GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Muszály az iskolát letenni,ahoz,hogy további,sivatagi küldetésem legyen?
egyszercsak kihányja, ráadásul az élete is lemegy annyira mint amennyi az evés elõtt volt, + nem ehetsz többet, csak úgy, hogyha elõbb kimész és újra bejössz a kajáldába 😊
(tehát ha pl. kinn 5 rendõr vár akkor bebuktad 😊
de a hányáshoz legalább 4-5 max szintû kaját kell benyomni, ami egyébként is felesleges 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Volt itt egy kérdés, asszem erre többen nem tudják a választ, pedig szeretnék.
Azt, hogy milyen formátum a .dff, és mivel szerkeszthetõ?
Értelmes magyarázat sztem még nem érkezett. Sorry ha mégis, ez esetben kérnék egy linket a magyarázathoz.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
igen, egy furgont keresel. A kifutó legvégén érdemes megnézni, ill. mindenképp a reptér partjánál keresd
Paint&Spray-be kell vinni autóstul, majd haza kell fuvarozni.
Az ottani mentési helyed közelében találsz is festöt...
ha nem eszel (és közbe nem mentesz) nagyon hosszú idõ után figyelmeztet a progi hogy energiát fogsz veszíteni, és utána sûrû idõközönként egyre megy le az életed 😊
Ha aránylag sokat eszel akkor a "Fat", vagyis a zsírod megnõ, ha nem akkor nem 😊
Ha kevés a zsírod, és ha folyamatosan erõkifejtést végez Carl, akkor az izom megy le (muscle), ha túl sok a zsírod akkor meg hamar elfárad 😊
Tehát tartsd mindig a megfelelõ középszinten a zsírod (a minimumtól úgy szvsz maximum a "fat" csík harmadáig menny el 😊)
ugyhogy azzal kanyarodj csak hogy megdöntöd a gépet jobbra vagy balra és a mértéknek megfelelõen a fel-le gombokkal is kanyarodsz 😊
2. : ez akkor egy bug sztem
Driv3r_lowmed by MáTriX (25M😎
Driv3r_medhigh by MáTriX (50M😎
sorry, de csak 1 órám volt rá. azért sztem jó lett 😊
The Matrix has you...
ha kiugrik a gépbõl akkor van ejtõernyõd, ha nem ugrik akkor nem tom mi van, nekem ilyen gondom nem volt...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Hogy ugrok ki a repülõbõl ?
Kell hozzá ejtõernyõ ? Honnan ?
Köszi.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Üdv a klubban! 😊
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Azt a 4 hajtómûves teherszállító gépet meg lehet valahol találni a játékban?
Az összes küldetést megcsináltam a kaszinórablást is de az autószalont még nem kaptam meg. Miért?
MAN T.G.A.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Van köze az egyik a másikhoz?
A vizi gyakorlatot sikerült letenni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jó neked!,hogy tul vagy már ezen.
Köszi.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Boritó
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/