GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érdekelne, h ha CJ egy izomgép, az gátolja-e a sztamináját meg a sebességét?
A triatlon miatt kéne tudnom, h érdemes-e lefogynom, mert a többiek úgy elúsztak, hogy többet nem is láttam õket... 😞
mint ahogy egyes jármûvek színezése is más (motorok, Vortex stb😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<
nem birom letölteni
<#nyes>#nyes>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Keress AT 400-ast(las venturasi reptér...)
az a gép mindíg ott van
tudom, gyenge 😛
Ugyanis már találkoztam hasonló esettel, hogy be tette valaki ide hogy nem tudom hol mit ne csináljon, mert játékhibás a rész, de viszont a haveromnak kitünõen ment pedig ugyan onnan töltötte le a game-t mint ti(bár lehet patch-elte)
elinditod a gamet,betöltöd a savet,elinditod a progit,és a readmy-ben leirtak alapján Spawnolod a kocsit.
A HOME IN THE HILLS (Las Venturas-ban, a FOUR DRAGONS kaszinóban kapott utolsó küldetés)
(abban a küldetésben kell visszaszerezni Madd Dogg villáját, az ejtõernyõs TRIAD tagokkal)
(annak a küldetésnek a teljesítése után, abban a villában, SOHA NEM SZABAD
játékhelyzeteket kimenteni, mert akkor
PROGRAMOZÁSI HIBA miatt, eltûnik a kosárlabda.
A közeli házban ajánlott menteni, amely északkeletre van attól a villától.)
A volt Madd Dogg villa elõtt, CJ jelöléssel a térképen, még lesz néhány küldetés.
A játék utolsó 8 küldetése elõtt a másik, közeli Mulholland-i házban ajánlott menteni,
akkor a játék végigjátszása után is bármikor lehet kosarazni a CJ-vel jelölt villa,
lenti konditermében, mert akkor mindig lesz ott kosárlabda.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
megvenni (akkor piros helyett zöld lesz, a térképen).
4 jármûvezetõ iskola van.
Az autós iskola 12 feladatát legalább 70 %-osra (Bronz fokozat)
teljesítene kell, San Fierro-ban.
Utána jön egy telefon és meg lehet venni az autószalont és
akkor újabb küldetéseket adanak San Fierro-ban.
Majd északon a sivatagban az elhagyatott repteret kell
megvenni és a 10 feladatot teljesíteni kell (Bronz fokozat a minimum).
Akkor ott az egyik hangárnál repülõs küldetéseket adnak,
csak utána lehet Los Santos házait megvenni.
A hajós és a motoros sulit (Las Venturas) nem kötelezõ teljesíteni.
Ha teljesítetted a kötelezõ küldetéseket és pirosak maradnak a házak,
akkor valószínûleg hibás a játék... vagy rosszul települt fel...
megnézheted, hogy neked ni van beállítva.
Eredetileg :
W, S, A, D
Q, E (ezekkel fordulni)
és a NUM GOMBOK a billentyûzet jobb oldalán : 8, 2, 6, 9, 4, 0, ...
ami be van állítva neked. 😊
Ha Ati kártyád + nForce's géped van akkor kell egy patch! Az ati oldalán keress rá! Nekem is ujraindult állandóan. De a Patch megoldotta. A nevére sajna nem emléxem Lehet a Gyikban benne van...
http://www.freetvmaci.info/
Köszi a választ!
Mint írtam, az utolsó küldinél járok, mégis a házak kétharmada piros... Érdekes. Lehet valamit kihagytam? Nemtudom.
A másik, megpróbáltam elmenteni a S.W.A.T járgányt, üres garázst kaptam csak...
Apit emlitettél progit, az hogy müxiK, És hogy lehet megszerezni?
Dante.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem is full extrás a gép,és nekem is újraindult,aztán kiderült hogy gyenge a táp
Felrakja a HIVATALOS patchet
Egy Ati radeon 9800 pro-val rendelkezõ
"full extrás" gépre asszem nem nézi el ezt
különben meg rohadtul megvigyáztam semmi de semmi
cheat semmi autó berakás semmi trainer semmi skin
egyszóval semmi és én meg vágyakozva nézem a
"The basketball is the national sport of SA"
feliratot a +75 oldalas kézikönyvben az KIKÉSZÍT!!!
És ha azthinnéd hogy csak ez zavar akkor tévedsz
mer folyton kifagy,újraindul stb!!!
Egyébként nagyon kira gém és napi 18 órás
tevékenységem.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
2.Csak ha letöltöd a CarSpawn progit
Gondolom, sokan már a végére értetek...
Én az utsó küldinél vagyok, (End of the Line) és ezzel kapcsolatban volna 2 kérdésem.
1, Csak vidéken, és a kiínduló városban tudok épületet venni. Jól van ez így?
2, Nagyon jópofa a S.W.A.T. járgány. Be lehet azt valahol gyüjteni?
Dante.
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
2 féle Hot Coffee MOD (forró kávéra meghívó szex) van !!!
A szexi fehérnemûs MOD-ban nem fog lefagyni a régebbi
játékhelyzetekkel.
A nudi Hot Coffee MOD-hoz csak a saját játékhelyzetei
használhatók !!! Ha azt másoltad be, akkor teljesen
elõlrõl kell kezdened a játékot és az addigi játék helyzeteket
nem használhatod.
A 2 féle MOD játékhelyzetei nem cserélhetõk fel, mert
LEFAGYÁST OKOZNAK...
Olcasd el az 53473 hozzászólást is,
ott mind a 2 MOD, összes játékhelyzetét is letöltheted és
kipróbálhatod.
Ha a megfelelõ játékhelyzeteket töltöd be, a megfelelõ MOD-hoz,
akkor nem fog lefagyni.<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Egyszerûen felszívódtak (szõröstül),bõröstül!!!
Én pedig szívesen kosaraznék!!!
Vagy esetleg kérdezd meg hogy fel e használhatod?
Autókat IMG Tool-al kell berakni-letöltheted pl:www.gtaonline.hu -ról,itt egy leírás is van arról hogy hogyan kell pontosan berakni a kocsikat.
elõre is köszönöm
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP