mindent ír. mármint, hogy éppen melyik gombot kéne nyomogatnod.

The Matrix has you...

Broafka
eddig még nem ugrottál ki gépbõl?
ha kiugrik a gépbõl akkor van ejtõernyõd, ha nem ugrik akkor nem tom mi van, nekem ilyen gondom nem volt...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Takimate
nyomkodom én azt a gombot amivel kocsikból is kiugrok, de baszik kiugrani... 😞

Broafka
ha kiugrasz a gépbõl autómatice van ernyõd, és nem a partra hanem a gát elõtt egy kis kiálló nyúlvány szerûségre, de persze itt is mutatja egy piros kör hova szállj le

Takimate
kaszinórablás elõtt vagyok, amikor a gáthoz kell repülni és ott kiugrani a gépbõl (a leírás szerint a parton landolni).
Hogy ugrok ki a repülõbõl ?
Kell hozzá ejtõernyõ ? Honnan ?
Köszi.

2. kérdésedhez:
Üdv a klubban! 😊

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

KraZ
Csá mindenkinek! Lenne 2 kérdésem:
Azt a 4 hajtómûves teherszállító gépet meg lehet valahol találni a játékban?
Az összes küldetést megcsináltam a kaszinórablást is de az autószalont még nem kaptam meg. Miért?

MAN T.G.A.

Kit--Kat
ok

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
csak pojén volt, ne haragudjmá😊)

The Matrix has you...

Kit--Kat
áhh haggyá, van elég gondom most, csak gyorsan benyomtam hátha segít valamit, valahogy nem vagyok abban a helyzetben, hogy ilyenekre figyeljek😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
na, hát veled is csak megvan a létszám...
😄DDDD

The Matrix has you...

Ha reptéri gyakorlat,nincs végikcsinálva,akkor a küldetés,sincs.
Van köze az egyik a másikhoz?
A vizi gyakorlatot sikerült letenni.
Kit--Kat
én tom a Mike Torenpsról ahol B-Mendezzel kell kiszabadítani Mikeot, de már nem emlkészem mit kellett csinálni

Broafka
én se nagyon értem hogy melyik misszióról is van itt szó 😊

bigapó
mi is a kérdés? nem érteni mádzsár.

The Matrix has you...

ukki
Lenne egy olyasn kérdésem hogy amikor ki kell menni a reptérre(San Fierro) ott hajtani kell kiszabadítottok egy gyereket utána mit kéne csinálni a reptér bejáratáig elviszem és nincs semmi. Mit kell itt csinálni?<#confused><#confused><#nemtudom><#nemtudom> elõre is köszönöm

Ahogy olvasom,már profi vagy a vezetésben.
Jó neked!,hogy tul vagy már ezen.
Köszi.
Köszi neked is
hispan2
Tényleg mi az a mpi mapping?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Prince of Máté
csá megtudjátok mondani hogy mit jelent a grafikai beállításoknál a mpi mapping?köszi

Harly18
Nem tudtam kilinkelni, de http://www.cdcovers.cc/ itt metalálod

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Grand Theft Auto San Andreas Dvd Uk:
Boritó

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/