GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Ha eltûnnek a kosárlabdák hogyan lehet õket
visszahozni a játékba???

Prince of Máté
gondoltam...honnét tudom azt letölteni hogy a hõeffektusok ne nézzenek ki olyan hülyén?tuodm hogy www.ati.hu de ott hol keressem köszi

Akos 001
olyanra hogy ne szaggasson
<#lama>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Prince of Máté
szerintetek egy P4,256mb ram,ATI RADEON 9250 -es gépen milyen grafikára és felbontásra állítsam??köszi!

hispan2
Ja egyébként nekem sem jön be a 2006-os modell. Nincsne egy régebbi? Mert a codename GTA-n csak ez az egy Subaru van. Pedig emlékszem, a VC-ben volt vagy 3. Valaki konvertálhatna egy tisztességse darabot.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Akos 001
pontosabban?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

letöltöttem a magyarositást de nem irt ki semmit a dokumetába
DJ Skyline
szerintem örüljünk,hogy van,bár nekem nem tetszik a 2006-os subaru!😊 és ha ez az elsõ autójuk akkor nem végeztek rossz munkát...arról meg nem tehetnek,hogy a tudományuk nem tart még ott,hogy orvosolják a problémát!😊 majd idõvel lehet kijavítják...

hispan2
Beszéltem azokkal, akik a Subaru Imprezzát csinálták és azt mondták, hogy ez az elsõ autó, amit az SA-ban készítenek úgyhogy nem tudnak foglalkozni a hibával és nem is tudnak rajta segíteni. Szóval szép a Subaru de piszkosul hibás. Elég csak felborulni vele és máris a fele a betonban.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Akos 001
Nagyon elnézted....de tedszett

Jaa, már megint elolvastam.De csak azért mert már sírok a röhögéstõl

Akos 001
Nem tükör,trükk<#buck>.

Minek kéne bicajra tükör?<#wow1>Hát még a kocsikon is elég silány minõségû foltokat vetít vissza<#bee1>

Akos 001
Nem tudom,talán a FAQ-ban benne van.

Prince of Máté
látom itt nagyon segítõkész emberek vannak...ezért mégegyszer megkérdezem hogy a biciklin hogy lehetn trükköt csinálni?

Akos 001
Próbálgasd....van egy olyan mod amivel mindent lehet tuningolni.

Akos 001
ok

quack
melyik kocsikat engedi be a transfenderbe vagy mibe? idáig csak az elegyre jöttem rá

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

De hát viszont majdnem mindenkinek jól mûködött<#confused>Na mindegy, a lényeg hogy kiselejtezzük melyik jó melyik nem

Akos 001
akkor "selejt az áru"

de viszont mindent rend szerint végeztünk el

Akos 001
az csak akkor van ha roszul teszed be a cuccot.

De viszont az minek az eredménye lehet, hogy bizonyos tárgyaktól elromlik a game?Hiszen Duddits is ezzel küszködött<#conf>

Akos 001
motort is ugyan úgy kell

jóh de motorokat fegyver mód??mert találtam valami....GGMM et ebbe megmutatja az autókat fegyvereket de installizingnél cska car installer van

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Hát úgy hogy azt hitte azt a progit õ tette föl, és jó tudni apámról, hogy kérdezés nélkül letöröl mindent amihez csak kedve van.Bár többé nem fogja mert letiltottam a felhasználóját a gépemrõl<#circling>Amúgy a save-kat is letörölte

Akos 001
Autókat az IMG Tool 2-vel.

Hy all!PLZ segítsetek a GTASA BA hogy mivel kell beilleszteni a módokat autokat stb...ket plz help!!elõre is thx!!

Hy all!PLZ segítsetek a GTASA BA hogy mivel kell beilleszteni a módokat autokat stb...ket plz help!!elõre is thx!!

Akos 001
Faterod?Miért?(nem muszáj válaszoni ha nem akarsz).
A savek még megvannak?

Ok, bocsesz.Köcce Ákos megnézem majd, bár fölkéne rakjam újra a game-t ugyanis nemrég letörölte a faterom

Akos 001
Nincsenek fölösleges Entereim,valamilyen okból ilyen.

Akos 001

hykao
Légyszi a fölösleges "Enter"-eket mellõzd a hozzászólásaidból! (...vagy az aláírásodból...)
Miért õ szokott ilyenekkel foglalkozni?

Akos 001
Beszélj MegikAri-val.

De ha valakinek adtam egy kis hiletet, az neki foghatna, és akár fizetnék a letöltésé-ért😄<#eljen>

Akos 001
Ja,értem.

Hát úgy hogy a precíz munkákat inkább ne hagyja rám senki, ugyanis eléggé türelmetlen típus vagyok 😊

Akos 001
Ezt hogy érted?

Hát én szerintem semmikor, ugyanis már Duddits ismeri a tehetségem ilyen téren<#vigyor2><#nevetes1>

Akos 001
Mikor kezdesz neki?

Hi!Sztem sport kocsik helyett jó lenne látni némi kamiont is pl ami pótkocsis, és talán még autókat is szálítana.
Végül is elég egyszerûen meglehetne oldani:
A kamion-hoz felül kéne iratni azt a szimpla kocsi szálítót, majd a valódi kamion trailerét át kéne szerkezteni a szálító kamion autó tartó részére és kész is... Tudom hogy elég sok munka, de ezzel elég nagy sikert lehetne aratni<#awink>

Akos 001
Csinálj parancsikont.

Akos 001
C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files

Akos 001
Ne egyél semmit.

Takimate
+ probléma , az mitõl lehet hogy klikkelek a desktop ikonra, és nem indul el a gém ?
csak úgy ha jobbklikk, "futtatás mint..." indítom, úgy meg elindul... ez miért lehet ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
sziasztok. azt hol lehet megnézni hogy hova szével a game ? ugyanis a mentésnél kiirja, h check your savegame directory.
köszi

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Shiwo
nekem a GTA2 nem jött be annyira...nem volt benne moci 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Prézli
Hogyan lehet könnyen,gyorsan
izomzatot veszteni???

Nagyon kéne!!!<#help>