GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
vedd fel te, én látom mit írt 😊

[/off]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mondom hogy vedd fel magnóra a kiejtését, majd hallgasd meg, aztán rájössz.. 😄
Na pont .
Egyébként elég ügyessen elírta.
__

Aquir
mondom hogy elírta, én is látom, mi a baj?😊) na

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vedd fel magnóra a kiejtését, majd hallgasd meg, aztán rájössz.. 😊)))

Aquir
csak elírta, mi a baj?😊

Aquir
asszem:

repülõ, és ha már elkezdted akkor meg piros S

Fent található, Las Venturas mellet baloldalt,a katonai bázis felett a kihalt reptéren (a repülõtemetõ)

pilkotaiskola?

Mi a pilkotaiskola jele a térképen,vagy hol van?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Aquir
akkor nincs gond 😊

grotesk
jaa a játék vége felé! én már azt egyszer megtettem😊

Aquir
2 hiba lehetséges: egy a gépben (bug), vagy mert elnézted😊

soronkövetted egyenként hogy melyikeket nézted meg?

nézd meg újra az egész san fierro térképet, a legszélén is van amit le kell fotózni

Aquir
igen

grotesk
tényleg?

grotesk
de én sztem mindet lefényképeztem, de csak 48-at ír ki

Kösz!<#eljen>

Aquir
a fényképek csak akkor érvényesek, ha lefotózod ugye a csak kamerával látható bigyókat. Én másik térképrõl néztem hol vannak a fényképezõs helyek, az nekem jó is volt 😊

Aquir
El fogod veszíteni mind, annyira, hogy a saját utcádat is vissza kell foglalnod a játék vége felé 😊

grotesk
nekem tudtok segiteni?

Keem1
Akkor nincs gond. A küldetést befejezted, és utána meghaltál. Ha nem lépsz ki a mentésig, akkor megmarad. Az már más dolog, hogy a küldetés befejezése után azonnal feldobtad a bakancsot. A lényeg, h nem a küldin belül.
Tehát: örülj hogy megvan, a többi miatt meg egyáltalán ne fájjon a fejed. Folytasd tovább a játékot!<#taps>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

De mondom,a kiírás szerint a küldetés sikerült.Sõt,új küdetébe kezdtem.

Keem1
Kezdheted elölrõl a küldit. Fegyvereidet elveszik, egészségedet visszakapod, körözésed eltûnik. Mehetsz vissza a küldetésadóhoz, hogy újból felvedd az elõzõleg elrontott missziót. Más egyéb következménye nincs.

Keem1
Hahóóó! <#wave>
Még mindig ZModeler 2.0.5 serialt, cracket keresek!

Milyen hátránnyal jár ha egyküldetésben meghalok?Konkrétan egy néger fickot ölt meg Carl rakétával.Nagyon közel volt a robbanáshoz és a küldetés a kiírás szerint sikerült de egy korház elõtt találta magát.

grotesk
hali!
megint van egy kis bajom. ezúttal a snapshotokkal kapcsolatban. sztem végigmentem mindegyiken, még egyszer át is ellenõriztem, de mindig azt írja ki hogy csak 48 db van meg. de lehet hogy csak én voltam b@lf@asz. tudtok segíteni? volt már nektek ilyen?

Mip-mapping:
Egy sokszöghöz nem elég egy textúra, mert ha közelebb kerülünk
a háromszöghöz, a pixelesedés teljes kizárása érdekében
egy finomabb felbontású textúrára van szükség.
Tehát egy sokszögnek több textúrája is van, melyeket
a távolság függvényében cserélgetni kell.

Per-pixel mip-mapping:
A térben egymás mellett álló textúrák közti rések eltüntetésére
szolgál. A folyamatos átmenet érdekében képpontonként változtatják
a textúrát.

shevy
ne is csináld 😄

az elején járok a játékban (mert újrakezdtem és a magyarítással szerettem volna nyomni de még nincs 😞 ) és a területeknél ha elfoglalom az összeset akkor az a végén megmarad vagy lenullázódik?
mert egyszer eltûnik az összes jelölés a térképrõl.
mert akkor nem csinálom meg potyára 😄

Megtudná valaki,csinálni a repülési gyakorlatot?
A félkörös és leszállás lenne.
Elöre is köszi.
Akos 001
köszi

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Broafka
jó az új logod Akos 001, jobb mint a régi sztem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akos 001
elég bugos a játék

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
így van

Akos 001
a Zmodellert meg kell venni,és csak utánna lehet használni

Keem1
Na asszem saját magam kell megválaszolnom.
DFF fájl a Zmodeler progival módosítható.
No de ki tud hozzá szériaszámot, cracket vagy hasonlót?
Mert az se DC-n, se a neves (és névtelen) serial-crack oldalakon.
Várok (várunk) jó ötleteket. Verziónak megteszi mondjuk a 2.0.5

hispan2
Parkolgatom fela mocikat a trélerre erre túl messze megyek, eltûnik a tréler. Na de a motor ott marad!

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Broafka
figy, van DC-d?
azt ne mondd hogy nincsen, szedd le a cracket onnan
ha nincs DC-d akkor szedj le DC-t

Akos 001
pl a cracks.am -en sok minden van,de vírusos
írd ba google-ba h cracks és vállassz

pf oks, csak azok gyengen virusosak!!

Akos 001
Nem hiszem,de van 1001 oldal ahol találhatsz hozzá cracket.

Thanks, de szted ez crackelt??

Akos 001

Kedves toled h adtal linket de imsétlem magam! NEM jó a link, ezeket én is megtaláltam, de nem ok a linkek mikor letöltöm cask .404.htm ennyi...

Akos 001
na látom semmi sem változott...

Broafka
#42256 #42254
ezeket nézd meg pl
érdekes én megtaláltam, csak a keresõt kéne használni...

hat itt a topikban mar linkelt be, de azok kozul egy sem található file. NAGYON KÉRNÉLEK BENNETEKET!! Kérlek valaki adjon már egy crackelt frapsot, elég surgos lenne!<#wow3><#dumcsi><#schmoll2>

Broafka
én már asszem kértem DJ Skyline-tól, nézd meg a lap alján a keresõben, hátha találsz valamit

Broafka
"Térkép szerint hol helyezkedik ell?
Ahol elkeztük a küldetéseket?,vagy más irányba van?"

helyezkedik ell, azt 1 "l"-el írjuk
elkeztük=elkezDTük
és ? jel után nem teszünk vesszõt 😊

amúgy én a repülõs iskolát autómatice megcsináltam, így bennem nem vetõdött fel ez a kérdés, javasolt megcsinálni, nem nagy durranás...

A karikás körkörös repülés,valahogy nemegy.Nehezen tudom irányitani a kanyarba
70%fölött,soha nemtudom elérni,hogy tovább menyek.
Hello! valaki nem tudna egy linket adni ahol a teljes frapsot le tudnam szedni nem csak a trialt?? mert a gépem ujra lett installálva és elveszett:'((( PLZ!!!

Térkép szerint hol helyezkedik ell?
Ahol elkeztük a küldetéseket?,vagy más irányba van?