GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok!

Az érdekelne, h ha CJ egy izomgép, az gátolja-e a sztamináját meg a sebességét?
A triatlon miatt kéne tudnom, h érdemes-e lefogynom, mert a többiek úgy elúsztak, hogy többet nem is láttam õket... 😞
Aquir
van, amikor nincs csík, de van amikor festetten hozza ki csíkkal

mint ahogy egyes jármûvek színezése is más (motorok, Vortex stb😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akos 001
Nem tom hogy van e csík vagy nincs,nézd meg....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
az a legnagyobb az at-400as. Las Venturas reptér, legnagyobb hangár a reptér végén

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De te most melyikre gondolsz?Mert én arra ami olyan nagy, és az oldalán van egy színes csík. Ugyanis a fehéret tudtam vezetni, de az gagyi😊

Aquir
inkább a 20😊

ezt irta ki -=Teszt oldal=-

<>
nem birom letölteni
lol
<#nyes>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Akos 001
20? min.:200-szor

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
TÉRKÉPEK: KOCSIK.......
Keress AT 400-ast(las venturasi reptér...)
az a gép mindíg ott van

Aquir
sztem akármikor ott van. A bazi nagy hangárba menj, ami 20-szor akkora, mint te vagy

De hát én még ott sem találtam.De végül is kb melyik küldetés után?

Aquir
tessék 😊

tudom, gyenge 😛

Akos 001
a las venturasi reptéren a nagy hangárban van egy gép,az viheted

Van egy kérdésem.Mégpedig hogy lehet-e vezetni valamikor az SA-ban utas szálítót?Csak mert utazni már tudtam vele, csak irányítani nem enged.

Akos 001
http://hunti.uw.hu

Hol lehet letölteni a magyarositást<#falbav><#falbav><#falbav>
De hát nem gép függõ hogy kinél rontja el a game-t?
Ugyanis már találkoztam hasonló esettel, hogy be tette valaki ide hogy nem tudom hol mit ne csináljon, mert játékhibás a rész, de viszont a haveromnak kitünõen ment pedig ugyan onnan töltötte le a game-t mint ti(bár lehet patch-elte)

Sziasztok! Tudnátok segíteni! Meg van a játék Hoodlum fórmátumban és mikor elindítom akkor mûködik meg minden de mikor újraindítom a gépet vagy mást csinálok hozzá sem piszkálok egyszer csak kiírja a hibaüzenetet és nem tudom elindítani! Mi lehet a gond? Az FAQ ba amit írtak már azt is megcsináltam de nem jó!
Akos 001
pl: gta.gamigo.de
elinditod a gamet,betöltöd a savet,elinditod a progit,és a readmy-ben leirtak alapján Spawnolod a kocsit.

Aquir
A és D, meg az elõre-hátradöntés billentyûk

Diodi

A HOME IN THE HILLS (Las Venturas-ban, a FOUR DRAGONS kaszinóban kapott utolsó küldetés)
(abban a küldetésben kell visszaszerezni Madd Dogg villáját, az ejtõernyõs TRIAD tagokkal)

(annak a küldetésnek a teljesítése után, abban a villában, SOHA NEM SZABAD
játékhelyzeteket kimenteni, mert akkor
PROGRAMOZÁSI HIBA miatt, eltûnik a kosárlabda.
A közeli házban ajánlott menteni, amely északkeletre van attól a villától.)

A volt Madd Dogg villa elõtt, CJ jelöléssel a térképen, még lesz néhány küldetés.
A játék utolsó 8 küldetése elõtt a másik, közeli Mulholland-i házban ajánlott menteni,
akkor a játék végigjátszása után is bármikor lehet kosarazni a CJ-vel jelölt villa,
lenti konditermében, mert akkor mindig lesz ott kosárlabda.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

A házakat, lakásokat csak bizonyos küldetések teljesítése után lehet
megvenni (akkor piros helyett zöld lesz, a térképen).

4 jármûvezetõ iskola van.
Az autós iskola 12 feladatát legalább 70 %-osra (Bronz fokozat)
teljesítene kell, San Fierro-ban.
Utána jön egy telefon és meg lehet venni az autószalont és
akkor újabb küldetéseket adanak San Fierro-ban.
Majd északon a sivatagban az elhagyatott repteret kell
megvenni és a 10 feladatot teljesíteni kell (Bronz fokozat a minimum).
Akkor ott az egyik hangárnál repülõs küldetéseket adnak,
csak utána lehet Los Santos házait megvenni.

A hajós és a motoros sulit (Las Venturas) nem kötelezõ teljesíteni.

Ha teljesítetted a kötelezõ küldetéseket és pirosak maradnak a házak,
akkor valószínûleg hibás a játék... vagy rosszul települt fel...

A Beállítások-ban, jármûvek irányítása menüpontban
megnézheted, hogy neked ni van beállítva.
Eredetileg :
W, S, A, D
Q, E (ezekkel fordulni)
és a NUM GOMBOK a billentyûzet jobb oldalán : 8, 2, 6, 9, 4, 0, ...
ami be van állítva neked. 😊

Dante73
Prézli!

Ha Ati kártyád + nForce's géped van akkor kell egy patch! Az ati oldalán keress rá! Nekem is ujraindult állandóan. De a Patch megoldotta. A nevére sajna nem emléxem Lehet a Gyikban benne van...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Akos 001!
Köszi a választ!
Mint írtam, az utolsó küldinél járok, mégis a házak kétharmada piros... Érdekes. Lehet valamit kihagytam? Nemtudom.
A másik, megpróbáltam elmenteni a S.W.A.T járgányt, üres garázst kaptam csak...
Apit emlitettél progit, az hogy müxiK, És hogy lehet megszerezni?

Dante.

Sziasztok a repülös pályán kint a sivatagban,hogy a bánatban kell körbeforogni a repülövel,hogy tovább lehessen menni??
DJ Skyline
f*ngom sincs,nincs fent a game!😊

Kit--Kat
Swat van az Ruls, ajtó mûxik?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
A terepjáró szép darab.

DJ Skyline
SPC Police Pack 1.0

letöltés

Akos 001
😄
Nekem is full extrás a gép,és nekem is újraindult,aztán kiderült hogy gyenge a táp

Prézli
Ha az ember megvesz egy játékot 11900ft-ért
Felrakja a HIVATALOS patchet
Egy Ati radeon 9800 pro-val rendelkezõ
"full extrás" gépre asszem nem nézi el ezt
különben meg rohadtul megvigyáztam semmi de semmi
cheat semmi autó berakás semmi trainer semmi skin
egyszóval semmi és én meg vágyakozva nézem a
"The basketball is the national sport of SA"
feliratot a +75 oldalas kézikönyvben az KIKÉSZÍT!!!
És ha azthinnéd hogy csak ez zavar akkor tévedsz
mer folyton kifagy,újraindul stb!!!
Egyébként nagyon kira gém és napi 18 órás
tevékenységem.<#taps><#eljen>

Akos 001
1.Azt a házat tudod csak megvenni amelyik már nem piros a térképen,de a játék végén pl. ahol te vagy ott már minden háznak meg kell lennie
2.Csak ha letöltöd a CarSpawn progit

Dante73
Hali!

Gondolom, sokan már a végére értetek...
Én az utsó küldinél vagyok, (End of the Line) és ezzel kapcsolatban volna 2 kérdésem.
1, Csak vidéken, és a kiínduló városban tudok épületet venni. Jól van ez így?
2, Nagyon jópofa a S.W.A.T. járgány. Be lehet azt valahol gyüjteni?
Dante.

TruenoAE86
Van "tisztességes" Impreza, ha ez (is) kell, küldöm privátban az álltalam optikázottat!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Akos 001
Akkor rosszul raktad fel a modot és "hibás" lett a csaj,és ennek következtében fagy ki a játék.Szarintem szedd ki a Mod-ot.

ukki
nem Hot Coffy van egy olyan mod hogy CJ barátnõi pucérak na ezzel semmi gond csak ez után jön a bibi tök klappol minden csak amikor Las Venturasba a csajoddal kell dugni hogy megszerezz valami CD kulcsot na ott jön a fekete képernyõ

Akos 001
Akkor bug,reinstall

Azért FAGY LE, mert NEM JÓ JÁTÉKHELYZETEKET töltesz be.

2 féle Hot Coffee MOD (forró kávéra meghívó szex) van !!!

A szexi fehérnemûs MOD-ban nem fog lefagyni a régebbi
játékhelyzetekkel.

A nudi Hot Coffee MOD-hoz csak a saját játékhelyzetei
használhatók !!! Ha azt másoltad be, akkor teljesen
elõlrõl kell kezdened a játékot és az addigi játék helyzeteket
nem használhatod.

A 2 féle MOD játékhelyzetei nem cserélhetõk fel, mert
LEFAGYÁST OKOZNAK...

Olcasd el az 53473 hozzászólást is,
ott mind a 2 MOD, összes játékhelyzetét is letöltheted és
kipróbálhatod.

Ha a megfelelõ játékhelyzeteket töltöd be, a megfelelõ MOD-hoz,
akkor nem fog lefagyni.<#smile><#eljen>

Prézli
Neeem bár úgy lenne.
Egyszerûen felszívódtak (szõröstül),bõröstül!!!
Én pedig szívesen kosaraznék!!!

hykao
A beállításoknál nézd meg az aláírásodat, hogy mi van ott, s töröld, ha nem akarsz aláírást...
Akos 001
Hot Caffe?

Akos 001
EZ AZ ÉN LOGÓM SZAL CSERÉLD LE DE GYORSAN.
Vagy esetleg kérdezd meg hogy fel e használhatod?

Autókat IMG Tool-al kell berakni-letöltheted pl:www.gtaonline.hu -ról,itt egy leírás is van arról hogy hogyan kell pontosan berakni a kocsikat.

ukki
Hello mindenki azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy ahányszor megyek dugni a csajomhoz akkor mért fagyok meg
elõre is köszönöm

Prince of Máté
én nem tom

mouse0001
LÉgyszi mondjátok meg hogy kell autót berakni a játékba?Köszi.

mouse 001

Akos 001
Na ez jó kérdés,nézz utánna a Faq-ban.

scorpeeon
magyarítás/MTA hogy áll?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Akos 001
?
Szal amikor kosarazol akkor elgurul?